נכתב במקור על ידי Blancos לא , אינדפנדיינטה מי זכתה באליפות בבלגיה בשנת 2008\09 ? לא יודע ליאז'? שאלות כאלה תשאל מליגות בכירות אני לא יודע מי זכתה באליפות בבלגיה אפילו השנה
נכתב במקור על ידי -Max- לא יודע ליאז'? שאלות כאלה תשאל מליגות בכירות אני לא יודע מי זכתה באליפות בבלגיה אפילו השנה עובדה שאתה יודע איך נקרא האצטדיון שמלאגה משחק בו ?
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי Blancos עובדה שאתה יודע איך נקרא האצטדיון שמלאגה משחק בו ? מי מלך השערים של כל הזמנים של מכבי ת"א ?
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי Bender מי מלך השערים של כל הזמנים של מכבי ת"א ? למה אתה מצטט אותי ?
נכתב במקור על ידי Blancos עובדה שאתה יודע איך נקרא האצטדיון שמלאגה משחק בו ? וואלה טוב זה באמת גבולי, תנסו על קבוצות כמה שיותר מוכרות כי אנחנו לא נכנסנו בעבר להנאתנו לויקיפדיה לקרוא על מלאגה לא יודע, קיבלת נקודה נכתב במקור על ידי Bender מי מלך השערים של כל הזמנים של מכבי ת"א ? אבי נמני לא?
נכתב במקור על ידי -Max- וואלה טוב זה באמת גבולי, תנסו על קבוצות כמה שיותר מוכרות כי אנחנו לא נכנסנו בעבר להנאתנו לויקיפדיה לקרוא על מלאגה לא יודע, קיבלת נקודה אבי נמני לא? תשובה לא נכונה, נדמה לי שזה שייע גלזר
נכתב במקור על ידי Bender תשובה לא נכונה, נדמה לי שזה שייע גלזר אתה קובע שזאת תשובה לא נכונה אבל אין לך מושג מי זה? נדמה לך? וכן, זה אבי נמני בן זונה
נכתב במקור על ידי -Max- אתה קובע שזאת תשובה לא נכונה אבל אין לך מושג מי זה? נדמה לך? וכן, זה אבי נמני בן זונה אני יודע שזה לא נמני ... ועכשיו בדקתי בויקיפדיה וזה וגלזר עריכה: טעות שלי [ באיזה קבוצה נאני שיחק לנפי שהגיע ליונייטד?
נערך לאחרונה על ידי Pumba; 12-08-2012 בשעה 23:34.
ספורטינג ליסבון, כמו רונאלדו
נערך לאחרונה על ידי -Max-; 12-08-2012 בשעה 23:36.
נכתב במקור על ידי -Max- ספורטינג ליסבון, כמו רונאלדו כמה גולים+בישולים יש לרפאלוב מתחילת העונה הזאת בליגה הבלגית?
נכתב במקור על ידי -Max- ספורטינג ליסבון, כמו רונאלדו אמור להיות לי 6 נק' במשחק האחרון של מנצסטר סיטי השנה (שהיא ניצחה את ק.פ.ר 2-1 , מ-2 גולים בכמה דקות האחרונות ובעצם הבטיחה את האליפות) מי כבש את השער הראשון ?
נכתב במקור על ידי CRAISER כמה גולים+בישולים יש לרפאלוב מתחילת העונה הזאת בליגה הבלגית? שמע אחי, אמרנו קודם בלי שאלות כאלו, מקס הראה לפני כמה זמן דוגמאות לשאלות טובות, תסתכל. אוקיי? נכתב במקור על ידי Blancos אמור להיות לי 6 נק' במשחק האחרון של מנצסטר סיטי השנה (שהיא ניצחה את ק.פ.ר 2-1 , מ-2 גולים בכמה דקות האחרונות ובעצם הבטיחה את האליפות) מי כבש את השער הראשון ? דזקו?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Super Pippo שמע אחי, אמרנו קודם בלי שאלות כאלו, מקס הראה לפני כמה זמן דוגמאות לשאלות טובות, תסתכל. אוקיי? דזקו? כן באיזה מועדון מקצועי ראשון שיחק ארשבין?
נכתב במקור על ידי Blancos כן באיזה מועדון מקצועי ראשון שיחק ארשבין? סנט פטרסבורג?
נכתב במקור על ידי Super Pippo סנט פטרסבורג? כן , זניט חחח איזה שחקן מכונה אפאצ'ה ?
חוקי הפורום