זה לא משנה איזה תואר זה, הזלזול המגעיל של מוריניו במחצית הראשונה חירפנה אותי. מחצית ראשונה על הפנים אבל ברצלונה תקפה ללא הפסקה ולפי המחצית הראשונה זה היה ברור שהם רוצים את התואר והמחצית השנייה הייתה נפלאה שאין צורך לפרט ואין לי מה לומר על ואלדס
זה לא משנה איזה תואר זה, הזלזול המגעיל של מוריניו במחצית הראשונה חירפנה אותי. מחצית ראשונה על הפנים אבל ברצלונה תקפה ללא הפסקה ולפי המחצית הראשונה זה היה ברור שהם רוצים את התואר והמחצית השנייה הייתה נפלאה שאין צורך לפרט ואין לי מה לומר על ואלדס
ספוילר:
|
|
רציתי לפרסם את הסיכום שלי למשחק אתמול בלילה, אבל אף בן אדם נורמלי לא יכול לסכם כזה משחק שהוא חצי יושן.
איזה משחק. 35 דקות אחרונות מטורפות, האדרנלין עוד זורם. אבל איך תמיד יש מי שהורס את זה. לצערי אתמול זה היה וואלדס. בתוך שניה, אחרי 3-1 ענק של פדרו, מסי (בפנדל) ומסירת ענק של אינייסטה לצאבי עם סיום של צאבי בפס לפינה, הרגע הדבילי הזה השתיק 100,000 אוהדים,ו ההצלה המדהימה של קאסיאס בצד השני, כחצי דקה לפני השטות של ואלדס, הפכה את הרגע הזה למר הרבה יותר.
יש כאלה שייקחו (בתור אוהדי ברצלונה) את המשחק הזה כתיקו או כהפסד (מכיוון שריאל שמה שני שערי חוץ, כך שהיא צריכה שער אחד בבירנבאו והגביע שלה). אבל אני לוקח את המשחק בתור לקח למשחק הבא.
קודם כל, המחצית הראשונה הייתה אחת המשעממות שראיתי בקלאסיקו ובכלל במשחק כל כך גדול (וראיתי הרבה), למרות שכל המחצית הייתה קבוצה אחת על המגרש, ברצלונה.
המחצית השניה נפתחה יותר טוב. ריאל שמה גול ותפסתי את הראש ולא האמנתי- "מה עושים עכשיו?". אבל אז הכל קרה מהר. פדרו, 1-1. רמי וויץ בטירוף. גם אני בטירוף. את כל הבית הערתי מהצעקות, ויצא שכולם הצטרפו אלי לראות את המשחק. ואז אינייסטה מוכשל ברחבה, אני עוד לא שמח, רק שהכדור יהיה ברשת. ואז מסי לוקח כמה צעדים אחורה. ניגש לכדור. בועט. גול!!! אני פשוט לא מאמין, רק שימו עוד גול אחד והמשחק שלנו!!. ואז גם זה קורה. מסירת ענק (!!!) של אינייסטה לצאבי (ששמה אותו מול קאסיאס), וצאבי מגלגל את הכדור לפינה. 3-1 אפילו השכנים בטירוף.
אבל אז....אז.. וואלדס. אני חושב על זה, שטיטו אמר שיכול להיות שפינטו ייפתח, ואולי זה היה צריך לקרות.
מי שהיה בולט במגרש היה פיקה, שעל הנייר הוא היה בלם, אבל במגרש? הוא נהיה חלוץ בחוד. לא הבנתי למה, ואיך, אבל יש לו מזל שלא קיבלנו בגללו גולים (מתפרצות של 4 שחקני ריאל על 3 שחקני בארסה), למרות שכשפיקה עלה בוסקטס סגר במקומו.
ליאו...ליאו מסי. מה קרה לך ילד? חוץ מהפנדל ובעיטה אחת שבעטת במחצית הראשונה, היית עוד שחקן על המגרש. לא נורא. גם זה קורה. כששומרים עליך 5 שחקנים וסוגרים אותך מכל פינה, באמת אי אפשר לעשות כלום. ומזל גדול, הייתי בטוח שגם את הפנדל לא ייתנו לך לבעוט()
עוד מי שהיה טוב במשחק הזה, הוא אלבס, שלא הפיסק לרוץ על האגף, וכמובן גם להשתתף הרבה בהתקפה. גם מסצ'ראנו היה מצוין, כמו כל משחק, ופדרו, שכמות הזיעה שלו בחולצה הייתה כל כך גדולה שהוא הרגיש בקאנטרי עפולה.
התוצאה משקרת. לפי התוצאה, המשחק כאילו היה צמוד, וסך הכל, ריאל נראיתה חלש מאוד, ולא ייצרה הרבה מצבים.
ולקראת הגומלין- אני אופטימי. הכל יכול להיות. כבר ראינו משחקים גדולים שבארסה ניצחה את ריאל ועוד בבירנבאו, ואולי זה גם ייקרה הפעם. גול אחד שלנו ואנחנו גומרים את המשחק, וזאת במיוחד שריאל ישחקו יותר פתוח אצלהם בבית.
מפה הפנים למשחק מול אוסאסונה בליגה (מחזור 2) ביום ראשון, שעה 20:00 (ישודר בספורט 5).
סיכום המשחק :
ויסקה טיטו!!
תמונות מהמשחק :
![]()
מדהים איך שאתה מתכחש למציאות
התוצאה משקרת ?
במחצית הראשונה , נכון ברצלונה שלטה בכדור בלי עוררין ..
אבל חוץ מהבעיטה של פדרו לא היה כלום אז המשחק עדיין שקול
ואז מהגול של רונאלדו המשחק קיבל חיים ב-2 הצדדים
ולריאל היו עוד מצבים חוץ מהגול של רונאלדו , שלא ניצלנו
ומה לעשות שיש לכם את השוער הכי טוב בגלקסיה , שהפריח תקווה חדשה באוהדי ריאל
אל תהייה כל כך בטוח שזה יהיה סיפור דומה בגומלין
Welcome back Carvajal ♥
מדהים איך שאני מתכחש נכון?
קודם כל, גם במחצית השניה היינו יותר טובים. אתה מבסס את דבריך על סמך זה שיצאתם לכמה מתפרצות (שלא עשיתם מהם כלום, הגולים שלכם היו ממצב נייח ומטעות של ואלדס), ואומר שהייתם ברמה שלנו.
אולי טעיתי שאמרתי את זה במילים האלו, "התוצאה משקרת", אבל היינו יותר טובים מכם, סיכנו את השער יותר פעמים, וניסינו להניע כדור מול הבונקר המגעיל שלכם. חוץ מזה, שהמאמן שלכם, פשוט אדם שפל ומגעיל, איך שהוא זילזל אתמול במשחק, חושב שהוא משהו, עם כזה זילזול הוא עוד רוצה שיקראו לו ה"אחד והיחיד"- חחחח, כן, ממש.
כרסטיאנו שלכם, חוץ מלשים את הראש פעם אחת כמו שצריך, לא עשה כלום, פשוט כלום. ושחקן ברמה שלו צריך להיות 90 דקות בולט על המגרש.
תמשיך לרדוף אחרי הבלתי אפשרי, אתה לא תגיע רחוק.
חוץ מזה, גם אחרי שאמרתי שבנזמה יפתח במקומו של היגוואין, אתה אמרת שהיגוואין יפתח בכל זאת. ו....ראית מי צדק
אני לא רוצה להיקלע סתם לריבים, אתה אחלה (למרות שאתה אוהד ריאל) אבל המשחק אתמול היה בשליטתינו, תגיד מה שתגיד .
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוהד ברצלונה מצוי
אוקיי קודם כל בוא נבהיר כמה דברים
נכון , ברצלונה הייתה אתמול יותר טובה אבל לא הייתה מי ישמע במשחק מדהים
רונאלדו לא היה טוב , בדיוק כמו שמסי לא היה טוב אז היה עדיף שלא תדבר עליו
ומוריניו ?
אולי הוא שחצן , יהיר , זלזלו ...
אבל הוא יותר טוב מכל מאמן שהיה או יהיה בברצלונה בשנים הקרובות
4 תארים - 4 מדינות
חוץ מזה מה זה קשור שאתה אמרת שבן זמה יעלה ואני אמרתי שהיגוואין ואתה צדקת ? זה אומר מה ... ?
זה לא להיקלע לריבים , אנחנו דנים כמו 2 אנשים בוגרים , בשפה בוגרת , בלי קללות
כל אחד יכול להביע את הדעה שלו
Welcome back Carvajal ♥
אין קלאסיקו בלי איזה טעות שיפוט מכריעה נגד ריאל ! זה כבר מעצבן !!!!!
קודם כל אשמח לדעת למה לעזאזל אתה חושב שמוריניו זילזל במשחק ועוד מעיז לקרוא לו שפל ומגעיל.
דבר שני על איזה בונקר מגעיל אתה מקשקש?בכל משחק מאז שגווארדיולה מאמן את בארסה, היא שולטת ומשחקת טוב מאוד בקאמפ נואו וכך היה גם אתמול, כולנו ראינו את אותו משחק ואין טעם להתכחש לזה שברצלונה שלטה והייתה טובה יותר, גם היה צפוי שזה יקרה.
אבל בונקר מגעיל? ברצלונה שלטה במשחק אז טבעי שהקבוצה תתגונן יותר ותצא להתקפה פחות, בונקר ממש לא היה וגם אם כן, בכדורגל המודרני בשנים האחרונות הבונקר נהפך לשיטה לגיטימית ביותר במיוחד מול בארסה שרק כך הצליחו קבוצות לעצור אותה כדוגמת אינטר וצ'לסי בחצי גמר ליגת האלופות.
על רונאלדו אלה בכלל שטויות, כמו שאמרתי במשחק הספציפי הזה ריאל הייתה עסוקה יותר בלהתגונן וכל שחקני ההתקפה באו פחות לידי ביטוי.
דווקא רונאלדו לדעתי השחקן המצטיין של ריאל, כשכן בא אליו הכדור הוא היה היחיד שניסה ועשה דברים יפים מאוד חוץ מהשער.
בכלל יש לו כבר 6 שערים במשחקי הקלאסיקו מאז שהוא בא לריאל ואף אחד כבר לא יכול להגיד את הבולשיט שהוא לא בא למשחקים גדולים או נעלם נגד ברצלונה.
אז ככה,
קודם כל, במסיבת העיתונאים לפני המשחק הזה אתמול, מוריניו אמר ש"לטעמו המשחק לא חשוב", ושהוא מעדיף לקחת את האליפות לבארסה במקום הסופר קופה. וגם במשחק, הוא בדרך כלל רגיל לעמוד ולחלק הוראות, ולהרגיש שהוא עצמו בתוך המשחק, אבל אתמול זה לא קרה, הוא עוד "מריץ דאחקות"על הספסל עם אנשי הצוות.
לגבי הבונקר, להתבצר על החצי שלכם ולשלוח למעלה רק את אוזיל , רונאלדו, בנזמה ופעם ב.. גם צ'אבי אלונסו זה לא בונקר?
עשיתם בונקר, וזה לא בושה, הרבה קבוצות ניצחו ככה ,אפילו במונדיאל.
לגבי רונאלדו, רונאלדו תמיד אומר שהוא הכי טוב נכון? אז אם הוא באמת הכי טוב, שיהיה טוב בכל משחק, העיתונות בספרד אומרת שזה בגלל "משבר ביחסים עם חברה שלו", ככה שהיא מוצאת סיבות סתם. אתה הכי טוב בעולם? תהיה טוב בכל משחק, או תעשה עוד משהו במשחק חוץ מלנגוח ובמקרה זה נכנס, או רק לעבור 2,3 שחקנים ולאבד כדור.
גם בתור אוהד בארסה אני רוצה שרונאלדו ישחק טוב, כי בכל זאת, ממשחק כדורגל צריך ליהנות, וששני הצדדים ישחקו טוב.
ענית לעצמך במשפט הראשון, הוא לא אמר שזה לא חשוב אלא פשוט אמר שהאליפות הרבה יותר חשובה מהמפעל הזניח הזה וזה נכון, זה לא אומר שהוא לא יעשה הכל כדי לזכות גם בגביע הזה וזה גם לא אומר שאם שואלים את טיטו מה עדיף סופר קופה או אליפות הוא יענה סופר קופה, האליפות בהחלט הרבה יותר חשובה.
להפך, מוריניו ברוב המשחקים יושב על הספסל כמו שהוא היה אתמול ורושם הרבה הערות בפנקס למעט משחקים בודדים, הוא היה הראשון בחדר ההלבשה בתום המחצית הראשונה כדי לחכות לשחקנים ולתדרך אותם.
אלה שטויות של מי ששונא אותו ומנסה להיטפל אליו בדברים מומצאים.
גם "הרצת דאחקות" לדבריך, לא ראיתי שהוא עשה ואני לא יודע למה אתה מתכוון.
לא,זה לא בונקר.
בונקר זאת שיטה שמאמן אומר לשחקנים לשחק בה מתחילת המשחק, אני לא חושב שמוריניו ביקש לשחק בונקר אלא פשוט המשחק התגלגל למצב הזה כי ברצלונה שלטה, ברצלונה יותר תקפה וריאל יותר התגוננה כמו שכבר אמרתי, זה לא בונקר לדעתי.
ואני האחרון שיתבייש בבונקר אבל אתמול זה פשוט לא היה.
אני לא נכנסתי לשאלה של מי הכי טוב בעולם אלא אתה נכנסת אליה עכשיו פתאום, אני אמרתי שרונאלדו שיחק אתמול טוב מאוד, יחסית כמובן למה שהיה ניתן לעשות אתמול.
אני כבר חוזר על עצמי הרבה פעמים, לריאל לא היה יותר מדי משחק התקפה ובהתקפות שכן היו רונאלדו עשה כל מה שהוא יכול, הוא לא יכול לעבור 8 שחקנים בסלאלום מחצי מגרש ולשים גול כל פעם שהכדור מגיע אליו.
לנגוח ובמקרה זה נכנס? זאת דרך מכוערת לתאר את ההשתחררות הנהדרת שלו משמירה בכדור הקרן ולנגוח מצויין פנימה רק כדי שתוכל להוציא אותו יותר קטן.
אני גם יכול להגיד שהגול של פויול נגד סוסיאדד זה סתם נגיחה שהכדור במקרה נכנס.