קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תוכנית פיקאפ חדשה בישראל - אולי בקרוב
    על ידי Senia Waldberg בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-11-2011, 13:02
  2. [פרסום]לכל בעלי האקסבוקס 360, הגנה חדשה בדרך...ו
    על ידי .Eliran בפורום קונסולות משחקים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 25-04-2009, 20:29
  3. פרסום|קניתי נעל חדשה היא בדרך לארץ :)
    על ידי OutKast222 בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 06-11-2007, 22:55
  4. [ידיעה] עוד מפה חדשה לסורס בדרך
    על ידי Jack בפורום Counter Strike
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-12-2005, 14:51
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 5 << ראשון 12345 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 74

סדנת פיקאפ חדשה בדרך - עמוד 3

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

אתם מעבירים גם קורסים של NLP?

2. קישורים ממומנים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי Senia Waldberg צפיה בהודעה
    חשבנו לעשות את זה מזמן. אבל יש בעיה עם זה. אתה היית רוצה להצטלם לכזה דבר?

למרות שיש סרטון של מאור ברברבאום לפני, ועכשיו הוא עם החברה שלו - טלי. אז יש סוג של תיעוד. אבל אף אחד לא רצה לתעד תהליך כזה על עצמו בגלל מבוכה.
    אז אתה יכול להבין שזו קצת בעיה לסמוך על זה נכון? כי לך תוכיח עכשיו שהקורס לא עזר לך. אין לכם הוכחות מוצקות בשטח.
    בכל מקרה, אני מקווה שהסדנא שלכם תקיים את הבטחתה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לאנשים שעובדים בחינם יש נטייה מעצבנת לא לעבוד

ציטוט נכתב במקור על ידי tal1991 צפיה בהודעה
    אתם מעבירים גם קורסים של NLP?
    כמובן. פז מעביר

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    אז אתה יכול להבין שזו קצת בעיה לסמוך על זה נכון? כי לך תוכיח עכשיו שהקורס לא עזר לך. אין לכם הוכחות מוצקות בשטח.
    כמובן, המפלט האחרון: בעיה לסמוך.

ובכן ידידי. קבל:

לפני:

אחרי חודשיים (בערך, לא סגור על זה):
    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...74826198_n.jpg

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    בוא נודה בזה. אתה באת בגישה שלילית והמטרה עכשיו היא להוכיח שאתה צודק. עזוב הצטדקויות וסיבות בסגנון "צריך הוכחות". לכל דבר יש מיליארד דרכים להסתכל. גם אם אני אביא לך עכשיו 10 טלפונים אתה תגיד לי: "זה לא כולם, אני לא יודע"

הכי פשוט זה לפתוח קצת את הראש
    ולא להתעקש מתוך חוסר ידע.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אני אראה את זה מחר, כי אני לא רוצה להעיר את העולם, אבל סה"כ אחי אני עדיין מאמין שלשלם כסף זה, במובן מסויים, דבר מאוד נואש לעשות. אבל, זה כבר עניין אישי וכל אחד ומה שהוא מוכן לעשות בשביל להיות טוב עם בחורות.
    מקווה שאין פה סדנאת שקר, כי פעם גם המאפי האלה הציעו החזר מלא, וממה שאני מבין מאנשים פה (וממך) הם לא בדיוק קיימו את מה שהבטיחו.

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

ציטוט נכתב במקור על ידי .Tal צפיה בהודעה
    לסניה ולטל
    הממוצע גילאים בפורום פה כרגע עומד על 16 לדעתי... מיעוט פה הם הגדולים. לפי התגובות של הגדולים בפורום עושה רושם שהם לא צריכים לא קורס ולא נעליים.
    השאר פה בני 16-17 במקרה הגרוע הם חנונים שלא נגעו בבחורה בחיים עדיין זה לא גיל 22 והחיים עוד לפניהם ויש להם עוד זמן להשתנות, והם יכולים לעשות את זה לבד. אם פה יש להם אנשים מדהימים, ויש פה.. שעוזרים ותורמים מהידע שלהם למה בכלל צריך לשלם על זה כסף? אם אני למדתי מהאינטרנט המון והשתנתי אני לא רואה מישו שלא יכול. פה העזרה היא חינם והרבה עוברים שינוי לבד מכאן אז..
    "היי אמא, שומעת אפשר 1500 שקל אני הולך לקורס שילמד אותי להשכיב נשים שהכרתי ברחוב" לא נשמע מבטיח
    זה נראה כאילו אני איזה נציג שלו, לא באמת אכפת לי אבל סתם בשביל היושר אני אומר את הדברים האלה.
    שמע מסכים איתך שיש פה הרבה ילדים, אבל יש גם כאלה שיותר גדולים ואולי לא מגיבים אבל קוראים ואולי להם זה מתאים. והתגובה שלך מעידה מאד שאתה מתבסס על עצמך ולא מצליח לתת תגובה אובייקטיבית. יש ילדים שהמערכת יחסים שלהם עם ההורים שלהם מאד פתוחה ולא חסר להם כסף וזה לא בעיה בשבילם לבקש מההורים שלהם כסף לכזה דבר, מה שלך נראה כל כך הזוי. שלא נדבר על ילדים שיש להם כסף וההורים שלהם בכלל לא ידעו מזה.

אני חס וחלילה לא מזלזל, אבל לכל בן אדם שיש קצת מושג וקורא פה בפורום יודע שיש פה אנשים שנותנים טיפים הזויים ולא קשה לראות שאין להם מושג על מה הם מדברים. זה מצחיק שאתה אומר אם אני הצלחתי אז כולם יכולים, מישהו אמר שאתה המקרה הכי גרוע שידעה האנושות? חשבת על אנשים שיש להם דיסלקציה וקשה להם לקרוא דרך מחשב? חשבת על אנשים שלא טובים באנגלית? שהרי הידע בעברית די דל...

בארץ אולי סדנאות זה דבר מאד כללי, אבל בחול יש הרבה סדנאות לדברים ספציפיים, לצורך העניין אנשים שמביאים מספרים בלי סוף אבל מאבדים את הבחורה בשלב של הלהתקשר, אז הם הולכים לסדנאת phone game וככה נפתרת להם הבעיה. יכול להיות שזה לא מתאים לך יכול להיות שזה לא מתאים לי אבל מפה ולצאת נגד זה זאת טיפשות כי עובדתית בכל העולם הסדנאות האלה עזרו לעשרות אלפים של אנשים אז זה אבסורד שאתם באים ואומרים "שאנשים ילמדו מהאינטרנט"
    נערך לאחרונה על ידי tal1991; 19-08-2012 בשעה 02:23.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי Senia Waldberg צפיה בהודעה
    בוא נודה בזה. אתה באת בגישה שלילית והמטרה עכשיו היא להוכיח שאתה צודק. עזוב הצטדקויות וסיבות בסגנון "צריך הוכחות". לכל דבר יש מיליארד דרכים להסתכל. גם אם אני אביא לך עכשיו 10 טלפונים אתה תגיד לי: "זה לא כולם, אני לא יודע"

הכי פשוט זה לפתוח קצת את הראש
    ולא להתעקש מתוך חוסר ידע.
    להפך, אני לא מתעקש בגלל שאין לי ידע בסדנאות פיקאפ. אני מדבר אך ורק מהניסיון האישי שלי. יכול להיות שאתה מסוגל להביא בנאדם לשינוי קיצוני ביומיים קורס. קשה לי לראות את זה קורה, אבל יכול להיות. אני פשוט צריך לראות בעיניים שלי שזה קורה ואז אני אאמין. כרגע, חוץ מהסרטונים שפירסמת, אותם אני עוד אראה, אני לא רואה הוכחה מוצקת.
    שוב אני אגיד, אין לי שום דבר נגדך או נגד החברה שלכם. אני פשוט לא מאמין בזה, אולי אני טועה. יודע מה, הלוואי ואני טועה.

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

זה נראה כאילו אני איזה נציג שלו, לא באמת אכפת לי אבל סתם בשביל היושר אני אומר את הדברים האלה.
    שמע מסכים איתך שיש פה הרבה ילדים, אבל יש גם כאלה שיותר גדולים ואולי לא מגיבים אבל קוראים ואולי להם זה מתאים. והתגובה שלך מעידה מאד שאתה מתבסס על עצמך ולא מצליח לתת תגובה אובייקטיבית. יש ילדים שהמערכת יחסים שלהם עם ההורים שלהם מאד פתוחה ולא חסר להם כסף וזה לא בעיה בשבילם לבקש מההורים שלהם כסף לכזה דבר, מה שלך נראה כל כך הזוי. שלא נדבר על ילדים שיש להם כסף וההורים שלהם בכלל לא ידעו מזה.

אני חס וחלילה לא מזלזל, אבל לכל בן אדם שיש קצת מושג וקורא פה בפורום יודע שיש פה אנשים שנותנים טיפים הזויים ולא קשה לראות שאין להם מושג על מה הם מדברים. זה מצחיק שאתה אומר אם אני הצלחתי אז כולם יכולים, מישהו אמר שאתה המקרה הכי גרוע שידעה האנושות? חשבת על אנשים שיש להם דיסלקציה וקשה להם לקרוא דרך מחשב? חשבת על אנשים שלא טובים באנגלית? שהרי הידע בעברית די דל...

בארץ אולי סדנאות זה דבר מאד כללי, אבל בחול יש הרבה סדנאות לדברים ספציפיים, לצורך העניין אנשים שמביאים מספרים בלי סוף אבל מאבדים את הבחורה בשלב של הלהתקשר, אז הם הולכים לסדנאת phone game וככה נפתרת להם הבעיה. יכול להיות שזה לא מתאים לך יכול להיות שזה לא מתאים לי אבל מפה ולצאת נגד זה זאת טיפשות כי עובדתית בכל העולם הסדנאות האלה עזרו לעשרות אלפים של אנשים אז זה אבסורד שאתם באים ואומרים "שאנשים ילמדו מהאינטרנט"
    אתה כנראה לא מבין דבר אחד, הסדנה עוסקת באיך להשיג בחורות. לכל סיר יש מכסה. גם לבחור הכי מכוער בעולם יש מישהי שמתאימה לו ותרצה אותו. אז מנקודת המבט שלי אני לא מכליל אני לא רואה טעם בלקחת קורס שעוסק בנושא בתחום שכזה, כאשר יש כל כך הרבה נושאים יותר חשובים מזה בעולם הזה.
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

מה שאני אומר זה שלדעתי ומניסיוני האישי זה לא מדע מדוייק, והצלחה עם בנות היא נגזרת של ביטחון עצמי גבוה ויכולות חברתיות גבוהות. אני מאמין שלא צריך מאמרים וסדנאות ולדעת איך לפתוח ולקטלג את העניין לשלבים וכל השיט. צריך פשוט להיות בעל ביטחון, השאר תלמד עם הניסיון. כל המושגים האלה של אלפות דומיננטיות פיקוקים שמיקוקים וזיוני השכל האחרים, לדעתי הם רק דברים שמקבלים עם השיפור העצמי. כי בסה"כ אף אחד לא יכול לפתח למישהו אחר ביטחון עצמי. המקסימום שאפשר יהיה לעשות זה לתת לו פוש לעשות דברים שיגרמו לו להאמין בעצמו.

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

אתם כנראה לא מבינים שלהשיג בחורות זה לא שחור ולבן, אולי לכל אחד יש את ה"אחת" שלו (לא שאני מאמין במושג הזה אבל זה משהו אחר) כל המהות של פיקאפ זה שיש לך את יכולת לבחור את הבחורה שלך ולא להיות עם זאת שהצלחת להשיג.
    זה משהו שאי אפשר להגיע בו לשלמות ותמיד יש מה לשפר ובגלל זה יש בלי סוף קורסים. אתה מדבר על בטחון אבל יש בלי סוף אנשים עם בטחון ומה אז? הפוש הזה שאתה מדבר עליו זה כל המהות של הסדנאות האלה

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

מקובל עליי. אבל לא דיברתי על אנשים שרוצים להפוך ל"אומני פיתוי" אני מדבר על החסר ביטחון הממוצע שמפחד לדבר עם בחורות, שתאמין לי שרק פוש בסדנה לא יהפוך אותו לזיין. אולי זה יגרום לו לרצות לשנות את עצמו, אבל אני לא מצליח להבין איך אפשר להתחייב ללהפוך בחור כזה לזיין תוך חודשיים. אבל, כנראה שיש לו איזה קסם. שיהיה בהצלחה, לי קשה להאמין.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ואוו אין לאנשים פה מושג מה הם מדברים.
    מה אתם בכלל משווים בין סדנה לחומר שיש באינטרנט, זה כמו להשוות מאמן כדורגל לסרטון שמלמד אותך לשחק כדורגל.
    בנאדם שעומד מולך פנים מול פנים ומסביר לך את החומר וגורם לך לצאת החוצה לנסות פיזית בשטח עם אנשים מומחים שלוקחים אותך יד ביד, זה שווה בקלות 1500 שקל.
    קחו עובדה בשטח, כמה אנשים קיימים רק בפורום הזה ש"יודעים" כבר הכל על אומנות הפיתוי ופיקאפ ומעולם לא יצאו אפילו לנסות את זה ?? אולי 90% מהפורום,
    וזה רק בפורום שלנו, אני מאמין שזה ככה בכל הקהילה שקוראת באינטרנט.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    ואוו אין לאנשים פה מושג מה הם מדברים.
    מה אתם בכלל משווים בין סדנה לחומר שיש באינטרנט, זה כמו להשוות מאמן כדורגל לסרטון שמלמד אותך לשחק כדורגל.
    בנאדם שעומד מולך פנים מול פנים ומסביר לך את החומר וגורם לך לצאת החוצה לנסות פיזית בשטח עם אנשים מומחים שלוקחים אותך יד ביד, זה שווה בקלות 1500 שקל.
    קחו עובדה בשטח, כמה אנשים קיימים רק בפורום הזה ש"יודעים" כבר הכל על אומנות הפיתוי ופיקאפ ומעולם לא יצאו אפילו לנסות את זה ?? אולי 90% מהפורום,
    וזה רק בפורום שלנו, אני מאמין שזה ככה בכל הקהילה שקוראת באינטרנט.
    אלה אנשים שלא צריכים סדנה. הם צריכים לצאת ולנסות. אם אין להם ביצים, אז אני מוכן לעשות סדנה שמכריחה אותם לצאת החוצה לשטח ומסבירה את הבסיס של פיקאפ.... ב200 ש"ח לאדם בלבד! לא יותר שווה?

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

לפעמים אני מאמין שלאנשים פה יש נטייה להתווכח סתם ככה,לשפוט ולנסות לצאת צודקים...

בכל מקרה אני מבין קצת בקאוצ'ינג(יותר בעולם הרוח),והייתי רוצה לראות את אקפט הפרפר הזה,יש לך קישור במקרה?

וסתם שאלה,בגלל שאתה עובד בחברה לאומנות הפיתוי וכנראה מכיר את כל החברות שקיימות כרגע בישראל(הרציניות),מה אתה חושב על החברה של תומר קורון?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,024 | הודעות: 8,205,617 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect