נכתב במקור על ידי -Chen- לא משנה.. תודה רבה , ותהנה מהשיטה בכל זאת , בסוף קיבלת ( :
לכניסה לאתגר הטריוויה של פורום ספורט כללי לחצו כאן לכניסה לפורום ספורט כללי לחצו כאן
שלחתי
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי DeadByApril שלחתי קיבלת, תהנה
נכתב במקור על ידי elvadodo13 קיבלת, תהנה שלח לי שלחתי....
נכתב במקור על ידי elvadodo13 קיבלת, תהנה עושה לי ב7 נקודות אני צריך 175 לקנות משהו.
נכתב במקור על ידי noamiko112 שלח לי שלחתי.... נכתב במקור על ידי Yehuda44 עושה לי ב7 נקודות אני צריך 175 לקנות משהו. טוב אחי .. שלח 7 ותקבל . ונועם קיבלת.
נערך לאחרונה על ידי elvadodo13; 23-08-2012 בשעה 21:31.
נכתב במקור על ידי elvadodo13 מצאתי שיטה אחת הטובות שעליתי עליה עכשיו, איך להרוויח כסף בפוקר בתוספת של קצת מזל. שיטה מדהימה ועובדת 100%! צריך בשביל זה זהב, אבל אתם לא צריכים לשלם על זה כסף, לחכות שעות,או לשחק משחקים. ואתם יודעים מה ? אני מסדר לכם את זה גם אם נגמר לכם הזהב . כל המעוניינים-לשלוח נק' ולהגיב שלחתי שלח לי =)
נכתב במקור על ידי elvadodo13 טוב אחי .. שלח 7 ותקבל . ונועם קיבלת. שלחתי שלח תעלה מוניטין אני מעלה דרך אגב אין לי זהב אז תשלח לי את השיטה בלי הזהב.
נערך לאחרונה על ידי Yehuda44; 24-08-2012 בשעה 00:08.
נכתב במקור על ידי Redjoker שלחתי שלח לי =) נכתב במקור על ידי Yehuda44 שלחתי שלח תעלה מוניטין אני מעלה דרך אגב אין לי זהב אז תשלח לי את השיטה בלי הזהב. קיבלתם, תהנו ( :
שלחתי לך, שלח בבקשה.
נכתב במקור על ידי Threat שלחתי לך, שלח בבקשה. קיבלת אחי תהנה
תודה רבה על השיטה
נכתב במקור על ידי spid8 תודה רבה על השיטה בבקשה אחי תהנה
שלחתי ששלח
כדורגל בשכונה .... גול באנגליה:גוווולל גול באפריקה:גוללללללללללללל גול בספרד:גולגולגולגולגולללל גול בישראל:איך אתה עומדיחתיכת &$##% יגרוע!
נכתב במקור על ידי 60noy שלחתי ששלח שלחתי, תהנה ( :
חוקי הפורום