בדיון על המתקפה באירן כדאי להתחשב גם במחיר הכלכלי שישראל תשלם: פגיעה ביצוא וביבוא, פגיעה בדירוג האשראי ועלות המלחמה עצמה. מחר תדון הממשלה גם בתקציב הביטחון
להמשך הקריאה כאן
מה דעתכם בנושא?
בדיון על המתקפה באירן כדאי להתחשב גם במחיר הכלכלי שישראל תשלם: פגיעה ביצוא וביבוא, פגיעה בדירוג האשראי ועלות המלחמה עצמה. מחר תדון הממשלה גם בתקציב הביטחון
להמשך הקריאה כאן
מה דעתכם בנושא?
|
|
אני לא אכפת לי מה הממשלה תעשה או כמה זה יעלה אבל אני רוצה רק להשמיד את איראן יש להם אטומים כל רגע שהם בחיים הם יכולים לזרוק אלינו אטום אם הייתי ראש ממשלה הייתי לוקח את הסיכון וזורק אטום![]()
נו באמת למה לתקוף?! הם פי 200 חזקים מאיתנו..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
יא ילד טמבל מה נהיה פה כולם שמאלנים עיוורים? אני לא מבין אותך מה פי 200 יותר חזקים מאיתנו?
הדבר שהם הכי רוצים בעולם זה להשמיד את האויב הציוני (אותנו) הדבר היחיד שמרתיע אותם זה שיש לנו נשק גרעיני. הדבר היחיד! לא ארהב לא סין לא כלום!
אז אם אנשים בבונים מפגרים כמוך שחיים בסרט שהמדינה הזאת זה דבר מובן מאליו כדאי לכם להתחיל לחשוב על ההשלכות שיהיו כשלאיראן יהיה נשק גרעיני.... תתחילו לחשוב מה יהיה פה בשטח ישראל שהמדינה כבר לא תהיה בשליטתנו תתחילו לחשוב מה הערבים יעשו לאמא שלכם מה יקרה שאירגוני טרור ישלטו פה איך כל מה שבנינו ב70 שנה האחרונות יהרס איך את כל הבנות היפות במדינה שלנו יאנסו ויהפכו לשפחות איך אחותכם תהיה משרתת של כמה ערבים איך תופרדו מהמשפחה שלכם איך לא יהיה יותר פורום אטרף לא יהיה יותר משחקי מחשב לא יהיה לכם יותר כלום את כל הבלוק שלכם יקחו ישימו במעגל וירצחו יא ילדים בבונים ילדים קטנים ומפגרים שלא חושבים על כלום מה נראה לך שאתה חיי בשוויץ? לא יכול לקרות כלום? אתה תמשיך להאמין באללה ובאיראנים שהם משמידים אותנו ב10 דקות אם הם רוצים והמדינה הזאת תמשיך להתקיים? מה נראה לך אם כל יהודי בארץ יגיד מה שאתה אומר מה יקרה בסוף? כולם יפסיקו להאמין ביכולות של ישראל יפסיקו לפחד מאיתנו ויהיה פה תוהו ובוהו ואם זה חס ושלום יקרה אני מעדיף שאתה וכל מי שמדבר כמוך כמו כל הכתבים המזויינים של nana10 שמנסים לעשות מלחמה פסיכולוגית נגד המדינה שלהם להוריד לאזרחים פה את המורל את הביטחון את החיים איך אפשר ככה לשמור על מדינה? שאנחנו בעצמנו חושבים שאנחנו חבורה של ילדות שלא יכולה להגן על הגבולות שלנו? אני מאוד מאוד מקווה יחוסלו אחרונים רק בשביל שתוכלו לראות למה גרמתם איך הרגתם את המשפחה שלכם איך הרסתם את כל מה שסבתא וסבא שלכם בנו איך הכל נשרף פה כל הארץ זבת חלב ודבש שאתם מכירים תשרף כליל שתהיה פה שליטה של ערבים
תפסיקו לחיות בסרטטטטטטטטט שאתם חיים בשוויץ שחיים במדינת ישראל צריך להבין ולדעת שכל יום שאנחנו חיים פה בלי מלחמות בלי סבל ובלי גיהנום זה יום נדיר שצריך לחקוק טוב טוב טוב בזיכרון שלנו ולנצור כל רגע כזה כי זאת המדינה שלנו וזאת המדינה היחידה שתהיה שלנו ואם אנחנו בכלל ופרט זה שציטטתי לא נעשה משהו בנדון ולא נתחיל להחזיר לעצמנו את הביטחון שהיה לנו כל השנים הכל יהרס!! תפסיקו להיות יפי נפש ותתחילו לחשוב מציאותי תהיו ציוניים תהיו ישראליים תהיו יהודים!
נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 14-08-2012 בשעה 15:20.
בוא נגיד שאם אתה מדבר עם ילדים קטנים אולי כדאי שתהיה קצת ילדותי אולי הדרך היחידה לגרום לאנשים להבין דברים זה להראות להם מה הגרוע מכל שיכול לקרות פה. אולי ככה חלק מהאנשים פה יבינו מה זה באמת מדינת ישראל. אנשים פה חיים בסרט. נענע10 מעלים 15 כתבות ביום כמה הצבא שלנו חלש וכמה המדינה שלנו מחורבנת וכמה כל מה שנעשה יפגע בנו וכמה כל מלחמה שנכנס אליה נפסיד בה. וילדים בורים וחלשי אופי כמו חלק מהפורום הזה ואני לא אנקוב בשמות כי זה לא מעניין כרגע מאמינים לכל מילה שיוצאת לשמאלניים האלו מהפה. אני חושב שהצורה שכתבתי את הפוסט הזה העבירה את מה שרציתי להגיד הרבה יותר טוב מכל פוסט מתורבת אחר שהייתי כותב.
וברור שהם לא יבינו את ההשלכות חבל שלהורים שלהם אין זמן להסביר להם. אז אני יסביר כי אבא שלו לא רוצה לנפץ לילד שלו את הבועה שבכל רגע שהוא נושם פה הוא יכול למות משום שאנחנו מוקפים באוייבים.
אז למה לא לחשוב קצת לפני שאתה מגיב? למה כל הפוסט הזה היה? לשבח ולהלל את צהל. למי כתבתי את זה?אתה חי בסרטרע, זה ממש לא יום נדיר שאנחנו חיים פה בלי סבל ומלחמות.
בשביל מה יש את צהל?? שיגן עלינו וכדי שלא נהיה כל יום בסל, כמו שאתה מגדיר את זה.
שים לב את מי ציטטתי מה הוא אמר ומה אני אמרתי.
לא הגדרתי שאנחנו חיים כל יום בסבל תקרא טוב. כתבתי שכל יום שאנחנו לא חיים פה בסבל הוא ברכה ואנחנו צריכים לזכור את הימים האלו ולהנציח אותם כי אם לא פה לא יהיו עוד מקומות כאלה אז במקום כל הזמן לרדת על צהל (נענע10) ולהוריד את המורל של כל אזרחי המדינה תתחילו להלל ולשבח ולהעריץ ולהאמין שהביטחון של המדינה יעלה בחזרה
אני זוכר שהייתי ילד בחיים לא שמעתי איזשהי אמירה שאנחנו חלשים שמישהו יכול בכלל לנצח אותנו. היום כל יהודי שני במדינת ישראל אומר את זה. בשביל מה יש את צהל? שאלה טובה. אולי תשאל אותם אתה פונה לאדם הלא נכון...
תשמע טוב,
הם
יותר
חזקים
מאיתנו!
לא משנה כמה תחשוב שהצעקות שלך מעניינות מישהו, זה לא ישנה כלום כי הם יותר חזקים מאיתנו.
אבל באמת כל הכבוד על הנאום הנהדר שלך שבגללו אתה חושב שאתה מבין כל דבר בעולם, בראבו על הטמטום שלך.
תכניס לראש שלך שמתקפה על איראן זה יהיה כמו שילד בכיתה א' יתקיף את אלוף העלום בהאבקות.
חוץ מזה שאני ימני שכנראה מבין את המצב יותר טוב ממישהו כמוך שחש מלך העולם. בא לי שנפציץ את האמא של איראן ונכחיד את איראן, אבל לצערי זה לא אפשרי.
נכון יש לנו צבא חזק, אבל שלהם יותר ותכניס את זה לראש החלול שלך.
נערך לאחרונה על ידי Super Pippo; 14-08-2012 בשעה 16:33.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi