מאמן NBA
התשובה הייתה "לורנס פרנק". האתגר ימשיך ביום שני בסביבות השעה 4 אז כולם להיות מוכנים.
נערך לאחרונה על ידי noamiko112; 13-08-2012 בשעה 01:26.
נכתב במקור על ידי Super Pippo אנטואן גיימיסון? נכתב במקור על ידי Blancos רמז ? נכתב במקור על ידי -Max- אני נכתב במקור על ידי Roeyvi19 ניר כהן ממשיכים!! מי פה?
נכתב במקור על ידי Super Pippo אנטואן גיימיסון? נכתב במקור על ידי Blancos רמז ? נכתב במקור על ידי -Max- אני נכתב במקור על ידי Roeyvi19 ניר כהן מצטער, לא שמתי לב שהוא נעול. מי שפה ומוכן שיגיב
נכתב במקור על ידי .Dor. מצטער, לא שמתי לב שהוא נעול. מי שפה ומוכן שיגיב כאן..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Super Pippo כאן.. בגלל שעוד אחד שלח לי ה"פ ממשיכים. רמה קלה, מי המאמן בתמונה?
נכתב במקור על ידי Super Pippo אנטואן גיימיסון? נכתב במקור על ידי Blancos רמז ? נכתב במקור על ידי -Max- אני נכתב במקור על ידי Roeyvi19 ניר כהן מישהו פה? נוספה שאלה.
נכתב במקור על ידי .Dor. מישהו פה? נוספה שאלה. רמז?
נכתב במקור על ידי Super Pippo רמז? מאמן בכיר. אימן בעבר קבוצה בליגת העל (שכבר לא בליגת העל היום) וכרגע מאמן נבחרת כלשהיא של ישראל.
נכתב במקור על ידי .Dor. מאמן בכיר. אימן בעבר קבוצה בליגת העל (שכבר לא בליגת העל היום) וכרגע מאמן נבחרת כלשהיא של ישראל. יעקב גינו?
נכתב במקור על ידי Super Pippo יעקב גינו? לא מתחיל ב א'.
נכתב במקור על ידי .Dor. לא מתחיל ב א'. אריק שיבק?
נכתב במקור על ידי Super Pippo אריק שיבק? לא. זה שאלה כל כך קשה? ניחוש אחרון
נכתב במקור על ידי .Dor. לא. זה שאלה כל כך קשה? ניחוש אחרון אלי רבי
נכתב במקור על ידי GeTeReX אלי רבי צודק! תשובה נכונה
חוקי הפורום