1)האתרים שלהם אתם מעלים 2)ממוצע צפיות ביום 3)תוכן העלאה
horadot.tv 500 סרטים.
TurboBit | כל התשלומים DepositFiles | תשלום ראשון | 54$ 101$ מFileFlyer 116$ FileFlyer - תשלום שני 155$ FileFlyer - תשלום שלישי iPanel | הוכת תשלום ראשונה | 50 ₪
DepositFiles , FileFlyer . WEUP לא יודע אבל סביבות ה10,000 סרטים
לצור קשר בפרטי:דירוג: עוזר בכל מה שקשור לכסף באינטרנט. PayPal PayZa
נכתב במקור על ידי chilifactor 1)האתרים שלהם אתם מעלים 2)ממוצע צפיות ביום 3)תוכן העלאה עזוב את עסק ההעלאות עסק מגעיל שמרוויחים ממנו עכשיו גרושים
מוכר סיריאלים זולים במיוחד!!! http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=889484
נכתב במקור על ידי chilifactor 1)האתרים שלהם אתם מעלים 2)ממוצע צפיות ביום 3)תוכן העלאה 1. DF, SHF 2. אי אפשר לדעת 3. סרטים, סדרות ומשחקים. נכתב במקור על ידי maxvol DepositFiles , FileFlyer . WEUP לא יודע אבל סביבות ה10,000 סרטים לWEUP יש תכנית שותפים?
נערך לאחרונה על ידי almogt4; 13-08-2012 בשעה 23:19.
למענה מהיר- צטטו אותי
נכתב במקור על ידי Xidox5 עזוב את עסק ההעלאות עסק מגעיל שמרוויחים ממנו עכשיו גרושים גרושים? עשיתי כסף מהעלאות יותר ממה שתעשה כסף בחיים שלך..
נכתב במקור על ידי ReFreSH גרושים? עשיתי כסף מהעלאות יותר ממה שתעשה כסף בחיים שלך.. זה היה פעם כשהרייטים היו טובים היום כל הרייטים ירדו ואתה לא יכול לומר שזה עסק שווה כמו שהוא היה פעם
נכתב במקור על ידי Xidox5 זה היה פעם כשהרייטים היו טובים היום כל הרייטים ירדו ואתה לא יכול לומר שזה עסק שווה כמו שהוא היה פעם אז אחי אם אתה אומר שהעסק הזה לא טוב, לפחות תביא אתרים אחרים שמהם אפשר להרוויח...
נכתב במקור על ידי almogt4 אז אחי אם אתה אומר שהעסק הזה לא טוב, לפחות תביא אתרים אחרים שמהם אפשר להרוויח... יש הרבה אבל כדי להרוויח נורמלי תצטרך להשקיע כסף
נכתב במקור על ידי almogt4 1. DF, SHF 2. אי אפשר לדעת 3. סרטים, סדרות ומשחקים. לWEUP יש תכנית שותפים? יש. הם משלמים 60-100 אג לכל מכירה
נכתב במקור על ידי maxvol יש. הם משלמים 60-100 אג לכל מכירה למה באתר שלהם אני לא מוצא את זה? המחירים שם יותר זולים מFF?
נכתב במקור על ידי almogt4 למה באתר שלהם אני לא מוצא את זה? המחירים שם יותר זולים מFF? בערך אותו הדבר. צור איתם קשר.
חוקי הפורום