מה אתם חושבים על זה שפאנק בעט בג'רי לולר ?
זה בסדר או לא ?
מה אתם חושבים על זה שפאנק בעט בג'רי לולר ?
זה בסדר או לא ?
|
|
הוא עושה אחלה עבודה בתור היל![]()
ספוילר:
עשה מה שעשה,אני בטוח שזה יתפתח לסטורילין.
אייל,מפקח קטגוריית ספורט
בתוכנית הבאה AJ כנראה תעניש אותו על זה.
ספוילר:
תהיו בראים מה בסדר לא בסדר זה סטוריליין מסריח וזה בגלל שיש יותר מדי זמן מסך עכיו אז צריך למרוח תשידור , אני חושב שהכותבים לא יודעים כבר מה לעשות אני חושב שמיותר להוסיף את השדרים לסטורליינים זה חרוש כבר ...
את האמת אני דווקא רק אוהב את הרעים כי בלדהים לא שווה הSHOW
אז בוא אני יענה לך על השאולות דבר ראשון רק בגלל שאני צופה 10 שנים בWWE אני יכול להגיד לך שבדברים כאלה אני שונא ואני מבקר בגלל שאני יודע שזה סטורליין מסריח והשאלה של בסדר לא בסדר לא מתאימה לכאן אני יכול להגיד לך שצופה אמיתי יבין ויתעלם מיזה והשאלה המתאימה היא לאן יוביל הסטורליין הזה המיותר הזה ואני לא מפסיד את כל הפואנטה אבל זה דברים שפוגעים באינטילגנציה של הצופה ואני חושב שלסיים פרק של 3 שעות במכה בראש של שדרן זה משעמם זה לא מבדר כי זה תוכנית מבדרת "ספורט בידורי" עם לא הבנת WWE זה הופרת סבון שני אנשים רבים על משהו ואחרי זה פותרים אתזה בקרב בPPV אני לא רואה לאן מוביל גרי לולר ופאנק סתם ביזבוז זמן ובגלל זה אמרתי שאין להם כבר מה לעשות לכותבים ובגלל זה הוא עשו תקטע הזה .
לסיכום , אני כן שופט כל אנגל בWWE ומבקר את זה בגלל שזה מבוים אבל עם כבר מביימים משהו שלא יפגע באינלגנציה של הצופה ותאמין לי אני לא הצופה "החכם" היחיד .
אתם מגזימים פה, כל דבר צריך לבוא במינון נכון. אנחנו רואים רסלינג בידיעה שזה מבוים ועדין נהנים מזה כי אנחנו אוהבים את הקרבות, את הדמויות שמביאים למסך, את ההשקעה בסטרוילינים אבל כשזה גולש לכיוון ילדותי / דבילי / זלזול באינטליגנציה שלנו או פשוט טיפה מופרח זה בעיה.
פאנק מנסה להביא משהו חדש כדמות הייל והוא שם בעצם את כולם בסימן שאלה של האם הוא היל או לא, לפי דעתי הוא ספסוף מביא כיוון נכון לדמות שלו ועדין שומר על אהדה מהקהל. הבעיה שלי איתו זה שהוא לא הצליח להביא קרב אחד השנה שגרם לנו להאמין שיש סיכוי גדול שיפסיד. כל הקרבות שלו עם ניצחונות צפויים מראש.
אחלה עבודה בתורר היל !