קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תוכנית פיקאפ חדשה בישראל - אולי בקרוב
    על ידי Senia Waldberg בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-11-2011, 13:02
  2. [פרסום]לכל בעלי האקסבוקס 360, הגנה חדשה בדרך...ו
    על ידי .Eliran בפורום קונסולות משחקים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 25-04-2009, 20:29
  3. פרסום|קניתי נעל חדשה היא בדרך לארץ :)
    על ידי OutKast222 בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 06-11-2007, 22:55
  4. [ידיעה] עוד מפה חדשה לסורס בדרך
    על ידי Jack בפורום Counter Strike
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-12-2005, 14:51
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 74

סדנת פיקאפ חדשה בדרך

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לאנשים שעובדים בחינם יש נטייה מעצבנת לא לעבוד

ברירת מחדל סדנת פיקאפ חדשה בדרך

בעוד כמה חודשים יגיע החורף, ואף אחד לא רוצה להתכרבל לבד. לכן, ב-30 עד ה-31 לחודש אנו פותחים בוטקמפ חדש, בדיוק כמו שהיה בסרטונים שפרסמתי. בהם יהיו תאוריה, הרצאות וכמובן יציאה לשטח עם כמה ממדריכי דון ג'ואן. המחיר הוא 1,500 ש"ח.
    דוגמה לסרטון מהסדנה.

דוגמה למשהו שיכול להיות בסדנה:

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

לפרטים נוספים, ניתן לפנות אליי במייל:

seniaw@gmail.com
    או בפייסבוק:

senia waldberg

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

שמע אני לא באמת חושב שיש מישהו שישלם 1500, או 1000, או אפילו יודע מה - 500 ש"ח לכזה דבר.
    אם כן אז אתם גאונים לא יודע מה להגיד לכם שעליתם על הדרך לעשות כסף כל כך בקלות , בחיים לא חשבתי שיש כל כך הרבה חנונים חסרי ביטחון שישלמו כאלה סכומים רק כי מישהו מבטיח להם שהם יתנשקו עד סוף השנה עם מישהי.

זה עצוב אבל מצד אחד מגיע להם שיקחו להם תכסף, רק מפגרים ישלמו על כזה דבר.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

over powered
    אתה חי על פלנטה אחרת

ספיר לקח 1,000 דולר על סדנה כזאת פה בארץ ובאו 7 אנשים (רק כי הוא הגביל את זה ל-7). מיסטרי לוקח 5,000 דולר. כשיש אנשים שבאמת שווה ללמוד מהם, והם יכולים להביא לתוצאות אמיתיות כי יש להם ידע ושנים של נסיון גם באימון, גם ב-NLP, גם בפיקאפ ובכלל בכל מה שקשור להעצמה אישית ואימון קבוצתי (פז תלמיד של בנדלר, אני של יאיר בר לב - מיישם אפקט הפרפר), אז הסדנה שווה את זה.

אז לפני שאתה קורא לאנשים אחרים מפגרים, תדאג קודם אתה בעצמך לא להיות מפגר ולחיות על כדור הארץ ולא על מאדים. סדנאות להעצמה אישית זה אחלה דבר, ואם האנשים המדריכים שווים את זה, אנשים ישלמו גם 3,000 וגם 3,000 דולר. כי מי שמשקיע בעצמו, מרוויח. אתה יכול להמשיך להשקיע בדברים אחרים ואני בטוח שאתה נהנה מהחיים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

זה גם ממסחר את כל העניין ואתם בכלל לא מתחייבים שמישהו מהם יצליח. קיצור אתם מחפשים חננות שמתים לגעת בשפתיים של בחורה ומספיק טיפשים בשביל לשלם לכם 1500 ש"ח על סדנה של יומיים. אז אני ממליץ לאנשים בפורום שחושבים על זה- ביומיים אפחד לא ישפר אתכם, מה גם שאת ל החומר שהם יעבירו יש ברחבי הרשת.
    חשוב לי לומר שאני לא מזלזל בכישורים של אפחד מכם, אני לא יודע כמה אתם טובים וזה גם לא כל כך חשוב לי.. אבל זה פשוט סדנה חסרת טעם ובזבוז כסף.
    נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 19-08-2012 בשעה 01:16.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

I have very little tolerance for stupidity and ignorance

הסיבה היחידה שהפעם אני עונה על שתי התכונות הללו היא שאחרים לא יושפעו מכם.
    א: אנחנו כן מתחייבים על תוצאות. לא ברור מדוע החלטת שלא. ממתי דון ג'ואן לא מתחייבת על תוצאה? מהרגע הראשון שהיא קמה, היו החזרים כספיים למי שלא הצליח להגיע לאן שאמרנו לו שהוא יגיע. אין כזה דבר. שוב, כי אנחנו יודעים לעבוד.

דבר שני, לשניכם אין אפילו ידע בסיסי במה זה סדנאות קבוצתיות, איך מעבירים אותם ואילו שינויים עוצמתיים זה יודע לעשות. באמת שלא. זה כמו שאני אתחיל לדבר אתכם עכשיו על הפקות סרטים. אני מתעסק בזה שנים, לשניכם יש ידע רק בתור צופים (ובמקרה הזה, אתם יודעים הרבה יותר על סרטים מאשר על סדנאות קבוצתיות).
    את החומר שנעביר אולי יש ברחבי הרשת בגירסאות שונות, אבל את שעות ההדרכה איתנו אין ברשת. אם ברשת יש כל כך הרבה חומר, למה אתה עדיין תקוע בפורומים לפיקאפ
    למה אתה עדיין לא מיסטרי? למה אתה עדיין לומד? הרי יש הכל ברשת. מה הבעיה?

בוא ותעשה לנו רשימה מסודרת של כל החומרים שצריך לקרוא כדי להיות תותח. אם זה עובד לכולם, אני אסגור את כל הקורסים.

ובנתיים, תשתדל להימנע ממילים גסות הבאות מבור חסר השכלה בתחום הקואוצ'ינג בסגנון "בזבוז כסף חסר טעם". אחרת אני אתחיל להשתמש בלשון שלי לגבי החוכמה המופגנת כאן בתגובות, ואני מבטיח לך שהיא חדה משלך פי כמה.
    נערך לאחרונה על ידי Senia Waldberg; 19-08-2012 בשעה 01:28.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ואם למישהו יש עוד תובנות או דעות הנובעות מנסיון רב של 0 דקות בסדנאות קבוצתיות, הוא מוזמן לחלוק אותן כאן. אני אשמח לשמוע התנגדויות מבוססות על 0 מידע. זה תמיד כיף לדעת שאנשים יודעים הכל על הכל מתוך האנציקלופדיה אשר נקראת "הדמיון שלי". זה מוביל אותם להישגים ותוצאות מרהיבות בכל תחום.

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

תעבירו להם את מה בדיוק? את כל מה שיש באינטרנט פתוח לכולם? תחשבו רגע על מה אתם לוקחים כזה סכום עתק תעשו חשבון נפש עם עצמכם..
    תדרבנו אותם לגשת לבחורות ברחוב? תביאו לו מושגים שלא יעזרו לו בחיים ולא יקדמו אותו לשום דבר?
    כל בן אדם יכול לקבל ביצים בבית אם באמת חשוב לו השינוי הזה.. צריך שמישו יעורר אותם? אז למה לקחת כסף מאנשים סתם.. העיקר אתם רוצים לתפוס לכם חנונים בתולים שישלמו הון על בתכלס כלום.. על שינוי שלא אתם גרמתם אלא אותו הבן אדם עשה תשינוי לבד ובעצמו אם הוא קיבל תאומץ להתחיל לגשת לבחורות..
    ואל תגיד אנחנו גורמים לו לצאת מהבית כי זה לא שווה ת1500 שקל שאתם לוקחים.. קיצר התמסחרות
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

בלי להעליב או לפגוע, אבל עברתי סדנאות בחיי אז כן יש לי מושג. אני אתחיל ממהתחלה. אני לא מכיר את החברה הזו שאתה עובד בה, אבל לא ראיתי אותך כותב בפוסט שמי שישלם לכם את הכסף ולא ישתפר עם בחורות הכסף יוחזר אליו. אם כן אז אני מצטער, עדיף שציין דברים כאלה.
    בנוסף, הייתי בסדנאות בחיי אז יש לי מושג בדברים האלה.
    מעולם לא התיימרתי להיות מיסטרי או מישהו כזה, אבל קודם כל בפורום אני לומד ומלמד. אין לי שום צורך בחומרים אחרים כי אני לא כל כך בעניין של פיקאפ, ואני לא מעוניין בללמוד את זה בצורה הרובוטית. למה אני עדיין לא מיסטרי? כי בחיים לא שאפתי להיות מיסטרי. פיקאפ פשוט אף פעם לא היה מספיק חשוב לי בשביל לשלם עליו (ואני לא מכיר את סיפור חייו של מיסטרי אבל אני לא חושב שהוא לקח קורסים).

אגב, כדי להיות תותח לא צריך לקרוא הרבה, צריך להתאמן ולנסות. מבטיח לך זה לא עולה כסף. אני גם חושב שאתה, ואני מניח שאתה תותח אם אתה מאמן או מורה או איך שלא תקרא לזה, גם למדת מאיפשהו. אתה רוצה לומר לי שהמקום הזה היה קורס?

אל תעלב ידידי, לדעתי זה בזבוז כסף כי אני בתור אדם שעבר שינוי גדול בחייו ולא שילם עליו שקל חושב שאפשר בלי זה. מי שבוחר ללכת לסדנאות האלה שיבושם לו, אבל אני בתור אדם מהצד חושב שזה חסר טעם ובזבוז כסף. אז במקום לכתוב עכשיו בלוק שלם של תגובה, פשוט תסביר פה מה אתה מבטיח לאדם המגיע לקורס שלך בתמורה ל1500 ש"ח יקרים שהוא יוציא מהכיס שלו בשביל יומיים.

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

ציטוט נכתב במקור על ידי Senia Waldberg צפיה בהודעה
    over powered
    אתה חי על פלנטה אחרת

ספיר לקח 1,000 דולר על סדנה כזאת פה בארץ ובאו 7 אנשים (רק כי הוא הגביל את זה ל-7). מיסטרי לוקח 5,000 דולר. כשיש אנשים שבאמת שווה ללמוד מהם, והם יכולים להביא לתוצאות אמיתיות כי יש להם ידע ושנים של נסיון גם באימון, גם ב-NLP, גם בפיקאפ ובכלל בכל מה שקשור להעצמה אישית ואימון קבוצתי (פז תלמיד של בנדלר, אני של יאיר בר לב - מיישם אפקט הפרפר), אז הסדנה שווה את זה.

אז לפני שאתה קורא לאנשים אחרים מפגרים, תדאג קודם אתה בעצמך לא להיות מפגר ולחיות על כדור הארץ ולא על מאדים. סדנאות להעצמה אישית זה אחלה דבר, ואם האנשים המדריכים שווים את זה, אנשים ישלמו גם 3,000 וגם 3,000 דולר. כי מי שמשקיע בעצמו, מרוויח. אתה יכול להמשיך להשקיע בדברים אחרים ואני בטוח שאתה נהנה מהחיים
    אני מניח שפז זה אחד המדריכים שם, מה זה אומר שהוא תלמיד של בנדלר? ויאיר בר לב ממה שקראתי מעביר קורסים לשיווק באינטרנט איך זה מתקשר לפיקאפ? אין פה חס וחלילה נימה של זלזול או חוסר אמון אני פשוט מנסה להבין...

עריכה: טעות שלי לגבר יאיר בר לב
    נערך לאחרונה על ידי tal1991; 19-08-2012 בשעה 01:38.

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

I have very little tolerance for stupidity and ignorance

הסיבה היחידה שהפעם אני עונה על שתי התכונות הללו היא שאחרים לא יושפעו מכם.
    א: אנחנו כן מתחייבים על תוצאות. לא ברור מדוע החלטת שלא. ממתי דון ג'ואן לא מתחייבת על תוצאה? מהרגע הראשון שהיא קמה, היו החזרים כספיים למי שלא הצליח להגיע לאן שאמרנו לו שהוא יגיע. אין כזה דבר. שוב, כי אנחנו יודעים לעבוד.

דבר שני, לשניכם אין אפילו ידע בסיסי במה זה סדנאות קבוצתיות, איך מעבירים אותם ואילו שינויים עוצמתיים זה יודע לעשות. באמת שלא. זה כמו שאני אתחיל לדבר אתכם עכשיו על הפקות סרטים. אני מתעסק בזה שנים, לשניכם יש ידע רק בתור צופים (ובמקרה הזה, אתם יודעים הרבה יותר על סרטים מאשר על סדנאות קבוצתיות).
    את החומר שנעביר אולי יש ברחבי הרשת בגירסאות שונות, אבל את שעות ההדרכה איתנו אין ברשת. אם ברשת יש כל כך הרבה חומר, למה אתה עדיין תקוע בפורומים לפיקאפ
    למה אתה עדיין לא מיסטרי? למה אתה עדיין לומד? הרי יש הכל ברשת. מה הבעיה?

