קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דעתי]Visual Contact-La La Land
    על ידי Sound Forces בפורום אלקטרונית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 20-10-2005, 00:39
  2. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 17-10-2005, 16:39
  3. Serious Sam 2 ... שיחקתי בו עכשיו - דעתי אחלה משחק
    על ידי Maniac בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 16-10-2005, 19:23
  4. [דעתי] על FIFA 06 ..
    על ידי W.B בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 23:16
  5. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 20:01
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 47

דעתי על Senia Waldberg

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

ברירת מחדל דעתי על Senia Waldberg

אחרי שהכרתי אותו קצת אישית ,גם ראיתי כמה מהבנות שהוא משיג ועם איזה בנות הוא התחיל אני יכול להגיד לכם שסניה הוא כנראה האדם הכי מוצלח בקהילה הזאת עם בנות .

הבן אדם עושה חיים משוגעים, מנהל עסק, משקיע בסטארטאפים, ועשה כסף (כנראה) מבאנרס ברוקר, עושה כסף גם מפיקאפ ומצלם סרטונים, מכיר מלא מפורסמים ואנשים תותחים וגם יש לו חברים אמיתיים .

למעשה, אני בטוח שהוא מדריך פיקאפ בשביל באמת לעזור לאנשים אחרים וכי זה כיף לו.המון כסף הוא לא באמת עושה מזה. 

מה עוד צריך?
    אתם יכולים לבקר מפה ועד צפון סודן את זה שיש לו שפת גוף לא משהו \ "אין לו גיים" \ אין לו שיער \ הסרטונים שלו מבויימים וכך הלאה.

אולי חלק מזה גם נכון . אבל מה זה משנה?
    תזכרו שהמטרה זה להיות מאושר ולהשיג את התוצאות והחיים שאתה רוצה .
    וזה לא משנה אם הוא משיג את הבנות הכי יפות בארץ בלי שפת גוף מושלמת (והוא משיג) 
    פיקאפ זה בכלל רק חלק קטן מהחיים שלו והחיים שלו הרבה יותר מזה.
    יש מדריכי פיקאפ שמשקיעים בזה את כל החיים שלהם ומשיגים פחות מסניה, גם מבחינת בנות גם מבחינת הצלחה בחיים . אתה לא צריך להיות מיסטרי כדי להיות מוצלח ותותח בחיים ועם בנות .

מה שמצחיק, שהוא לא צריך חברה דוגמנית כדי להיות מאושר ובטח שלא בשביל שמישהו מכם יעריץ אותו .

חברה שלו עכשיו יפה מאוד . לא דוגמנית אבל לא אכפת לו .
    למען האמת אני ממש לא ממליץ לכם לצאת עם דוגמנית לקשר רציני, זה סיוט וזה דפוק ואלא אם כן אתם טיפוס מאוד מאוד מסויים אתם לא תעמדו בזה.

אני הולך להמשיך ללמוד ממנו , ממליץ גם לכם להתחיל \ להמשיך
    If you continue to do what you’ve always done,
    you’ll continue to get what you’ve always got
    and that means - no girls

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

רוצים ללמוד ממישהו? Gama זה הבן אדם.. חי את החיים שהוא יוצר לעצמו וזה מבחינתי הדבר הכי חשוב לא רק בפיקאפ אלא בכללל.
    אני לא מכיר אותו אישית אבל נראה שהוא משקיע בעצמו בטירוףף ובנושא הפיקאפ הוא לא מאכזב. אז מבחינתי זה בן אדם זהב והוא גם אח הוא עוזר
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

אני מכיר את GAMA אישית והוא הPUA הכי טוב בארץ מבחינת גיים .

הוא גם מזיין את כל הבנות הכי יפות ואף פעם לא מתפשר (לא אכפת לו מאופי של בחורה לרוב) .
    אם הוא מזיין 8 ולא 9.5 הוא מרגיש ייסורי מצפון ...

אבל שוב., זה לא מבטל כלום ממה שכתבתי על סניה .
    If you continue to do what you’ve always done,
    you’ll continue to get what you’ve always got
    and that means - no girls

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

לפי דעתי..ורק דעתי האישית, אומנם על סמך..כלום, כאילו אין לי באמת ראיות מוכחות ומוצקות עליו אבל לפי הצורת דיבור שלו וכל שאר הסרטונים שהוא מפיץ ועוד כל מיני מאמרים שהוא כתב..הבן אדם שחצן. שחצנות זאת אחת התכונות שאני לא מסוגל לקבל אצל בני אדם, פשוט לא יכול לסבול. לא יכול לסבול לידי, באיזור שלי, עם חברים שלי או אפילו חבר של חבר יהיה שחצן, אני לא יהיה מסוגל יותר להסתובב יותר איתו...

שיזיין כמה שהוא רוצה, שישיג בנות כמה שהוא רוצה (שאגב..נשים זה לא הכל בחיים. כסף זה הכל בחיים, ואם יש לך כסף, אתה תשיג מי שתרצה. לא, אני לא אומר שכסף משיג בחורות, אני אומר שברגע שיש לך כסף אתה יכול בכיייייףףףף לעשות מה שבזין שלך עם מי שאתה רוצה ולא יהיה לך מגבלות) אבל כל עוד הוא מי שהוא...אני לא רוצה אותו בקרבתי.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

האמת, לא מכיר לא את גאמא ולא את סניה, והאמת שחוץ מטל למעלה אף אחד פה. אני קורא מה שאנשים כותבים פה, אם מה שהם אומרים הגיוני מבחינת הראש שלי, אני בדוק ולומד. אם לא הגיוני, כותב את דעתי. זה לא מדע, ואפשר ללמוד מהרבה אנשים. הדבר היחידי שלא אהבתי בסניה זה שרוב הדברים שאני רואה ממנו פה זה פרסומות.
    אני מסתכל נטו על העזרה לאנשים. רודני פה מלמעלה עוזר הרבה, ואני מעריך מה שהוא כותב לדוגמא. את גאמא לא יצא לי לראות כי הוא כבר לא ממש פה והגעתי אחרי שהוא טס, ככה שלא יצא לי לראותו אותו הרבה. לגבי סניה, קשה לי להחליט כי מצד אחד הוא לא אובייקטיבי, ומצד שני יכול להיות שהוא סתם מנסה לעזור. בכל מקרה אני מכבד אותו ואת הדעות שלו.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי Cats Lover צפיה בהודעה
    אני הולך להמשיך ללמוד ממנו , ממליץ גם לכם להתחיל \ להמשיך
    לא היית מנהל פורום? מה יש לך ללמוד ממנו?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    לא היית מנהל פורום? מה יש לך ללמוד ממנו?
    נו אז מה אם הוא היה מנהל פורום? כולה הניק שלו הפך לירוק וידע כנראה שהיה לו והוא עזר לאנשים כי לא סתם העלו אותו.. אבל הוא לא הכי זיין בעולם כי הוא היה מנהל בפורום אטרף.. כל בן אדם יכול ללמוד ממישהו גם סניה לומד הוא לא אלוהים.
    Cats Lover זה לא היה בקטע של לזלזל חלילה ההפך הוא הנכון, מעריכים אותך פה בפורום רק רציתי להדגיש תנקודה שכל אחד למד
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

קיצר אני מבין שלא נרשמים לקורס של סניה והוא בתקופת מיתון... כמה הוא שילם לך בשביל הפרסומת הזאת? 100? 200? בתכלס היה עדיף לו לשלם למישו שיותר תופסים מהמילה שלו כאן כגון gama או TheNuts. אבל בחירה שלו.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אוויי מה זה הדיוני אגו האלו,נו באמת מה זה משנה מי הכי טוב עכשיו,האשכול הוא בשביל סניה,אז תפרגנו לו,כל הכבוד לבחור.
    ואם כבר הזכרת אושר באשכול,שום דבר לא מביא לך אושר,אני מדגיש,שום דבר.
    או שאתה מחליט להיות מאושר או שלא,זה הכל.

מאחל לך ולסניה אושר

אני חש בפילוג מחתרתי בין חברי הפורום : )

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

רק בארץ אנשים יוצרים את התחרויות האלה של מי הכי טוב. בן אדם מפרגן למישהו ואתם ישר חושבים שיש פה אינטרס.
    אנשים פה רק מוכיחים כמה שהם ילדים. אני אישית גם לא מתחבר לסגנון של סניה וזה סבבה, כי לכל אחד מתאים הסגנון שלו. אבל סניה הוא בין היחידים שמביאים תוצאות בשטח ומוכיחים את עצמם, הבן אדם מקבל כסף מאנשים שרוצים שהוא ילמד אותם (גם אם אתם לא מצליחים להבין מי ה"פרייאר" שישלם לו), איך אתם יכולים להעביר עליו ביקורת, מה כבר אתם עשיתם? במקום לפרגן ולקחת את הדברים הטובים אנשים פה יודעים להעביר ביקורת. אולי לפני שאתם מדברים על פיק אפ תבדקו את עצמכם. גם מבן אדם שיודע דבר אחד אפשר ללמוד משהו, ובמקום להתעסק בפיתוח שלכם אתם יוצאים על בן אדם שבסופו של דבר משרת אינטרסים שלכם, כי בסופו של דבר הבסיס לקהילת פיק אפ בארץ מתחיל מהאנשים שעושים את הקורסים האלה.
    ולא אין לי שום קשר לסניה הזה פשוט מעצבן אותי שאנשים אכולי קנאה כל הזמן תוקפים אותו.

נ.ב. סניה תשלח לי את ה-200 שקל בדואר כמו שסיכמנו
    נערך לאחרונה על ידי tal1991; 24-08-2012 בשעה 03:10.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

נו אז מה אתם רוצים.
    מה המטרה של האשכול הזה אם לא להלל את הולי סניה? כולנו ראינו ת'סרטונים כולנו יודעים מי הוא.

אם יש משהו שאני יודע לזהות וגם ממש שונא, זה לקקני תחת.
    וואלה אחי לא יודע אם זה פרסומת לא יודע אם זה סתם חוסר דמות אבהית בחיים וסניה ממלא אותה בשבילך, לא יודע מה זה אבל האשכול הזה הוא נטו ליקוק תחת או איך שתקרא לזה.
    לא חידשת לנו שום דבר,
    רק כתבת במילים אחרות "סניה הוא מלך סניה הוא הכי טוב סניה מאושר אני הולך ללמוד ממנו מלא מלא מלא מלא מלא יש לו חברה כוסית".

באמת שאני לא מבין ת'מטרה של האשכול

קיצר סניה יכול להיות מרוצה מהעבודה שלכם, השגתם ת'צומי שהוא חיפש לקורס.
    נערך לאחרונה על ידי OverPowered; 24-08-2012 בשעה 10:53.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי .Tal צפיה בהודעה
    נו אז מה אם הוא היה מנהל פורום? כולה הניק שלו הפך לירוק וידע כנראה שהיה לו והוא עזר לאנשים כי לא סתם העלו אותו.. אבל הוא לא הכי זיין בעולם כי הוא היה מנהל בפורום אטרף.. כל בן אדם יכול ללמוד ממישהו גם סניה לומד הוא לא אלוהים.
    Cats Lover זה לא היה בקטע של לזלזל חלילה ההפך הוא הנכון, מעריכים אותך פה בפורום רק רציתי להדגיש תנקודה שכל אחד למד
    אבל אם הוא היה מנהל פורום, זה כנראה אומר שהיה לו מספיק ידע וניסיון בתחום. בשביל מה הוא צריך ללמוד עוד?
    אני דיי בטוח שברמה שלו הוא כבר יודע איך הוא צריך להשתפר.
    ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    אני חש בפילוג מחתרתי בין חברי הפורום : )
    אנשים כבר פיתחו קונספירציות.
    ציטוט נכתב במקור על ידי tal1991 צפיה בהודעה
    רק בארץ אנשים יוצרים את התחרויות האלה של מי הכי טוב. בן אדם מפרגן למישהו ואתם ישר חושבים שיש פה אינטרס.
    אנשים פה רק מוכיחים כמה שהם ילדים. אני אישית גם לא מתחבר לסגנון של סניה וזה סבבה, כי לכל אחד מתאים הסגנון שלו. אבל סניה הוא בין היחידים שמביאים תוצאות בשטח ומוכיחים את עצמם, הבן אדם מקבל כסף מאנשים שרוצים שהוא ילמד אותם (גם אם אתם לא מצליחים להבין מי ה"פרייאר" שישלם לו), איך אתם יכולים להעביר עליו ביקורת, מה כבר אתם עשיתם? במקום לפרגן ולקחת את הדברים הטובים אנשים פה יודעים להעביר ביקורת. אולי לפני שאתם מדברים על פיק אפ תבדקו את עצמכם. גם מבן אדם שיודע דבר אחד אפשר ללמוד משהו, ובמקום להתעסק בפיתוח שלכם אתם יוצאים על בן אדם שבסופו של דבר משרת אינטרסים שלכם, כי בסופו של דבר הבסיס לקהילת פיק אפ בארץ מתחיל מהאנשים שעושים את הקורסים האלה.
    ולא אין לי שום קשר לסניה הזה פשוט מעצבן אותי שאנשים אכולי קנאה כל הזמן תוקפים אותו.

נ.ב. סניה תשלח לי את ה-200 שקל בדואר כמו שסיכמנו
    ומה הנקודה שלך?
    שהקורסים והספרים האלה יותר טובים?
    שאותם חארטות ששולחות לך למוח "אתה אפס שלא יודע כלום אבל אל תדאג יש לי את שיטת הג'יני מאלאדין! שפשף, הבע משאלה, והיום בערב HB10 תהיה אצלך במיטה!" זה למה שאתה מתכוון במשפט "בסופו של דבר הבסיס לקהילת פיק אפ בארץ מתחיל מהאנשים שעושים את הקורסים האלה."?
    ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    נו אז מה אתם רוצים.
    מה המטרה של האשכול הזה אם לא להלל את הולי סניה? כולנו ראינו ת'סרטונים כולנו יודעים מי הוא.

אם יש משהו שאני יודע לזהות וגם ממש שונא, זה לקקני תחת.
    וואלה אחי לא יודע אם זה פרסומת לא יודע אם זה סתם חוסר דמות אבהית בחיים וסניה ממלא אותה בשבילך, לא יודע מה זה אבל האשכול הזה הוא נטו ליקוק תחת או איך שתקרא לזה.
    לא חידשת לנו שום דבר,
    רק כתבת במילים אחרות "סניה הוא מלך סניה הוא הכי טוב סניה מאושר אני הולך ללמוד ממנו מלא מלא מלא מלא מלא יש לו חברה כוסית".

באמת שאני לא מבין ת'מטרה של האשכול

קיצר סניה יכול להיות מרוצה מהעבודה שלכם, השגתם ת'צומי שהוא חיפש לקורס.
    איפה טיילר שיביא לנו שיר על זה..
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

אין, זה תמיד היה פה ככה ותמיד יהיה

.. ככה זה בפורום שבו כל אחד מנסה להיות האלפא הדומיננטי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    0

אשכול של אוננות מנטאלית.
    אם יש לכם זמן להתעסק בדיונים מהסוג הזה, כנראה שלא באמת חשוב להם להתעסק בדברים שיקדמו אתכם.
    בקיצור - גנון.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect