|
|
אמן היה מתפוצץ להם הטיל גרעיני ברעידת אדמה
אבל אם לא שומעים יותר מזה אז סימן שיש מצב שהם מסתירים משהו..
ואם הם מסתירים משהו אז זה יכול להיות פיצוצי משנה למשל.
צריך לבדוק את הנושא בדרך השלילה. אם דרך החיפוש על הנושא מגלים שלא התפרסם הרבה אז יש אפשרות כזאת שהיו אצלם פיצוצי משנה או אפשרויות דומות שאי אפשר לשלול
הלוואי שהרעידת אדמה פיצצה להם איזה כור ..
תשמע אולי הוא דיבר קצת בכלליות אבל כן זה בערך ככה אם עכשיו יוולדו 3 ילדים באיראן הם יגדלו ויחונכו לאנוס את הנשים והילדים שלהם לרצוח לשנוא(זאת האידיאולוגיה שלהם זה החינוך שהם מקבלים) וכעבור כמה שנים אחד משלושת הילדים האלו ירצה לשנות פאזה להפסיק לאנוס ולרצוח בכיכר העיר, אולי להיות אדם קצת יותר טוב... אז אתה יודע מה קורה? כל המחבלים הקיצוניים האיראנים קמים עליו כולל אבא שלו ואחים שלו ורוצחים אותו בכיכר העיר... וככה לכל מי שהמחשבה שלו תשתנה מהנורמה של האיראנים שזה אני לא צריך לומר שוב רצח רוע אונס אמונה עיוורת שנאת חינם
אני מת שכל השמאלניים היפי נפש שיושבים עם כוס תה בבית של האבא העשיר שלהם בתל אביב ינסו לעבור לעזה שם איפה כל החמאס והג'יאהד נראה איך תצאו משם
ובכלל חחחחחח נראה אותך אליהו ענבים עלאק הולך לטהארן מדינת מחבלים לאיזה חופשה חחחח
נראה כל אחד בעולם הזה הולך לאיראן לחופשה
בבולגריה כבר מפוצצים אותנו
אבל אם איזו חבורה של איראנים תבוא לביקור בישראל תראה מה יקרה
עולם חולני בא לי לשבת למעלה ולשלשל על כולם פה עליך על העולם על אובמה על ביבי על אחמדיניג'ד כושלהאמא של כולם במקום שכל העולם הזה יחייה כמדינה אחת בלי מלחמות בלי כלום כל אחד מאמץ לעצמו איזה דעה לוקח אותה בשיא הקיצוניות לאיזה צד ומתחיל להרוג... איזה עולם מחורבן הכל פה דפוק
פשוט עצוב שאתה אומר את זה, אתה לא חושב שאם הם לא היו רוצים מלחמה הם היו ממשיכים להלחם בממסדים, בממשלה ולארגן ארגוני טרור שכאלו?
כשאמרת שהם חושבים כמוני רק הפוך, ממש לא, תקן אותי אם קיים דבר כזה מחבלים ישראליים שנכנסים ומפוצצים את עצמם בתוך בניינים ורכבים ציבוריים למינהם.
מצטער להגיד לך אבל אתה זה שצריך להתבגר פה, ואני מביע את דעתי וממש לא בא להתווכח.