קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עזרה בקשר ל Motorola E-1000
    על ידי LuTaTi בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 14:03
  2. [עזרה]בקשר להודעת פתיחה שאני נכנס למחשב..
    על ידי grimbal בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 23:18
  3. [עזרה] בקשר לרשת דחוף!
    על ידי CompleX בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 10:16
  4. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 17:28
  5. [FABLE] צריך עזרה בקשר לתצוגה
    על ידי Satan בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 14:01
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

עזרה|בקשר לבחורה. -19-

ברירת מחדל עזרה|בקשר לבחורה. -19-

שלום, אתמול הייתי בבסיס היום הגעתי לבית. הקיצר, אני מאבטח מתקנים, בשמירה אני שומר עם מנהל/מנהלת שער+3 בנות תורניות וגם יש מבנה שהוא בתוך המתקן שקוראים לו אבטחת מידה שזה נקרא ש.ג הבסיס. טוב, כל זה לא משנה. אני אחד מהבחורים האלה שיודעים לדבר עם בחורה, אבל לא ידעתי איך לגשת ולפעמים לא היה לי ביצים לעשות דברים עד שקראתי והתעמקתי באומנות הפיתוי שזה היה לפני 4 ימים, משו כזה... התחלתי ללכת על בחורות כל הזמן בש.ג ובחד''כ כי זה ממש פשוט והלך לי לא רע. באחד מהמקרים גם קבעתי עם מישי להפגש חמישי הזה, אך לא משנה היא ממש לא הטעם שלי וזה היה סתם סט בשביל לראות כמה זה עובד. היה לי ביטחון עצמי נמוך אני יכול להגיד שאחרי שקראתי הרבה מאמרים על ביטחון, עלה לי הביטחון. הובכן, יש ילדה מאבטחת מידע, הייתי נותן לה 8.5 ... היא עצמה סקסית, קטנה ויפה ואני רוצה להשיג אותה, היא דיי ביצ'ית אבל נחמדה. הקיצר היא הלכה לדבר עם 2 התורניות בוטקה מאחורי, ואני פתאום מופיע. התחלנו לדבר כזה אני היא, ו-2 התורניות. לאחר מכן התפתחה שיחה נחמדה אבל כל הזמן 2 התורניות נדחפו ואני לא יכול להגיד לה יש מצב לחטוף אותך ל-2 דק' למה אני בשמירה. היא הייתה צריכה ללכת, לאחר מכן התורנית השניה שהיא שומרת מתחת לאבטחת מידע אמרה לי לבוא בשביל לדבר איתה ולהעביר ת'שמירה... אחרי זה 8.5 פתאום מופיע התחילה לדבר איתה וכו', גם יצאה איתי לעשן סיגריה... בשיחה הקודמת שלי ושלה ועם 2 התורניות, שאלתי מה העדה שלה ואז היא ענתה לי שהיא רבע עירקאית, איטלקית אנערף ... אמרתי וואלה? את נראת תימניה... אחת התורניות אמרה מה היא לא כוסית? אמרתי, כוסית? כן, אני נשמך אליה... היא הסמיקה אחושילינג ועשיתי את זה גם בשפת גוף די נכונה. אוקי, כעת אני, תורנית והיא מדברים, והיה לנו שיחה טובה פתאום היא הציעה לי אם יש מצב שאני עוזר לה במשו במקום שבוא היא עובדת, אמרתי לה בכיף, אבל אז המפקד התקשר אליי בקשר למשו ולא יכלתי לבוא בסופו של דבר... הקיצר היה לנו שיחה נחמדה, אני בטוח שהיא יודעת שאני רוצה אותה בקטע של קשר, הוספתי אותה לפייסבוק אבל אני כמו אדיוט לא ביקשתי ממנה תמ'ס לא היה לי מספיק ביצים בגלל שהיינו כמה אנשים בשמירה ואני גם חדש בקטע הזה. יש לי ביטחון ואין לי בעיה עם עצמי ושום דבר אחר, הבעיה שאני משכונת מצוקה כזאתי מהדרום והיא גרה במושב של עשירים ליד ת''א, לא יודע עד כמה זה משפיע זה יכול להוריד ת'סיכויים שלי? עוד דבר, אני חוזר לצבא רק שבוע הבא, יש לי אותה בפייס וכעת היא בבסיס איך אני פותח איתה שיחה בפייס? תודה רבא, ואם יש מצב למאמרים שיעזרו לי שאוליי לא קראתי ולכמה עצות אני אשמח. תודה.

2. קישורים ממומנים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אם היא צפונית היא לא מכירה שכונות מצוקה אין לך מה לדאוג חח.
    פשוט תשאל אותה מה הטלפון שלה בפייסבוק ותציע לה לצאת.

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    אם היא צפונית היא לא מכירה שכונות מצוקה אין לך מה לדאוג חח.
    פשוט תשאל אותה מה הטלפון שלה בפייסבוק ותציע לה לצאת.
    היא עדיין לא מכירה אותי מספיק טוב, היא רק יודעת ת'שם שלי ואיפה שאני גר. אני חושב שעדיף שאני אשמור על פרטים לאח''כ באמת, אבל אני עדיין חושב שעדיף לדבר איתה קצת בפייס מאשר ישר לשלוח לה הודעה ולבקש מס' פלא ושניפגש, או שעדיין לא גידלתי ביצים על ללכת ישיר, אפשר עוד עצות חבר'ס ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

זה עדיין רלוונטי?
    ב-9 ימים הרבה דברים משתנים.
    תעדכן ואני אנסה לעזור.

ואתה חדש בתחום אבל יש לך נקודת פתיחה מעולה. מלא פוטנציאל אני רואה פה.
    משהו בביטחון (בחלקים שכן היה לך) ובזה שאתה מחוספס מזכיר לי את רודני, זו מחמאה ענקית אחי. הוא שפיץ על.

ציטוט נכתב במקור על ידי Idan64 צפיה בהודעה
    זה עדיין רלוונטי?
    ב-9 ימים הרבה דברים משתנים.
    תעדכן ואני אנסה לעזור.

ואתה חדש בתחום אבל יש לך נקודת פתיחה מעולה. מלא פוטנציאל אני רואה פה.
    משהו בביטחון (בחלקים שכן היה לך) ובזה שאתה מחוספס מזכיר לי את רודני, זו מחמאה ענקית אחי. הוא שפיץ על.
    עדכון* במוצ״ש הייתי במסיבה, ישבו אני ועוד 2 חבר׳ה, באו 3 בנות אחת שאלה אם היא יכולה לשבת איתנו כי לא היה מקום... התחלתי לדבר איתה וכו, התחלתי לדבר איתה שאלתי אותה משו על חברה שלה ואז היא אמרה מה אתה צריך ממנה? אמרתי כלום כדאי שחבר שלי יזרום עליה ואני עלייך קיצר אחרי 5 דק נתתי לה תפלא שלי אמרתי בקשה תרשמי כולה מחויכת רשמה רקדה איתי כל הערב באתי לצאת מהמועדון לא נתנה לי, היא שלחה לי הודעות ואישהו מצאה אותי בפייס דיברנו דרך אסמסים לאחר מכן אמרתי לה קיצר עזבי משחקים באלך לבוא אליי היא אמרה לי תבוא אתה אמרתי לה אני לא יציע שוב קיצר היא נסעה אליי נתתי בה 3 מספרים והדרכתי אותה לתחנת אוטובוס ליד הבית אמרתי לה שאין לי כוונה אחרת חוץ מסקס ואם בא לך להנות שוב את יודעת איפה אני גר קיצר הלך טוב בקשר לבחורה מבסיס שלשום חזרתי אתמול ישבו בשמירה על סיגריה שאלה אותי משו לא זוכר מה עניתי והיא אמרה לי אתה חמוד אבל יש לה שפה מוזרה של צפונבונית מצפון תא ואני ערסוואט דרומי קווקזי עם תעודות ולא מבין אותה כ״כ ולא יודע איך לדבר עם בחורה כזאת אני מרגיש שהיא רוצה אבל לפעמים גם לא קשה לי לקלוט תשפת גוף שלה מה גם אתמול בגלל שכולי מנופח טז היא עבדה בחצר באתי מול כל חברות שלה והתחלתי לעבוד עם מעדר בסקסיות חח שמתי לב שהיא עמדה לי הסתכלה ונגעה לעצמה בשיער קיצר איך להמשיך לדבר איתה גם בפייס ואיך להתחיל תשיחה תודה לכם

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect