קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] ספרו לי, איך התחלתם לעשן? ומתי?
    על ידי Agent Chuck בפורום 18 פלוס
    תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 19-03-2011, 01:24
  2. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 23-04-2009, 13:15
  3. [סקר למעשנים] איך התחלתם לעשן?
    על ידי O-MaN1 בפורום 18 פלוס
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 23-12-2007, 13:54
  4. איך התחלתם לשמוע שחורה/היפ הופ
    על ידי Offer בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 25-02-2006, 08:11
  5. איך התחלתם לשמוע רוק\מטאל?
    על ידי OzzY בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 11-02-2006, 10:42
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 46

איך התחלתם לעשן?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    קיריל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ברירת מחדל איך התחלתם לעשן?

איך התחלתם לעשן?
    באיזה גיל.
    בא לכם ליזרוק?
    I love Iatraf portal

2. קישורים ממומנים

18..

משתמש מתחיל
    לייקים
    16
    נקודות
    167

התחלתי יותר מדי מוקדם
    מטמטום
    וכן אני רוצה לזרוק
    ניסיתי אבל אני לא מצליח

"...Anyway the wind blows" האוואטר של DaRkHeaveN
    שם פרטי
    02/2009
    לייקים
    158
    נקודות
    192
    משפט מחץ
    i kill peaple who kill peaple cuse killing peaple is worng

ציטוט נכתב במקור על ידי _DucK_ צפיה בהודעה
    התחלתי יותר מדי מוקדם
    מטמטום
    וכן אני רוצה לזרוק
    ניסיתי אבל אני לא מצליח
    באיזה גיל?

לא מבין אנשים שרוצים להפסיק. סיגריות פשוט משדרגות כמעט כל פעילות. אני לא יכול לדמיין לשתות קפה או אלכוהול בלי סיגריה, או בלי סיגריה אחרי האוכל, או בלי סיגריה כשאני מחכה לאוטובוס, או סתם להירגע...

משתמש משקיע האוואטר של Reggae-Man
    לייקים
    11
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי _Anonymous_ צפיה בהודעה
    לא מבין אנשים שרוצים להפסיק. סיגריות פשוט משדרגות כמעט כל פעילות. אני לא יכול לדמיין לשתות קפה או אלכוהול בלי סיגריה, או בלי סיגריה אחרי האוכל, או בלי סיגריה כשאני מחכה לאוטובוס, או סתם להירגע...
    כן וגם גורמות לסרטן ריאות מחלות לב ועוד מלא מחלות ומפריעות לכל פעילות ספורטיבית כמעט ובמיוחד ריצה ולפעמים אפילו הליכה במדרגות
    ומה שאמרת עכשיו זה דברים שבנאדם מכור מתרגל אליהם ובנאדם שלא מעשן למשל לא שם לב לדברים האלו בכלל לדוגמא

נו אז מה אם זה לא בריא? גם לדבר בסלולרי לא בריא, גם לאכול חטיפים וג'אנק פוד לא בריא, גם אלכוהול לא בריא וכו'. אבל בלי הדברים אלו אילו מן חיים אפשר לחיות? מי רוצה לחיות עד גיל 90 חיים משעממים כאלו? עדיף לעשות כל מה שבראש גם אם זה אומר למות בגיל 60. איכות>כמות.

משתמש משקיע האוואטר של Reggae-Man
    לייקים
    11
    נקודות
    1

נו אז מה אם זה לא בריא? גם לדבר בסלולרי לא בריא, גם לאכול חטיפים וג'אנק פוד לא בריא, גם אלכוהול לא בריא וכו'. אבל בלי הדברים אלו אילו מן חיים אפשר לחיות? מי רוצה לחיות עד גיל 90 חיים משעממים כאלו? עדיף לעשות כל מה שבראש גם אם זה אומר למות בגיל 60. איכות>כמות.
    בסדר יש הבדל בין סלולר וג'אנק פוד לעומת סיגריות כי סיגריות זאת פגיעה ישירה ואתה מרגיש תנזקים כמו בעיות נשימה ועוד דברים ומי אמר שתגיע לגיל 60? כשמעשנים סיגריות אי אפשר לדעת מתי יכול לקרות משהו והרבה מתים מזה הרבה לפני גיל 60 ואפשר להנות ממלא דברים כמו ג'אנק פוד ואלכוהול שגם מזיקים אבל לא ברמה של הסיגריות וכמובן בגבול הטעם הטוב.. ואולי אפילו עוד דברים קצת יותר בריאים או לגמרי בריאים תמיד אפשר למצוא דברים מעניינים ובריאים תוך כדי
    נערך לאחרונה על ידי Reggae-Man; 20-08-2012 בשעה 22:30.

PureToxic
    אורח

ניראלי זה היה במסיבת סיום של כיתה ח כמה ילדים קנו קופסה אז לקחתי להם סיגריות
    ומאז זה התפתח

משתמש ותיק האוואטר של Mr. Bean
    שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ
    חכם יודע מה שהוא אומר , טיפש אומר מה שהוא יודע.

עברתי על הפורום עם העכבר והייתי חייב לראות מה אנשים כתבו, מהתגובה שלך הזדעזעתי, אם באמת היית אומר משהו אמיתי היית יודע שבן אדם ששומר על עצמו לא עושה את מה שאמרת, כן, אני לא אוכל חטיפים לא אוכל ג'אנק פוד לא שותה מיצים מקפיד על אורח חיים בריא, עושה כושר, מטפח את הגוף וכו'.
    לעשן זה דבר לא בריא, איך אתה יכול לעבוד כמו חמור לקנות פאקט סיגריות ואשכרה לשרוף אותו, זה אפילו לא הגיוני!!! לעבוד על משהו כ"כ קשה שה-ו-ר-ג אותך!!!
    זה דבר מוכח שעישון מסכן את החיים בכל שאיפה ושאיפה, מוכח שאנשים מתו מתים וימותו בגלל עישון!
    זה פשוט גועל נפש, זה ריח נוראי, זה מחלות זה זיהום וזה אין ספור בעיות גופניות!
    דוגמא: אבא שלי מוכר וידוע בתור אחד חזק ששירת ביחידות מובחרות ביותר ויחידות סודיות, הוא התחיל לעשן בגיל 22 במהלך קורס צבאי מסוים, לפני שסבתא שלי מתה הוא הפסיק לעשן 3 שנים, שהוא חזר הוא התחיל בקצת ועוד קצת וככה כמו שהוא היום שהריח כבר חלק ממנו, מבן אדם ענק בגובה 1.90 ענק ממדים חזק "בריון" חזק באופן קיצוני ביותר, ככה הוא ירד וירד כל פעם, אני זוכר שהייתי ילד שאבא שלי חזר מהמילואים אחרי איזה מלחמה כ"כ ענק עד שהוא צריך להתכופף כדי להיכנס לבית, אני זוכר אותו בא הביתה שם עליי את הקסדה ואני נופל ביחד איתה, אבא שלי שהיה תורם דם בכמויות הפך לאדם שלא יכול לתרום כבר דם, עבר אשפוז עבר ניתוחים, הוא התחיל לעשן שקרה לו איזה משבר בעבודה, זה עזר במשהו? לא! הפוך רק גרוע זה הפך!
    מבן אדם בריא כמו שור הוא הפך לבן אדם שצריך לקחת 8 כדורים ביום!
    זה פשוט זבל!
    אני מדבר אל כל המעשנים!!!
    קחו את הסיגריות תזרקו לפח ותעשו משהו בחיים!
    במקום לומר שכיף לעשן עם אלכוהול, אתם לא צריכים בכלל אלכוהול!!!
    אתם פשוט לא מצליחים להבין מה באמת טוב לכם!!!
    תאמינו לי שזאת תהיה לכם החוויה הכי כיפית בעולם להפסיק לעשן, במקום לחסוך לקופסת סיגריות אתם תחסכו למכונית חדשה או לרישיון או אפילו תצאו לחופשה!
    תראו כמה עולה בימינו פאקט סיגריות- כמו שיעור נהיגה!!
    כל פעם שתפסיקו לעשן תוכלו לעשות משהו טוב יותר בכסף!!!

ילד בן 9 שמפקח על דיון וקהילה האוואטר של afx
    לייקים
    2359
    נקודות
    237

יש הבדל בין לא בריא למזיק
    חוץ מזה שמה שרשמת גם לא נכון
    סלולרי לא בהכרח מזיק (מהנדס חשמל הסביר לי למה זה לא באמת עושה סרטן) וזה חיוני
    אלכוהול בכמויות סבירות זה בריא (כוס יין אדום ביום)
    ואתה לא יכול לחיות בלי חטיפים? באמת? אה שחכתי שהגוף יכול לעקל ולחרבן חטיף או פיצה פעם ב... זה אומר שאכלת וזרקת. לא כמו סיגריות.

סיגריות זה קקי אתה הרי יודע את זה.

לא עדיף לקחת את ה 8,400 שקל בשנה (קופסא ביום) ולזרוק אותם על חופשה בת זונה בחו"ל עם חברים?
    או לקחת את הכסף הזה ולקנות השכלה או בית או אוטו או כל דבר מאשר לשרוף אותו?
    נערך לאחרונה על ידי afx; 21-08-2012 בשעה 13:51.

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

מעשן קבוע מגיל 18 בערך. לא רוצה להפסיק כרגע אולי בעתיד אני אפסיק. כל אלה שלא מעשנים תודה על הדאגה אבל אני לא צריך שתדאגו לבריאות שלי ולכסף שלי. זה קטע כזה של אנשים שלא מעשנים לשכנע מעשנים להפסיק מכל מיני סיבות. להזכירכם כל הסימפטומים של הטווח הקצר אנחנו יודעים יותר טוב ממכם, לגבי הכסף יש לי כסף אז אל תדאגו. לגבי בריאות כל מי שמעשן יודע מה הסיכונים וזכותו לקחת את הסיכון הזה מבלי שאנשים כמוכם יאכלו לו את הראש.
    הכי מצחיקים אותי אנשים שלא ניסו כי הם מפחדים להתמכר והם מטיפים נגד עישון. אם אתם לא יודעים מה זה לעשן אז אל תדברו

לייקים
    2359
    נקודות
    237

ציטוט נכתב במקור על ידי tal1991 צפיה בהודעה
    מעשן קבוע מגיל 18 בערך. לא רוצה להפסיק כרגע אולי בעתיד אני אפסיק. כל אלה שלא מעשנים תודה על הדאגה אבל אני לא צריך שתדאגו לבריאות שלי ולכסף שלי. זה קטע כזה של אנשים שלא מעשנים לשכנע מעשנים להפסיק מכל מיני סיבות. להזכירכם כל הסימפטומים של הטווח הקצר אנחנו יודעים יותר טוב ממכם, לגבי הכסף יש לי כסף אז אל תדאגו. לגבי בריאות כל מי שמעשן יודע מה הסיכונים וזכותו לקחת את הסיכון הזה מבלי שאנשים כמוכם יאכלו לו את הראש.
    הכי מצחיקים אותי אנשים שלא ניסו כי הם מפחדים להתמכר והם מטיפים נגד עישון. אם אתם לא יודעים מה זה לעשן אז אל תדברו
    עישון פסיבי

תתפלא, לאף אחד לא באמת אכפת ממך.

ציטוט נכתב במקור על ידי afx צפיה בהודעה
    עישון פסיבי

תתפלא, לאף אחד לא באמת אכפת ממך.
    עישון פסיבי עלק. גם ככה מותר לעשן היום רק ברחוב או בבית שלך. אתה עובר ברחוב ליד מישהו מעשן? תמשיך ללכת.

לייקים
    2359
    נקודות
    237

עישון פסיבי עלק. גם ככה מותר לעשן היום רק ברחוב או בבית שלך. אתה עובר ברחוב ליד מישהו מעשן? תמשיך ללכת.
    אני יושב בתחנת אוטובוס מישהו מעשן לי בפרצוף
    פעם שהייתי קטן הייתי עובד במקום סגור בגודל של חדר וקצת ו2 בנות שהיו איתי היו מעשנות רצוף. הייתי מעשן פסיבית כ"כ הרבה עד שאשכרה התחלתי להתרגל לזה.
    זה נראה לך נורמאלי?
    הייתי בן 14 ועישנתי קופסא אם לא יותר ביום פסיבית
    "למה לא אמרת להם להפסיק?" כי הייתי צריך שהן יסבירו לי את העבודה + הייתי קטן.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:12.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,358 | הודעות: 8,200,951 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect