קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פייסבוק] מה השם שלכם ?
    על ידי Funy בפורום רשתות חברתיות
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 19-09-2009, 15:15
  2. אבי ביטר - אלוהים לך לא יסלח
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 05-06-2008, 16:00
  3. אלוהים ישמור...
    על ידי VoRniX בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 06:15
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 7 << ראשון ... 23456 ... אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 97

מהומת אלוהים: פייסבוק תחת השם י-ה-ו-ה - עמוד 4

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

ציטוט נכתב במקור על ידי Hot Shot צפיה בהודעה
    דבר יפה קודם כל. אולי אני בוט של הפורום? מה שאומר שהמוח שלי זה שבבים אלקטרוניים.
    אבל אני לא בוט.
    אז בוא אני אוכיח לך את קיומו של אלוהים פיזית עם ציטוט דומה לשלך:
    ''פיזית? בלי אלוהים לא היית יכול לכתוב את ההודעות שמראות על הבורות שלך...או לנשום, או לאכול, או לעכל, או לחשוב...הרי המוח זה דבר פיזי... ואם הוא פועל לבד, מכוחו עצמו זה אומר שאף פעם לא יכול לקרות לא משהו... זה אומר שאנחנו אף פעם לא יכולים למות מוות שקשור בבריאות ותקינות המוח... לא ככה? (ע''פ צורות החשיבה שלך כמובן, לא שלי)

אתה מאמין שיותר IQ ממני? אתה קורא לי מטומטם?
    ואם היה עולם מושלם מה זה שווה תגיד לי? אז למה אנחנו פה? אז סבתא שלך איבדה את האמונה אחרי השואה אבל היא לא חשבה על זה שהיא ניצלה מהשואה כמובן. אם ''הדבר הזה'' לא היה עוזר להם סבתא שלך לא הייתה יוצאת משם.

אם תפתח את העיניים שלך תגלה את היוצר שלך.

MRI? אני רוצה הוכחה פיזית, בדיוק כמו שהדביליות שלכם רוצה הוכחה פיזית.

אתה יכול לקפוץ לי

קוסם לא עשה אברה קדברה ויצר את העולם - זה מה שאתה חושב כי אני לא יודע בכמה קוסמים שיחקת במייפל. להזכירך קוסם זה מד''ב,(כמו שאתם קוראים לתנ''ך) אז אל תאמין לשטויות שבמחשב.
    איזה תאוריות מוכחות יש לכם?

תיהיה מצחיק.

אכם אחם.

קודם כל תפסיקו לנסות להתעלק על ידי זה שתגידו יה וה במקום ה', זה לא מצחיק, דבר שני ה' לא בנאדם ולא עושים לו MRI, ד''ר האוס.

מעניין.... איפה למדת שמה שאמרתי זה טעות כמו שאתה אומר?

ואתה בן 35 מאוניברסיטה לביוכימיה טכנולוגית מתקדמת בהוגוורטס.

אתה משחק מלוכלך.
    משחק מלוכלך? כמו שאני ואתה מדברים בכבוד אין סיבה שהוא יכנה משתמשים בשמות.

ולנושא, אתה מתעלם מהשאלה שלי כי אין לך מה לענות. הדת מגיעה למבוי סתום בסופו של דבר חוץ מזה שכל אדם דתי ממוצע היה מנסה לענות לי ואתה מתעלם לחלוטין.
    אני אפילו אוסיף ואומר, אלוהים יצר הכל בסדר הבנו, מי או מה יצר את אלוהים ולמה? ואל תגיד לי נסתרות דרכי האל או כל הבולשיט המגוחך הזה כי לכל דבר יש סיבה ותוצאה.
    בנוסף לכך, אין שום הוכחה אפילו דתית שאלוהים הוא כביכול נצחי והיה קיים כל הזמן. הרי זה לא הגיוני שקודם כל נבראה הצמחיה ואז השמש. אתה רוצה הוכחה? תנסה לגדל צמחים בחושך בלי אור שמש או אור מלאכותי.
    מאיפה למדתי שמה שאתה אומר טעות? כי אתה לא עונה לאף שאלה, אתה שואל שאלה על שאלה מה שמצביע באופן טבעי על חוסר ידע מוחלט. אני לא שואל אותך, אני מודיע לך בתגובה לדברים שלך. זה ההבדל בנינו. אני יכול להמשיך להתווכח איתך ולתת לך הוכחה נגדית לכל טענה שתציג, אתה לא. כי אין לך מספיק מקורות להתסמך עליהם. למה? כי הם לא קיימים. דת 'מוגבלת' מאוד במקורות שלה. מעבר לתנך אין לך שום הוכחה פיזית\מוחשית\מדעית\הגיונית. גם התנך עצמו לא מהווה שום הוכחה מכל סוג שהוא לארועים כאלה ואחרים שמתוארים שם מעבר לסיפור מאוד יפה שרשום בספר סיפורים. הרי אמנון יצחק צוחק צוחק מבדיחות צ'אק נוריס שהוא מסוגל להרים הר ומצד שני מאמין בדיוק לזה. הרי האתאיסטים הכי כבדים בעולם הם דתלש"ים. הרי גם יוצר הקבוצה הזו 'יהוה' בפייסבוק הוא דתל"ש והם יכולים ללמד אותך ואותי ביחד על התורה ועל הדת.

ובציטוט לתגובה שלך:
    'MRI? אני רוצה הוכחה פיזית, בדיוק כמו שהדביליות שלכם רוצה הוכחה פיזית.'
    התעלמת לחלוטין ממה שרשמתי. תתנדב במד"א. אתה תראה בדיוק איך גוף האדם בנוי ופועל.

אל תיהיה מגוחך, אם אתה רוצה להתווכח תיהיה אובייקטיבי ותצטייד במידע רלוונטי.
    נערך לאחרונה על ידי eriK; 24-08-2012 בשעה 00:09.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

ציטוט נכתב במקור על ידי eriK צפיה בהודעה
    אם יש עוד מישהו שרוצה להתבטא כמו ידידינו -Bolt-, אנא, I dare you.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי theidan צפיה בהודעה
    רציתי להיות מנומס לשם שינוי D:

שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

ציטוט נכתב במקור על ידי ShiNx צפיה בהודעה
    אבולוציה - מוכח
    אביוגנזה - מוכח
    המפץ הגדול - מוכח
    ראינו ראיות לכולם וצפינו בחלקים מהם
    היו צפיות על שינויים אבולוציונים וגם הצלחנו ליצור תאים במעבדה
    ודרך אגב, הצלחנו לבנות DNA לבד ולהחליף בתא, והכל עבד מצויין
    רק שתדע, האבולוציה לא מוכחת, וגם המפץ הגדול לא מוכח. מצאו חלקיק שמתאים באופן סטטיסטי לבוזון היגס. מפה ועד להוכחה חד משמעית של המפץ הגדול הדרך עוד ארוכה.
    תורת האבולוציה מלאה בחורים רבים והיא מאוד לא פשוטה חד משמעית כמו שאתה מציג אותה.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ

דווקא זה משעשע באיזשהו מקום
    גם אבולוציה זו תורה, למה לא עשו ממנה דת חחח

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

ציטוט נכתב במקור על ידי Super Pippo צפיה בהודעה
    אחי, אתה בדיחה, אתה לא קיים. אני מצליח לעשות כל דבר בלי אלוהים אבל בלי מוח לא יכלתי לעשות שום דבר!!
    הגוף פועל כמו מכונה וכמו במכונות יש גם תקלות וכריש דם שמגיע למוח יכול לגרום לך להיות צמח. מה הקשר בין זה שהמוח פועל לבד לזה שלא יכול לקרות לו כלום? אחי כל הודעה שלא מראה שאתה לא יודע מה אתה רושם ואתה סתם מדבר בולשיט.
    אין דבר כזה יוצר, הכל נוצר לבד, החיים נוצרו מתגובה כימית ולא מהחבר הדמיוני שלך!
    MRI זאת הוכחה!
    אחי, אתה עושה לעצמך בושות, אתה לא מבין אפילו מה אתה מדבר, אתה מדבר שטויות ומוציא מהפה שלך רק דברים מפגרים.
    אתה חי בזכות עצמך, בכיף הדיון ביני לבינך נגמר
    משחק מלוכלך? כמו שאני ואתה מדברים בכבוד אין סיבה שהוא יכנה משתמשים בשמות.

ולנושא, אתה מתעלם מהשאלה שלי כי אין לך מה לענות. הדת מגיעה למבוי סתום בסופו של דבר חוץ מזה שכל אדם דתי ממוצע היה מנסה לענות לי ואתה מתעלם לחלוטין.
    אני אפילו אוסיף ואומר, אלוהים יצר הכל בסדר הבנו, מי או מה יצר את אלוהים ולמה? ואל תגיד לי נסתרות דרכי האל או כל הבולשיט המגוחך הזה כי לכל דבר יש סיבה ותוצאה.
    בנוסף לכך, אין שום הוכחה אפילו דתית שאלוהים הוא כביכול נצחי והיה קיים כל הזמן. הרי זה לא הגיוני שקודם כל נבראה הצמחיה ואז השמש. אתה רוצה הוכחה? תנסה לגדל צמחים בחושך בלי אור שמש או אור מלאכותי.
    מאיפה למדתי שמה שאתה אומר טעות? כי אתה לא עונה לאף שאלה, אתה שואל שאלה על שאלה מה שמצביע באופן טבעי על חוסר ידע מוחלט. אני לא שואל אותך, אני מודיע לך בתגובה לדברים שלך. זה ההבדל בנינו. אני יכול להמשיך להתווכח איתך ולתת לך הוכחה נגדית לכל טענה שתציג, אתה לא. כי אין לך מספיק מקורות להתסמך עליהם. למה? כי הם לא קיימים. דת 'מוגבלת' מאוד במקורות שלה. מעבר לתנך אין לך שום הוכחה פיזית\מוחשית\מדעית\הגיונית. גם התנך עצמו לא מהווה שום הוכחה מכל סוג שהוא לארועים כאלה ואחרים שמתוארים שם מעבר לסיפור מאוד יפה שרשום בספר סיפורים. הרי אמנון יצחק צוחק צוחק מבדיחות צ'אק נוריס שהוא מסוגל להרים הר ומצד שני מאמין בדיוק לזה. הרי האתאיסטים הכי כבדים בעולם הם דתלש"ים. הרי גם יוצר הקבוצה הזו 'יהוה' בפייסבוק הוא דתל"ש והם יכולים ללמד אותך ואותי ביחד על התורה ועל הדת.

ובציטוט לתגובה שלך:
    'MRI? אני רוצה הוכחה פיזית, בדיוק כמו שהדביליות שלכם רוצה הוכחה פיזית.'
    התעלמת לחלוטין ממה שרשמתי. תתנדב במד"א. אתה תראה בדיוק איך גוף האדם בנוי ופועל.

אל תיהיה מגוחך, אם אתה רוצה להתווכח תיהיה אובייקטיבי ותצטייד במידע רלוונטי.
    מי או מה יצר את אלוהים? אלוהים זה לא גוף פיזי שצריך יוצר.. אלוהים הוא מעל העולם הגשמי הזה... יש גשמי ויש רוחני, רוחני לא צריך יוצר, גשמי כן.
    אתה שואל איך הצמחים גדלו בלי השמש? למה, אתה חושב שהוא לא יכול להצמיח צמחים בלי השמש? אתה חושב שהשמש נוצרה אחרי הצמחים?
    ולגבי האידיוט מהדף בפייסבוק...חחחח בוא נגיד שאני בטוח שהוא לא בעל ידע ''עצום'' בתורה...

ציטוט נכתב במקור על ידי DeadByApril צפיה בהודעה
    היא נצלה מהשואה לא בגלל האלוהים המסריח שלך ><\
    מזל שהרוסים באו לעזור...עם לא עד עכשיו היינו מקבלים בתחת מהגרמנים !..ואלוהים שלך היה ממשיך למצוץ..

הלוואי יהיה עלייך שואה יא חתיכת נאצי מסריח אתה לא יותר גרוע מהם,הלוואי תעבור תגהנום שהם עברו
    אחלה תגובה, באמת.

משתמש כבוד
    מנעל בטמיחה תחנית
    האוואטר של DooDeLzZz
    שם פרטי
    וולפגנג
    לייקים
    605
    נקודות
    1,159

בראיון איתו הוא מעלה נקודה טובה למחשבה...
    "שאלה לכל המאמינים שמקללים אותי, למה אתם לא מאמינים שאני י-ה-ו-ה האל האחד והיחיד? בתורה אתם הרי לא מטילים ספק, דוגמות: נחש מדבר עם חוה, ים נחצה לשניים, יונה ישן בבטן דג שלושה ימים, כדור הארץ נוצר לפני השמש, השמש נוצרה אחרי הצמחים.. ועוד ועוד.. לסיפורי ילדים מצוצים מהאצבע - כן. אבל עמוד של יהוה, מדבר איתכם - לא. הסבר, מישהו?"

הייתי רוצה לקבל תשובה על זה ממאמין

בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.

It's Toasted האוואטר של Lucky Strike
    לייקים
    1233
    נקודות
    344
    משפט מחץ
    לא משנה אם היא כוסית או לא כוסית העיקר שאליהו הנביא בא בפסח

איך אני שונא את הוויכוחים המפגרים האלה..
    מי שרוצה שלא יאמין, אין בעיה אבל חלאס לזיין את השכל ולעשות דווקא....
    אם אתם האתאיסטים חושבים שאנחנו טיפשים שאנחנו מבזבזים את הזמן על משו שלא קיים תעזבו אותנו בשקט מה רע לכם שאני חיי בבועה? למה לפתוח דף כזה?
    לא באמת, בכל חור בכל פינה.. מה זה נותן לכם ההצקות האלה, זה נותן לכם להרגיש גברים? שאתם כאילו חכמים יותר?
    RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר

ציטוט נכתב במקור על ידי Lucky Strike צפיה בהודעה
    איך אני שונא את הוויכוחים המפגרים האלה..
    מי שרוצה שלא יאמין, אין בעיה אבל חלאס לזיין את השכל ולעשות דווקא....
    אם אתם האתאיסטים חושבים שאנחנו טיפשים שאנחנו מבזבזים את הזמן על משו שלא קיים תעזבו אותנו בשקט מה רע לכם שאני חיי בבועה? למה לפתוח דף כזה?
    לא באמת, בכל חור בכל פינה.. מה זה נותן לכם ההצקות האלה, זה נותן לכם להרגיש גברים? שאתם כאילו חכמים יותר?

כן

בארץ יש הרבה כפייה דתית, אם הדתיים ימשיכו להתרבות ולהשתלט על המדינה בקצב הזה, איראן 2 תגיע לפה.

צריך לחסל את הדת כמה שיותר וכמה שיותר מהר, אם לא, תהפוך מדינת ישראל למדינת דת, ואז אני בטוח יברח מפה. למרות שהייתי מת להישאר [חוץ מבחודשי הקיץ]
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 24-08-2012 בשעה 09:18.

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ

אתה חי בזכות עצמך, בכיף הדיון ביני לבינך נגמר

מי או מה יצר את אלוהים? אלוהים זה לא גוף פיזי שצריך יוצר.. אלוהים הוא מעל העולם הגשמי הזה... יש גשמי ויש רוחני, רוחני לא צריך יוצר, גשמי כן.
    אתה שואל איך הצמחים גדלו בלי השמש? למה, אתה חושב שהוא לא יכול להצמיח צמחים בלי השמש? אתה חושב שהשמש נוצרה אחרי הצמחים?
    ולגבי האידיוט מהדף בפייסבוק...חחחח בוא נגיד שאני בטוח שהוא לא בעל ידע ''עצום'' בתורה...

אחלה תגובה, באמת.
    טוב אנחנו הולכים במעגלים
    אתה מתעלם לחלוטין מכל מה שאני אומר אפילו שאני מספק לך תשובות לשאלות הדביליות שלך.
    ואולי יהוה מהפייסבוק לא בעל ידע עצום בתורה, אבל בוא נגיד שמהרושם שנוצר עד עכשיו הוא כנראה מכפיל אותנו ביחד.
    תעשה לעצמך טובה ותפסיק להביך את עצמך

Lucky Strike
    אין פה עניין של גברים או חזקים או כל דבר אחר שאמרת
    יש אנשים שטועים ומטעים, טוענים טענות שווא ומפיצים את זה לאחרים.
    עם כל הכבוד לדעותיו של כל אחד, ההבדל בנינו בכך שאם אתה תטען X תיהיה לי טענה נגדית,
    במצב הפוך אתה תגיד לי "גוי מסריח" או דברים בסגנון. אני כמובן לא מכליל ולא מדבר ספציפית אליך אבל אני מקווה שהבנת את הכוונה שלי.
    נערך לאחרונה על ידי eriK; 24-08-2012 בשעה 10:06.

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

האבולוציה מוכחת, כל מי שלא חושב ככה פשוט לא יודע מספיק וכדאי לו שיתחיל ללמוד.

ה "חורים" שמדברים עליהם לא פוגעים באמיתות שלה, הם באופן ישיר מחזקים את אמיתותה.
    זה כמו שתוציאו חוליה משרשרת - ברור לכולם שחסרה שם חוליית שרשרת ולא מצית זיפו.

ובקשר לזה ששאל "איך אתה יודע שיש לך מוח אם אתה לא רואה אותו?"
    אתה בדיחה מהלכת והוכחה חיה לבורות שנדרשת כדי להתווכח נגד ברי ידע.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

משתמש מתחיל
    לייקים
    145
    נקודות
    84
    משפט מחץ
    p:

הוא לא יהוה הוא צ'אק נוריס.
    +1. צאק נוריס מלך צאק נוריס מולך צאק נוריס ימלוך לעולם ועד!!
    מוכר ברזים מוסמך

שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

אלוהים לא יכול לעשות הכל. הוא לא יכול לברוא אבן כל כך כבה שהוא לא יכול להרים, כמו שהוא לא יכול לברוא משולש עם ארבע צלעות.
    אלוהים יכול לעשות כל מה שעומד בתוך ההיגיון ובתוך ההגדרות שלנו. אין דבר כזה משולש עם ארבע צלעות, בדיוק כמו שאין אבן כל כך כבדה שאלוהים לא יכול להרים. אלוהים הוא כל יכול בתוך החוקים וההיגיון שקיימים.
    באותה אנלוגיה, הוא לא יכול לגרום לצמחים ולחיות לחיות ללא שמש.
    לדעתי אלוהים שפועל על פי גמול אישי נשמע מגוחך. אלוהים ברא עולם כזה ענק ומפואר, שאנחנו לא יותר מגרגיר אבק ביחס אליו. אבל מה- אנחנו הכי חשובים לו. seems legit
    לדעתי אלוהים הוא מין יוצר המשחק. הוא ברא את העולם, ואת חוקי הפיזיקה ומאז הלך למקום אחר מעניין יותר. אתה חושב שאחרי 13 מיליארד שנים שהיקום קיים ולא קרה כלום, פתאום הוא התחיל להתעניין בנו יותר מכל דבר אחר שהיה או יהיה? זאת הגישה הכי אגואיסטית שיכולה להיות.
    אנחנו סתם עוד גרגיר אבק ביקום הגדול והבלתי נתפס הזה.
    כמו שאי אפשר להסביר לקופים מה זה אינטגרלים, כניראה שאנחנו לא יכולים להבין את הבריאה.

אלברט איינשטיין

דבר יפה קודם כל. אולי אני בוט של הפורום? מה שאומר שהמוח שלי זה שבבים אלקטרוניים.
    אבל אני לא בוט.
    יש בוטים די חכמים שמתקרבים לרמת שיחה כזאת, אבל לפורום בטח שאין תקציב לבוט כזה ואין לדעתי בוטים ברמה כזאת שמתכתבים בעברית. אז כן אפשר להסכים על כך שאינך בוט אמיתי. אולי שטוף מח וזה עניין אחר...

אז בוא אני אוכיח לך את קיומו של אלוהים פיזית עם ציטוט דומה לשלך:
    בהצלחה.

''פיזית? בלי אלוהים לא היית יכול לכתוב את ההודעות שמראות על הבורות שלך...או לנשום, או לאכול, או לעכל, או לחשוב...
    אני נושם עם האף והריאות שלי, אוכל עם הפה שלי, מעכל עם הקיבה שלי וחושב עם המח שלי. לא מצאתי כאן אלוהים...

הרי המוח זה דבר פיזי... ואם הוא פועל לבד, מכוחו עצמו זה אומר שאף פעם לא יכול לקרות לא משהו... זה אומר שאנחנו אף פעם לא יכולים למות מוות שקשור בבריאות ותקינות המוח... לא ככה? (ע''פ צורות החשיבה שלך כמובן, לא שלי)
    WTF? צורת המחשבה המוזרה הזאת היא שלך בלבד. המח תלוי במספר איברים נוספים בגוף בשביל לתפקד. כמו שכל הגוף צריך מזון כדי לקבל קלוריות, מינארלים וויטמינים בשביל להמשיך לתפקד ככה המח צריך אספקת דם רציפה מהלב כדי לקבל חמצן ולהפטר מפסולת. אני לא יודע על סמך איזו מחשבה מעוותת הגעת למסקנה שהמח זה איבר בלתי פגיע, מספיק שתפגע בלב ודם לא יגיע למח, מספיק שתפגע בריאות וחמצן לא יגיע למח, ובייחוד אם תפגע ישירות בראש המח יינזק. מאיפה הסקת שמישהו חושב שמח זה בלתי פגיע? ולמה נראה לך שמישהו חושב שבצורה "קסומה" המח עובד ללא תלות בשום דבר אחר?
    אתה, המהות שלך, האישיות שלך, ה"נשמה" איך שאתה קורא לזה, זה חלק בלתי נפרד מהמח הפיזי שלך. אם הנשמה הייתה דבר רוחני לחלוטין שמגיע ממקור חיצוני לגוף ולאחר המוות עוזב, היא לא הייתה יכולה להיות מושפעת ולהפגע מהעולם הפיזי.

כשאתה משתכר, כשאתה לוקח סמים, כשאתה חווה תאונה אם פגיעה בראש - האישיות שלך משתנה / נפגשת זמנית או לצמיתות. אז תסביר לי, אם הנשמה שלך והאישיות שלך הם דבר רוחני שמתקיים לפני הגוף ו/או אמור להתקיים אחרי המוות, איך בדיוק זה יכול להפגע מסמים או מאלכוהול חומריים? איך המח, שהוא פיזי לחלוטין, משפיע ופוגע במשהו רוחני?

ומכאן התשובה המתבקשת : הנשמה זה חלק בלתי נפרד מהמח הפיזי. ה"נשמה" זה ביטוי של יכולת חשיבה שהתפתחה לרמה של מודעות. הנשמה זה דבר שעוד כמה שנים נוכל למחשב אותו לגמרי. כרגע העוצמה הטכנולוגית עדיין לא מסוגלת ליצור חיקוי שלם של מח אנושי אך ע"פ חוק מור ייתכן ועוד מספר שנים מעטות נצליח. אל תחשוב שזאת סיבה לזלזל בטכנולוגיה המודרנית, מה שהאבולוציה עשתה ב4 מיליארד שנים האדם בפחות מ100 שנה כמעט הצליח לעשות חיקוי מושלם. אם אני לא טועה, הצליחו כבר למדל מוחות קטנים יותר (של עכברים או משהו בסגנון).

אתה בטח חושב לעצמך ש"מודעות" זה דבר מופלא ולא ייתכן שהוא תוצאה של משהו חומרי, אבל בתור אחד שעשה תואר במדעי המחשב ויצא לי להתעסק בהרבה תחומים כמו עיבוד תמונה, בינה מלאכותית, למידת מכונה, סיווג טקסטים, רובוטיקה ואלגוריתמים אינטיליגנים, גרם לי להבין שהעולם הרבה פחות קסום ממה שהוא והרבה יותר מתמטי. הרבה מאוד דברים אפשר למדל ואז ליצור חיקוי שלפעמים לא פחות טוב מהמקור.

אתה בטח גם חושב שהעולם שאתה חש הוא מאוד יפה וציורי. אך זה רק "אחיזת עיניים" שהמח שלך יוצר (לא אתה, המודעות, אלא התת מודע). העולם לא באמת צבעוני, כל הצבעים שאתה רואה הם רק פירוש של המח שלך לקרניים אלקטרו מגנטיות (ספקטרום צר, יש הרבה סוגי קרינה שהעיניים שלך לא רואות). המילים, המוזיקה והצלילים השונים שאתה שומע הם רק פירוש של המח שלך לתדרים. הריחות והטעמים שאתה מרגיש זה פירוש של קלטנים באף ובלשון שלך למולקולות. אתה מרגיש משהו חם כי האטומים שבו זזים מהר יותר.

את האדם ניתן לנתח באותה צורה ולפרק את ההתהליכים שמתרחשים בו למודלים מתמטמים, וכך בסופו של דבר גם יצליחו לעשות עם המח..

וברגע שנוכל "לתכנת" ישויות תבוניות ועצמאיות, סיפור הבריאה יהיה קצת פחות מרשים
    נערך לאחרונה על ידי godamit; 25-08-2012 בשעה 04:01.

משתמש באטרף האוואטר של Pumba
    לייקים
    1066
    נקודות
    2,014

לפי לדעתי כל העניין של להאמין באלוהים, בשביל נוער זה רק לפי חינוך הילדים. במידה והורה מסויים חרדים ומלמדים את הילד את המנהגים ומכניסים לו לראש על אלוהים אז לא צריך להתפלא שהוא מאמין בו וככה ההפך, במידה וההורים לא מתעניינים בדת ואוכלים לא כבר זה עובר לילדים עד גיל אן הם מעוניינים לשנות את זה.
    נערך לאחרונה על ידי Pumba; 25-08-2012 בשעה 04:24.

ספוילר:

לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה

+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 7 << ראשון ... 23456 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:12.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,706 | הודעות: 8,199,299 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect