קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 16-06-2013, 17:29
  2. 2 תמונות שלי מהיום =D
    על ידי MrP בפורום דיבורים
    תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 21-07-2007, 17:49
  3. הsk שלי תקוע (דחוף)
    על ידי mixman בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 00:22
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 22:31
  5. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 01:31
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 5 << ראשון ... 2345 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 61

הDC שלי.. - עמוד 4

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

לתת נשיקה בלחי וחיבוק זה סבבה לגמרי אחי זה נורמלי לחלוטין אל תחשוש מזה..
    רק שתדע יש לך תוצאות מאוד טובות ל16 ימים!
    עריכה: זה שאתה לא נמצא הרבה בפורום זה טוב אחי..
    שים לב שמי שבאמת עושה משהו לא נמצאים פה בפורום הרבה..
    גם אני התחלתי פחות להכנס לפורומים כי במקום לקרוא צרות של אחרים אתה יכול לפתור צרות שלך..!
    נערך לאחרונה על ידי StyleByBrahano; 28-04-2012 בשעה 23:35.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שושו
    לייקים
    9
    נקודות
    0

הלך לך יפה מאוד רק פעם הבאה באמת תנסה להיפרד בצורה יותר מעניינת שתשאיר טעם של עוד

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

ציטוט נכתב במקור על ידי My_Game_Is_Best צפיה בהודעה
    הלך לך יפה מאוד רק פעם הבאה באמת תנסה להיפרד בצורה יותר מעניינת שתשאיר טעם של עוד
    תסביר את עצמך, תן דוגמא כי אני לא הבנתי במה מדובר
    שאני מסיים בדייט אני פשוט נותן לה חיבוק ונשיקה על הלחי\פה מה שיוצא באותו זמן

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שושו
    לייקים
    9
    נקודות
    0

אל תחשב את זה יותר מדי תן חיבוק נשיקה על הלחי אבל זה לא מה שחשוב מה שבאמת חשוב זה איך תיתן טעם של עוד מה שאני עושה בדרך כלל מחבק ולוחש איזה משהו באוזן שזה מה שחשוב תגיד משהו מצחיק/מפתה כמו פגישה ראשונה וכבר נמרחת עליי כמו שוקולד או תזיזי את היד מהתחת שלי שובבה או אם אתה לא טיפוס כזה תגיד משהו שהיא תזכור משהו מהשיחה.
    בהצלחה בחור

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

ציטוט נכתב במקור על ידי My_Game_Is_Best צפיה בהודעה
    אל תחשב את זה יותר מדי תן חיבוק נשיקה על הלחי אבל זה לא מה שחשוב מה שבאמת חשוב זה איך תיתן טעם של עוד מה שאני עושה בדרך כלל מחבק ולוחש איזה משהו באוזן שזה מה שחשוב תגיד משהו מצחיק/מפתה כמו פגישה ראשונה וכבר נמרחת עליי כמו שוקולד או תזיזי את היד מהתחת שלי שובבה או אם אתה לא טיפוס כזה תגיד משהו שהיא תזכור משהו מהשיחה.
    בהצלחה בחור
    תאמת, נשמע טוב אחי.
    אולי אני ישתמש בסגנון הזה..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you hesitate you masterbate

יום שש עשרה

ספוילר:
    רשום לך בראש את הפחדים/התירוצים הכי גדולים שלך לגשת לנשים, גש ל30 נשים ושאל אותם אם התירוץ/הפחד הזה אמיתי. בסיבוב האחרון תוסיף "בסדר, את רוצה לצאת איתי השבוע?" ותנסה לקחת מספר

איך הלך

ספוילר:
    טוב רשמתי לעצמי רשימה דיי ארוכה של פחדים ותירוצים לא לגשת לבחורות.. יצאתי החוצה היה אחלה שבת והתחלתי לדבר עם בנות, שאלתי אותן בהתחלה כזה "סליחה בנות יש לי שאלה חשובה מאוד, מה אתן אומרות על הפחד הזה ..." הן ענו מה שהן ענו אחר כך אמרתי היי אני תומר ואתן? הוספתי את זה לעצמי.. למרות שלא כתוב אבל תאמת לא ניסיתי לסגור מספרים או משהו, לא יודע אני עדיין חושב על הג'ינג'ית.. בפעם האחרונה זו הייתה חבורה של בנות שוב אז ניגשתי ושאלתי אותן, הייתה לי גם רשימה ככה אז הן טיפה צחקו שאני קורא את זה מרשימה.. בכל מקרה בסוף שאלתי אותן "טוב אז אחת מכן תרצה לצאת איתי שבוע הבא?" והייתי מופתע ששתי בנות אמרו לי סבבה ונתנו לי תמספר שלהן אבל היה סבבה לא לקח לי יותר מידי זמן.. גם היה ממש נעים בחוץ אז לא הייתה לי בעיה..

