קודם כל, אני לא בטוח באיזה פורום בדיוק אני הייתי צריך לפרסם את זה, אז אשמח אם תעבירו אותי לפורום הנכון אם הוא לא זה.
קצת לפני תחילת השליש האחרון של שנת הלימודים הקודמת רציתי להתנסות בעניין הקניות והמכירות, (בזמן הפסקות ואחרי זמן הלימודים - מתי שמותר כעיקרון) ועל הדרך גם להרוויח כסף על אמת, כי בגלל שחסרים לי חודשיים בערך לגיל 14 אף אחד לא היה מקבל אותי לשום עבודה. אז פתחתי כרטיס ויזה משלי עם כסף, פתחתי משתמש בeBay וPayPal והתחלתי להזמין כל מיני אביזרים לאייפון (ולפעמים גם לאייפוד, תלוי בביקוש), כמו מגנים, מגני מסך, ועוד.
כל העסק הזה הלך לי לא רע בכלל והחלטתי לנסות את זה שוב השנה, והפעם גם להתנסות במשהו יותר גדול מדברים שעולים דולר או 2 ונמכרים ב-10-20 ש"ח, לצד האביזרים לאייפון (גם כי האייפון 5 עומד לצאת וזה יבלבל שם הרבה דברים).
חשבתי על זיוף של המותג "Beats" (האזניות). מצאתי בeBay את ה-Solo HD הגדולות שכולם מכירים ב-60 ש"ח (בערך) ואת הTour הקטנות ב-15-20 ש"ח בערך (לא זוכר בדיוק).
אז פשוט תכננתי למכור את הגדול ב-100 או 120 ואת הקטנים ב-50 אבל עכשיו כשאני חושב על זה אולי זה לא כל כך ילך טוב וגם לא נירא לי הגיוני שילד יביא לבית הספר 100 שקל או אפילו 120 מזומן וזה לא בשביל לשלם על הטיול השנתי או משהו.
לכן אני צריך את חוות דעתכם. מה אתם אומרים? חושבים שיצליח לי? אולי המחירים לא טובים?
והכי הרבה אני אשמח - אם תתנו לי הצעות טובות יותר לקנות ולמכור =]
קהל היעד יכול להיות רק בנים, רק בנות, (רצוי שניהם) אבל העיקר שזה יהיה לילדים ונוער כי אני לא הולך למכור למורות או למבוגרים באסיפת הורים אם זה הרעיון שהיה לכם.
תודה רבה, סליחה על החפירה ואשמח לשמוע תשובות !

ציטוט ההודעה