קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כתבה] מארגני משט מאיראן: לא נפליג, בשל איומי ישראל
    על ידי SinteL בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 25-06-2010, 11:59
  2. אירן איימה לתקוף מתקני הגרעין של ישראל אם תותקף
    על ידי TaMiR בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 27-07-2009, 04:36
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 19-11-2008, 19:50
  4. [הימור נעוץ] ישראל - שוויץ.
    על ידי Lee Cooper בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 19:58
  5. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 00:01
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 52

מדיניות הגרעין של ישראל כל הפחדנים שמפחדים מאיראן, כנסו ותחכימו קצת. אולי תפסיקו לפחד - עמוד 2

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

ציטוט נכתב במקור על ידי GoldStar צפיה בהודעה
    אז זאת בדיוק הבעיה.
    מה שאתה אומר היה בדיוק ככה לפני מספר שנים. תשב עם כל ישראלי ממוצע והוא יספר לך עד כמה ישראל מעצמת על ויתאר בדיוק... אז זהו שלא.
    כיום, עקב ניפוח הנושא מצד ממשלת ישראל ושקרים והפחדות של כתבי ישראל השמאלנים כ60% מהאנשים שאני מדבר איתם מפחדים מתקיפה באיראן ולא מבינים את ההשכלות שיהיו אם לא נתקוף. 60% מהם מתנגדים לתקיפה באיראן כי לא מבינים את הסיבה האמיתית לתקיפה. החדשות בוחרים לדבר על מה יקרה למדינה שלנו ואיך הערבים ישלטו פה ואיך איראן זאת לא מדינה שכדאי להתעסק איתה. אבל הם לא מבינים שאיראן זה היטלר עם אטום איראן משמידים עמים אם לא נעצור את איראן ישמידו את ישראל. כל זה הכתבים לא בוחרים לכתוב הם מפחידים ומשקרים ולא מראים למדינה מה זה באמת ישראל.
    אריק, אמרתי לך רק אתמול בלילה ספרתי בפורום דיבורים את הפוסטים על מלחמה ואיראן וכל הסוגייה הזאת ספרתי כ8 פוסטים ש2 מהם אני כתבתי. אם תכנס לכל פוסט תוכל לראות רק את כיפה בוי נלחם בכולם שם שישראל לא יכולה להיות מושמדת לעומת חצי מהפורום שחיים בסרט וכתבו אינספור פעמים שאם נכנס למלחמה באיראן לא תהיה ישראל. בביטויים חריפים כאלו ואחרים "איראן ישימו עלינו טיפקס במפה" דבר שהם יכולים להבין אך ורק ממידע מוטעה על ישראל אך ורק ממאקו נענע10 וכל מהדורת חדשות כזאת או אחרת.
    אני זוכר שהייתי ילד כל מי שהיה מדבר על ישראל זה היה בדיוק מה שאמרת מעצמת על ואין פה בכלל מקום לדיון. אבל היום מספר שנים אחרי המצב השתנה לרעה כולם פה ממעיטים ביכולות של ישראל וגורמים לילדים בני 13 לפחד. אני לא יכול לראות את זה ומכאן כל הפוסטים שלי. אני לא יכול להבין עדיין איך אתה חושב שזה עניין מיותר לדון עליו. אולי אתה גר במקום אחר ממני שכן דווקא שם הסביבה שלך חושבת כמוני. אבל המצב דיי שונה אם תשים לב.
    שמע אולי הבנת אותי לא נכון, ואולי כן אני לא יודע אבל אני אסביר את עצמי שוב
    אני לא חולק על דעתך, להפך.
    מה שאני אומר, שזה על בסיס של 'תאכיל את הטרול'. מה שאני ואתה עושים כרגע, מאכיל את התקשורת ונותן לגיטימציה לחארטות האלה. כי הרי כתבים גולשים בכל חור, ואטרף חור לא קטן.
    גם לדעתי מה שמרתיע זה השימוש במילה 'נשק גרעיני', שהוא מופרז מדי ויצא מכלל שליטה.
    בקיצור אין לנו כל כך שליטה על זה, אני סה"כ אומר את זה כי אני שם לב עד כמה אתה ב'סערת רגשות' כשאתה כותב את הפוסטים האלה. מה גם שיש את רמת הדיון שבה אתה מצפה לשמוע דעות של אחרים, פה אתה מנסה לשכנע ואתה סוג של מכריז. אז קח את זה בפרופורציה כי פשוט אין לנו שליטה.
    אני גם חושב שהכל מגיע מהבית. כולם צופים בחדשות ואני מניח שעולים דיונים בבית של כל אחד על הסוגיות הללו, ותחשוב שילדים במיוחד בגילאים האלה מושפעים המון ממה שההורים שלהם מספרים להם.

ולגבי איפה אני גר, המיקום הגיאוגרפי שלי קיצוני יותר משלך, אני גר בנצרת עילית. תבין לבד אם זה אומר לך משהו אם לא אז תגגל.
    נערך לאחרונה על ידי eriK; 27-08-2012 בשעה 12:23.

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי eriK צפיה בהודעה
    שמע אולי הבנת אותי לא נכון, ואולי כן אני לא יודע אבל אני אסביר את עצמי שוב
    אני לא חולק על דעתך, להפך.
    מה שאני אומר, שזה על בסיס של 'תאכיל את הטרול'. מה שאני ואתה עושים כרגע, מאכיל את התקשורת ונותן לגיטימציה לחארטות האלה. כי הרי כתבים גולשים בכל חור, ואטרף חור לא קטן.
    גם לדעתי מה שמרתיע זה השימוש במילה 'נשק גרעיני', שהוא מופרז מדי ויצא מכלל שליטה.
    בקיצור אין לנו כל כך שליטה על זה, אני סה"כ אומר את זה כי אני שם לב עד כמה אתה ב'סערת רגשות' כשאתה כותב את הפוסטים האלה. מה גם שיש את רמת הדיון שבה אתה מצפה לשמוע דעות של אחרים, פה אתה מנסה לשכנע ואתה סוג של מכריז. אז קח את זה בפרופורציה כי פשוט אין לנו שליטה.
    אני גם חושב שהכל מגיע מהבית. כולם צופים בחדשות ואני מניח שעולים דיונים בבית של כל אחד על הסוגיות הללו, ותחשוב שילדים במיוחד בגילאים האלה מושפעים המון ממה שההורים שלהם מספרים להם.

ולגבי איפה אני גר, המיקום הגיאוגרפי שלי קיצוני יותר משלך, אני גר בנצרת עילית. תבין לבד אם זה אומר לך משהו אם לא אז תגגל.
    אני יודע שאתה לא חולק על דעתי, הבנתי שאתה חושב פחות או יותר כמוני. הבעיה שהיתה לי היא בגלל שאמרת שזה עניין מיותר לדבר עליו. כנראה את הקטע הזה לא הבנתי.עכשיו הבנתי שמבחינתך עדיף לא לחלוק עליהם כי זה רק נותן להם לגיטימציה להמשיך. יש בזה משהו אבל אני לא יודע אם להסכים עם זה. כתבים גולשים בכל חור ובגלל שאטרף חור לא קטן אני כותב את כל הפוסטים האלו בכזו סערת רגשות. אני מבין שכל יום בארץ מליון אנשים מפחדים עוד קצת מאיראן ועוד כמה אנשים משנים את דעתם לגבי תקיפה וכל זה רק בגלל החרטא של החדשות. עובדה עדיין לא ראיתי את האנשים שכתבו "איראן ישמידו אותנו ב10 דקות" וכו' מהסיבה הפשוטה שהם קראו את הפוסט הזה והבינו שטעו שהם המעיטו ביכולותיה של ישראל. ולא מכוונה רעה כמו העיתונות אלא בגלל הכוונות הרעות של העיתונות. תגובות של חוסר ידע מהפחדה מכוונת של העיתונות. אם זה עוזר או לא אני לא יודע אבל מה רע בלנסות?
    אני באמת סוג של מכריז כי בפוסט הזה אין שום מקום לדעות. אלו יכולותיה הגרעיניות של ישראל. זה לפחות מה שאנחנו חושבים ואנחנו יכולים להיות בטוחים שזה גם נכון. הפוסט הזה כאן כדי להבהיר לכל מי שחושב שאנחנו יכולים להיות מושמדים אי פעם את המציאות.
    אני רק מקווה שזה מה שזה עשה וזהו. רק מתוך טוב לב העיקר שכמה ילדים עכשיו פוחדים פחות וזה מה שהיה לי חשוב.
    שאמרתי איפה שאתה גר לא התכוונתי לכל העיר שאתה גר בה, התכוונתי לבדיוק מה שאמרת לחברה הקרובה שלך משפחה חברים וכו'. כנראה שהם חושבים כמוני ובדעות שלי אבל שוב, רוב האנשים שמדברים איתי על הנושא הזה חושבים שאיראן יכולה להשמיד אותנו בלי להתאמץ ובלי נשק גרעיני. זה לא עצוב לחשוב דבר שכל כך רחוק מהמציאות?
    וגם אני גר בעיר די קיצונית חיפה שרק לפני כמה חודשים ליד בית חולים אחד מהגדולים בארץ רמבם לעיני אנשים חבורה של ערבים ישראלים ירדו מ2 מכוניות עם שרשראות סכינים אלות ברזלים על חייל במדים צעקו לו "יהודי יהודי" רדפו אחריו כמה דקות ושתפסו אותו שברו אותו במכות החייל עד עכשיו בבית חולים והחלק הכי גרוע הוא שהם חרטו לו על הראש בערבית "יא כלב" במדינת ישראל זה מה שערבים עושים. לאן הגענו? אנחנו צריכים במדינה שלנו לחשוש כל כך מערבים?
    נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 27-08-2012 בשעה 13:14.

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

אני יודע שאתה לא חולק על דעתי, הבנתי שאתה חושב פחות או יותר כמוני. הבעיה שהיתה לי היא בגלל שאמרת שזה עניין מיותר לדבר עליו. כנראה את הקטע הזה לא הבנתי.עכשיו הבנתי שמבחינתך עדיף לא לחלוק עליהם כי זה רק נותן להם לגיטימציה להמשיך. יש בזה משהו אבל אני לא יודע אם להסכים עם זה. כתבים גולשים בכל חור ובגלל שאטרף חור לא קטן אני כותב את כל הפוסטים האלו בכזו סערת רגשות. אני מבין שכל יום בארץ מליון אנשים מפחדים עוד קצת מאיראן ועוד כמה אנשים משנים את דעתם לגבי תקיפה וכל זה רק בגלל החרטא של החדשות. עובדה עדיין לא ראיתי את האנשים שכתבו "איראן ישמידו אותנו ב10 דקות" וכו' מהסיבה הפשוטה שהם קראו את הפוסט הזה והבינו שטעו שהם המעיטו ביכולותיה של ישראל. ולא מכוונה רעה כמו העיתונות אלא בגלל הכוונות הרעות של העיתונות. תגובות של חוסר ידע מהפחדה מכוונת של העיתונות. אם זה עוזר או לא אני לא יודע אבל מה רע בלנסות?
    אני באמת סוג של מכריז כי בפוסט הזה אין שום מקום לדעות. אלו יכולותיה הגרעיניות של ישראל. זה לפחות מה שאנחנו חושבים ואנחנו יכולים להיות בטוחים שזה גם נכון. הפוסט הזה כאן כדי להבהיר לכל מי שחושב שאנחנו יכולים להיות מושמדים אי פעם את המציאות.
    אני רק מקווה שזה מה שזה עשה וזהו. רק מתוך טוב לב העיקר שכמה ילדים עכשיו פוחדים פחות וזה מה שהיה לי חשוב.
    שאמרתי איפה שאתה גר לא התכוונתי לכל העיר שאתה גר בה, התכוונתי לבדיוק מה שאמרת לחברה הקרובה שלך משפחה חברים וכו'. כנראה שהם חושבים כמוני ובדעות שלי אבל שוב, רוב האנשים שמדברים איתי על הנושא הזה חושבים שאיראן יכולה להשמיד אותנו בלי להתאמץ ובלי נשק גרעיני. זה לא עצוב לחשוב דבר שכל כך רחוק מהמציאות?
    וגם אני גר בעיר די קיצונית חיפה שרק לפני כמה חודשים ליד בית חולים אחד מהגדולים בארץ רמבם לעיני אנשים חבורה של ערבים ישראלים ירדו מ2 מכוניות עם שרשראות סכינים אלות ברזלים על חייל במדים צעקו לו "יהודי יהודי" רדפו אחריו כמה דקות ושתפסו אותו שברו אותו במכות החייל עד עכשיו בבית חולים והחלק הכי גרוע הוא שהם חרטו לו על הראש בערבית "יא כלב" במדינת ישראל זה מה שערבים עושים. לאן הגענו? אנחנו צריכים במדינה שלנו לחשוש כל כך מערבים?
    שמע אני זוכר שאחרי האינתיפדה שהיתה ב2000, היו קבוצות של אנשים אפילו פה בנצרת עילית שהלכו ושברו בתי עסק של ערבים וכתבו 'מוות לערבים' וכו' וכד'. ואני מדבר איתך אחרי, לא תוך כדי.
    אז שוב, הכל עניין של פרופורציות.
    אולי אתה צודק ובחיפה הרוב הערבי הוא מוסלמי\דתי\או סתם מפגר בצורה קיצונית, למזלי בנצרת הרוב נוצרים וגם המוסלמים מנסים ומתקרבים יותר לתרבות המערבית פה. כך שאצלנו הם סוג של הבינו שעדיף להם להשתלב ולא לעשות רעש. מאז שאני זוכר את עצמי (בגילאים יותר מבוגרים כמובן) מעולם לא פחדתי להסתובב בנצרת, שהיא עיר ערבית לחלוטין. מעולם לא פחדתי להכנס לכנסיה בשיא הסוטול ולצחוק להם בפנים. אז לא יודע, אולי אתה צודק והמיקום הגיאוגרפי כן משנה.
    בכל אופן, הכי חשוב לי שהבנת את הכוונה שלי :]
    נערך לאחרונה על ידי eriK; 27-08-2012 בשעה 13:20.

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    237
    משפט מחץ
    god cant judge me he was never mortal

צר לי לבשר לך שלא הבנת את תכלית הפוסט והדיון. אתה גם מאלה שאוהבים לקפוץ סתם. לאחר כל כך הרבה נושאים בפורום שראיתי ילדים שכותבים שהם מפחדים מהתקיפה באיראן לפני שהיא גרעינית כתבו מליון פוסטים שאיראן ימחקו אותנו ב10 דקות עוד לפני שיש להם גרעין. רציתי להראות להם מה זה ישראל ולמה הם חיים בסרט. אני חושב שבכל מה שאמרת בעצם רק חיזקת את הדעות שלי ולא חידשת לי כלום. אם ניתן לאיראן להיות גריעינית תהיה למדינת ישראל בעיה מאוד קשה. עדיף לתקוף עכשיו ולנצח איכשהו מאשר לחכות עוד שנה בלי סיכוי לנצח בלי סיכוי לשרוד בלי סיכוי לכלום הגרעין שלנו זה הדבר היחיד שמחזיק אותנו בחיים. אני תומך בביבי תומך בממשלה תומך בתקיפה ישראלית באיראן כי פשוט אין מה לעשות אם לא נתקוף נושמד. מלחמה קשה תהיה. אין ספק אך אם היא לא תהיה עכשיו עוד שנה לא יהיה לנו סיכוי. לא אדיש לכלום אני רק ממשיך לקרוא את ההודעה שלך ומתעצבן עוד יותר אני לא מבין מה אתה רוצה איזה השמדה של הציונות? בשביל זה נכתב הפוסט צריך לתקוף באיראן היום ולא לחכות דקה כי ביום שיהיה להם גרעין לא תהיה ישראל.

אני לא יודע איך הגעת למסקנה שאני רוצה פה מצב שערבים יורים בכולם או שאני רוצה מצב כמו בסוריה.
    אני רוצה דבר אחד. תקיפה ישראלית באיראן היום לא מחר ולא עוד שבועיים שיהיה להם נשק גרעיני. זה הדבר היחיד שאני רוצה כל השאר שהמצאת זה סתם זיון מוח. כן אני מתלהב שיש לנו 4 צוללות תקיפה שישמדיו את כל העולם אם מישהו יעז להשמיד אותנו. איזה מזל שאתה לא ראש הממשלה.
    כל המהדורות חדשות בישראל לאחרונה מדברות כמה ישראל חלשה וכמה איראן חזקה, הם הצליחו להפחיד את כל המדינה שלנו לגרום להם לשקשק כדי שלא ירצו שנתקוף באיראן. ואז מה יצא מזה? איראן גרעינית. מה נעשה שאיראן תהיה גרעינית? כל מה שנכתב פה לא יעזור בכלום. דוד בן גוריון אמר שכל עוד אנחנו היחידים שמחזיקים בנשק גרעיני במזרח התיכון אף מדינה לא יכולה להשמידנו אבל ביום שלאחת המדינות האלו יהיה נשק גרעיני היכולת התרעה שלנו יותר לא תעבוד. אנחנו נושמד וכנראה שגם הם. לא חשבתי אף לרגע שזה דבר טוב שכל העולם יושמד יחד איתנו בכלל לא חושב שזה טוב שנושמד אני לא יודע איך הגעת למסקנות האלו. כל הפוסט הזה נכתב כדי שאנשים פה יפסיקו לפחד מתקיפה עכשיו על מתקני הגרעין כי אם נחכה לא יהיה מה לתקוף. ואת זה אתה בטוח לא רוצה. וכן אני חושב שאפת לך שיש לישראל 50 אלף פצצות אטום כי בלי הפצצות האלו סיכויים סבירים שלא היינו עדיין הערבים יכולים להפסיד מלחמה אחרי מלחמה אחרי מלחמה אחרי מלחמה גם בגלל הכמות שלהם במספר וגם בגלל החוסר רגישות שלהם לנושא הלחמות וההרוגים. לעומת זאת עם ישראל לא יכול להפסיד אפילו במלחמה אחת למה? כי זאת תהיה מלחמת השמדה. את הגרעין אנחנו חייבים אחרת אין ישראל. הבנת או שאתה רוצה עוד פעם לקפוץ על שטויות?

כל הכבוד סוף סוף מישהו שמבין מה רוצים ממנו ולא קופץ כמו טמבל סתם.

לדעתך זה עניין מיותר לדון עליו. לדעת כל מהדורת חדשות בישראל זה נושא שצריך לעלות כל יום 10 פעמים אבל לא במובן הזה. לא כדי להראות לעם מה יש לישראל מתחת לאדמה. אלא להפחיד את העם ולהגיד כמה אנחנו חלשים. תספור רק בפורום דיבורים כמה ילדים מסכנים מפחדים מתקיפה ישראלית באיראן ובכללי, תראה כמה אנשים בארץ מפחדים ומתנגדים בכל תוקף לביבי ולתקיפה שלו באיראן. הנקודה היא לגרום להם לא לפחד ולא ולהתנגד מהסיבה הפשוטה שהם לא רואים את ההשלכות לעתיד. אם לא נתקוף באיראן וננצח לא תהיה ישראל. אז ממה יש לכם אם אנחנו יודעים שבדקה האחרונה אחרי שכבר כל חיל האוויר שלנו מושמד אנחנו נשתמש בכל הכוח הדרוש ונחזיר לעצמנו את הניצחון. העיקר שמדינת ישראל לא תחדל מלהתקיים. בממשלה מדברים פעם ראשונה תכלס.
    אז מבחינתך זה שחצי מפורום דיבורים (אני ספרתי 8 נושאים על המלחמה באיראן ומתוכם חוץ מה2 שאני פתחתי כל הפורום חושב שאיראן יכולים למחוק אותנו מהמפה ב10 דקות) למה לדעתך זה דיון מיותר להראות להם את האמת ולשנות את דעתם לגבי המדינה שלנו? להפריך את כל הזיוני שכל של החדשות? לדעתי בתקופה הזאת שהמדינה נמצאת בה, על סף תקיפה באיראן. זה הנושא שהכי חשוב לדבר עליו.

חח באמת? הגרעין האיראני זה הדבר האחרון שאתה מפחד ממנו? התייחסתי לנושא הפשוט שאתה יכול להמשיך לפחד ללא ברירה וגם אני יכול להמשיך לפחד בלי ברירה ואין מה לעשות. העם הישראלי (מדובר לרוב על המרכז כי הם היחידים שיש להם זכות דיבור במדינה) פתאום התעוררו לחיים שהבינו שטילים כן יכולים לפגוע בתל אביב והאיום עכשיו הוא לא רק על הדרום ואולי על הצפון האיום עכשיו הוא על כל הארץ. אז פתאום כל הכתבים הפחדנים פקחו עיניים הבינו שהם בסכנה ומכאן כל הכתבות הפחדה האלו באו.
    ישראלים מפחדים כולם מפחדים אין מה לעשות. לא כולם אמיצים כמוך כדי לא לפחד מפצצת אטום.
    מדינת ישראל זאת מדינת מלחמה אמרתי ואני אגיד עוד 60 פעם. מדינת מלחמה שהדבר היחיד שמחזיק אותה בחיים זה יכולת ההתרעה הגרעינית שלה. ביום שלאיראן יהיה נשק גרעיני לישראל לא תהיה יכולת התרעה יותר. אז מה יהיה? אם היום אחמדינגי'ד כל יום מאיים שהוא ישמיד את המשטר הציוני אז תחשוב מה יקרה שיהיה לו נשק גרעיני. זה ההבדל בין ישראל לאיראנים. לנו יש נשק גרעיני אך ורק לצורך הגנה למוצא אחרון ולשלום ושקט במזרח התיכון. איראן שואפים לפצצה לא בשביל כל זה אלא בשביל להשמיד עמים ואנחנו נהיה הראשונים אח שלי. אז כדאי שתתחיל לפחד.
    לפעמים אחרי שכתבת משהו אתה קורא אותו בישביל לבדוק שלא יצאת אידיוט? אני ממליץ לך להתחיל..

ציטוט נכתב במקור על ידי -Unforgiven- צפיה בהודעה
    לפעמים אחרי שכתבת משהו אתה קורא אותו בישביל לבדוק שלא יצאת אידיוט? אני ממליץ לך להתחיל..
    טוב אחי

לא מפחד בנתיים.

האוואטר של MartiNi
    לייקים
    654
    נקודות
    2,600
    משפט מחץ
    Schrodinger's cat walks into a bar... and doesn't.

אתה חושב שבמידה שצבאות מדינות ערב יתקפו אותנו ויעברו את הקו הירוק אנחנו נתקוף אותם בנשק לא קונבנציונאלי? אני בספק שזה עד כדי שחור ולבן. מאיפה הבאת את זה בכלל?
    ציטוט נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"
    To me, beauty is the wonder of wonders. It is only shallow people who do not judge by appearances. The true mystery of the world is the visible, not the invisible.

ציטוט נכתב במקור על ידי MartiNi צפיה בהודעה
    אתה חושב שבמידה שצבאות מדינות ערב יתקפו אותנו ויעברו את הקו הירוק אנחנו נתקוף אותם בנשק לא קונבנציונאלי? אני בספק שזה עד כדי שחור ולבן. מאיפה הבאת את זה בכלל?
    כל זה מידע שנאסף עם השנים מכל מני מקורות כמו תמונות שמרדכי ואנונו צילם מהכור בדימונה וכל המידע שהוא נתן לפני שהואשם בריגול נגד המדינה.
    עוד מלא מידע לפי הערכות של כל מני מדינות שבינהן בריטניה וארצות הברית.
    לדעת בוודאות כל מה שכתוב פה אנחנו לא יכולים כמו שאנחנו לא יכולים לדעת על אף כור של אף מדינה
    הנשק הגרעיני שלנו הוא קודם כל לגרום לאוייבים לא לעשות את אחד משלושת הדברים שציינתי, הוא משמש אך ורק להתרעה ומוצא אחרון ולא לתקיפה עכשיו באיראן
    לעבור את הקו הירוק עם כוחות צבא סדירים, להשמיד את חיל האוויר של ישראל או להשתמש בנשק לא קונבנציונלי (כימי,ביולוגי נגד ישראל) (שמבחינתי זה אותו דבר כמו נשק גרעיני)
    במלחמת המפרץ אמרו בארהב, שבעירק כבר היו מכוונים טילים לכיוון ישראל עם ראשי נפץ כימיים אבל סדאם חשב פעמיים כי ידע שישראל מחזיקה בנשק גרעיני. אתה מסכים איתי שאם היה שולח כל נשק כימי והיה מרעיל 50 אלף אנשים בכל טיל זה בערך אותו משקל כמו נשק גרעיני ואתה לא היית שותק על דבר כזה ומחזיר באותו משקל?
    אתה מסכים איתי, שכברירה אחרונה, אחרי שחיל האוויר שלנו הושמד והמצב בין הפסד והשמדה לבין לשרוד ולהתקיים הוא הפצצת מדינות עם אטומים אתה היית משתמש בו?
    אתה מסכים איתי, שאם מסביב לכל גבולות המדינה מצרים סוריה לבנון יתחילו לעבור את הגבולות ולהתקדם אל עבר ישראל רמת הגולן אילת וכו' עם כוחות צבא סדירים (ביום שזה יקרה חס ושלום אפשר כבר לראות את הכיבוש של הערבים על ישראל) אתה היית משתמש כמוצא אחרון למדינה בנשק גרעיני?
    אני מקווה שתגיד כן על כל הדברים כי אני הייתי אומר כן ואני בטוח שכל ראש ממשלה יגיד כן.
    אני זוכר שקראתי שגולדה מאיר בזמן מלחמת ששת הימים שלחה מסר לארצות הברית שהטילים הגרעיניים של ישראל מחומשים ואם לא ישלחו לנו ציוד וסיוע צבאי אנחנו לא נהסס להשתמש בו נגד כל האוייבים שלנו. ואז ארצות הברית שראתה מה קרה בהירושימה מהשטויות שלה שלחה סיוע וציוד צבאי בלי ברירה. ואם היינו על הסף, אני מאמין ב100 אחוז וסומך ב100 אחוז על גולדה מאיר שהיתה משחררת כמה דברים חבל שלא עשתה את זה כבר היינו עוברים את זה
    נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 28-08-2012 בשעה 11:07.

האוואטר של MartiNi
    לייקים
    654
    נקודות
    2,600
    משפט מחץ

כל זה מידע שנאסף עם השנים מכל מני מקורות כמו תמונות שמרדכי ואנונו צילם מהכור בדימונה וכל המידע שהוא נתן לפני שהואשם בריגול נגד המדינה.
    עוד מלא מידע לפי הערכות של כל מני מדינות שבינהן בריטניה וארצות הברית.
    לדעת בוודאות כל מה שכתוב פה אנחנו לא יכולים כמו שאנחנו לא יכולים לדעת על אף כור של אף מדינה
    הנשק הגרעיני שלנו הוא קודם כל לגרום לאוייבים לא לעשות את אחד משלושת הדברים שציינתי, הוא משמש אך ורק להתרעה ומוצא אחרון ולא לתקיפה עכשיו באיראן
    לעבור את הקו הירוק עם כוחות צבא סדירים, להשמיד את חיל האוויר של ישראל או להשתמש בנשק לא קונבנציונלי (כימי,ביולוגי נגד ישראל) (שמבחינתי זה אותו דבר כמו נשק גרעיני)
    במלחמת המפרץ אמרו בארהב, שבעירק כבר היו מכוונים טילים לכיוון ישראל עם ראשי נפץ כימיים אבל סדאם חשב פעמיים כי ידע שישראל מחזיקה בנשק גרעיני. אתה מסכים איתי שאם היה שולח כל נשק כימי והיה מרעיל 50 אלף אנשים בכל טיל זה בערך אותו משקל כמו נשק גרעיני ואתה לא היית שותק על דבר כזה ומחזיר באותו משקל?
    אתה מסכים איתי, שכברירה אחרונה, אחרי שחיל האוויר שלנו הושמד והמצב בין הפסד והשמדה לבין לשרוד ולהתקיים הוא הפצצת מדינות עם אטומים אתה היית משתמש בו?
    אתה מסכים איתי, שאם מסביב לכל גבולות המדינה מצרים סוריה לבנון יתחילו לעבור את הגבולות ולהתקדם אל עבר ישראל רמת הגולן אילת וכו' עם כוחות צבא סדירים (ביום שזה יקרה חס ושלום אפשר כבר לראות את הכיבוש של הערבים על ישראל) אתה היית משתמש כמוצא אחרון למדינה בנשק גרעיני?
    אני מקווה שתגיד כן על כל הדברים כי אני הייתי אומר כן ואני בטוח שכל ראש ממשלה יגיד כן.
    אני זוכר שקראתי שגולדה מאיר בזמן מלחמת ששת הימים שלחה מסר לארצות הברית שהטילים הגרעיניים של ישראל מחומשים ואם לא ישלחו לנו ציוד וסיוע צבאי אנחנו לא נהסס להשתמש בו נגד כל האוייבים שלנו. ואז ארצות הברית שראתה מה קרה בהירושימה מהשטויות שלה שלחה סיוע וציוד צבאי בלי ברירה. ואם היינו על הסף, אני מאמין ב100 אחוז וסומך ב100 אחוז על גולדה מאיר שהיתה משחררת כמה דברים חבל שלא עשתה את זה כבר היינו עוברים את זה
    גולדה מאיר במלחמת ששת הימים? אני מתחיל לפקפק במקורות שקראת בהם...
    To me, beauty is the wonder of wonders. It is only shallow people who do not judge by appearances. The true mystery of the world is the visible, not the invisible.

ציטוט נכתב במקור על ידי MartiNi צפיה בהודעה
    גולדה מאיר במלחמת ששת הימים? אני מתחיל לפקפק במקורות שקראת בהם...
    אני מתחיל לפקפק בזכרון שלי לא במקורות שאני קורא בהם חבל שלא התייחסת לכל מה שרשמתי ורק לזה שהתבלבלתי בין גולדה מאיר ללוי אשכול
    אתה לא חייב להאמין למה שאתה קורא בשביל זה המציאו את גוגל, אתה יכול לבדוק שלפני שנה בריטניה הכריזה על מדינת ישראל כמעצמת גרעין השישית בגודלה בעולם, אחרי רוסיה ארצות הברית ומעצמות על אחרות. אתה יכול לבדוק באילו מצבים ישראל תגיב בנשק גרעיני ובאילו לא. תבדוק כל מה שאתה רוצה כי לשאול אותי לא יעזור המקורות של מפוקפקים בגלל התבלבלות קטנה. תבדוק אם ב2 מלחמות של המדינה שלנו לא איימנו בחימוש הטילים הגרעיניים שלנו אם ארהב לא ישלחו סיוע. אני לא מבין איך פסלת פוסט כזה ענקי בגלל בלבול קטן בתגובה חחח זה רק מראה

האוואטר של MartiNi
    לייקים
    654
    נקודות
    2,600
    משפט מחץ

אני מתחיל לפקפק בזכרון שלי לא במקורות שאני קורא בהם חבל שלא התייחסת לכל מה שרשמתי ורק לזה שהתבלבלתי בין גולדה מאיר ללוי אשכול
    אתה לא חייב להאמין למה שאתה קורא בשביל זה המציאו את גוגל, אתה יכול לבדוק שלפני שנה בריטניה הכריזה על מדינת ישראל כמעצמת גרעין השישית בגודלה בעולם, אחרי רוסיה ארצות הברית ומעצמות על אחרות. אתה יכול לבדוק באילו מצבים ישראל תגיב בנשק גרעיני ובאילו לא. תבדוק כל מה שאתה רוצה כי לשאול אותי לא יעזור המקורות של מפוקפקים בגלל התבלבלות קטנה. תבדוק אם ב2 מלחמות של המדינה שלנו לא איימנו בחימוש הטילים הגרעיניים שלנו אם ארהב לא ישלחו סיוע. אני לא מבין איך פסלת פוסט כזה ענקי בגלל בלבול קטן בתגובה חחח זה רק מראה
    פסלתי פוסט? רק ציינתי את טעותך המקרית ולא הגבתי לנושאים באשכול ממגוון סיבות שונות. אמרתי שאתה טועה? לא. תמכתי בטענותיך? גם לא. תהנה מהספק.

האמת שלא איכפת לי אני לא מבין בכלל למה אתה מגיב

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

אני יודע דבר אחד בטוח,
    בין אם כל הנושא הזה נכון או לא זה משפיע עלי בצורה ישירה.
    כמות המילואים שאני עושה השנה ביחס לשנה שעברה כפול!

משתמש כבוד האוואטר של Tiger
    לייקים
    118
    נקודות
    7,330
    משפט מחץ
    "לכל פקק יש בקבוק, ולכל דלי יש סמרטוט."

הכל מלא שטויות במיץ

טיל יריחו פותח בשנות ה60 על ידי חברת דסאו בצרפת, לפי מפרט שישראל ביקשה. לאחר מכן עקב אמברגו הנשק שהוטל על ישראל. ישראל עברה ליצור סידרתי של הטיל בארץ, אם זכרותי לא מטעה אותי על ידי סולתם תעשיות. במשך השנים ישראל שיפרה את הטיל לגרסאות כמו ירחיו 2 וירחו 3.
    יריחו 3 לא מבוסס על השביט אלה להיפך. המשגר שביט מסוגל להגיע לטווח של 19km לפי פרסומים כאלה ואחרים אין מידע מוצק לגביו.
    היריחו 3 מגיע לטווח של 7km שום אין מידע מוצק לגבי זה רק פרסומים כאלה ואחרים. אני מניח שאין לך מושג איך מורכת פצצה גרעינית או פצצה מימן שאתה כל כך מהלל וכלן אתה בטוח שגם אם יש לנו 1000 פצצות זה מה שיעזור לנו.
    לגבי כמות פצצות אני יודע שזה יפתיע אותך אבל פצצה גרעינית זה לא משהו שמכינים ושמים על המדף הדבר דורש תחזוקה תמידית אחרת הפצצה לא תיהיה שמישה. גם אם נניח שלישראל יש 1000 פצצות אטום, פצצה גרעינית זה דבר אחד להרכיב אותה על טיל זה כבר עסק שונה לגמרי. מכאן שכמות הפצצות שיש לך ביד היא לא חשובה אלה על כמה טילים הרכת אותה. מכאן אתה צריך לגזור כמה מהטילים האלה אתה יכול לשגר לפי שמשמדים לך את המשגרים. וכמה משגרים יש לך בסך הכל. ומכאן אתה תדע מה שווה תוכנית הטילים שלך.

כמובן שההנחה שלך לגבי היכולת הגרעינית של איראן היא שגויה כי אתה לא יכול לדעת אם צפון קוראיה לא נתנה לאיראנים ראש קרב גרעיני בכל אחת ממשלוחי הציוד האיראנים.
    בנוסף האיראנים לא צריכים פצצה גרעינית בשביל לגרום לכך שלא ניתן יהיה לחיות בישראל הם פשוט שמים מספיק חומר רדיואקטיבי(במקרה הטוב) או נשק ביולוגי ואתה יכול להגיד שלום למדינת ישראל.
    בשונה מאירן שהשטח שלה כל כך גדול שהיא יכולה לספוג יותר מפצצה אחת.

אין מידע מוצק לגבי כלום אז אתה לא יכול להגיד לי שהכל שטויות במיץ בגלל שהטיל יריחו 1 יוצר בצרפת בשל בקשת ישראל.
    מה זה משנה עדיין הטיל לפני שמועות מגיע ל7000 קמ זה מה שאמרתי לא איכפת לי אם הלווין מגיע לטווח של 10 מליון קילומטר.
    אם ישראל תתקוף תהיה בטוח שזה יהיה בהרבה יותר חכם ממה שאתה חושב ולא ישאירו לאיראן את האופציה ואת האנשים בכלל לשגר טילים, זאת דעתי ושוב אתה לא יכול להגיד לי שאני טועה כי לא אני ולא אתה יודעים באמת מה הולך להיות. אפשר לשאר.
    תסכים איתי שאני יאמין למעצמו*ת כמו* בריטניה וארצות הברית שקובעות במפורש כבר המון שנים שישראל מעצמת גרעין בין הגדולות בעולם ולא למישהו בפורום בשם TIGER שבא וחושב שהוא יוד*ע הכל.
    תסכים איתי שברשות ישראל כמה וכמה צוללות חוץ מ4 צוללות דולפין שקיבלנו מגרמניה שיכולות לשאת ראשי נפץ גרעיניים, יו*פי אתה מסכים אז תסכים איתי גם שאנחנו יכולים לשגר פצצת אטום בכל רגע נתון על רוב המזרח התיכון גם בלי טילי היריחו שאתה כל כך לא אוהב. יופי אתה מסכים כי זה ככה ולא משנה מה תגיד זה עדיין ישאר ככה עד שלא תוכיח להפך.
    בקשר לאיפה ואם יש וכמה את זה תשאל את ראש הממשלה אני לא יודע אבל לפי הערכות של אנשים יותר חכמים ממך וממני כיום יש ברשותנו כ600 פצצות.
    משגרים אני מאמין שהמדינה עם כל תקציבי הביטחון שהם אונסים מתקציבי הממשלה כבר דאגה לזה במשך השנים ושוב, ישבו וחשבו אנשים פי 100 יותר חכמים ממך איך לגרום לזה שגם אם ישמידו את ישראל קליל עדיין נשמיד את כל המזרח התיכון יחד איתנו. אז בוא נגיד שמשגרים יש מספיק כי אם אתה חשבת על זה ב3 דקות בפורום אני בטוח שחשבו על זה יותר לעומק במשך 60 שנה אנשים פי 100 יותר חכמים ממך

לגבי תכנית הגרעין של איראן, שאתה אומר הנחה שגויה, אתה אומר את זה על סמך הקשר הישיר שלך עם אחמדיניג'ד??? איך אתה יכול לקבוע במשפט אחד שהכל שטויות במיץ ואז להגיד שהכל הנחות? ההנחות שלך יותר הגיוניות משלי? לא הגיוני שכל העולם צודק שאומרים שישראל מעצמת גרעין 6 בגודלה בעולם? כאילו אני לא מבין מה זה אומר אם אין לנו תחנת כוח גרעינית שאנחנו מפיקים ממנה חשמל ובעצם אין לנו שום דבר שאנחנו יודעים עליו שהופך אותנו לאיזשהי מדינת גרעין בכלל לא מדבר על מעצמה. אז על מה כולם מדברים? מה יש? 4 טילים ו5 פצצות כמו שאתה אומר? זה מה שהופך אותנו למעצמת גרעין ה6 בגודלה בעולם?
    ובוא נגיד על הפסקה האחרונה שכתבת בא לי למחוק הכל ובכלל לא להגיב לך
    אבל באמת נראה לך ואתה באמת מאמין שלאיראן יהיה גרעין לארגון טרור המעפן הזה הם לא ינפנפו בזה מול כל העולם ויאיימו על כל דבר שזז כמו, טרוריסטים?
    הם יעשו את זה ואת זה נוכל לדעת רק שבאמת יהיה להם אם ניתן להם להגיע למצב הזה.
    חח ואז זה יהיה או שאני צוד*ק או שאתה ואני לא נספיק לראות אם אני צוד*ק כי מחבל לא מו*דיע לפני שהוא מתפוצץ אח שלי תכניס את זה לראש שלך
    ה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,462 | הודעות: 8,199,055 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect