אני חושב שזה חד משמעית חציית גבול.
להרוס לו את המכונית ואז לשבור לו את היד ?
ברוק לסנר הגזים פה,שון מייקלס בכלל לא
מתאבק בWWE,הוא פרש.
מה אתם חושבים ?
אני חושב שזה חד משמעית חציית גבול.
להרוס לו את המכונית ואז לשבור לו את היד ?
ברוק לסנר הגזים פה,שון מייקלס בכלל לא
מתאבק בWWE,הוא פרש.
מה אתם חושבים ?
|
|
הגזים,אני מקווה שHHH יפרק אותו בסאמרסלאם.
אייל,מפקח קטגוריית ספורט
הוא פוסי , נותן מכות לשון מייקלס ואז שטרייפל אייץ בא להרביץ הוא בורח
אני באמת מקווה שיפרקו אותו בסאמרסלאם
Welcome back Carvajal ♥
לא אוהב את החרטות האלו של "הוא שבר לו את היד" כי אני שונא שהם מתחילים להגזים ועושים מאיתנו מטומטמים....
משייכים את ברוק לאיזה ליגה אחד מעל כולם כאילו שכמה חודשים לפני סינה לא ניצח אותו בקרב.
לא התלהבתי ממש כי אני יודע שזה סטרוילינים מתמשכים של חודשים עד שיש קרב אחד בודד. 100 פעמים נפגשים בזירה ואז יש קרב...
לדעתי הסיום היה מעולה הרבה יותר אם הם היו מסיימים את התוכנית כאשר ברוק לא היה לוקח את מייקלס לאולם ומשאירים אותו בגדר חטוף!
ספוילר:
לבכות או לצחוק? הקרב של סינה ורוק היה גרוע ממש,רוק זז שם כמו טנק ונתן הופעה ממש ממש גרועה מה שהדהים אותי זה שסינה זה שהוציא מהקרב הזה משו....
''אני חושב שזה חד משמעית חציית גבול''
אתם יודעים שזה סטורליין נכון חח ?
עוד משו ,זרקתם פה שסינה ניצח את לסנר ואז זה כאילו הוציא את לסנר אפס? אל מה אתם מדברים כל הקרב נתנו ללסנר לפרק את סינה כמו מפלצת ופשוט פירק אותו וחיזק את התדמית של הבנאדם שבא להרוס ולהשמיד...
מה שבאסה זה שאחרי כל הבנייה לקרב הזה וכל הבנייה של לסנר הוא יפסיד...כי מה לעשות אין יותר גדול מהאגו של H.....
H ינצח אבל אני מקווה שייתנו ללסנר במה ולהראות לקהל כמה הוא ''מפלצתי'',אחרת בזבוז של זמן כסף וכישרון...
דבר ראשון עם לא הבנתם זה סטורלין הוא לא שבר כלום הכל בסדר לפני שהם מתאבקים הם שחקנים גדולים יכול להיות אפילו חברים זה הכל הצגה ולפי דעתי השחקנים עשו עבודה טובה אהבתי מאוד את הסטורוליין ולא הבנתי איפה חצו תגבול רוצה עוד סטורוליין של הפאנקסורס או שליצן חצר יצאה לך קצת אקשן עבודה טובה מאוד של הכותבים של הWWE גם ככה לא רואים אותו בWWE אז עכשיו יכניס קצת עיניין וברור גם שהאוטו שלו הטרנטה הזות זה מכוניות של ההפקה עם לא הבנתם גם המכוניות של הלברטו דל ריו לא שלו הוא גם לא עשרי שלא תחשבו בטעות אולי הם מזכירים את כל המכוניות שם עם לא הבנתם
נערך לאחרונה על ידי Awesοme; 18-08-2012 בשעה 13:47.