נכתב במקור על ידי Blancos כן , זניט חחח איזה שחקן מכונה אפאצ'ה ? לא יודע, קיבלת נקודה
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Super Pippo לא יודע, קיבלת נקודה טבז איזה קבוצה מכונה משטחי ניקוי ?
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי Blancos טבז איזה קבוצה מכונה משטחי ניקוי ? ממש אנלי מושג
נכתב במקור על ידי Super Pippo ממש אנלי מושג סביליה עכשיו אמור להיות לי 8 נק'
נכתב במקור על ידי Super Pippo שמע אחי, אמרנו קודם בלי שאלות כאלו, מקס הראה לפני כמה זמן דוגמאות לשאלות טובות, תסתכל. אוקיי? דזקו? סבבה . איזה מקום סיימה בני יהודה עונה אחרונה? בוא ניראה אםאתה ידוע בלי לבדוק
נכתב במקור על ידי Blancos סביליה עכשיו אמור להיות לי 8 נק' טוב, אני אערוך נכתב במקור על ידי CRAISER סבבה . איזה מקום סיימה בני יהודה עונה אחרונה? בוא ניראה אםאתה ידוע בלי לבדוק מקום 3
נכתב במקור על ידי Super Pippo טוב, אני אערוך מקום 3 מיה היה מלך הבישולים עונה אחרונה?
נכתב במקור על ידי Super Pippo טוב, אני אערוך מקום 3 איזה קבוצה סיימה במקום 5 בעונה הנוכחית של הפריימר ליג ?
איזה קבוצה סיימה במקום 5 בעונה הנוכחית של הליגה הספרדית ?
נערך לאחרונה על ידי CRAISER; 13-08-2012 בשעה 20:10.
נכתב במקור על ידי CRAISER מיה היה מלך הבישולים עונה אחרונה? לא יודע, קיבלת נקודה נכתב במקור על ידי Blancos איזה קבוצה סיימה במקום 5 בעונה הנוכחית של הפריימר ליג ? צלסי נכתב במקור על ידי CRAISER איזה קבוצה סיימה במקום 5 בעונה הנוכחית של הליגה הספרדית ? מותר לשאול רק שאלה אחת כל פעם..
איזה קבוצה סיימה במקום ה6 בעונה הנוכחית של הליגה הספרדית ?
נכתב במקור על ידי Super Pippo לא יודע, קיבלת נקודה צלסי מותר לשאול רק שאלה אחת כל פעם.. לא ,ניוקאסל טוב אני סיימתי את שאלותי להיום
נכתב במקור על ידי CRAISER איזה קבוצה סיימה במקום ה6 בעונה הנוכחית של הליגה הספרדית ? אין לי מושג, קיבלת נקודה
נכתב במקור על ידי Super Pippo אין לי מושג, קיבלת נקודה באיזה מקום סיימה שאלקה בעונה האחרונה בליגה הגרמנית?
נכתב במקור על ידי CRAISER באיזה מקום סיימה שאלקה בעונה האחרונה בליגה הגרמנית? שלישית
חוקי הפורום