אתאיסט פראייר ! לא מקנא בך אחי
אתאיסט פראייר ! לא מקנא בך אחי
|
|
היו שם דווקא כמה סרטונים שאהבתי. וזה בערך זה.
שיר דיי מטומטם אבל..
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
חח זה מה שהתלמידים של הרב עושים במקום ללמוד תורה?
אני יודע שזה לא ממש קשור אבל מישהו שם לב לשם שלו בפורום?
N= אין
B= בי
EMET= אמת
אין בי אמת, מוזר לה?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
אשכרה אנשים עדיין מאמינים שיש יישות תבונית שבראה את הכל
אני לא מאמין בה׳,וגם אם הייתי מאמין,לא בה׳ שמבקש ממני משהו וצריך ממני משהו.
אני אטאיסט אבל אני כן בן אדם רוחני,ואני כן מאושר,בדיוק כמו שאתה מאושר וכל בן אדם אחר שמאמין בה׳.
וכל אחד יכול להיות,גם בלי להאמין בה׳.
אין סתירה בין הדברים. אתאיסט הוא אדם שלא מאמין שקיים אל/ אלים. נטו. לא יותר ולא פחות. הוא עדיין יכול להיות אדם שמאמין בקריאה בקפה, קלפים, רוחות וכו׳.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
חח לא צריך להגזים,אני לא מאמין בקסמים ודברים מי סוג כזה,אני מאמין בפילוסופייה הרוחנית,איך להגיע להארה וכו׳.
אני רוחני אבל אני נשאר בעולם המציאות.
אל תיקח קשה, לא אמרתי שבזה ספציפית אתה מאמין. רק הסברתי את העובדה שאין קשר בין להאמין באלוהים או לא, לבין להאמין בכל דבר אחר. יכול להיות אתאיסט שמאמין בהילות לדוגמא או אפילו אתאיסט שמאמין בנשמות.
זה פשוט שיר חצוף.
הוא מציג את האתאיסטים כגנבים רוצחים חסרי ערכים שחושבים רק על כסף והנאות.
ועוד אחרי זה אתה קורא לי אחי.. איזה צביעות...
קרדיט לי
"אם חפץ אתה בשלוות נפש ובאושר - האמן, אם נוהה אתה אחרי האמת - חקור..."
פרידריך ניטשה.
זה ניקרא בשפה יפה הוצאת דיבה.
בכל מקרה פותח האשכול אני באמת לא מצליח להבין את ההגיון שלך ברצינות מה נסגר איתך אתה באמת חושב שסרטון שמוציא דיבה על אדם שלא מאמין כמוך זאת הדרך להעביר מסר?
אם כן אני זה שלא מקנא בך, גם בור שמאמין בדמות דימיונית וגם מרגיש צורך להוציא עלינו דיבה, עצוב.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
איזו תפיסה מוזרה זו..
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 27-09-2021 בשעה 02:02.