קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 06-02-2010, 17:06
  2. [דיון] אומנות הפיתוי ופיקאפ!
    על ידי JustJey בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 31-12-2009, 09:46
  3. הבהרה בקשר לפורום אומנות הפיתוי ופיקאפ.
    על ידי Xanax בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 05-07-2009, 23:19
  4. הידעתם שיש הורמונים נשיים בבירה????
    על ידי GoldStar בפורום דיבורים
    תגובות: 41
    הודעה אחרונה: 01-06-2007, 23:14
  5. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 08-05-2007, 20:57
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19

הורמונים ופיקאפ

  1. #1

    ברירת מחדל הורמונים ופיקאפ

    אני חוקר את תחום המשיכה והזוגיות בסביבות החמש שנים. הייתי בקורס פיקאפ, קראתי ספרים על פיקאפ, עיינתי בפורומים ודברתי עם אנשים שעוסקים בזה. אני אדם של מדע, של מחקר. אני רוצה לדעת למה דברים עובדים לפני שאני יודע מה צריך לעשות בפועל. אני רוצה להגיד לכם שהרעיון של פיקאפ הוא נכון בבסיסו אך לא במאת האחוזים. אז בואו נראה מה יש למדע להגיד:

    הגעתי באמצעות המדע לארבע גורמי משיכה עיקריים. אמנה פה שניים על מנת להמחיש את הקשר שבין גורמי משיכה והורמונים:
    המסתורין- על פי הלן פישר וחוקרים ידועים נוספים התחום האהבה והזוגיות, המסתורין הוא גורם המשיכה החזק ביותר. הסיבה היא פשוטה. מחקר שנעשה באמצעות מכונת fMRI הממפה את המוח ונותנת מידע מדוייק על איזורי המוח הפעילים בכל רגע נתון ורמת הפעילות בהם, גילה כי ההורמון השני בחשיבותו (אחרי הפנילאתילמין (PEA) ) בתהליך ההתאהבות הוא הדופאמין. עוד התגלה כי אחד הגירויים שמפרישים במוח הכי הרבה דופאמין זה הוא המסתורין. כשאדם מסויים נראה לנו מסתורין, עושה דברים מסתוריים או שאנחנו פשוט לא מצליחים להבין אותו רמות הדופאמין במוח שלנו עולות. ככל שהדופאמין גבוה יותר, הסרוטונין נמוך יותר ואנו קרובים יותר להתאהבות. דרך אגב, עקב רמות הסרוטונין הנמוכות בהתאהבות אנו חשים בחוסר תיאבון.

    המגע- אוקסיטוצין נמצא על פי מכונות fMRI כהורמון הקשר והחיבור. בנוסף נמצא קשר ישיר בינו לבין הקינאה והתחרותיות שאנו חשים בהתאהבות כלפי מושא ההתאהבות שלנו. תחרותיות הכוונה עם מי שכביכול נראה לנו שמנסה להתחיל איתו או איתה. האוקסיטוצין מופרש במגע וכמו כן גם אחרי יחסי מין.

    ישנם עוד גורמי משיכה ולכל אחד מהם הסבר הורמונלי. המדע גילה גם כי ישנו הורמון מסויים שבמידה ויהיה בכמות הנכונה בדם אנחנו נתאהב מיידית באדם הראשון שנראה מהמין הנגדי. את זאת גילו החוקרים על ידי הזרקת ההורמון לסוג מסויים של עכבר שהמערכת ההורמונלית של ההתאהבות עובדת אצלו באופן זהה לשלנו. החוקרים סבורים כי אם היה זה חוקי לעשות את הניסוי על בני אדם, היה זה עובד.

