נכתב במקור על ידי yuvalbt יש לו חתימה שמשגעת את השכל! הוא מסנן אותי בפרטי
נערך לאחרונה על ידי -shaked-; 20-08-2012 בשעה 13:23.
Mes Que Un Club
נכתב במקור על ידי ProSpect הוא אומר שיקנעם לא קיימת. להרביץ לו בגלל שהוא חייזר שגר ביקנעם נכתב במקור על ידי shine shoxs הוא מסנן אותי בפרטי הגבתי לך תשובה, תאמין לי שיהיה חדש אני אעדכן אותך תאמין לי שיהיה לי תשובה אני אעדכן אותך אבל בנתיים אין חדש ולנושא הוא חופר לי בהודעות פרטיות
http://itamarbenhur.ravpage.co.il/fa...p_id=superkumi
נכתב במקור על ידי yuvalbt להרביץ לו בגלל שהוא חייזר שגר ביקנעם הגבתי לך תשובה, תאמין לי שיהיה חדש אני אעדכן אותך תאמין לי שיהיה לי תשובה אני אעדכן אותך אבל בנתיים אין חדש ולנושא הוא חופר לי בהודעות פרטיות אני לא גר ביקנעם *בגלל שאין לו נקודות.
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...95#post8523895
נכתב במקור על ידי ProSpect אני לא גר ביקנעם *בגלל שאין לו נקודות. בגלל שיש לו יותר מידי נקודות!
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
נכתב במקור על ידי -Smoxer- בגלל שיש לו יותר מידי נקודות! אין מה להרביץ לו
נכתב במקור על ידי shine shoxs אין מה להרביץ לו כי אתה כותב סמיילי כזה לבנים
נערך לאחרונה על ידי yuvalbt; 20-08-2012 בשעה 13:45.
נכתב במקור על ידי yuvalbt כי אתה כותב סמיילי כזה לבנים כי גם אתה לא קראת לשינקס!!!!
נכתב במקור על ידי כיפה בוי כי גם אתה לא קראת לשינקס!!!! אני עושה גאג ובסוף מגלה שעשית אותו כבר
נכתב במקור על ידי -Smoxer- אני עושה גאג ובסוף מגלה שעשית אותו כבר בגלל זה אני צריך להרביץ כי עדיין לא קראת לשינקס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נכתב במקור על ידי כיפה בוי בגלל זה אני צריך להרביץ כי עדיין לא קראת לשינקס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כי אתה חפרן!
נכתב במקור על ידי yuvalbt כי אתה חפרן! עושה רווח אישי בחתימה
נכתב במקור על ידי sn00p עושה רווח אישי בחתימה בגלל שהוא חושב דברי לא נכונים!
נכתב במקור על ידי yuvalbt בגלל שהוא חושב דברי לא נכונים! כי גם אתה לא קראת עדיין לשינקס!! לא חשוב! אני גם ככה הולך עוד מעט, כשאני חוזר אני רוצה את שינקס מתייצב כאן מחכה שאני אגיד למה אני רוצה להרבץ לו!!!
נכתב במקור על ידי כיפה בוי כי גם אתה לא קראת עדיין לשינקס!! לא חשוב! אני גם ככה הולך עוד מעט, כשאני חוזר אני רוצה את שינקס מתייצב כאן מחכה שאני אגיד למה אני רוצה להרבץ לו!!! כי אתה עדיין פה
נכתב במקור על ידי yuvalbt כי אתה עדיין פה כי הוא נגד יוקנעם יחיה יוקנעם ויוה לה יוקנעם
חוקי הפורום