בוא ותעשה לנו רשימה מסודרת של כל החומרים שצריך לקרוא כדי להיות תותח. אם זה עובד לכולם, אני אסגור את כל הקורסים.

ובנתיים, תשתדל להימנע ממילים גסות הבאות מבור חסר השכלה בתחום הקואוצ'ינג בסגנון "בזבוז כסף חסר טעם". אחרת אני אתחיל להשתמש בלשון שלי לגבי החוכמה המופגנת כאן בתגובות, ואני מבטיח לך שהיא חדה משלך פי כמה.
    סניה אל תכניס לפה כל מיני ציניות ושטויות אנחנו כאן מדברים דוגרי.
    מה אתה מציע לאנשים? אתה מציע לאנשים שאין להם ביטחון ואין להם הערכה עצמית וזה פוגע להם בכישורים החברתיים, אתה מציע להם קורס שבסוף הקורס הם אמורים לצאת "אנשים חדשים" שבטוחים בעצמם ובמה שהם עושים ומעריכים כל צעד שהם עושים, ובעצם בעזרת זה הם אמורים לקחת בחורות ובכללי להסתדר בחיים.

הקטע הוא, שאנשים לא באמת זקוקים לזה. מספיק שיהיה להם חבר אחד עם ביצים שיקים אותך מהספה שהם מאוננים עליה כל שישי בערב, ייקח אותם למועדון יצמיד להם ידידה שלו כל הערב וככה כל שבוע מחדש והופה הם אנשים חדשים.

וגם אם אין להם את החבר, יש מספיק סרטונים שלך, של אנשים אחרים, מאמרים, כל מיני דברים באינטרנט שאמורים ללמד אותם את זה.

אני פשוט לא מבין מה אתם עושים שם בקורס שכל כך מצדיק 1500 ש"ח, אני לא מכיר את הספיר שאתה מדבר עליו ומיסטרי זה משהו אחר.
    הוא בין הראושנים [אם לא הראשון] שהפך את התחום לציבורי, הוא ה"מותג", וכמו שאתה יודע בשביל מותגים משלמים הרבה.

ונכון, אין לי ידע בסיסי בסדנה קבוצתית כי אף פעם לא הייתי בכזאת או בכלל התקרבתי לזה. בכל תחום שהוא.

וכן כמו שאמרו פה מקודם, אני לא מבין מה כל כך מיוחד בך, או בניקולס, או בדון זו'אן, או בWHAT EVER שאתם יכולים ללמד אותם ולהפוך אותם לאנשים שונים ממה שהם?
    אתם פסיכולוגים? אתם קוסמיים? אתם יכולים להפוך בנאדם סגור וחנון לבנאדם שיזיין תוך חצי שנה כל בחורה שהוא ירצה?

אל תערב פה ציניות ומשפטים שאמורים להשמע חכמים, דבר דוגרי כמו שאנחנו כאן מדברים איתך.

מה יש לך להציע שאין לאינטרנט להציע? או לחבר זורם שיקים אותך מהספה וייקח אותך למועדון?

אתה יודע שזה נכון, שזה פשוט לעשות כסף על ביטחון של אנשים.

ובגלל זה אמרתי, שאם אנשים הם טיפשים כדי לחשוב שהם בעצמם כבר לא יכולים להשתנות לבדם וצריכים לידם "מורה" או "מדריך" כמוך או כל אדם אחר שייקח להם 1500, ורק בזכותך הם ישתנו אז מגיע להם שיקחו להם ת'כסף.

ואל תדאג אנחנו לא הורסים לך פה ת'עסק, אני די בטוח שאף אחד מהפורום כאן לא יירשם לקורס . אולי יתעניין, אולי ישאל - אבל ירשם? לא .
    רוב הקהילה כאן בגילאי 16-25, בני ה20+ כאן הם אנשים שדי יודעים ובטוחים בעצמם [לפי מה שראיתי], וגם אם לא הם שואלים בפורום ומקבלים תשובות מספיק טובות.
    בני ה16-20 לא ישלמו 1500 ש"ח, אנחנו לא בדובאי שאנחנו מקבלים 5000 דולר מהמדינה כל חודש.

אז לגבי "שאנשים לא יקשיבו לכם" אין לך מה לדאוג הם לא מעוניינים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אתה מתיימר ללמד, אבל אתה פוסל סדנאות? הייתי שמח לשמוע פידבקים מהתלמידים שלך
    ויפה שאתה מניח שאני ופז מלמדים את זה בצורה רובוטית. במיוחד פז, תלמיד ישיר של ריצ'ארד בנדלר והיחיד בישראל שיש לו את ההסמכה שלו. חמוד.
    מיסטרי לא לקח קורסים, רק אתה שוכח שלקח לו 4 שנים להצליח והוא יצא כ-ל י-ו-ם לטורונטו והתאמן כמו משוגע. יש לך זמן לזה? אל תלך לקורס.

שוב, זה חמוד שאתה מניח הנחות. רק תבסס אותן קודם.

אני לא למדתי בשום מקום דווקא, אני התאמנתי ולמדתי לבד. אבל... אני דוגמה רעה כי הכישורים החברתיים שלי היו סופר מפותחים עוד אז. היו לי חברים בכמויות והיו לי גם חברות לפני זה מכל הסוגים. פשוט גיליתי את הפיקאפ במקרה. אבל, חשוב לציין שבנוסף ליכולות החברתיות המפותחות שלי היה לי גם זיכרון ממש טוב לטקסטים. יכולתי לדקלם רוטינות בעל פה אחרי ששמעתי אותן פעם אחת וחזרתי עליהן פעם אחת. גם אם זה 20 דקות. אני תסריטאי, אני יודע לעשות דברים כאלו. אם יש לך את הכלים והכישורים הללו, ואם יש לך מלא חברים, אם יש לך עבר טוב עם בחורות, אתה אכן לא צריך קורס. רק שאני לא חושב שאם היה לי כסף מיותר וזמן מיותר לא הייתי לוקח קורס בשביל הכיף כי תמיד יש לאן להשתפר. לא בהכרח של פיקאפ, אולי של נלפ. אבל אם הייתי רוצה לשפר את כישורי הפיקאפ שלי אז הייתי לוקח גם כמה, אפילו אם אני לא כזה צריך. סתם לקצר זמן וללמוד מאחרים.

למשל, אני לא חייב לקחת עכשיו קורס נוסף של קואוצ'ינג, אבל אני לוקח. למה? ככה. בא לי. וזה יקר יותר מהסדנת פיקאפ, תאמין לי.

אני מבטיח לבן אדם הזה שהוא יידע ויהיו לו את הכלים בסוף הסדנה הזאת, להשיג קשר, לסגור דייט ולהצליח בדייט ושתוך חודשיים מהרגע של הסדנה הזאת זה גם יתממש, לא משנה באיז המצב הוא מגיע (קשר לא בהכרח כי זה תלוי בסטנדרטים שלו ובזמן שלו). כמו כן, בניגוד לסדנאות שקר אחרות, אני מבטיח שאם הוא ייכנס לקשר וייצא ממנו, הוא לא יאבד את הכישורים.
    בנוסף, מנסיון אישי, בערך 50% מהם יסגרו דייטים ונשיקות עוד במהלך הסדנה. כמובן זה גם תלוי בחומר שמגיע לסדנאות, לפעמים המספר גדול יותר לפעמים קטן יותר, אבל הוא קורה.
    מנסיון גם, כ-50% מהם נכנסים לקשר תוך חודש. אלו שרצו קשר.

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

סניה שאלה רצינית שאני בטוח שכל האנשים שבקורס שאלו אותך, ואני רוצה לשמוע ת'תשובה:
    אני בתור מתעניין ותלמיד לעתיד בקורס, מעוניין לדעת, אם אני משלם לך עכשיו בהעברה בנקאית 1,500 ש"ח ונרשם לקורס אתה יכול לתת לי התחייבות של 98% או יותר שאני תוך חצי שנה או שנה או כמה שהקורס שלך לוקח, יוכל בעזרתי בלבד לקחת כל בחורה מהמועדון אלי למיטה?

גם אם אני מכוער/נמוך/שמן/שחיף/מצולק/מסריח?

אתה רואה למה אני מתכוון?
    אתה לא יכול להפוך בני אדם למה שהם לא ב1500 ש"ח ובקורס עם סרטוני וידיאו שמראים אותך מתחיל עם בחורות בחוף.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אתה מתיימר ללמד, אבל אתה פוסל סדנאות? הייתי שמח לשמוע פידבקים מהתלמידים שלך
    ויפה שאתה מניח שאני ופז מלמדים את זה בצורה רובוטית. במיוחד פז, תלמיד ישיר של ריצ'ארד בנדלר והיחיד בישראל שיש לו את ההסמכה שלו. חמוד.
    מיסטרי לא לקח קורסים, רק אתה שוכח שלקח לו 4 שנים להצליח והוא יצא כ-ל י-ו-ם לטורונטו והתאמן כמו משוגע. יש לך זמן לזה? אל תלך לקורס.

שוב, זה חמוד שאתה מניח הנחות. רק תבסס אותן קודם.

אני לא למדתי בשום מקום דווקא, אני התאמנתי ולמדתי לבד. אבל... אני דוגמה רעה כי הכישורים החברתיים שלי היו סופר מפותחים עוד אז. היו לי חברים בכמויות והיו לי גם חברות לפני זה מכל הסוגים. פשוט גיליתי את הפיקאפ במקרה. אבל, חשוב לציין שבנוסף ליכולות החברתיות המפותחות שלי היה לי גם זיכרון ממש טוב לטקסטים. יכולתי לדקלם רוטינות בעל פה אחרי ששמעתי אותן פעם אחת וחזרתי עליהן פעם אחת. גם אם זה 20 דקות. אני תסריטאי, אני יודע לעשות דברים כאלו. אם יש לך את הכלים והכישורים הללו, ואם יש לך מלא חברים, אם יש לך עבר טוב עם בחורות, אתה אכן לא צריך קורס. רק שאני לא חושב שאם היה לי כסף מיותר וזמן מיותר לא הייתי לוקח קורס בשביל הכיף כי תמיד יש לאן להשתפר. לא בהכרח של פיקאפ, אולי של נלפ. אבל אם הייתי רוצה לשפר את כישורי הפיקאפ שלי אז הייתי לוקח גם כמה, אפילו אם אני לא כזה צריך. סתם לקצר זמן וללמוד מאחרים.

למשל, אני לא חייב לקחת עכשיו קורס נוסף של קואוצ'ינג, אבל אני לוקח. למה? ככה. בא לי. וזה יקר יותר מהסדנת פיקאפ, תאמין לי.

אני מבטיח לבן אדם הזה שהוא יידע ויהיו לו את הכלים בסוף הסדנה הזאת, להשיג קשר, לסגור דייט ולהצליח בדייט ושתוך חודשיים מהרגע של הסדנה הזאת זה גם יתממש, לא משנה באיז המצב הוא מגיע (קשר לא בהכרח כי זה תלוי בסטנדרטים שלו ובזמן שלו). כמו כן, בניגוד לסדנאות שקר אחרות, אני מבטיח שאם הוא ייכנס לקשר וייצא ממנו, הוא לא יאבד את הכישורים.
    בנוסף, מנסיון אישי, בערך 50% מהם יסגרו דייטים ונשיקות עוד במהלך הסדנה. כמובן זה גם תלוי בחומר שמגיע לסדנאות, לפעמים המספר גדול יותר לפעמים קטן יותר, אבל הוא קורה.
    מנסיון גם, כ-50% מהם נכנסים לקשר תוך חודש. אלו שרצו קשר.
    אני לא פוסל שום דבר, אם רק היית עונה על מה שכתבתי. עזוב אותי, אני לא האישו- כל הבלוק הזה, ולא כתבת בצורה ישירה מה אתה כמורה מבטיח לתלמידים שלך במסגרת הקורס הזה? למה כדאי להם ללכת. פשוט תן את התשובה הפשוטה.

אגב, סלח לי על הבורות, אין לי מושג מי זה אף אחד מהאנשים שכתבת עליהם פה, וגם את המיסטרי הזה אני מכיר רק מאנשים שמזכירים את שמו. לא מכיר אותם ולא אכפת לי מהם. לי, כל מה שחשוב, זה שאנשים שרוצים להשתפר ומוכנים לעבוד בזה- יוכלו לעשות את השינוי. בגלל זה אני שואל, מה אתה מתחייב עבור התלמידים שלך בקורס הזה.

עריכה: כשיתפנה לי זמן אני אנסה לצפות באימון הזה של אפקט הפרפר, נראה במה מדובר.
    נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 19-08-2012 בשעה 01:53.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

יאיר בר לב למד קואוצ'ינג באותה הכיתה עם אלון גל. שניהם היו תלמידים של קואוצ'ר בשם יפתח. הוא אכן מעביר קורסים בשיווק רשתי ועשה מזה המון כסף, אבל הוא גם הממציא של אפקט הפרפר (יש את זה בגוגל) והוא נחשב לאחד הקואוצ'רים הטובים בישראל בתחום ההעצמה האישית.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:06.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect