כוסאמא שלכם הפחדתם אותי.
כוסאמא שלכם הפחדתם אותי.
נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 13-08-2012 בשעה 17:57.
|
|
אני מתחיל לפחד חח.
אז מעכשיו מציצה עם קונדום?!?
דוגה צודק. אנחנו אומרים ש"לי זה לא יקרה" אבל פתאום זה יכול להתסיים רע.
חחח איזה בתולים כולכם פה ממתי אפשר לקבל איידס ממציצה לעזאזל?! אפילו עם סודניות מתחנה מרכזית זה לא אפשרי
הייתם כובעים ונשארתם כאלה...
נראה לי אתה הבתול כאן או שאתה ממש אבל ממש טיפש.
ממליץ לך לקרוא על מחלות מין :
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%...9E%D7%99%D7%9F
אני אומר את זה בשבילך אחי - אתה לא מודע לזה כמה מחלות מין יש בחוץ .. אני לא אומר שבשביל מציצה אתה צריך קונדום כי בתאכלס אף אחד לא עושה את זה אבל חדירה רק עם קונדום ... אלא אם כן זאת חברה שאתה איתה באופן קבוע , אתה בטוח שהיא לא בוגדת והיא על גלולות.
תאמין לי לא צריך להיות עם ראש על הכתפיים .. אני בן 23 אני לא מוכן להיות אבא עדיין.
נראה לי אתה הבתול כאן או שאתה ממש אבל ממש טיפש.
ממליץ לך לקרוא על מחלות מין :
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%...9E%D7%99%D7%9F
אני אומר את זה בשבילך אחי - אתה לא מודע לזה כמה מחלות מין יש בחוץ .. אני לא אומר שבשביל מציצה אתה צריך קונדום כי בתאכלס אף אחד לא עושה את זה אבל חדירה רק עם קונדום ... אלא אם כן זאת חברה שאתה איתה באופן קבוע , אתה בטוח שהיא לא בוגדת והיא על גלולות.
תאמין לי לא צריך להיות עם ראש על הכתפיים .. אני בן 23 אני לא מוכן להיות אבא עדיין.
ועל מה אני דיברתי יכובע? חדירה זה ברור שעם קונדום אני דיברתי על מציצה תשמור תנאגים שלך לכונפות של עזריאלי
עזבו אתם מבינים גדולים כולכם שבחורה תבוא לרדת לכם (אם בכלל מישי תזרום עם כובעים אבל נגיד כי יש פה המון כונפות נואשות) אתם תגידו לה "חכי אני שם קונדום" אני בן זונה אם היא לא תיקרע לכם מול הפנים ותלך משם
אפילו מציצה לא קיבלתם אני מרחם עליכם מציצה עם קונדום עלק
אם כבר פתחנו את הנושא ..
יש לי מישהי שאני בקטע איתה ...
היא עשתה לא מזמן עגיל בלשון,
במקרה ואני יגיע איתה למצב של BJ אתם חושבים שזה יכול להעביר מחלות העגיל ברזל וכל החור שם ?!
בחיים לא מצצו לי עם עגיל ואני מת לדעת איך זה, אבל אני מפחד ...
בינתיים אני בגישה שזה לא הולך לקרות ואני מעדיף לוותר על המציצה כי אני לא הולך לתת לה למצוץ לי עם קונדום,
זה חרא וזה גם נותן לי הרגשה של זלזול בבחורה.
מה אתם אומרים יש קשר ? זה מסוכן ? לרדת מזה ?
גאונות היא אחוז אחד השראה ותשעים ותשעה אחוז זעה.
אני די בטוח שאם יהיה לה אינפקציה שם, לא המחלות מין הן אלו שיפחידו אותי לקבל מציצה חחחחחחחח
דרך אגב,
קצת על מין אוראלי ממישהו שיש לו קצת שמץ בביולוגיה.
HIV לא עובר ברוק,
אבל אם נגיד היא מוצצת לך ויש לה חתכים קטנים בפה בהחלט יכול להיקלט הוירוס בצינור השופכה,
אף על פי שהסיכוי הוא קטן מאוד ובהחלט יותר מינימלי ממין נרתיקי או בפי הטבעת.
כך האדם שמקבל את המין האוראלי יכול להידבק.
מצד שני גם האדם שמספק את המין האוראלי יכול להידבק, כאשר האדם גומר והוירוס נמצא בנוזל הזרע שלו.
נערך לאחרונה על ידי AlphaMale; 16-08-2012 בשעה 19:43.
גאונות היא אחוז אחד השראה ותשעים ותשעה אחוז זעה.