נכתב במקור על ידי .Dor. יפה מאוד רמה קשה: בו מקאלב
נכתב במקור על ידי -Max- בו מקאלב כל הכבוד רמה קשה:
נכתב במקור על ידי .Dor. כל הכבוד רמה קשה: קורטני פלס?
נכתב במקור על ידי -Max- קורטני פלס? לא
נכתב במקור על ידי -Max- קורטני פלס? נכתב במקור על ידי .iMaster כריס האמפריז נכתב במקור על ידי Super Pippo נבארו? איפה אתם חבר'ה? האתגר פעיל!
נערך לאחרונה על ידי .Dor.; 23-08-2012 בשעה 15:24.
נכתב במקור על ידי .Dor. חבר'ה האתגר פעיל! איפה אתם? תן רמז..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Super Pippo תן רמז.. היה שחקן באשדוד שנתיים, ואז עבר באמצע העונה שעברה לירושלים. השנה הוא הועבר לנתניה.
נכתב במקור על ידי -Max- קורטני פלס? נכתב במקור על ידי .iMaster כריס האמפריז נכתב במקור על ידי Super Pippo נבארו? אני רואה שאף אחד לא הצליח.. התשובה הייתה כמובן ראמל בראדלי: שאלה הבאה, רמה קלה:
DJ סטרוברי
נכתב במקור על ידי .Dor. אני רואה שאף אחד לא הצליח.. התשובה הייתה כמובן ראמל בראדלי: שאלה הבאה, רמה קלה: די ג'יי סטרוברי
תסתכל שנייה ימינה .............................................................................אמרתי ימינה!
נכתב במקור על ידי .iMaster די ג'יי סטרוברי יפה מאוד, אבל מקס ענה קצת לפניך. נכתב במקור על ידי -Max- DJ סטרוברי נכון. שאלה בינונית - מיהו השחקן?
נכתב במקור על ידי .Dor. יפה מאוד, אבל מקס ענה קצת לפניך. נכון. שאלה בינונית - מיהו השחקן? רון לואיס.
נכתב במקור על ידי .iMaster רון לואיס. יפה מאוד רמה בינונית:
נכתב במקור על ידי .Dor. יפה מאוד רמה בינונית: יובל נעימי
נכתב במקור על ידי -Max- יובל נעימי נכון מאוד רמה קשה:
חוקי הפורום