איפה אני יכולה למצוא במרכז חנות פרטית שמוכרת איפון 4 עד 2500 שח?
איפה אני יכולה למצוא במרכז חנות פרטית שמוכרת איפון 4 עד 2500 שח?
|
|
ע"פ בדיקה קצרצרה בזאפ, החנות הכי זולה מוכרת אייפון 4 (16 GB) ב-2800 ש"ח. יש לך אופציה לקנות מכשיר מ-Yad2 (יש שם מכשירים במצב כמו חדש) או שבאפשרותך לרכוש את המכשיר באיביי.
תסתכל שנייה ימינה.............................................................................אמרתי ימינה!
אין כל כך דרך לעבוד עליך אלא אם כן אתה באמת עיוור.
אתה נפגש עם המוכר ואתה רואה את המכשיר ויש לך אפשרות לבדוק אותו במעמד הקניה, זה בערך אותו דבר כמו בחנות.
בכל אופן, אני לא מהמרכז אז לא יודע כל כך איפה יש חנויות אבל מה שבטוח שאתה תמצא אותו לדעתי אפילו ביותר זול מ2500. פשוט תסובב בכל חנויות האלקטרוניקה שאתה מכיר. לך לקניון בעיר שלך, תמיד יש דוכנים של סלולרים. לך למקומות כמו אופיס דיפו ומקומות דומים להם, תמיד מוכרים שם ויש מבצעים
בכל מני מתחמי קניות תמיד יש חנויות סלולאר ומשווקים שמוכרים מכשירים וגם להם יש המון מבצעים במיוחד עכשיו כשיש באזז סביב האייפון 5 והמון רשתות גדולות בארה"ב נפטרות מהאייפון 4S בגרושים.
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
תודה רבה אפשר לנעול
תסתכל שנייה ימינה.............................................................................אמרתי ימינה!
אוקי תודה מותק
אני יחפש עכשיו