קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 15-05-2011, 15:32
  2. [דעה] זה הכל שטויות במיץ פטריות הזייה
    על ידי md-designers בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 26-03-2011, 15:24
  3. [דיון]איך עבדו עליכם היום?
    על ידי SoulMan בפורום דיבורים
    תגובות: 55
    הודעה אחרונה: 04-04-2009, 16:08
  4. תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 19:48
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 11 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 151

הכל שטויות, עבדו עליכם - עמוד 2

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    קודם כל יא טמבל אני מאחל לך שתתאהב במכוערת ותבין על מה אני מדבר. בנוסף, אני לא מדבר על בנאדם "מכוער אחושילינג" אבל הוא לא חייב להיות דוגמן כדי להביא כוסיות. ברור שמראה עוזר, אבל לומר שהוא הדבר היחידי שמשפיע? תירוץ של פחדנים או לוזרים.
    אין בעיה,
    תגיד מה שאתה רוצה, מבחן המציאות הוא זה שקובע.

בחורים מכוערים לא יזיינו כוסיות,
    זה עובדה.

בדיוק בגלל אותה סיבה, שאתה לא תזיין מכוערות.
    עד כדי כך קשה להבין?

One Shot - One Kill

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    קודם כל יא טמבל אני מאחל לך שתתאהב במכוערת ותבין על מה אני מדבר. בנוסף, אני לא מדבר על בנאדם "מכוער אחושילינג" אבל הוא לא חייב להיות דוגמן כדי להביא כוסיות. ברור שמראה עוזר, אבל לומר שהוא הדבר היחידי שמשפיע? תירוץ של פחדנים או לוזרים.
    לא נראה לי שאפשר להתאהב במישהי שאתה מסתובב לכיוון שלה ואז אינסטינקטיבית מסתובב לכיוון השני..

בחלק השני, אתה צודק.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    סוף סוף מישהו הגיוני בפורום!
    תקשיבו לעצות שלו חברה מילים כדורבנות - ולא לשכוח את כובע הסניה שלכם!

סוף סוף עוד אנשים שמאמינים בתאוריית הLMS!
    (Looks, Money, Status(

חחחחחח נכון נכון

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אני לא מדבר על מגעילה, אני מדבר על בחורה לא יפה. בחורה לא חייבת להיות יפה בשביל למשוך, היא צריכה להיות מטופחת, להריח טוב, להתנהג נכון והיא תוכל תגרום לך להתאהב בה.
    ובחורים מכוערים כן יכולים לזיין כוסיות, כל עוד הם לא מגעילים או לא מכוערים ברמה של "להסתובב כי אי אפשר להסתכל עליהם"

אני נוטה להסכים ולא להסכים. בני אדם כמו כל יצור חי אחר בטבע הוא יצור שעבר תהליך אבולוציוני כזה או אחר.
    זה נכון שבעבר בני האדם היו פוליגמיים וחיו בשבטים, וזה מחזק את הטענה שהמראה הוא לא חשוב. מבין הזכרים בשבטים בתקופת האדם הקדמון היו כאלה שהצליחו עם נשים והיו כאלה שלא, וזה לא היה קשור בכלל למראה חיצוני.

מצד שני, הזמנים עברו, האנושות השתנתה, ואנחנו קיבלנו על עצמנו נורמות חברתיות.
    באינסטינקט הטבעי שלנו אנחנו נמשכים למה שיפה, ומה שיפה זה מה שהוגדר לנו מילדות שהוא יפה. היו תקופות שנשים שמנות היו נחשבות למושכות יותר בגלל שזה העיד על העושר שלהן ועל היכולת שלהן לדאוג לעצמן. בדיוק כמו שהיו זמנים שגבר עם מינימום מודעות לגבי המראה שלו היה מצליח עם נשים.
    שורה תחתונה, האנושות היא גזע שעובר שינויים.
    יכול מאוד להיות שיש תכונות מסויימות שמושכות יותר, שנשארו טבועות בנו משחר האנושות. לצורך העניין לסת בולטת ועצמות לחיים בולטות ומאסיביות יכול להוות יתרון, אבל זה רחוק מלהספיק. וזה רחוק מלהוכיח שכל תחום הפיקאפ הוא שטויות.

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא ?
    לייקים
    54
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ! Challenge Accepted

חח אתה אומר "עבדו עליכם",
    כאילו אני רובוט שיודע רק מה שקרא בפיקאפ.. אין לו חוויות אין לו ניסיון חיים אין לו ניסיון עם בחורות ..

יושב בבית וחושב "זה עובד! זה בטוח עובד! זה נשמע כל כך טוב".

שיטטט עבדו עליי !!!
    גאונות היא אחוז אחד השראה ותשעים ותשעה אחוז זעה.

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

תודה רבה שגרמת לי לחייך, איזה אוסף של שטויות אתה מדבר.....

יופי עוזר אין ספק, כי עוד לפני שאתה פותח את הפה נוצר איזשהו רושם ע"פ המראה שלך, אבל הוא ממש ממש לא חשוב שכמו שאתה מציג אותו.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

ציטוט נכתב במקור על ידי WizeEde צפיה בהודעה
    אני נוטה להסכים ולא להסכים. בני אדם כמו כל יצור חי אחר בטבע הוא יצור שעבר תהליך אבולוציוני כזה או אחר.
    זה נכון שבעבר בני האדם היו פוליגמיים וחיו בשבטים, וזה מחזק את הטענה שהמראה הוא לא חשוב. מבין הזכרים בשבטים בתקופת האדם הקדמון היו כאלה שהצליחו עם נשים והיו כאלה שלא, וזה לא היה קשור בכלל למראה חיצוני.

מצד שני, הזמנים עברו, האנושות השתנתה, ואנחנו קיבלנו על עצמנו נורמות חברתיות.
    באינסטינקט הטבעי שלנו אנחנו נמשכים למה שיפה, ומה שיפה זה מה שהוגדר לנו מילדות שהוא יפה. היו תקופות שנשים שמנות היו נחשבות למושכות יותר בגלל שזה העיד על העושר שלהן ועל היכולת שלהן לדאוג לעצמן. בדיוק כמו שהיו זמנים שגבר עם מינימום מודעות לגבי המראה שלו היה מצליח עם נשים.
    שורה תחתונה, האנושות היא גזע שעובר שינויים.
    יכול מאוד להיות שיש תכונות מסויימות שמושכות יותר, שנשארו טבועות בנו משחר האנושות. לצורך העניין לסת בולטת ועצמות לחיים בולטות ומאסיביות יכול להוות יתרון, אבל זה רחוק מלהספיק. וזה רחוק מלהוכיח שכל תחום הפיקאפ הוא שטויות.
    סיכם הכל...

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    אין בעיה,
    תגיד מה שאתה רוצה, מבחן המציאות הוא זה שקובע.

בחורים מכוערים לא יזיינו כוסיות,
    זה עובדה.

בדיוק בגלל אותה סיבה, שאתה לא תזיין מכוערות.
    עד כדי כך קשה להבין?
    אחי כבר פתחתי על זה דיון פה דיון ארוך ומעייף ואף אחד מפה לא קולט את הדברים האלה.
    הם חושבים שאם הם יבואו עכשיו לפאקינג מילה קוניס יישבו איתה על בירה באיזה פאב של זונות בנוי יורק , ישחקו אותה ALPHA ויעברו AC1 או AC3 ויגידו לה "שמעי את לא יפה כמו שחשבתי אבל זה בסדר בתור מישהו שהיו לו 1000 נשים את ממוצעת" ואז יחשבו וואלה אני גאון PUA שילבתי גם ערך גבוה וגם נג באותו משפט זהו היא שוכבת איתי..

BROS זה כזה גיי כל הקטע הזה, אתם תכלס יודעים שאם אנחנו נראים טוב בחורה תסתכל עלי בקניון/ברחוב/בבצפר/בים ואז יהיה לכם כבר קטע שתדעו שהיא רוצה אותכם.
    כשאתם מכוערים אתם הולכים בלי מטרה, אתם לא יודעים אם הבחורה הזאת אוהבת מכוערים עם אופי טוב, אתם לא יודעים כלום מראש אין לכם את הסימן ההתחלתי הזה כמו שיש למישהו שנראה טוב שבחורה מסתכלת עליו ולא מורידה ת'מבט ומגניבה פה ושם חיוך.

חלאס חבר'ה אנחנו ב2012 כל המי ומה הן שרמוטות שרוצות להתחרמן עליך בבר, אם אתה לא מחרמן מספיק אז אתה פשוט לא מספיק טוב בשבילן.

לא מאמין,
    למה שבחורה תמשך לאופי, למה?

אתה נמשך לאופי? :\
    אני מנפנף סתומות על ימין ועל שמאל
    אם היא מסמסת לי בשגיאת כתיב אני רואה את זה כמו מארקר, 3 כאלה ואני פשוט לא עונה לה
    ואם HB10 תעשה לידי פלוץ אני קם והולך בלי להגיד מילה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

זהו? סיימת לזיין לכולם פה תשכל עם השביזות שלך שאתה לא מצליח לזיין כי אתה מכוער מפוצץ חצ'קונים כל בוקר ב6 וחצי לפני הבצפר כדי שלא יהיה לך חצ'קונים כאלה צהובים שלא פיצצת? אה?

שמע שמע, אנשים כמוך זה אנשים שמצליחים לגרום לילדים בני 14 שבאמת לא נראים הכי טוב כ-ר-ג-ע. ולמה אני מדגיש את הכרגע? בגלל שאם הם ישקיעו בעצמם קצת יותר מדקה וחצי במראה ולהגיד לעצמם "נו בשביל מה אני צריך להשקיע בעצמי..בכל מקרה אני לא ישיג אף אחת היום..לא צריך להשקיע!" כל בוקר מול המראה לפני שהם יוצאים מהבית..ואגב, להשקיע זה אומר לשים דאורדורנט, אם יש זקן, אז לעצב אותו בצורה אסטטית על הפנים, אם הזקן שלך מכוער אז לגלח אותו לגמרי, להוריד שיערות בין הגבות כי זה לא משנה מה החבר'ה אומרים..חד גבה זה דבר פשוט מכוער ומגעיל...ועוד כל מיני דברים שחייבים לעשות רק כדי שתוכל לסבול את עצמך במשך היום.

אנשים כמוך הם אנשים חסרי בטחון, וזה נוגע בהכל!!! זה מתחיל מזה שעל האייפון שלך בשומר מסך יש לך איזה תמונה מטומטמת שהבאת מהאתר המפגר ההוא (9gag) שמצחיקה אותך אז אתה שם אותה על המסך, זה ממשיך מזה שאתה מדבר עם חברים שלך בוואטספ בזמן שאתה הולך וזה גורם לך ללכת עם ראש כלפי מטה ואתה נראה כמו חנון הומו שכל היום מאונן בבית, וזה ממשיך לזה שאתה לא עובד כי אין לך חברים לצאת איתם בסופי שבוע למסיבות, אז אתה לא צריך כסף אז גם עבודה ושיגרה חסרים לך, וזה ממשיך לזה שמה שההורים שלך אומרים לך לעשות, אתה פשוט עושה ולא עוצר לרגע ואומר לעצמך "רגע..אני בן 20, למה לעזאזאל אני שומע למה שההורים שלי אומרים לי?? אני יעשה מה שאני רוצה" ובגלל זה גם אין לך חברה ואין לך ידידות ובחיים לא חשבת שיזיזות זה דבר אמיתי רק בגלל שעוד לא היה לך משהו שדומה לזה..

בקיצור...אל תוציא את התסכול שלך עליינו ואל תבוא עם הזיוני מח האלה של "רק מי שנראה טוב מזיין" כי זה פשוט לא נכון... יש לי אינספור חברים שוואלה הקדוש ברוך לא בירך אותם ביופי יותר מידי והם לא מפסיקים לזיין כי הם יודעים לזיין תמח כמו שצריך לבחורות, אתה יכול לבחור אם להאמין לי או לא להאמין...מה שבטוח שלא מזיז לי תזין מה אתה חושב!
    מה שמזיז לי כרגע זה שאתה בא בגישה מטומטמת לפורום הזה, גישה שהיא לא נכונה ולא מתאימה, אם יש לך תסכול להוציא לך תן מכות לערבים בעזה ותעשה לכולנו טובה במקום לזיין פה תמח.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    סוף סוף מישהו הגיוני בפורום!
    תקשיבו לעצות שלו חברה מילים כדורבנות - ולא לשכוח את כובע הסניה שלכם!

סוף סוף עוד אנשים שמאמינים בתאוריית הLMS!
    (Looks, Money, Status(
    Status = Value

הוא אמר שבנות לא נמשכות לערך.

משתמש מתקדם האוואטר של galit_e
    שם פרטי
    גלית
    לייקים
    88
    נקודות
    252
    משפט מחץ
    I'm not the girl next door, I'm the Bitch down the street...

לא מאמין,
    למה שבחורה תמשך לאופי, למה?

אתה נמשך לאופי? :\
    חבל שאתה לא מאמין כי זה בידיוק נכון. גם אני אכיר את הבחור הכי חתיך בעולם הזה אם הוא אידיוט אחרי הדייט הראשון אני יעיף אותו. לעומת זאת אם אני אכיר בחור שהוא נגיד 6 ככה ונשב לדבר ויהיה קליק אני יכולה להגיד לך שאופי זה דבר מאוד מושך ומיניות יכולה להיבנות על אופי...

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    זהו? סיימת לזיין לכולם פה תשכל עם השביזות שלך שאתה לא מצליח לזיין כי אתה מכוער מפוצץ חצ'קונים כל בוקר ב6 וחצי לפני הבצפר כדי שלא יהיה לך חצ'קונים כאלה צהובים שלא פיצצת? אה?

שמע שמע, אנשים כמוך זה אנשים שמצליחים לגרום לילדים בני 14 שבאמת לא נראים הכי טוב כ-ר-ג-ע. ולמה אני מדגיש את הכרגע? בגלל שאם הם ישקיעו בעצמם קצת יותר מדקה וחצי במראה ולהגיד לעצמם "נו בשביל מה אני צריך להשקיע בעצמי..בכל מקרה אני לא ישיג אף אחת היום..לא צריך להשקיע!" כל בוקר מול המראה לפני שהם יוצאים מהבית..ואגב, להשקיע זה אומר לשים דאורדורנט, אם יש זקן, אז לעצב אותו בצורה אסטטית על הפנים, אם הזקן שלך מכוער אז לגלח אותו לגמרי, להוריד שיערות בין הגבות כי זה לא משנה מה החבר'ה אומרים..חד גבה זה דבר פשוט מכוער ומגעיל...ועוד כל מיני דברים שחייבים לעשות רק כדי שתוכל לסבול את עצמך במשך היום.

אנשים כמוך הם אנשים חסרי בטחון, וזה נוגע בהכל!!! זה מתחיל מזה שעל האייפון שלך בשומר מסך יש לך איזה תמונה מטומטמת שהבאת מהאתר המפגר ההוא (9gag) שמצחיקה אותך אז אתה שם אותה על המסך, זה ממשיך מזה שאתה מדבר עם חברים שלך בוואטספ בזמן שאתה הולך וזה גורם לך ללכת עם ראש כלפי מטה ואתה נראה כמו חנון הומו שכל היום מאונן בבית, וזה ממשיך לזה שאתה לא עובד כי אין לך חברים לצאת איתם בסופי שבוע למסיבות, אז אתה לא צריך כסף אז גם עבודה ושיגרה חסרים לך, וזה ממשיך לזה שמה שההורים שלך אומרים לך לעשות, אתה פשוט עושה ולא עוצר לרגע ואומר לעצמך "רגע..אני בן 20, למה לעזאזאל אני שומע למה שההורים שלי אומרים לי?? אני יעשה מה שאני רוצה" ובגלל זה גם אין לך חברה ואין לך ידידות ובחיים לא חשבת שיזיזות זה דבר אמיתי רק בגלל שעוד לא היה לך משהו שדומה לזה..

בקיצור...אל תוציא את התסכול שלך עליינו ואל תבוא עם הזיוני מח האלה של "רק מי שנראה טוב מזיין" כי זה פשוט לא נכון... יש לי אינספור חברים שוואלה הקדוש ברוך לא בירך אותם ביופי יותר מידי והם לא מפסיקים לזיין כי הם יודעים לזיין תמח כמו שצריך לבחורות, אתה יכול לבחור אם להאמין לי או לא להאמין...מה שבטוח שלא מזיז לי תזין מה אתה חושב!
    מה שמזיז לי כרגע זה שאתה בא בגישה מטומטמת לפורום הזה, גישה שהיא לא נכונה ולא מתאימה, אם יש לך תסכול להוציא לך תן מכות לערבים בעזה ותעשה לכולנו טובה במקום לזיין פה תמח.

ובשפת הפיקאפ, אתה AFC.

לא לרמה שלי להגיב להודעה כזאת.

One Shot - One Kill

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ובשפת הפיקאפ, אתה AFC.

לא לרמה שלי להגיב להודעה כזאת.
    אד הומינם בלי בושה.
    לא הגבת לו, האשמת אותו במשהו ואז התחלת להתנשא שזה "לא לרמה" שלך.

זה לא הופך את הטענה שלך ליותר אמינה. זה רק מראה שאתה ילדותי והופך את הטענה שלך לפחות אמינה.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:09.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,396 | הודעות: 8,201,989 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect