נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel , שנה שעברה יעני שהייתי י' איך היה היום? דווקא היה נחמד
נכתב במקור על ידי -TiMoNi- איך היה היום? דווקא היה נחמד היית מאלה שראו את זה? O: היה לי להיט מאילנית
נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel היית מאלה שראו את זה? O: היה לי להיט מאילנית חחחחחחחח אני מדבר על שפיים , למה כי הייתי היום.
נכתב במקור על ידי -TiMoNi- חחחחחחחח אני מדבר על שפיים , למה כי הייתי היום. וואלה? מי עובד תנובה אצלכם? אבא או אמא? אגב סתם צחקתי זה לא קרה ביום בכלל השידור חוזר... לא שודר.. [:
נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel וואלה? מי עובד תנובה אצלכם? אבא או אמא? אגב סתם צחקתי זה לא קרה ביום בכלל השידור חוזר... לא שודר.. [: אבא , סבבה לך , בטח שמת מנעול.
נערך לאחרונה על ידי -TiMoNi-; 15-08-2012 בשעה 00:48.
נכתב במקור על ידי -TiMoNi- אבא , סבבה לך , בטח שמת מנעול. אה יפה <: ולא א שמתי מנעול החלפתי בגד ים
נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel אה יפה <: ולא א שמתי מנעול החלפתי בגד ים קלאסה , שיהיה לילה טוב גמור מהתחת ...
ישבתי בסלון עם לפחות 15 אורחים. דיברו על דברים יומיומיים כשפתאום מסריח בחדר.. כולם מסתכלים אליי.. אני לא מבין למה. אחרי זה היה לי נוד עצבני.. קמתי מהספה ודפקתי אותו בטעות מול כולם..... והיה לזה ריח של בצל מקולקל..
נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel יהיה שידור חוזר יום שלישי בשפיים.. אני כמעט בטוחה (: 3D HD VIDS OR IT DIDN'T HAPPEND
נכתב במקור על ידי afx 3D HD VIDS OR IT DIDN'T HAPPEND לא זה לא קרה.(: כמו שאמרתי כבר השידור חוזר לא שודר הייתה תקלה
נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel לא זה לא קרה.(: כמו שאמרתי כבר השידור חוזר לא שודר הייתה תקלה הקהל מאוכזב את חייבת לנו משהו
נכתב במקור על ידי afx הקהל מאוכזב את חייבת לנו משהו אחשוב על פיצוי אחזור אליכם בתשובה
חוקי הפורום