קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-07-2008, 17:09
  2. [סקר] אתם הולכים להופעות?
    על ידי Meshuggah בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 13-04-2008, 22:43
  3. ואיי זה מזה דחוף ,מצטער מראש
    על ידי Moshe בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 14:48
  4. משימה בסן אנדרס בשדה תעופה הנטוש חייב עזרה תודה מראש
    על ידי drorz778 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 15-09-2005, 23:18
  5. משימה בסן אנדרס בשדה תעופה הנטוש חייב עזרה תודה מראש
    על ידי drorz778 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 12:21
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

מטרה אבודה מראש - ניגשים או הולכים לאחור?

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ברירת מחדל מטרה אבודה מראש - ניגשים או הולכים לאחור?

יצאתי לפני יומיים למקום מגניב שהיו שם הרבה בנות והרבה גם "קבוצות" של בנות.
    יכלתם לתפוס פה ושם על הספסלים חבורה של 8-9-10 בנות יושבות ומדברות על אופנה וכאלה
    לפעמים פאקצות לפעמים נורמליות לגמרי.

בקיצור חשבתי על זה כשאמרתי לחבר שלי "יאללה אחי גן עדן הולכים מדברים איתם אחלה להעביר ת'זמן אולי נוציא משם מישהי"
    הוא אמר לי "אחי אם הן 9 בנות ויושבות שם בלי בן אחד זה מראה על זה שאין להן זין לדבר עם בנים עכשיו ואנחנו סתם נצא נדחפים"

ירדתי עליו קצת שהוא פחדן אבל בתכלס ידעתי שהוא אולי צודק.
    לא מכוערות, יושבות בלי בנים אולי זה באמת כי הן בחרו לצאת לערב אחד בלי בנים ולעשות שיחת בנות..

בסוף כן ניגשנו וכן היו צחוקים והיינו איתן עד סוף הלילה ואז כשהן התפזרו גם הלכנו להסתובב בינינו עם עוד 3 בנות משם והיה אחלה לילה .

הקטע הוא שחשבתי על זה שאולי יש כזה דבר "מטרה אבודה מראש"

קרה לכם פעם שאמרתם לעצמכם "וואלה זה נראה שזה לא בראש שלה לדבר עכשיו עם מישהו / לא בראש שלהן שאיזה גבר יידחף לשיחה והן פשוט ינפנפו אותי אז אני מראש כבר לא ייגש" ?

שפשוף נעים.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    קרה לכם פעם שאמרתם לעצמכם "וואלה זה נראה שזה לא בראש שלה לדבר עכשיו עם מישהו / לא בראש שלהן שאיזה גבר יידחף לשיחה והן פשוט ינפנפו אותי אז אני מראש כבר לא ייגש" ?
    שפשוף נעים.
    עד שאתה לא ניגש אתה לא יכול לדעת. לראות על הפרצוף של הבחורה מה היא חושבת אתה לא יכול. ככה שאין לך ברירה אלא לגשת. מקסימום תקבל דחייה.
    אני בטוח שבמשחק הפנימי שלך אתה חזק ואין לך תפחד גישה הזה של "אולי יהיה לי פאדיחות? אולי הן יוציאו עקבים וירביצו לי? כמו החדשים בתחום..
    אבל מה שאמרת על מטרה אבודה מראש זה נטו כמו המחשבות של הפחד גישה למעלה.. יעני מה שאני אומר התירוץ לא מתקבל אתה לא יכול להכנס לראש של הבחורה - תמיד תיגש ותבין לבד אם בראש שלה או לא בראש שלה.

עריכה:
    והנה הדוגמא שהבאת, על זה שהחבר שלך אמר תירוצים למה לא לגשת, ואז ניגשת וקיבלת תוצאות שלא ציפית..
    אני לא יודע אם יש כזה דבר מטרה אבודה מראש אבל הדוגמא שאתה הבאת לא ממחיש את הדבר.
    נערך לאחרונה על ידי .Tal; 26-08-2012 בשעה 21:20.
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי .Tal צפיה בהודעה
    עד שאתה לא ניגש אתה לא יכול לדעת. לראות על הפרצוף של הבחורה מה היא חושבת אתה לא יכול. ככה שאין לך ברירה אלא לגשת. מקסימום תקבל דחייה.
    אני בטוח שבמשחק הפנימי שלך אתה חזק ואין לך תפחד גישה הזה של "אולי יהיה לי פאדיחות? אולי הן יוציאו עקבים וירביצו לי? כמו החדשים בתחום..
    אבל מה שאמרת על מטרה אבודה מראש זה נטו כמו המחשבות של הפחד גישה למעלה.. יעני מה שאני אומר התירוץ לא מתקבל אתה לא יכול להכנס לראש של הבחורה - תמיד תיגש ותבין לבד אם בראש שלה או לא בראש שלה.

עריכה:
    והנה הדוגמא שהבאת, על זה שהחבר שלך אמר תירוצים למה לא לגשת, ואז ניגשת וקיבלת תוצאות שלא ציפית..
    אני לא יודע אם יש כזה דבר מטרה אבודה מראש אבל הדוגמא שאתה הבאת לא ממחיש את הדבר.
    שמע אחי אני רוצה לפתוח על זה לדיון כי חשבתי על זה ואפשר לראות את זה מכמה כיוונים.
    אפשר לראות את זה מכיוון של "וואלה אני חושב שאין למה לגשת לא ייצא לנו שום דבר" מכיוון של פחד וחוסר ביטחון.
    אפשר לראות את זה גם מכיוון של פשוט לנתח ת'מצב ולראות איפה לא יילך לך וזה יהיה בזבוז של זמן, לא קרה לך אף פעם שישבת עם בחורה/בחורות אבל בתכלס לא התחברת או לא יצא לך מה שרצית וכשעזבת אמרת "וואלה בזבוז זמן טוטאלי".

מבין למה פתאום אני מתבלבל?

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    שמע אחי אני רוצה לפתוח על זה לדיון כי חשבתי על זה ואפשר לראות את זה מכמה כיוונים.
    אפשר לראות את זה מכיוון של "וואלה אני חושב שאין למה לגשת לא ייצא לנו שום דבר" מכיוון של פחד וחוסר ביטחון.
    אפשר לראות את זה גם מכיוון של פשוט לנתח ת'מצב ולראות איפה לא יילך לך וזה יהיה בזבוז של זמן, לא קרה לך אף פעם שישבת עם בחורה/בחורות אבל בתכלס לא התחברת או לא יצא לך מה שרצית וכשעזבת אמרת "וואלה בזבוז זמן טוטאלי".

מבין למה פתאום אני מתבלבל?
    ברור שלפעמים אתה יכול ללכת ברחוב ולראות בחורה שהולכת עם פרצוף תחת או אחת שרואים עליה שהיא סנובית ברמות אחרות ועוד ועוד.. ואז אתה אומר לעצמך היא לא שווה שאני איגש אליה בכלל, דברים כאלה קורים. לכן בגלל זה אתה ניגש לא לכל אחת אלא אתה מעביר בראש שלך סלקציה לפי המראה וההבעה של הבן אדם מי נראת נחמדה ולטעמך ואז ניגש. וואלה שיצא לי גם לשבת עם בחורות בסטים שונים וחוץ מדיבורי חולים לא יצא מזה כלום "וזה היה בזבוז זמן" אבל זה לא באמת היה בזבוז זמן כי גם אם לא נהניתי או לא זרם ולא השגתי את מה שרציתי זה רק עוד אבן דרך להשגת המטרה.
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

לפעמים באמת יש מצבים שזה בזבוז זמן, אבל בד"כ תמיד יש איזשהו פתרון לבעיה.

לדוגמא במצב של חבורה של 9 בחורות, מנסיון, זה ממש קשה להחזיק אותן איתך- זה כמו קייטנה באמת, ואז זה מתחיל להרגיש כאילו אתה מופיע על במה ולא מפתח שיחה. אז במצב כזה אתה מכיר את החבורה, שיחת חולין מאוד קצרה- ומשם אתה מפתח שיחה עם זו שאתה בוחר.
    בכל מקרה, אם אין לך לחץ של זמן וזה זורם לך, תמיד תיגש.

לפי ההנחה שלך - זה נורא הגיוני שלפני שהבנות האלה יצאו הן עשו שיחת וועידה וסיכמו חוקים שאחד מהחוקים האלה היה ''לא מדברים עם בנים ולא מביאים בנים איתנו''.
    ...
    או שסתם ככה במקרה כמה שאתה יוצא עם חברים שלך מדי פעם בלי בנות אז גם הן יצאו בלי בנים, והסיכוי שכל הבנות בחבורה לא ירצו שבן יבוא לדבר איתן הוא כמו הסיכוי שבאמת הן עשו שיחת וועידה לפני שהן יצאו וקבעו חוק על זה שאין בנים. [סיכוי קטן קיצר]

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

לא בהכרח הוא דיבר על חבורה גדולה. אבל לפעמים זה באמת בזבוז זמן כי אין סיכוי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

מטרה אבודה מראש זה לא 10 חסרות חיים יושבות על ספסל ומדברות על אופנה, "מטרה אבודה" מראש (לא לכולם) זה ללכת לנסות להשכיב חשפניות מדהימות אולי?
    נערך לאחרונה על ידי ClockworkOrange; 27-08-2012 בשעה 19:44.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

שמע אין לך מה להפסיד, במקרה הכי גרוע - יהיו צחוקים.
    או שהן מפגרות ואז תלך משם שאתה מבין שהן סתומות לגמרי אבל לפחות הלכת לבדוק.

והדוגמא שהבאת מוכיחה שצריך לפתוח.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    18
    נקודות
    39
    משפט מחץ
    -You know you can't kill a man when he's dead-

תיגש אין לך באמת מה להפסיד הרי אתה לא מכיר אותם ממילא וגם מה שנראה אחי אבוד יש מצב לזיון\מה שאתה מחפש עדיין תאמין לי!

החנות הפרטית שלי http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=888288

מכור הרבה כסף ב Purecash| דולרים בפייפאל http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=890270

- זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי D: -

-לתגובה מהירה יותר שלי נא לצטט אותי

-חזרתי מפרישה

אני כאן כדי לעזור שלחו הודעה פרטית ואני ישמח לענות

הבעיה שרובכם עוד בשלב של לכפות על עצמכם סטים..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

יש, בגלל זה יש דחיות, גם בגלל שאתה לא טוב מספיק וגם בגלל שלפעמים לבחורות אין זין אליך כי סתם עובר עליהן יום מסריח/בדיכאון/מחזור/ממהרות או כל סיבה אחרת. ברור שאפשר להתגבר על זה אבל לא תמיד וגם בגלל זה אין 100% הצלחה, וגם בגלל שלכל אחד יש יום עם גיימ חרא.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    הבעיה שרובכם עוד בשלב של לכפות על עצמכם סטים..
    צודק. קלעת בול.
    אני כופה על עצמי בשביל להיכנס לgod mod, וכשאני שם זה נהיה כיף ואני הולך לפי הרצונות שלי (שבא לי לפתוח כל בחורה שנראית טוב).

חצי שנה אני בתחום, נמשיך לחכות, זה עוד יגיע.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect