קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מישהו הולך מחר לגיבוש צנחנים???
    על ידי Metalist בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 09-05-2007, 16:43
  2. מישו' הולך מחר ל\TLV\FLASH
    על ידי בוני בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 19-12-2006, 13:15
  3. מישהו הולך מחר לחורבה?
    על ידי U.V בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 22-09-2006, 18:49
  4. מי הולך מחר???
    על ידי veRoNix בפורום Counter Strike
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 30-12-2005, 20:46
  5. מי הולך מחר לנתנזון בחיפה?
    על ידי Haviv בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 30-12-2005, 08:19
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

הולך מחר למשק (מועדון), איך לפעול ? (16.9)

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל הולך מחר למשק (מועדון), איך לפעול ? (16.9)

שלום אני עולה לכיתה יא', מחר אני הולך עם כמה חברים למסיבה (במשק), אף פעם לא הייתי במועדונים כאלה כמו: TLV, פורום, האומן 17, מדשאה וכו' וכו' וכו'.
    מחר אני הולך פעם ראשונה

, הקטע של להשתחרר זאת לא בעיה כי בגלל שזאת פעם ראשונה אנחנו הולכים לשתות קצת בחוץ (אז לא תהיה בעיה של ביטחון לדעתי).

איך אני מתחיל עם בנות משם ? אני רוצה להוציא משם נשיקה, (אם יתאפשר אז יותר מזה), בבקשה תסבירו בפירוט.

אני בא בגישה של להנות ובנות זה על הדרך אבל אני בטוח שיהיו הרבה קשרי עין עם בנות, אני נראה טוב לדעתי והשרירים מושכים הרבה תשומת לב ברחוב.

מה לעשות ? אני לא איזה רקדן אולימפי אז אני פשוט אשתגע ואשתחרר שם, חוץ מזה איך לגשת לבנות שם ?

תודה לעוזרים
    נערך לאחרונה על ידי belikemike0; 19-08-2012 בשעה 23:58.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

תאמין לי שגם הבנות בנות לשם לא רק כדי לרקוד ולשתות וסתם להעביר לילה, הן באות כדי להכיר גברים.
    אם זה כדי סתם להשיג ידידים, להשיג חבר, להשיג סטוץ, סתם להעביר ת'לילה בדיבורים - הן באות גם כדי להשיג אותך.

אז ברגע שאתה רואה מישהי חמודה שאולי יושבת לבד ומסתכלת עליך או כשאתה מסתכל עליה היא מסתכלת חזרה ודופקת חצי חיוך, ישר תקום תגיד מה שיש לך על הראש בלי זיוני שכל "מי משקר יותר בנים או בנות" חחחחחחחחחחחחחח

אני לא יכול להגיד לך מה להגיד כי זה משהו שיהיה באווירה לך תדע אולי יתחשק לך לבוא בהכי ישיר "ממצב אני רועי" וייש מצב שתרצה לבוא בקטע הכי סטלבט וזורם "ממצב ילדה שנים לא ראיתי אותך" ומשם אתה יכול להריץ שיחה עם מלא צחוקים חחחחחחח

קיצר מילת מפתח - תקום.
    אם היא עם חברות - תקום.
    אם היא לבד- תקום.
    אם היא חוזרת מהשירותים - תקום.
    אם היא בדרך לשירותים - אל תקום.

ותסתכל מראש על החמודות שמראש תדע שיש לך הרבה סיכויים איתן, כשהן מחזירות לך חיוך או מבט או כל דבר אחר

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    תאמין לי שגם הבנות בנות לשם לא רק כדי לרקוד ולשתות וסתם להעביר לילה, הן באות כדי להכיר גברים.
    אם זה כדי סתם להשיג ידידים, להשיג חבר, להשיג סטוץ, סתם להעביר ת'לילה בדיבורים - הן באות גם כדי להשיג אותך.

אז ברגע שאתה רואה מישהי חמודה שאולי יושבת לבד ומסתכלת עליך או כשאתה מסתכל עליה היא מסתכלת חזרה ודופקת חצי חיוך, ישר תקום תגיד מה שיש לך על הראש בלי זיוני שכל "מי משקר יותר בנים או בנות" חחחחחחחחחחחחחח

אני לא יכול להגיד לך מה להגיד כי זה משהו שיהיה באווירה לך תדע אולי יתחשק לך לבוא בהכי ישיר "ממצב אני רועי" וייש מצב שתרצה לבוא בקטע הכי סטלבט וזורם "ממצב ילדה שנים לא ראיתי אותך" ומשם אתה יכול להריץ שיחה עם מלא צחוקים חחחחחחח

קיצר מילת מפתח - תקום.
    אם היא עם חברות - תקום.
    אם היא לבד- תקום.
    אם היא חוזרת מהשירותים - תקום.
    אם היא בדרך לשירותים - אל תקום.

ותסתכל מראש על החמודות שמראש תדע שיש לך הרבה סיכויים איתן, כשהן מחזירות לך חיוך או מבט או כל דבר אחר
    קודם כל תודה על התגובה

לנושא: אחי אני גם איתך בקטע של גישה ישירה, (זה מועדון בכל זאת, די דפוק עם פתיח עקיף).
    אתה בטוח שצריך לפתח שיחה במועדון ? לא הייתי אף פעם וזה נשמע לי מוזר.
    להתחיל שיחה או לרקוד ולנסות לסגור רק בעזרת שפת גוף ?

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אתה צריך להתרכז בריקוד ובשידור ביטחון ומיניות מאוד חזקים, מדי פעם תצטרך לזרוק מילה, אתה לוקח אותה לצד, מדבר איתה ומנשק אותה (כמובן שאני מדבר פה על פיקחת. בחורה שיכורה אתה בד"כ לא צריך יותר משתי דקות לרקוד איתה)

זה בגדול העניין. במועדון רוב התקשורת היא במגע. אבל בחורה פיקחת לרוב צריך לבודד כדי לסגור.

אגב, טיפ, אני אישית מעדיף להתחיל עם בחורה מחוץ למועדון לפני שנכנסים, ככה שאם זה הולך יש לך כבר מישהי להביא.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,095 | הודעות: 8,200,688 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect