|
|
ימניים... צאו!!!!!!!!!1
אני בכלל שונא רוסים..
חח מפחיד מה שהולך בלילות בעיר.. מרגיש כאילו אני חי באיזה כפר ערבי.
כל היום התקשורת השמאלנית מפרסמת כמה יהודים גזענים ומרביצים לערבים סתם ככה,
רוב הערבים שחוטפים דורשים את זה..
חחחחחחחחחחחחחח תכלס אלכס הטיילת אצלכם עוד שניה נפתחת שם רשות פלסטינית חחחחחחח
גם בטבריה אבל משהו מפחיד
נראה לי בנצרת אין כל כך הרבה ערבים חחחחחחחחחחחח
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
תבינו,
לא כולם רוצחים.
עוד בטח כולכם מהמרכז דברים כאלו רגועים איפה שלא שמים לב להשתלטות
בואו שניה לחיפה
לכו למרכזית המפרץ איפה שהיס פלאנט
הלכתי לראות סרט עם חברה שלי הרגשתי בשטחים ערבים מקללים צועקים מנסים להתחיל איתה
ואין יהודי אחד חוץ ממני
אני הולך לקניון חיפה לקנות בגדים
אני מרגיש בכפר
אתם לא מבינים שהם משתלטים על המדינה? תראו מה נהיה ברור שכהנא צדק על כל 2 ילדים שאמא יהודיה מביאה הם מביאים 30 והם דוחפים את הזין שלהם לכל חור שיש רוסיות ערביות יהודיות כל דבר שיפתח את הרגליים
אחרי זה הם נראים כמונו
מוסלמים אשכנזים זה הכי רשע
אני מרגיש במדינה ערבית חוץ מכמה אזורים בארץ שאין הרבה יש כל כך הרבה בכל מקום
אתמול אח שלי היה עם חבר שלו בקניון חיפה הוא בא אלי לאחר מכן ככה "פעם אחרונה שאני הולך לקניון המסריח הזה כולם שם ערבים"
אח שלי וחבר שלו 2 ערסים כאלו לא מפחדים מהכלבים האלו אבל זה לא משנה אי אפשר להסתובב בקניון בלי להסתכל מבעד לכתף כל שניה
גועל נפש מה שנהיה במדינה הזאת
ובסוף הם גם לא שמים חלונות בבתים כדי לא לשלם
נהיתה גם תופעה חדשה עכשיו של ערבים מג'נין שממלאים את החוף ים בנווה ים (עתלית)
הם אשכרה באים אוטובוסים מאורגנים מג'נין בימי שבת להרוס את החוף הכי יפה בארץ (נווה ים)
אף אחד לא רוצה ללכת לים בקושי הערסים כבר הולכים לים
למרות שאף אחד לא יוותר על הים בעתלית ואם התופעה הזאת תימשך אתם תראו בחדשות 10 ערבים מג'נין נדקרו בחוף ים בעתלית על רקע לאומני וזה בדוק
המדינה לא עושה כלום ברור שהם יתרבו יותר מאיתנו הם כבר יותר מאיתנו אי אפשר לעמוד בקצב שלהם והמדינה רק מסתירה מאיתנו מספרים
לא צריך סטטיסטיקה עכשיו כדי לראות שכולם פה ערבים במדינה הזאת רק צריך להכנס לקניון
כבר נהיה מפחיד
מדינת ישראל של העם היהודי
חבל שאט אט זה הופך להיות מדינת ישראל של העם הערבי
אני מקווה שבסוף זה לא יהפוך למדינת פלסטין
ברגע שהם יהיו פה רוב אפשר כבר להגיד שלום למדינת ישראל וזה בדוק
גם אלו עם התעודת זהות הכחולה מתים שנמות
כאילו מה היה להם פה אם לא אנחנו מדבר אונס ורצח
בני זונות מקבלים לימודים על חשבוננו מקבלים השכלה גבוה מקבלים חיים פי 60 מליון יותר טובים מכל מדינת ערב שיש פה מסביב
ועוד רוצים שנמות
מעניין מה היה להם פה בלעדנו חרא ברחוב שלשולים
ואני יגיד משהו שבטח יעצבן הרבה אבל על הזין כולם פה יודעים שזה נכון
אם לא היה לנו את הדוסים לא היה איזון הערבים מזמן היו אוכלים פה את כל השמאל במדינה כבר מזמן לא היתה מדינת ישראל עם כל השמאל הזה והתל אביב הזה במדינה מזל שעוד יש לנו את הדויסים ששומרים עלינו ואני לא צוחק בלי צד ערסי קיצוני כזה למדינה הערבים היו לוקחים פה כבר הכל הדוסים שומרים על המדינה שלנו בנתיים תהיו בטוחים בזה לא נותנים לפלשטים להכנס לממשלה (לפחוד כמה שפחות..ראה אחמד טיבי)
איך בממשלת ישראל יכולים לשבת ערבים? בממשלת מצרים יכול לשבת יהודי?
בממשלת סוריה יכול לשבת יהודי? בממשלת עירק איראן לבנון ירדן וכו', יכול לשבת יהודי?
נשאל את זה יותר מגניב...
יהודי בכלל יכול לעבור גבול למדינה ערבית בלי שכורתים את ראשו בכיכר העיר? אז למה הם יכולים לעשות במדינה היחידה שלנו מה שהם רוצים בצורה כזאת שקופה בלי שאף אחד יגיד כלום?
למה המהדורות חדשות (שמונעות על ידי שמאלנים עם תוכנית מגובשת של לגרום לעצמנו ולעולם לשנוא אותנו)
למה? הם לא עושים מזה סרט כמו שהם עושים מכל דבר שקורה משהו לאיזה ילד ערבי?
למה הם לא מראים צילומים מקניונים ממקומות שיהודים מפחדים להתסובב בהם?
למה? אתם יודעים כמה רעש כמה הפחדה הם יכולים לעשות סביב זה? והם אוהבים להפחיד הם אוהבים סרטים
אבל הם עדיין לא עושים את זה.. למה????? כי הם שמאלנים/ערבים של ממש שיושבים שם ומחליטים מה יצא בפועל לראש היהודי ומה לא.
ואתם רואים מה יוצא ומה לא
תאמינו לי שיש עוד הרבה דברים ~אמיתיים~ לכתוב עליהם והם מסננים
מסכנה מדינת ישראל
נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 22-08-2012 בשעה 13:10.
צדק! האמא והאבא של הצדק!!!! יאללה בית"ר וטארנספר לכל הכפר!!!
מכת מדינה הערבים האלה... איפה שלא תלך תראה אותם... לצערי יש לנו את השמאל בארץ... והוא בדרגים המשפיעים עם זה תקשורת או בממשלה או בג"ץ ככה שבאופן חוקי אין לך הרבה מה לעשות.... אבל אני שנים אומר מוות לער(נ)בים... שלא להשמע גזען ולקבל באן :]
אינדקס ההכרויות של ישראל אתרי הכרויות