|
|
האמת שנכנסתי לפורום כדי לשים כאן משהו, ובמקרה נתקלתי בזה. היה דיי מרגש לקרוא את זה
הבנתי שהיית בנאום שהבאתי על זה שדוגמניות זה לא לקשר רציני.
חלק מהתגובות כאן דיי מצחיקות. בשביל "אמני פיקאפ" שאמורים להיות זכרי אלפא ששום דבר לא מציק להם, אתם מתעצבנים מפלוץ של כל זבוב.
לא פלא שאתם מתעוררים בבוקר בפורום ולא עם HB10
יש יותר מדי אנשים שמתעסקים בי מאחורי הקלעים. אנשים יודעים עליי הרבה יותר ממה שצריך לדעת. מה שצריך לדעת זה מה אני מלמד. לא מה אני כבן אדם. זה לא אמור להיות איכפת לכם כל כך. אותי אישית זה ממש מצחיק שזה כן איכפת לכם.
אולי אם אתם רוצים לבדוק שאני באמת מיישם את מה שאני מלמד, אבל אנשים כאן לא בודקים את זה. הם בודקים דברים אחרים. למה לאהוב אותי? למה לא לאהוב אותי?
חבר'ס, אתם לא HB10. זה לא יעזור לכם.
נערך לאחרונה על ידי Senia Waldberg; 25-08-2012 בשעה 11:22.
אנשים בודקים מה שאפשרי. הסרטונים שלך ביוטיוב לא מצביעים על כישורים מי יודע מה. אם באמת היית סוגר HB10 כמו שפותח האשכול מספר היית יכול לפרסם את זה מצולם ולהגדיל את ההכנסות שלך.
אבל בנתיים כל מה שאנחנו רואים זה ילדים שהלשון שלהם חומה מרוב שהם מלקקים לך את החור של התחת בפורום. אין מה לעשות, זה מחשיד.
כל זה בלי לפגוע כמובן, אתה ברמה יותר גבוהה משאר ה"מדריכים" שראיתי. אבל עדיין רחוק מלהיות מה שהוא מתאר אותך.
הוא לא כל כך יכול לפרסם שהוא סגר דוגמנית מפורסמת (HB10) ביוטוב \ פייסבוק .
ראית את מיסטרי \ אדם ליונס \ טיילר RSD עושים את זה?
לא .
לא כל כך קשה להבין למה למי שיש לו קצת מוח![]()
If you continue to do what you’ve always done,
you’ll continue to get what you’ve always got
and that means - no girls
דיברתי על HB10 - דוגמנית מפורסמת .
תראה את חברה שלו עכשיו .היא מספיק יפה .
התעסקות בדברים שוליים לא תקדם אף אחד לשום מקום. במיוחד לא בפורום באינטרנט, ובמיוחד לא מול אנשים שהוא בחיים לא פגש וככל הנראה גם לא יפגוש. סתם נקודה למחשבה.
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
ייטינגר... עם כל הכבוד, אני בספק שאתה בכלל יכול לשפוט מי ברמה גבוהה או לא.
אנשים בישראל חושבים שסטס תותח, יגאל שטארק תותח ושעוד כל מני אנשים שאת שמם אני לא אגיד כעת תותחים. על בסיס מה? על בסיס מה שנראה להם. רק חבל שיכולות השיפוט שלהם רק במעט יותר גבוהות משל הפמיניסטיות.
יש לי חבר שיצא עם בר רפאלי שהוא ממש, אבל ממש ממש לא נראה כמו מישהו שהולך לו עם בנות. איך? ככה. אני לא חושב שטיילר או מיסטרי יצאו עם דוגמניות מפורסמות בסקאלה של בר רפאלי או מיס רוסיה (כן, גם את מיס רוסיה הוא עשה).
זה בן אדם שבשלב כלשהו אני לימדתי אותו (לפני 3 שנים), שעד היום מתייעץ איתי על בחורות אלו או אחרות. עד היום אני גם מסדר לו בנות כשאני תפוס. הוא שונא כשאני רווק כי אני לוקח אותן לעצמי.
הנקודה היא, שאתה לא יודע מי תותח ומי לא. פשוט כי אתה לא ברמה של לדעת לנתח דברים באמת. אין לי מושג אם אני יותר או פחות טוב מטיילר דרדן או כל האחרים כי לא פגשתי אותם. ניקולס פגש ודווקא אמר שהרמה של המדריכים של דון ג'ואן לא פחות גבוהה. ממה שאני רואה, פשוט כי אנחנו זה מי שאנחנו. אני לא נשען על הקיר כי ככה צריך ולא נמנע מלהגיד את המילה "סתם" או כל שטות אחרת שהמציאו רובוטי פיתוי, כי ככה צריך. אני עושה מה שבזין שלי ומצליח עם כל בחורה שאני באמת רוצה (אני מדבר על בחורה שדיברתי איתה והחלטתי שאני רוצה אותה כי יש ביננו כימיה טובה, לא כל אחת שאני רואה ברחוב - אין כזאת הצלחה לאף אחד).
יותר מזה, לפני שנתיים וחצי (כשהייתי הרבה פחות טוב מעכשיו), אני פגשתי מדריך מ-RSD שנפלה לו הלסת כשהוא ראה מה אני עשיתי (ועוד על בחורה שהוא לא הצליח איתה דקה לפני כן).
שוב, אני לא חושב שאני יותר או פחות טוב ממנו וביננו, זה גם לא מעניין אותי. הנקודה שאני מעביר כאן היא שהשיפוט שלכם לפי הסרטונים הוא דיי אווילי ומצחיק. פשוט אתה לא באמת יודע באיזו רמה אני מנהל גיים ואיך אני מתמודד עם כשלונות או במצבים חברתיים בכלל. נגיד כשמדובר על תחרות על אותה הבחורה שמכירה גם אותי וגם את המתחרה שלי ברמה האישית (לא שפגשה אותנו לפני שניה). אני יכול להגיד לך שבתחרות כזאת למשל, מעולם לא הפסדתי.
אחרי הכל, אני יצאתי עם הנכדה של אליעזר פישמן
לצורך העניין, מהסרטונים של טיילר ששמו כאן, לא באמת אפשר לדעת הרבה על התמודדות שלו עם מצבים לא שגרתיים. בכלל, פיקאפ בחו"ל הוא יותר פשוט פי כמה. הייתי בגרמניה 4 ימים והתחילו איתי כוסיות רק בגלל שדיברו איתי (ומיקי - מי שנסע איתי, זיין סלברטאית גרמניה ביום האחרון שלנו שם). רק בגלל שאנחנו קצת יותר חריפים מהאנשים שם. לי היתה חברה אז אני קשרתי יפה את הביצים ושמתי אותם על מדף במלון.
והתגובה האחרונה כאן צודקת. ההתעסקות הזאת באחרים היא מגוחכת.
רוי, עדיף תשים לינק לסרטון קצת יותר עדכני. אחרי הכל, אני רק 3 וחצי שנים בפיקאפ ו75% מהזמן יש לי חברה:
בקשה, מצבים לא שגרתיים:
אם אתה רוצה שאני אשלם על סדנא שלך, אני מצפה לראות קודם לכן הרבה סרטונים שלך סוגר בחורות שונות בשטח בשיטה שהיא שיטה שלך ולא שאתה משתמש במיסטרי מ'טוד.
אתה יכול לספר סיפורים על זה שמדריכים של RSD סוגדים לך, ושדון ג'ואן ברמה של כל המדריכים הבין לאומיים וכו', בשורה התחתונה הם מראים סרטונים שלהם שהם סוגרים בחורות בשיטה שהם פיתחו, ולא כמה סרטונים שהם התחילו עם בחורות עם פתיחי דעה ורוטינת הטבעת.
"שוב, אני לא חושב שאני יותר או פחות טוב ממנו וביננו, זה גם לא מעניין אותי. הנקודה שאני מעביר כאן היא שהשיפוט שלכם לפי הסרטונים הוא דיי אווילי ומצחיק. פשוט אתה לא באמת יודע באיזו רמה אני מנהל גיים ואיך אני מתמודד עם כשלונות או במצבים חברתיים בכלל."
אם אתה מנסה למכור לי סדנא, הייתי מצפה שזה יעניין אותך, בנתיים כל מה שאני ראיתי אותך עושה זה את מה שרשמתי למעלה, ואתה יכול לספר לי אינספור אגדות על כמה בחורות רוצות אותך, על זה שקשרת את הביצים שלך, אני מאמין למה שאני רואה,יכול להיות שאתה באמת הכי טוב במה שאתה עושה (וכמו שציינתי אין לי שום דבר נגדך), אבל אם כרגע אני צריך לעשות השוואה בינך לבין TYLER לדוגמה, אז איך אמרת? הוא הרבה יותר חריף.
כנ"ל אם אני צריך לעשות השוואה בינך לבין יגאל שטארק שחוץ מזה ששמעתי שהוא טוען שהוא מתחיל עם בחורות אף פעם לא ראיתי שום סרטון שלו, אתה לפחות פרסמת כמה דברים.
רק אל תגיד לי עכשיו שרוטינת הטבעת הייתה רק בשביל הסרטון ועוד כמה דברים כאלו
איך אתה קורא לעצמך אומן פיתוי אם אתה עובד לפי שיטות שקיימות בספרים ולא "ממציא" אחת משלך?