    המחקר שלי ושל שותפיי לא מתחיל ולא מסתיים כאן. אנחנו ממשיכים לחקור את התחום וכרגע אנחנו עובדים על מציאת מספר שאלות:
    1) ידוע לנו היום איך נגרום לאדם להתאהב בנו בתוך שבועיים עד מספר חודשים. אנחנו רוצים להגיע לשיטה, ואני מאמין שזה אפשרי, שבעזרתה נוכל לעשות זאת בתוך מפגש או שניים.
    2) כרגע ניתן להשתמש במדע זה על אנשים. אך השיטה שפיתחנו מחייבת בידע רב ונרחב על מחקרי המוח המאוהב, על ההורמונים, על הדברים שמפעילים אותם ונושאים נוספים בתחום. אנחנו רוצים להגיע למודל (בסגנון אלו שקיימים בשיטות פיקאפ שונות) אותו ניתן ללמוד ולעבוד על פיו בצורה שגם נצליח וגם נוכל לדעת אך ורק דברים בסיסיים על המוח המאוהב.
    3) תחום המחקר העיקרי שלנו כרגע, וזה גם המחקר שאנחנו הכי גאים בו ונותנים בו את מירב המאמצים זה בעצם אותה תגלית של הורמון האהבה שנוסה על העכברים. אנחנו מאמינים שישנה דרך, בהתבסס על המידע הקיים כיום ברשות המדע, להכין את "סם האהבה" האגדי במטבח הביתי. מיותר לציין שלא קיימת כל כוונה להשתמש בכך על בני אדם.

    כיוון שכוח האדם שלנו מצומצם כרגע ומונה ארבעה אנשים בלבד, גילוי של כל אלה יקח זמן. פה אני מזמין אתכם להצטרף אלינו (מהבית כמובן) למסע הרפתקני מאתגר, מעשיר בידע וכמובן שגם עוזר מאוד בתחום הפיתוי והפיקאפ. בואו ועיזרו לנו למצוא תשובות לכל השאלות הללו.

    לא יודע מה אתכם.. אבל אני מאמין שמדובר פה בדבר הגדול הבא. אני מאמין שבאמצעות המדע ניתן למצוא תשובות מדוייקות בהרבה, יעילות בהרבה ומהירות בהרבה לכל מטרה שנרצה להשיג בתחום אומנויות הפיתוי והפיקאפ.

    בהצלחה לכולם!
    נערך לאחרונה על ידי yotamlevy; 24-08-2012 בשעה 15:10.

  2. קישורים ממומנים

  3. #2

    Maccabi Haifa F.C

    תאריך הצטרפות
    10/2007
    הודעות
    4,234
    לייקים
    547
    נקודות
    77
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    יש לך מאמר שעל בסיסו אתה רושם את הדברים? מקור מוסמך? מי אתה? מה אתה לומד?

    ותן לי להבין, אתה מציע פה עבודה? כי אם כן תדבר איתי אם השכר נאה אני אשמח.

  4. #3
    משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    תאריך הצטרפות
    09/2010
    גיל
    35
    הודעות
    3,796
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    בסדר גמור
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 01-10-2012 בשעה 00:33.

  5. #4
    משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    תאריך הצטרפות
    04/2012
    גיל
    32
    הודעות
    2,243
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    אני כבר יכול לדמיין את זה.. כובע סניה שמזריק לך כימיקלים למוח..
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

  6. #5

    ברירת מחדל

    ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    הכימיה של האהבה.

    רק חשוב לי להעיר לגבי דופאמין, אני שם לב שאנשים שקוראים ספר או שניים ישר נוטים להעריץ את הנוירוטרנסמיטר הזה..
    דופאמין אכן אחראי על הנאה וריכוז באופן כללי.. הנקודה שהוא תלוי בשלל רחב של גורמים, למשל, מהיכן הוא יוצא ויותר חשוב - היכן נקלט במוח (ובכמות ומקרה ובבריאות באופן כללי וכולי).

    זה כמו שליחת אימייל, אם בחור שנמצא בעבודה שולח מייל לחברתו במילים הבאות: "אני אוהב אותך!!!", כנראה שהוא יגרום לחברה שלו רגשות חמימות וקירבה וייתכן שהיא תגיב לו חזרה באהבה גדולה.

    נניח שהבחור שלח בטעות את המייל הזה לבוס שלו בעבודה? ייתכן שאצל הבוס מייל שכזה יצור רגשות שליליים, בין אם הבוס יחשוב שמדובר בעובד הומו (למרות שאנו חיים בעידן של קבלת השונה עדיין זה מעלה קונוטציות שליליות) או שהבוס בכלל יתעצבן על כך שהעובד שלו שולח מיילים חסרי חשיבות בזמן העבודה. יש סיכוי לפיטורים.

    ונניח שהבחור הזה היה שולח בטעות את המייל לעובדת אחרת, נשואה לצורך העניין? ייתכן שאותה עובדת בכלל תחשוב שמדובר בהילה להטרדה והחברה של הבחור הזה תזרוק אותו.

    מה קרה כאן למעשה? אותן מילים בדיוק עם אותה כוונה בדיוק, אך שמתורגמת אחרת בהתאם למקום בו היא נקלטה.

    כנ"ל לגבי דופאמין.. יש הבדל גדול בין הפרשת דופאמין בזמן סקס עם הבחורה הכי יפה שיצא לך לעשות בחיים שלך לבין הפרשת דופאמין בזמן שאריה רודף אחריך, במקרה הראשון יש סיכוי (אל תתפסו אותי במילה, זה רק לצורך המחשת הרעיון) שהביצועים שלך בעבודה ובלימודים ישתפרו, במקרה השני, יש מצב טוב שתפתח פוביה או בעת לכלבים/חתולים או בכל פעם שתצא מהבית.

    דופאמין זה אחלה, כמו שאש או חשמל זה אחלה.. אפשר להישרף ולהתחשמל מהם ואפשר להכין שישליק ולהפעיל מזגן..
    בסופו של דבר, מוח האדם נועד לאזן אותו ואת גופו.. (אזור נוחות), לנסות להרגיש אחלה כל הזמן או ליצור אצל אחרים הפרשת דופאמין ללא גבול זוהי סתם שטות לדעתי,
    לא שזה רע, פשוט כמו כל דבר, צריך לבצע זאת באיזון ובמינון הנכון (שאני אישית לא יודע מהו המינון הנכון באופן מודע, אולי מתוך אינטואיציה, אני מניח שגם אתם).
    נכון מאוד. דיברת על לימודים- אפשר לציין שריטלין בעצם מעלה דופאמין בצורה מסויימת הגורמת לריכוז מוגבר. עצם העובדה שהדופאמין עולה, כמו שאמרתי קודם, מורידה את הסרוטונין שאחראי על תחושת התיאבון וכך בעצם נפגע לנו התיאבון בעת השפעת הריטלין. בנוסף הסרוטונין אחראי על מצב רוח ובהחסרו אנו חשים בדיכאון ולעתים אף מחשבות אובדניות. הדבר מסביר את תופעת הלוואי של הריטלין שהרבה מעידים עליה והיא הדאון שלו.

    הלן פישר אומרת על נוגדי דיכאון מגבירי סרוטונין שלטווח הארוך מונעות מהאדם את היכולת להתאהב. הסרוטונין עולה, הדופאמין יורד וכמו שהיא טוענת כנגד נוגדי הדיכאון לטווח הארוך: "A world without love is a deadly place".

    אתה מציג את הנושא כאילו קראתי את הספר הכימיה של האהבה ורצתי לכתוב את הפוסט הזה. קראתי את הכימיה של האהבה אך אותו קראתי רק לפני כחצי שנה. ארבע וחצי שנים אחרי שהתחלתי במחקר. את רוב הידע שלי השגתי בעיקר מהרצאות וכתבות של הלן פישר וכתבות, הרצאות וסרטונים על אהבה בכלל והורמונים בפרט. גם הספר "מה זאת אהבה" הוא ספר שנותן הרבה מידע ובנוסף ספרים שונים על אבולוציה כמו "הקוף העירום". גם ספרים פסיכולוגיים על זוגיות עוזרים הרבה כמו "סוד הקשר הזוגי" וספרים של מטפלים זוגיים שונים. בתחום המחקר שלי ערכתי גם סקרים, שאלונים, וחקר תוצאות של עזרה בשיטות שונות לנערים ונערות. באמצעות העזרה לנערים ונערות בנינו את השיטה המבוססת על המדע.

    יש לך מאמר שעל בסיסו אתה רושם את הדברים? מקור מוסמך? מי אתה? מה אתה לומד?

    ותן לי להבין, אתה מציע פה עבודה? כי אם כן תדבר איתי אם השכר נאה אני אשמח.
    יש כאן ציטוט של האשכול שבו הצגתי את עצמי בפורום דיבורים:
    אני דיי חדש פה ואני רוצה להציג את עצמי אז שלום, אני יותם. היו לי בעבר אתרים ובלוגים רבים בנושא ההתאהבות והזוגיות. גם כרגע יש לי בלוג בגוגל. אני בסך הכל בן 19 אבל כבר שנים שאני פריק של פסיכולוגיה ובעיקר של התאהבות וזוגיות. קראתי ספרים רבים כמו למשל:
    * מה זאת אהבה (יורם יובל)
    * כיצד לקרוא אנשים (ליליאן גלס)
    * אנשים רעילים (ליליאן גלס)
    * שביל הנפש
    * הכימיה של האהבה
    * סוד הקשר הזוגי
    * סודות הפיתוי
    * כוחה של שפת הגוף
    * הפסיכולוגיה של הילד (מבוא לפסיכולוגיה התפתחותית)
    * הקוף העירום (על תורת האבולוציה)
    * הרע לכאורה (על תורת האבולוציה)
    * אינטיליגנציה רגשית אצל ילדים
    * איך מתמודדים עם מאניה דפרסיה

    החלטתי כבר לפני כמה שנים שאני הולך עם הרעיון למשך כל חיי, ומתקדם לעבר לימודים אקדמאים שיובילו אותי לחקר התחום המרהיב של פסיכולוגיה בכלל והתאהבות וזוגיות בפרט. קראתי כמובן ספרים נוספים אבל נתתי כאן את העיקריים מכל נושא שהתעניינתי בו. קראתי בנוסף מאמרים רבים בנושאים הללו. בנוסף עשיתי לא מעט עבודות על הלן פישר (הידועה ביותר בתחום ההתאהבות והזוגיות). חלק מהעבודות היו לבית הספר (בזמנו) וחלקן היו לתחביב (בעיקר אחרי שסיימתי ללמוד בבית הספר).

    השקעתי כספים רבים בפרסום הבלוג האחרון שלי (בקישור למעלה). וכמו שאתם בטח יכולים לתאר לעצמיכם פרסום יכולה להיות הוצאה לא קטנה עם מעט מאוד תוצאות. כך או כך החלטתי להפסיק להשקיע בפרסום שלו, מה שגם אומר שלהמשיך ולפרסם שם פוסטים יכול להיות מעט בזבוז זמן אם אין מי שיקרא אותם. למרות כל זאת קשה לי לוותר על התחביב הזה, ולכן, בחיפושיי אחר מקום נוסף לסיפוק הצורך הבלתי נשלט שלי לעזור לאנשים בתחומים שאני לומד עליהם, הגעתי לכאן.

    אז בשורה התחתונה אני פה (בפורום מתבגרים ותגברים) נכנס באופן יומיומי כדי לעזור לכל מי שצריך עזרה, או רוצה עוד חוות דעת על משהו בחייו. שיהיה לכולנו יום מקסים, ומצפה לראותכם בפורום מלב אל לב או בפרטי.
    הדברים אכן מגיעים ממקור מוסמך. דבר ראשון הכל רשום באמת בספר "הכימיה של האהבה" כמו שקסוניקס רשם. שנית, אתה מוזמן לצפות באתר של הלן פישר (Helen Fisher), שם תמצא כתבות על כל מה שרשמתי כאן והרבה מעבר. לגבי שכר. לא, אין. אנחנו עושים את זה כתחביב ומחפשים אנשים שרוצים ללמוד על התחום ולהתפתח. אנחנו יחד משתפים את המידע, מצליבים מסקנות ונותנים כלים למחקר.

  7. #6
    משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    תאריך הצטרפות
    04/2010
    הודעות
    4,248
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    המערכת מבצעת פעולת קריאה.
    המערכת קורסת מרוב עודף מילים משעממות.
    המערכת מבקשת סיכום של האשכול.



  8. #7

    ברירת מחדל

    ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    המערכת מבצעת פעולת קריאה.
    המערכת קורסת מרוב עודף מילים משעממות.
    המערכת מבקשת סיכום של האשכול.
    אני חושב שאפשר למצוא תגובות יותר מתאימות לדיון, ועל פי התגובה שלך אפשר להבין שיש לך דעה להביע. אני מעוניין לשמוע אותה.
    נערך לאחרונה על ידי yotamlevy; 24-08-2012 בשעה 18:25.

  9. #8
    משתמש מכור
    תאריך הצטרפות
    01/2006
    גיל
    34
    הודעות
    1,971
    לייקים
    30
    נקודות
    570

    ברירת מחדל

    למה ככל שהדאופמין גבוהה הסרוטנין יורד? כמו שאמרת סרוטונין יגורם למצב רוח ואתה אמור להיות במצב רוח טוב כשאתה מתאהב לא?
    וזה עוד יותר לא הגיוני לי כי אני יודע שאקסטזי מבטל את ה"סוגר" שאחראי על הסרוטונין מה שגורם לעודף סרוטונין במח, ומחוויות של אנשים שלקחו אקסטזי, יש רק תיאורים של אהבה אין סופית ושאתה מרגיש כאילו אתה מתאהב בכל בן אדם שאתה פוגש. זה קצת סותר את מה שאמרת.

    בלי לזלזל חס וחלילה, כמות הספרים שקראת אכן מרשימה אבל בהתחשב בכך שאתה בן 19 למה אתה מתכוון שאתה חוקר כבר 5 שנים? יכול להיות שאתה לומד את התחום ובאמת יש לך ידע עצום אבל ממה שאני יודע מחקר בא לידי ביטוי במבחנים במעבדות וגם בשאלונים וראיונות (שציינת שכן עשית). פשוט ממה שאני מכיר מחקר אומר שיש לך איזושהי שאלת מחקר, משהו ספציפי, שאותו אתה חוקר ולא תחום כללי.
    אמרת "אנחנו עובדים" "השיטה שפיתחנו" מי זה האנחנו האלה? אתה מייצג איזו קבוצה?

  10. #9

    ברירת מחדל

    ציטוט נכתב במקור על ידי tal1991 צפיה בהודעה
    למה ככל שהדאופמין גבוהה הסרוטנין יורד? כמו שאמרת סרוטונין יגורם למצב רוח ואתה אמור להיות במצב רוח טוב כשאתה מתאהב לא?
    וזה עוד יותר לא הגיוני לי כי אני יודע שאקסטזי מבטל את ה"סוגר" שאחראי על הסרוטונין מה שגורם לעודף סרוטונין במח, ומחוויות של אנשים שלקחו אקסטזי, יש רק תיאורים של אהבה אין סופית ושאתה מרגיש כאילו אתה מתאהב בכל בן אדם שאתה פוגש. זה קצת סותר את מה שאמרת.

    בלי לזלזל חס וחלילה, כמות הספרים שקראת אכן מרשימה אבל בהתחשב בכך שאתה בן 19 למה אתה מתכוון שאתה חוקר כבר 5 שנים? יכול להיות שאתה לומד את התחום ובאמת יש לך ידע עצום אבל ממה שאני יודע מחקר בא לידי ביטוי במבחנים במעבדות וגם בשאלונים וראיונות (שציינת שכן עשית). פשוט ממה שאני מכיר מחקר אומר שיש לך איזושהי שאלת מחקר, משהו ספציפי, שאותו אתה חוקר ולא תחום כללי.
    אמרת "אנחנו עובדים" "השיטה שפיתחנו" מי זה האנחנו האלה? אתה מייצג איזו קבוצה?
    א. לגבי הסרוטונין אני יכול להראות לך הרצאה של הלן פישר (אנטרופולוגית ידועת שם בכל העולם בתחום של חקר המוח המאוהב) שבו היא מסבירה על הקשר בין סרוטונין ובין דופאמין. לגבי האקסטזי האמת שאני לא יודע, אבל עכשיו סיקרנת אותי ואני אלמד על זה. אני יודע שקוקאין מפעיל במוח איזורים הקשורים בהתאהבות וגם הקוקאין נותן תחושה דומה מאוד לתחושת ההתאהבות. אני יכול להניח שבעצם העובדה שהאקסטזי מעלה סרוטונין הוא מונע ממך להיכנס לדכאונות או מחשבות אובדניות. אני לא חושב שבהרמת הסרוטונין מצויה הסיבה לתחושת ההתאהבות שהוא יוצר, אני חושב שמדובר בפעולה אחרת שהוא עושה בנוסף להעלאת הסרוטונין. שוב- אני לא יודע לגבי האקסטזי, אני אבדוק את זה.

    ב. אני לומד הרבה. אולי חוקר היא לא מילה נכונה כי אין לי באמת מעבדה וכלים מקצועיים למחקר. אבל אני עובר משאלת מחקר אחת לאחרת וכך מבצע כביכול המון מחקרים באמצעות סקרים, שאלונים, ותוצאות של עזרה וסיוע לבני ובנות נוער. בנוסף זכיתי באימא שמרצה על סטטיסטיקה ושיטות מחקר וגם יש לה דוקטורט בביולוגיה, כך שממנה אני באמת מקבל המון המון סיוע. גם מחקרי, גם סטטיסטי וגם בתחום הביולוגיה, ההורמונים והבנת החומר שאני לומד.

    ג. אני לא מייצג אף אחד ושום גוף. אני מייצג את עצמי, את הידידה שעוזרת לי, את האקסית שדאגה להוציא ממני כל מה שאני יודע והיום היא עומדת לצידי ועוזרת ותומכת במה שרק אפשר ומפתחת תיאוריות משלה שמאוד עוזרות, ואת השותפה המדהימה שלי שהכרתי לפני שנתיים ופתאום התברר לנו ששנינו מתעניינים ומשקיעים את מירב זמנינו כדי ללמוד את אותו תחום. כולנו ביחד שווים זה לזו, תומכים זה בזו, מפתחים תיאוריות שונות, משתפים אחד את השני, מצמיחים אחד את השני וצומחים אחד מהשני.

    אני פשוט בא להזמין אתכם להצטרף לצמיחה הזאת שיצרנו. תצמיחו אותנו, נצמיח אתכם, כולנו נלמד וביחד נביא שיטת פיתוי, שימור זוגיות ומשיכה חדשה לעולם.

    ההרצאה של פישר (תעביר ל-18:02)
    http://www.ted.com/talks/lang/he/hel...ove_cheat.html
    נערך לאחרונה על ידי yotamlevy; 24-08-2012 בשעה 19:34.

  11. #10
    משתמש מכור
    תאריך הצטרפות
    01/2006
    גיל
    34
    הודעות
    1,971
    לייקים
    30
    נקודות
    570

    ברירת מחדל

    תשמע באמת מעניין ראיתי את כל ההרצאה. לגבי הנוגדי דכאון מוזר לי מה שהיא אמרה אבל בהזדמנות אני אבדוק ת'קטע הזה.

    תחום מעניין, קראת איזשהם ספרים שלה?

  12. #11
    משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    תאריך הצטרפות
    04/2010
    הודעות
    4,248
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    ציטוט נכתב במקור על ידי yotamlevy צפיה בהודעה
    אני חושב שאפשר למצוא תגובות יותר מתאימות לדיון, ועל פי התגובה שלך אפשר להבין שיש לך דעה להביע. אני מעוניין לשמוע אותה.
    אתה אמיתי?
    אני שאלתי אם אתה יכול לסכם בקצרה את כל מה שכתוב פה כי באמת שאני לא נמצא בMOOD של קריאת טקסט על הורמונים ואיך הם קשורים לפיקאפ באורך 2 עמודים.
    שאלתי אם יש לך סיכום או תוכל להסביר לי בקצר



  13. #12
    משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    תאריך הצטרפות
    12/2011
    גיל
    35
    הודעות
    5,453
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    יותם, אפשר לדעת מאיזה סיבה\מניע\מסקנה או Whatever הגעת למצב שאתה חוקר כל כך נואשות או בכיף כמו שאתה אומר, את הנושא הזה של פיקאפ ואומנות הפיתוי?

    אני לא מנסה להתנשא או להעליב, אני באמת רוצה לדעת למה אתה כל כך מתעניין ומנסה להגיע לשורש העיניין של כל הסרט הזה שנקרא פיקאפ..למה אתה לא פשוט רוצה להנות מסקס ולתת לכל השאר פשוט לזרום? מאיפה מגיע הדחף שלך לחקור את כל זה?

  14. #13

    ברירת מחדל

    ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    יותם, אפשר לדעת מאיזה סיבה\מניע\מסקנה או Whatever הגעת למצב שאתה חוקר כל כך נואשות או בכיף כמו שאתה אומר, את הנושא הזה של פיקאפ ואומנות הפיתוי?

    אני לא מנסה להתנשא או להעליב, אני באמת רוצה לדעת למה אתה כל כך מתעניין ומנסה להגיע לשורש העיניין של כל הסרט הזה שנקרא פיקאפ..למה אתה לא פשוט רוצה להנות מסקס ולתת לכל השאר פשוט לזרום? מאיפה מגיע הדחף שלך לחקור את כל זה?
    האמת שנכנסת למקום אישי... אני עושה את כל זה כדי למצוא תשובות לאירועים שחוויתי לפני חמש שנים... אירועים אישיים שתתפלא אבל לא קשורים לפיקאפ אלא להתאהבות. התחלתי בכלל ללמוד על חקר המוח המאוהב, משם למדתי על ההורמונים ואחרי זה על העובדה שאפשר להגיע לשיטה מדעית למשיכה ופיתוי ואפילו שימור קשר לטווח ארוך על ידי שימור ההורמונים האחראיים לקשר וחיבור ארוך טווח ותשוקה.

    עכשיו אני משתמש בכל דרך אפשרית ולומד כמה שיותר עד פרטי פרטים אפשר לומר כמו שכבר אמרת "נואשות" את הנושא. יש לי מלא סמני שאלה הקשורים לאירועים משמעותיים מאוד שקרו לי ושילוו אותי למשך כל חיי. עד שלא אמצא את התשובות הללו לא אפסיק לחפש.

    מקווה שעניתי לך P:

  15. #14
    משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    תאריך הצטרפות
    12/2011
    גיל
    35
    הודעות
    5,453
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    ציטוט נכתב במקור על ידי yotamlevy צפיה בהודעה
    האמת שנכנסת למקום אישי... אני עושה את כל זה כדי למצוא תשובות לאירועים שחוויתי לפני חמש שנים... אירועים אישיים שתתפלא אבל לא קשורים לפיקאפ אלא להתאהבות. התחלתי בכלל ללמוד על חקר המוח המאוהב, משם למדתי על ההורמונים ואחרי זה על העובדה שאפשר להגיע לשיטה מדעית למשיכה ופיתוי ואפילו שימור קשר לטווח ארוך על ידי שימור ההורמונים האחראיים לקשר וחיבור ארוך טווח ותשוקה.

    עכשיו אני משתמש בכל דרך אפשרית ולומד כמה שיותר עד פרטי פרטים אפשר לומר כמו שכבר אמרת "נואשות" את הנושא. יש לי מלא סמני שאלה הקשורים לאירועים משמעותיים מאוד שקרו לי ושילוו אותי למשך כל חיי. עד שלא אמצא את התשובות הללו לא אפסיק לחפש.

    מקווה שעניתי לך P:
    אתה לא חושב שדברים כאלה הם מסוג הדברים שעדיף פשוט להשאיר באופן מסתורי מבלי לדעת איך לפתח אותם..?
    כמו למה למשל אישה מתחרמנת הרבה יותר מזין של גבר מאשר סתם דילדו שהיא דוחפת לעצמה? הרי זה ברור שיש משהו פסיכולוגי שעצם זה שגבר אמיתי עם רגשות והכל מזיין אותה וגם הוא נהנה והכל משפיע עלייה מאשר שהיא עצמה דוחפת לעצמה דילדו אז היא מגיעה לאורגזמה שונה ולהנאה שונה לגמרי (אם לא הנאה מופחתת), פשוט לפי דעתי אלה מסוג הדברים שוואלה...עדיף להשאיר באופן מסתורי. לא צריך לפתוח ולבדוק ולהבין למה אנחנו מתאהבים ולמה אנחנו מרגישים ככה וככה ואיך אפשר לשפר..פשוט להתאהב בבחורה בגלל שאתה ככה וככה והיא ככה ככה, ואם יקרה מצב שהאהבה ביניכם תפחת..אולי זה מה שצריך לקרות ולא צריך לבדוק ולנסות להציל? אפשר פשוט...לתת לזה לקרות. מה אתה אומר?

  16. #15

    ברירת מחדל

    ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אתה לא חושב שדברים כאלה הם מסוג הדברים שעדיף פשוט להשאיר באופן מסתורי מבלי לדעת איך לפתח אותם..?
    כמו למה למשל אישה מתחרמנת הרבה יותר מזין של גבר מאשר סתם דילדו שהיא דוחפת לעצמה? הרי זה ברור שיש משהו פסיכולוגי שעצם זה שגבר אמיתי עם רגשות והכל מזיין אותה וגם הוא נהנה והכל משפיע עלייה מאשר שהיא עצמה דוחפת לעצמה דילדו אז היא מגיעה לאורגזמה שונה ולהנאה שונה לגמרי (אם לא הנאה מופחתת), פשוט לפי דעתי אלה מסוג הדברים שוואלה...עדיף להשאיר באופן מסתורי. לא צריך לפתוח ולבדוק ולהבין למה אנחנו מתאהבים ולמה אנחנו מרגישים ככה וככה ואיך אפשר לשפר..פשוט להתאהב בבחורה בגלל שאתה ככה וככה והיא ככה ככה, ואם יקרה מצב שהאהבה ביניכם תפחת..אולי זה מה שצריך לקרות ולא צריך לבדוק ולנסות להציל? אפשר פשוט...לתת לזה לקרות. מה אתה אומר?
    הרבה אומרים לי דברים בסיגנון הזה. אני אענה לך בכמה סעיפים:

    1) אני מזמין אותך לחכות לרגע שתהיה לך משהי (ועם הידע העצום שלך זה לא יקח הרבה זמן) ולחוש שהיא מתכננת פרידה, שהרגש שלה יורד ושהיא כבר לא רואה את הקשר שלכם כמו בהתחלה. בנקודה הזו תנסה לחשוב אם היית יודע שקיימים כלים מדעיים שישאירו אתכם ביחד, לא היית מנסה להשתמש בהם או לגלות אותם?

    2) כל דבר שאנחנו אומרים, כל דבר שאנחנו עושים, כל דבר גורם להפרשת הורמונים ולתהליכים עצביים שונים במוח של האחר. זאת אומרת שמה שאתה מכנה "לתת לדברים פשוט לקרות" לא באמת קיים. כי אתה משתמש במדע הזה, פשוט לא מודע לכך. אתה משפיע ואתה גורם לדעיכה של רגשות או כל תגובה לא רצויה אחרת, מבלי שאתה יודע שזה מה שאתה עושה. אז במקום שנגרום לקשרים שלנו להיות לא כמו שאנחנו רוצים, אנחנו יכולים ללמוד איפה הטעויות שלנו.

    3) אפילו המדע לא מצליח לגרום למוח המורכב שלנו ולמערכת ההתאהבות (אחת מערכות המוח המורכבות בטבע ומערכת הרגשות המורכבת ביותר בטבע) להיות פשוטה, חסרת "קסם", ולא גורע מאית מחווית התחושה שלה. בין אם אתה יודע דברים ובין אם לא התחושה תהא אותה תחושה, ההורמונים אותם הורמונים והשפעתם זהה. הלן פישר אמרה באחת מהרצאותיה שכששואלים אותה אם מה שהיא יודעת לא הורס לה היא עונה: "תחשבו על קוביית שוקולד. לא משנה כמה אנחנו יודעים על מה שמכילה אותה קוביית שוקולד וממה שהיא עשויה, הטעם יהיה אותו טעם וההנאה תהיה זהה".

    4) ידע זה כוח, בזה אין מה להרחיב.

    5) לגבי מה שאמרת מהבחינה המינית- אין לך מושג כמה זה עוזר לך במהלך יחסי המין. אין כמו לשכב עם משהי או מישהו שמבינים את הגוף שלך, את הדרך שבה הוא עובד והדברים שגורמים לו הנאה. יש הרבה דברים (אפילו קטנטנים) שללא ידע רחב בגוף האישה אתה לעולם לא תגלה עד כמה הם קריטיים להעצמת תחושת ההנאה שלה במיטה. מגע קטן בנקודה קטנה, משפט של שלוש מילים שנאמר בטון מסויים, ליטוף ואפילו השיחה שלפני כל אלו משפיעים בצורות אדירות כשאתה יודע מה, איך ומתי לעשות אותם. אם תעשה את זה והאנחות שלה לא יעידו על דבריי אז המשפט שהיא תעיף לך בסוף האקט יעשה את העבודה.
    נערך לאחרונה על ידי yotamlevy; 25-08-2012 בשעה 00:01.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:21.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect