אחרי שאני מסיים תירונות ,עובר לחימוש ,גם שם אין גישה לשק"ם ? ,גם שם כל היום "הקשב המפקד..." ,חתים ,שלשות ,פתחתם זמן וכד'?
או שזה רק בתירונות?
דרך אגב,בחימוש,אני עובד באיזשהו מחסן כל היום או מרים דברים כבדים כל היום ? כמו "עבודה משחררת"?
אחרי שאני מסיים תירונות ,עובר לחימוש ,גם שם אין גישה לשק"ם ? ,גם שם כל היום "הקשב המפקד..." ,חתים ,שלשות ,פתחתם זמן וכד'?
או שזה רק בתירונות?
דרך אגב,בחימוש,אני עובד באיזשהו מחסן כל היום או מרים דברים כבדים כל היום ? כמו "עבודה משחררת"?
|
|
שתהיה בקורס אתה תהיה בקבוצה קטנה של אנשים, לא 60 כמו בטירונות. יהיה לך ח'ים לפתוח וקצת הליכות בטורים אבל פחות רבאק מהטירונות.
מה שכן בקורסים שם עושים נקיונות כל היום שזה קצת מציק אבל לא באמת סרט.
לא
בסדיר שלך (אחרי הקורס) אם תהיה בבסיס בלי קייטרינג אז כנראה כן תעשה טורנות מטבח
בקורס זה כמו הטירונות רק הרבה פחות קשה
כלומר יש שקם אבל עדיין יש ללכת בטורים וזה
אתה לא אומר "הקשב המפקד וצריך לחכות שהוא יענה ואז בלה בלה" אתה אומר כמו שאתה קורא למישהו "המפקד מתי יוצאים" נגיד
קיצר יותר שכונה
וכן בחימוש אתה עובד בעבודה שחורה לרוב לא במחסן אלא יותר מתחת לסככה עם מאוורר גדול
או אם אתה נשק לדוגמה אז בחדר עם מזגן
תלוי איפה תיפול
מכונאי רכב שעובד בחום מתחת לסככה או בקור עדיין מתחת לאותה סככה כל היום עם ידיים שחורות
או מכונאי מרכבה שכל היום לבן מהחול ששם מסיעים את המרכבה (קוראים לזה פודרה)
או, שוב, שתוכל להיות אופטיקאי שזה אומר להתחפשן בנשקיה לעשות תשבצים ולהיות עם עוד איזה 4 חבר'ה ויהיה לך שירות כיפי (אם זה מה שעושה לך את זה)
אבל כל אחד ומה שמתאים לו.. אני מכיר אופטיקאי שלא עושה כלום בתפקיד שלו שרוצה לעבור למכונאות רכב כי המכונאי רכב באמת אוהב את התפקיד שלו ונהנה מהשירות שלו...
אני מת לאופטיקאי אחי..,אבל הבני זונות לא יתנו לי .. ,הם רוצים לשים אותי בתפקיד של "חשמל" ,אבל בסדר..,אני ינסה להתעקש על אופטיקאי.מה הסיכוי לקבל את זה?,כי ראיתי את אותם אלה שמשרתים בנשקיה ,כל היום יושבים על התחת ולא עושים כלום חוץ מלבדוק מדי פעם אם הנשק תקין..,
ומכונאי רכב קשה מבחינה פיזית או כל מכונאי אחר? ,כי אני סובל מכאבי גב בתקופה האחרונה ואף אחד בבסיס התירונות לא רוצה לעזור לי בזה..
בטירונות יש את החרא הזה של הקשב המפקד חתים וכל זה.. בקורס אתם תהיו בערך 10-20 איש ויהיה פחות משמעת יעני אתם תלכו בטורים תעשו חתים פה ושם אבל המפקדים יהיו יותר סבבה.. לא יתפסו על כל קטנה ויהיה יותר סחים מהטירונות.
לגבי תורנויות מטבח בסדיר זה תלוי באיזה בסיס תוצב, למשל אצלנו בבסיס יש טבחים ותורניות מטבח עושים עצורים שיש בבסיס (בסיס מעצר ומצ"ח)..
הכל תלוי, תיהיה רגוע הכל יסתדר..(חוץ מזה שאתה בחימוש).