אתה מתיימר ללמד, אבל אתה פוסל סדנאות? הייתי שמח לשמוע פידבקים מהתלמידים שלך

ויפה שאתה מניח שאני ופז מלמדים את זה בצורה רובוטית. במיוחד פז, תלמיד ישיר של ריצ'ארד בנדלר והיחיד בישראל שיש לו את ההסמכה שלו. חמוד.
מיסטרי לא לקח קורסים, רק אתה שוכח שלקח לו 4 שנים להצליח והוא יצא כ-ל י-ו-ם לטורונטו והתאמן כמו משוגע. יש לך זמן לזה? אל תלך לקורס.
שוב, זה חמוד שאתה מניח הנחות. רק תבסס אותן קודם.
אני לא למדתי בשום מקום דווקא, אני התאמנתי ולמדתי לבד. אבל... אני דוגמה רעה כי הכישורים החברתיים שלי היו סופר מפותחים עוד אז. היו לי חברים בכמויות והיו לי גם חברות לפני זה מכל הסוגים. פשוט גיליתי את הפיקאפ במקרה. אבל, חשוב לציין שבנוסף ליכולות החברתיות המפותחות שלי היה לי גם זיכרון ממש טוב לטקסטים. יכולתי לדקלם רוטינות בעל פה אחרי ששמעתי אותן פעם אחת וחזרתי עליהן פעם אחת. גם אם זה 20 דקות. אני תסריטאי, אני יודע לעשות דברים כאלו. אם יש לך את הכלים והכישורים הללו, ואם יש לך מלא חברים, אם יש לך עבר טוב עם בחורות, אתה אכן לא צריך קורס. רק שאני לא חושב שאם היה לי כסף מיותר וזמן מיותר לא הייתי לוקח קורס בשביל הכיף כי תמיד יש לאן להשתפר. לא בהכרח של פיקאפ, אולי של נלפ. אבל אם הייתי רוצה לשפר את כישורי הפיקאפ שלי אז הייתי לוקח גם כמה, אפילו אם אני לא כזה צריך. סתם לקצר זמן וללמוד מאחרים.
למשל, אני לא חייב לקחת עכשיו קורס נוסף של קואוצ'ינג, אבל אני לוקח. למה? ככה. בא לי. וזה יקר יותר מהסדנת פיקאפ, תאמין לי.
אני מבטיח לבן אדם הזה שהוא יידע ויהיו לו את הכלים בסוף הסדנה הזאת, להשיג קשר, לסגור דייט ולהצליח בדייט ושתוך חודשיים מהרגע של הסדנה הזאת זה גם יתממש, לא משנה באיז המצב הוא מגיע (קשר לא בהכרח כי זה תלוי בסטנדרטים שלו ובזמן שלו). כמו כן, בניגוד לסדנאות שקר אחרות, אני מבטיח שאם הוא ייכנס לקשר וייצא ממנו, הוא לא יאבד את הכישורים.
בנוסף, מנסיון אישי, בערך 50% מהם יסגרו דייטים ונשיקות עוד במהלך הסדנה. כמובן זה גם תלוי בחומר שמגיע לסדנאות, לפעמים המספר גדול יותר לפעמים קטן יותר, אבל הוא קורה.
מנסיון גם, כ-50% מהם נכנסים לקשר תוך חודש. אלו שרצו קשר.