אני לא מאמין שבימינו, 2012, כשהמדע כבר יכול להסביר כמעט הכל ועוד בגיבוי של ניסויים וראיות, עדיין רוב העולם מאמין שפאקינג קוסם בלתי נראה שאין אף הוכחה לקיומו יצר את הכל. בעולם מושלם אנשים מאמינים היו מאושפזים בכפייה במוסד סגור.
אני לא מאמין שבימינו, 2012, כשהמדע כבר יכול להסביר כמעט הכל ועוד בגיבוי של ניסויים וראיות, עדיין רוב העולם מאמין שפאקינג קוסם בלתי נראה שאין אף הוכחה לקיומו יצר את הכל. בעולם מושלם אנשים מאמינים היו מאושפזים בכפייה במוסד סגור.
|
|
אתה יכול להוכיח שאין אלוהים? לא.
אתה יכול להוכיח שמה שכתוב בתנ"ך, קוראן והברית החדשה לא נכון? כן.
זאת בדיוק הסיבה שאני מאמין שיש אלוהים, אבל לא מאמין בשום דת.
אתה גם מאמין בחדי קרן, בקוסמים שחיים במחתרת ומוחקים את הזיכרון לכל מי שרואה אותם, בקנקן תה בלתי נראה במסלול אליפטי סביב כדור הארץ, בערפדים, אנשי זאב ופיות? כי אין אף לא הוכחה אחת שהדברים הנ"ל לא קיימים. לפי ההיגיון שלך אתה חייב להאמין בקיומם של הדברים האלו, אחרת אתה פשוט צבוע ובוחר להאמין, מתוך מבחר דברים חסרי הוכחות, בדבר שנוח לך להאמין בו.
נערך לאחרונה על ידי _Anonymous_; 28-08-2012 בשעה 18:44.
שיט!!! הקדמת אותי בזמן שחיפשתי את זה:
![]()
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
אתה יכול להוכיח לי שאין קוסמים שחיים במחתרת ומוחקים את הזיכרון למי שרואה אותם עושה קסמים?
אתה יכול להוכיח לי שלא קיימים דרקונים, חדי קרן, ספינקסים ופנתיאון האלים היווני?
אתה ממשיך לטחון מים בלי להתייחס למה שאומרים לך. יש אינסוף דברים שאי אפשר להוכיח שלא קיימים, ומכולם אתה בוחר דווקא בדבר שרירותי אחד.
אתה ממשיך להוכיח את נושא האשכול הזה.
נערך לאחרונה על ידי _Anonymous_; 28-08-2012 בשעה 21:44.
תתעודד, אחוז האתאיסטים בעולם בעלייה בשנים האחרונות.
מה שבאמת עצוב זה שבארץ יש מלא חוזרים בתשובה..
קרדיט לי
"אם חפץ אתה בשלוות נפש ובאושר - האמן, אם נוהה אתה אחרי האמת - חקור..."
פרידריך ניטשה.
או הארי פוטר.
Damn mudbloods..
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אני פאקינג לא מאמין,שרוב העולם בוחר להיתעלם מאיך שהאמת ניראת ומסלף אותה על פי רצונו.
אף פעם לא מצויין שה" זה "קוסם בלתי ניראה שעושה קסמיים בשמיים" זה מה שאת אמרת ולא אף אחד אחר,על תיקחו את הדת פשוטו כמשמעו או מילה במילה,רוב התנך מלא בביטויים סיפרותיים ובא ללמד לקחיים באמצאות אמצעיים סיפרותיים רבים,אם אתם מינסים להבין סיפרות פשוטו כמשמעו אתם לא תבינו כלום ותחשבו שזאת חרטה אבל אם אתם מפענחיים את המשמעות ואת כבנת המילים אתם מבינים שלמילים יש משמעיות אחרות ממה שהם ניקראים או נשימעים.
הדבר הכי חשוב זה לא מה המילים אלה מה הכוונה של המילים.
אאלוקים מתואר כדמות אדם כדי שרוב האנשיים יוכלו להפניים ולהבין ולהרגיש את ה"(כמובן שזה לא ממש עזר כי יש כאלה שחושבים שה" הוא אם מאפיינים אנושיים)