יום שבע עשרה

ספוילר:
    גש ל30 נשים, תגיד להם שהם מאוד מושכות/יפות ותשאל אותם אם הם רוצות לצאת לכוס קפה מתישהו

איך הלך

ספוילר:
    סיימתי את זה עכשיו ורציתי לכתוב את זה היום כי ידעתי שאני אשכח.. היה לי יום עמוס בהתחלה עם הלימודים אבל מהר זזתי הביתה התקלחתי התלבשתי ויצאתי החוצה, לא יודע מה איתכם אבל דבר אחר שהDC עשה בטוח זה גרם לי להיות הרבה יותר בחוץ, זה פשוט כיף לצאת החוצה.. עכשיו אני מבין למה כל המבוגרים אומרים שהם היו משחקים עד הלילה וזה (אחלה השוואה ) במקום להיות תקועים מול המסך הזה.. בקיצור יוצא החוצה להסתובב בקניונים, דיברתי עם דיי הרבה בנות.. לרוב היו חברים אבל היה סבבה בדרך כלל באתי בגישה ישירה כי אני דיי אוהב את הגישה הזו ואמרתי פשוט "ראיתי אותך מרחוק והייתי חייב לבוא כי את ממש יפה את רוצה לצאת לקפה מתישהו?" הרוב זה היה לא יש לי חבר, לא.. בקיצור הרוב סירובים אבל אני כבר לא שם על זה, כאילו אני פשוט אומר טוב סבבה, ביי חלק אמרו לי בהצלחה (?) וחלק אמרו לי שאני משוגע שאני ניגש ככה לבנות ושאף אחת לא תרצה לצאת איתי אבל מיד אחר כך הן התחילו לדבר בעצמך בלי שאני המשכתי תשיחה.. חחחח חוץ משתיים שהביאו לי ת'מספר אף אחת לא נתנה לי מספר.. אני לא לוקח פייסבוקים, אני גם אומר את זה, הן שואלות יש לך פייסבוק? אז אני אומר יש לי פלאפון.. וזהו, חזרתי לפני חצי שעה ככה.. אחלה יום, רק חבל שיש בגרויות על הדרך

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

ממש תענוג לקרוא ולראות אותך מטפס מדרגה מדרגה וכמה אתה שמח מזה, המשך כך!

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ

יום שמונה עשרה

ספוילר:
    עבודת כתיבה. כתוב רשימה של כל היתרונות שיש לך באופן תת-מודע מבלי להשתנות (להימנע מהלא ידוע, להתפס כ"נחמד" וכו..). מצא דרך להמשיך לקבל את היתרונות האלו תוך כדי שינוי לאדם בטוח ומיני. אם זה לא אפשרי, כתוב מדוע ה"יתרון" הזה הוא בעצם חיסרון.

איך הלך

אין לי יותר מידי מה לכתוב פה, בעיקר כתבתי על זה שאני אתפס כנחמד, ידיד וכו'.. חשבתי על איך להשאיר את היתרון הזה אבל עם השינוי.
    אני לא הולך לרשום את זה כאן כי אשכרה ישבתי ורשמתי את זה בעט על איזה דף, אחלה עבודת כתיבה חבל שלא עושים את זה בבית ספר.

מחר היום האחרון שבאמת יוצאים לשטח, אחר כך זה זה עוד דברים לכתוב ואז לעבור על היומן.

קרובים לסיום חברה!!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ

DONE

עשיתי היום את יום תשע עשרה שזה -

ספוילר:
    גש ל30 נשים ותגיד להם "את נראית נורא מושכת, אני יודע שזה נשמע חצוף אז תרגישי חופשי לתת לי סטירה או משהו, אבל בא לך לבוא איתי הביתה?"

הייתי עד עכשיו בחוץ, עשיתי ת'משימה הזאת.
    אני רוצה לכתוב מחר הודעת סיום כי יש לי זמן על הבוקר לפני הלימודים, יש לי הרבה מה לשתף.
    אגב למי שעוקב, בשישי אני עם הג'ינג'ית עצות?

למי שלא הבין מחר אני אכתוב את איך הלך ב19.

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

שיחקת אותה. בדרך להפוך למדריך דון ז'ואן
    If you continue to do what you’ve always done,
    you’ll continue to get what you’ve always got
    and that means - no girls

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ

יאללה.. אני לא מאמין שאשכרה סיימתי עם הDC.
    בואו נתחיל מהיום התשע עשרה כתוב למעלה מה המשימה בקיצור -

אתמול הייתי צריך לגשת ל30 בנות ולהיות הכי בוטה שיש, לשאול אותן אם הן רוצות לבוא הביתה, ברור שלא ציפיתי שיצא מזה משהו יותר ממספרי פלאפון אבל עדיין היה כיף להיות טיפה יותר ישיר מהיי את נראת לי ממש חמודה..
    אני יוצא החוצה מבית ספר מתארגן מתקלח מתלבש יוצא לעזריאלי, אני כבר מתחיל לזהות שם ילדים אחרים שמנסים להתחיל ולפעמים אני רואה גם כאלה שמנסים אבל לא יוצא להם, כאילו רוצים ללכת אבל בסוף נלחצים, אני רוצה לבוא ולהגיד להם יאללה לכו כבר מה יש לכם להפסיד? בכל מקרה נחזור לקטע, אני הולך בעזריאלי ותכלס? לא מפחד, זה הפך למין משחק, לבוא נראה כמה ידברו איתי, עם כמה מספרים אני אסיים מאשר להילחץ שזה לדבר עם בנות, אני גם מידי פעם משתמש בחוק שלוש שניות, לא אכפת לי מה אתם חושבים על זה אני חושב שזה דווקא אחלה חוק.
    אז אני בא לאחת שיושבת שם לבד ואני בא כזה יושב לידה אומר לה "היי, את את נורא חצופה ותרגישי חופשי לתת לי סטירה אבל את רוצה לבוא אליי הביתה" שנייה אחרי שאני אומר את זה, וכן זה היה בטעות האת נורא חצופה התכוונתי להגיד יפה אבל יצא לי חצופה כי במשפט המקורי היה "זה נשמע חצוף" בקיצור היא דופקת בי תמבט הכי מוזר שראיתי בחיים שלי, התחלתי לצחוק מול הפרצוף שלה, היא ממשיכה לשבת ולא קמה אז אני נרגע ואומר לה "סליחה לא יצא לי טוב, נתחיל עוד פעם. היי את נורא חמודה ותרגישי חופשי לתת לי סטירה כי זה חצוף אבל.. את רוצה לבוא אליי הביתה?" טוב לא יצא מזה יותר מידי אחר כך.. היא אמרה לי שזה היה חמוד שבאתי ככה אליה ישיר ולא שיקרתי לגבי זה אבל לא נראה לה, למה כתבתי את הקטע הזה? כדי להגיד לכל מי שקורא ועדיין מפחד שבנות זה לא מפחיד! אתה יכול להוציא את המשפט הכי מטומטם שאמרת בחיים שלך, לצחוק מולן ולהתחיל מחדש, כל עוד אתה בא בגישה כזו קלילה וכיפית שהיא רואה עליך והיא תישאר. וזה לא משנה אם לא יוצא כלום, העיקר שנהנת!
    המשכתי להסתובב, דיברתי עם עוד כמה בנות, חלק אמרו לי שאם ככה אני מתחיל עם בנות המצב שלי גרוע, חלק אמרו לי "מה אתה מטומטם" והמשיכו.. אבל העיקר נשארתי עם חיוך, כל הזמן, חיוך וגישה טובה.. שהן יראו שלא אכפת לי, ושאני בא לדבר איתן שכדי להן לדבר איתי כי מי לא תרצה לדבר עם אחד שסתם מחייך בקניון?
    סיימתי את היום עם מספר אחד, כיף אחד מאיזה ילד שהיה עם אחת שהתחלתי איתה (הוא היה חבר שלה מסתבר..) בלי סטירות ובלי שאף אחת תבוא איתי באותו לילה
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    בואנה, אני סיימתי את התוכנית הזאת.. לפני 20 ומשהו יום התבכיינתי פה בפורום כמו טמבל על החיים שלי ועכשיו תראו איפה אני. אני לא מאמין בעצמי עדיין (מי שרוצה לצחוק עליי קצת הינה האשכול http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=843534)
    אז אולי לא הלכתי עדיין למסיבה אבל זה הדבר הבא ברשימה..

עכשיו ברצינות?

מי שאומר שDC זה לא טוב, זה כן ולא רק שזה כן זה כן מאוד, זה גורם לך לצאת כל יום החוצה, לדבר עם בנות, להעלות את הביטחון. זה כן נותן מסגרת לאנשים שלא יודעים מאיפה להתחיל.

אז נכון אפשר להגיד שפשוט לקפוץ ראש ולהתחיל עם אחת זה יותר מהיר אבל גם יכול לגרום ליותר בעיה, כי רוב הסיכויים שהוא יכשל ואז זה או שהוא יקלוט שזה לא מזיז לאף אחד או שהוא יתחיל לבכות שאף אחת לא תרצה אותו..

מסקנות לעצמי? יש עוד דרך ארוכה.. ביטלתי פחד גישה עכשיו צריך להצליח בשאר התחומים בפיקאפ, אני רוצה להבין יותר על שפת גוף כי אני אוהב משחק טבעי, להיות ישיר זו הדרך שאני מעדיף, גם שראיתי ת'תוכנית הזאת של מיסטרי לא אהבתי את זה שהם משתמשים במשפטים האלה.. עדיף להתחיל איתה ישיר אבל לא לתקוף.

קראתי הרבה מושגים שמעניינם אותי.

הDC הזה עשה אותי בן אדם חדש, אז בבית ספר אני עדיין לא משהו אבל אפשר לעבוד על זה, לא אכפת לי מאותם אנשים שהיו איתי בבית ספר, אם הם רואים אותי לא נראה לי שהם מזהים אותי, או לפחות חושבים טיפה איך הייתי פעם.

תכלס בלי הDC הזה לא הייתי יוצא עם מישהי ביום שישי, לא הייתי סוגר פאקינג מיליון מספרים באיזה יום אחד ומוחק אותם, לא שואל אחת אם היא רוצה לבוא איתי הביתה לא שואל איזה 200 בנות מה השעה (היה מעייף..)
    בעיקר הייתי עדיין איזה אחד שקורא על פיקאפ הכל ואומר מחר מחר מחר מחר ולא עושה כלום.

אני מקווה שכל מי שקרא את הכל או אפילו את ההודעה הזאת ולא עשה כלום עד עכשיו יצא החוצה, חיים רק פעם אחת למה לבזבז את השנים האלה על כלום? על לשבת מול המחשב ולראות דיווחים של אחרים ואיך הם מצליחים, לא מפחדים.. על אשכולות שאתם בתאוריה יודעים איך לענות אבל בתכלס לא הגעתם קרוב. תנסו את זה מה רע? לא טוב לכם תפסיקו זה לא ששוטר יעצור אותכם מקסימום איזה כאפה ממישהי..

לא היה רגע אחד שאמרתי, דיי לא מתאים לי, כי מה לא מתאים? אתה רוצה להשתנות?! אז אל תזיין ת'שכל..

יאללה חברה אני סיימתי, מחר נעבור על הכל, מהיום הראשון עד האחרון וזהו, אני לא הראשון שסיים אבל בכל זאת אני מרגיש טוב עם עצמי, ממש טוב.

ואני אסיים את החפירה במשהו שCats lover אמר בסוף הDC שלו -

אני הבן אדם הראשון שסיים את הדי סי בישראל. ואתה ישוב שם במחשב וקורא את זה. חחח!

צא לשטח כבר יא לוזר . תעשה משהו עם החיים שלך .

אם יש לכם שאלות או משהו, אני נראה לי יענה מחר.
    אגב תודה בעיקר ל
    Maccabi FaNatic newbie101 rodney1 ולCats lover
    נערך לאחרונה על ידי Justsomeguy; 02-05-2012 בשעה 23:30.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

מצויין.
    אני רואה התקדמת עם נושא הפחד גישה..והתחלת לקלוט שזה לא משנה מה תגיד..רק צריך לשחק ולתנהג בצורה אחרת מהנורמלי.

עכשיו כשיש לך יותר כלים בידיים..הגיע הזמן להתקדם לשלב הבא.
    תפסיק ללכת לעזריאלי ולהתחיל עם כל דבר שזז, אבל ברגע שתינתן לך ההזדמנות במהלך היום ותראה בחורה, תגיש אלייה אבל הפעם בלי משימות מיותרת. תיגש אלייה כי אתה רוצה לגשת אלייה. תחשוב לבד מה להגיד, תנסה לקרוא את הבחורה עוד בכמה שניות שאתה מתקרב אלייה, תיהיה קליל ותנסה להוציא דייט.
    זה לגבי הדיי-גיים הזה.

לגבי נייט-גיים- זה כבר סרט אחר בפני עצמו. מדובר ב20% מילים, ו80% שפת גוף, בטחון ו900% מודה.. ככל שתיהיה יותר אנרגטי, כייפי וזורם..ככה תוכל להשיג יותר דברים.
    אם חברים שלך יורדים לאילת או אנא אערף..יש איזה מסיבה של השיכבה שלך באיזור, תצא. או אפילו תארגן איזה מסיבה מגניבה והכל..אתה יכול בכיף למצוא את עצמך מתמזמז עם בחורה בתוך איזה שיח.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 03-05-2012 בשעה 14:06.

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

וואלה כיף לראות את ההתקדמות.

אני ממליץ להפסיק עם הסארג'ים ולהתחיל עם בחורות באופו ספונטני יותר. אבל עדיין להתחיל, ולא לוותר.

וכשאתה מתחיל, תעבוד על המשחק שלך. תנסה לפתח שיחות. תנסה לקבוע פגישות. לחתור למגע וכו'..
    וגם אם תתקע, אל תדאג, לכל דבר יש פתרון.

שיהיה בהצלחה גבר.
    נערך לאחרונה על ידי newbie101; 03-05-2012 בשעה 20:32.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    מצויין.
    אני רואה התקדמת עם נושא הפחד גישה..והתחלת לקלוט שזה לא משנה מה תגיד..רק צריך לשחק ולתנהג בצורה אחרת מהנורמלי.

עכשיו כשיש לך יותר כלים בידיים..הגיע הזמן להתקדם לשלב הבא.
    תפסיק ללכת לעזריאלי ולהתחיל עם כל דבר שזז, אבל ברגע שתינתן לך ההזדמנות במהלך היום ותראה בחורה, תגיש אלייה אבל הפעם בלי משימות מיותרת. תיגש אלייה כי אתה רוצה לגשת אלייה. תחשוב לבד מה להגיד, תנסה לקרוא את הבחורה עוד בכמה שניות שאתה מתקרב אלייה, תיהיה קליל ותנסה להוציא דייט.
    זה לגבי הדיי-גיים הזה.

לגבי נייט-גיים- זה כבר סרט אחר בפני עצמו. מדובר ב20% מילים, ו80% שפת גוף, בטחון ו900% מודה.. ככל שתיהיה יותר אנרגטי, כייפי וזורם..ככה תוכל להשיג יותר דברים.
    אם חברים שלך יורדים לאילת או אנא אערף..יש איזה מסיבה של השיכבה שלך באיזור, תצא. או אפילו תארגן איזה מסיבה מגניבה והכל..אתה יכול בכיף למצוא את עצמך מתמזמז עם בחורה בתוך איזה שיח.
    סבבה, אני אנסה לעבוד עכשיו על כל שאר הקטעים בזמן שאני אדבר עם בנות, וכן נראה לי סיימתי עם עזריאלי לזמן הקרוב.

ציטוט נכתב במקור על ידי newbie101 צפיה בהודעה
    וואלה כיף לראות את ההתקדמות.

אני ממליץ להפסיק עם הסארג'ים ולהתחיל עם בחורות באופו ספונטני יותר. אבל עדיין להתחיל, ולא לוותר.

וכשאתה מתחיל, תעבוד על המשחק שלך. תנסה לפתח שיחות. תנסה לקבוע פגישות. לחתור למגע וכו'..
    וגם אם תתקע, אל תדאג, לכל דבר יש פתרון.

שיהיה בהצלחה גבר.
    אין בעיה, ננסה, כמו שאמרתי לרודני אני אנסה להתחיל איתן באופן ספונטני יותר.
    תודה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

ציטוט נכתב במקור על ידי Justsomeguy צפיה בהודעה
    סבבה, אני אנסה לעבוד עכשיו על כל שאר הקטעים בזמן שאני אדבר עם בנות, וכן נראה לי סיימתי עם עזריאלי לזמן הקרוב.

אין בעיה, ננסה, כמו שאמרתי לרודני אני אנסה להתחיל איתן באופן ספונטני יותר.
    תודה.
    איך הולך לך עכשיו אחי?
    If you continue to do what you’ve always done,
    you’ll continue to get what you’ve always got
    and that means - no girls

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,110 | הודעות: 8,151,692 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect