וואלה לא הבנתי, חופש הביטוי אתם לא מכירים?
תנו לו לעשות מה שבא לו, אתם לא מחליטים...
וואלה לא הבנתי, חופש הביטוי אתם לא מכירים?
תנו לו לעשות מה שבא לו, אתם לא מחליטים...
|
|
אתה רואה זאת הבעיה!
אתה טועה בענק זה ממש לא ביזוי ראיית העולם המעוותת שלך גורמת לזה להישמע ביזוי!
זה בדיוק כמו שתהיה עכשיו מהומה על דף פייסבוק על השדון הכל יכול וקבוצה של אירים נורא עצבניים ירימו קול צעקה..
זאת בסך הכל אמונה של מספר אנשים שמאמינים במשהו לא מוחשי שאין שום דרך What so ever להוכיח.
מה שכן יש פה בכמויות מסחריות זאת כפיה דתית!
אתם אלו שצריכים להתבייש קבוצה של אנשים חסרי מעוף שתקועים בעידן הברונזה.
נערך לאחרונה על ידי Ori; 28-08-2012 בשעה 18:43.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
"השם"=משהו שיכול להיות כל דבר ששולט בכל העולם ומדבר עם אנשים בחלומות ודרך שיחים שעולים באש.
אם בן אדם יבוא אליך ויתחיל להגיד לך את זה, רק במקום "אלוהים" יחליף את זה ב"שדון עם כנפיים בעל 20 עיניים", מה תעשה איתו? תכניס אותו לבית משוגעים או תגיד שהוא בן אדם רציונלי ובריא בנפשו?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
תפסיק עם האתם , כופם אי פעם אחת כפיתי עליך\באשכול הזה דת? זה אפילו לא הייתה מטרת האשכול
אז תפסיק לכלול אותי בכללי, וואלה אני מאמין בה' ואני גאה בזה אבל אני לא מקפיד משהו משהו בשר וחלב וכו..
שהייתי בחול לא יהמה לאכול אז אתה יודע אוכלים מה שיש גם אם זה לא כשר, אז אל תכניס אותי למכלול עם ההיתה מכיר אותי אז יחלתה לשפוט ותי
יש דרכים להתבטא, וזה כל העניין.
אם אתה פוגע בציבור כלשהו בזה שאתה מתבטא ככה אז אולי תמצא דרכים אחרות להעביר את אותו מסר.
אם אני אפתח קבוצה ניאו נאצית אני בטוח שכמעט כולם פה יהיו נגדי, וזה בעצם אותה הגברת בשינוי אדרת. אל תהיה כזה צבוע. אם לציבור הדתי באמת מפריע (ואני לא מדבר על פרחות בנות 13) אז תתחשב בו ותביע את מה שאתה רוצה להביע בצורה מתונה יותר ומבוקרת יותר, והכל יהיה בסדר.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אותה הגברת בשינוי אדרת?
חח אפילו לא קרוב יש הבדל תהומי בין התרסה לגיטימית כנגד אמונה באל לבין הפליה על פי מגדר וקריאה להשמדת עם שלם.
חופש הביטוי קובע שזכותי להביע את דעתי בכל צורה שארצה כל עוד אני לא רומס את זכותו של האדם השני.
ועד כמה שאני מיודע לחוק שום דבר בפתיחת דף בפייסבוק לא פוגע בשום זכות בסיסית של אדם מאמין אני לא כופה את דעתי עליו ואני לא מנסה לבצע דלגיטימציה לדעתו, אני בסך הכל מניח את דעתי לכולם לראות.
מהצד השני המתריסים פוגעים בשתי זכויות מרכזיות שלי חופש הביטוי והזכות לחופש מדת,
אז אני מציע לכולם פה לעשות קצת שיעורי בית כי אין לכם שום בסיס לא פוליטי לא מדעי ולא פילוסופי.
וואו ידעתי שאתה לא רציני אבל באמת הצלחת להפתיע אותי..
איך הצלחת להתעלם מההקשר שבו הדברים נאמרים.
אתם נאמר על האנשים (שאתה כלול בתוכם) שטוענים נגד הדף באופן פרטי ובהרחבה האנשים שרואים בדעה נגדית משלהם כחטא של מוות בל יעבור
נערך לאחרונה על ידי Ori; 28-08-2012 בשעה 23:04.
אולי אתה צריך לעשות שיעורי בית כמו שאמרתי חופש הביטוי זה לא אומר חופש הביזוי. שבעל הדף מעלה סטטוסים ותמונות העושות צחוק מה' למשל תמונות ופירסומים על פתיחת ים סוף וכו, מין צחוק על שם ה' וזה די מעליב אותי אישית, זה האלוקים שלי חופש הביטוי אומר שאם אתה מתבטא בצורה שלא פוגעת בנאדם אחר\בסביבה.
תוכיח פגיעה.
אבל תעשה את זה בעזרת שימוש במילה שדון ירוק גדול במקום שימוש באלוהים.
דעתי היא לגיטימית גם אם היא בענייך נראית לא.
אתה יודע למה זה?
כי אני יכול לבסס את טענתי בצורה רציונלית (כפי שכבר עשיתי).
אם אתה בוחר להיפגע מהדעה שלי ומהאופן ההומוריסטי שאני בוחר להביע אותה, זה עיניין שלך בלבד ואין פה שום פגיעה אמיתית אתה בוחר להיפגע מבלי בסיס לכך.
הבעיה המרכזית שלך היא שאתה חושב שהנורמה שלך מכתיבה את הנורמה החברתית אבל במציאות הנורמה החברתית שונה בהרבה מזאת שלך והיא מאפשרת לי להתבטע בחופשיות כל עוד אני לא פוגע בשום זכות בסיסית שלך.
נערך לאחרונה על ידי Ori; 28-08-2012 בשעה 23:22.
בוא אני יגיד לך משהו 90% מהחברים שלי אטאיסטים חלק ככה גדלו וחלק לא
אתה יודע מזה שהם מזמינים פיצה\הולכים לאכול אני בא ואני לא אוכל ... בגלל שלא כשר אבל הם לא יורדים על אלוקים.
אני גלדתי לתוך האמונה ואני לא מתכוון להשתנות בגלל שכמעט כול מי שאני מדבר אטאיסט.
זה נקרא אמונה
ממליץ לך לראות את הקסם הבא :
זה סתם נחמד לא משהו על דת , לילה טוב אין לך מה להגיב לי כרגע כי אני הולך לישון.
אני מתריס נגדך? אם כבר הקבוצה מתריסה נגד הדת. כל מה שאני אומר הוא שיש דרכים להתבטא.
כמו שיש הבדל בין לומר שהטענה שלך לא נכונה לבין לומר שאתה דביל אפס והלוואי שלא היית נולד.
אין כל בעיה להביע נגד הדת, ואפשר גם להשתמש בהומור (לי אישית הדף ממש לא מפריע) אבל אם אנשים אומרים שזה כן מפריע להם, והם מרגישים פגיעה בדת ובאורך החיים שלהם אז הייתי מצפה ממך להתגמשות. זה הכל.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין