נכתב במקור על ידי
Cats Lover
משהו מצחיק .לפני איזה שבוע נישקתי מישהי (זאת שהתחלתי איתה בפייס, לא פרסמתי פה אבל פירסמתי בקבוצת פיקאפ בפייס עם תמונות),
ואתמול לתדהמתי הבנתי שזאת ידידה של אחד החברים שלי שהיה דלוק עליה וסיפר לי עליה לפני כמה חודשים,הוא גם התייעץ איתי על איך להשיג אותה .
אני לא כל כך הצלחתי לעזור לו, היא היתה כל כך קשה, כל כך מתנשאת, ביצ'ית ועסוקה, חשבתי שעם אחת כמוה אפילו למיסטרי אין סיכוי .
הוא סיפר לי שהיא ביצ'ית,כל הזמן עסוקה, מתנשאת, שיש לה סטנרטים ממש גבוהים, שאין מצב שהיא תתנשק בדייט ראשון ואין מצב שהוא לא ישלם עליה במסעדה, שצריך המון DHV כדי להשיג אותה וכו וכו וכו .
ביצ'ית ומתנשאת? אני פשוט התחלתי איתה בפייסבוק .
כל הזמן עסוקה? דיברנו פאקינג 6 שעות בפלא,בלילה (ממש הגזמתי גרמתי לי לקרינה באוזן)
כל הזמן עסוקה 2? היא גרה בבינימיה והיא הגיעה עד תל אביב בשביל להיפגש איתי....
סטנדרטים גבוהים? טוב..אני באמת סקסי .
צריך המון DHV כדי להשיג אותה? ממ לא יודע אם היה לי DHV או משהו .
אין מצב לא לשלם עליה בדייט? הדייט שלנו היה על ספסל בפארק וקפצנו קצת בטרמפולינות (יש לי שם חינם) .
אפילו נסטי לא קניתי, וזה בשיא החום.
לא מתנשקת בדייט ראשון? הושבתי אותה על הדשא בפארק הירקון ונישקתי אותה . היא היתה בשוק אבל זרמה .
לא המשכנו תקשר כל כך,רק קצת בפלא, היא בדיוק התגייסה לאנשהו עכשיו ולא נראה לי שניפגש בחודש הקרוב.
אבל מה שאני בא להעביר לך פה שאין דבר כזה מישהי ביצ'ית \ עסוקה\ מתנשאת\סטנדרטים גבוהים וכו' ...
ברגע שיש לך גיים והיא קצת אוהבת את המראה שלך, אתה חזק בפנים.
ולכל הסקפטיים - אפשר לעבוד על מראה .
אם האקסית שלך מגעילה אליך, אם ידידה שלך ביצ'ית אש, קח שיטה מנצחת להצלחה ממני :
עזוב אותה,שים אותה באיגנור , תתחיל להשתגע על לצאת לשטח, להכיר, לנשק, לזיין בנות חדשות ולקחת את תחום השיפור העצמי בצורה מאוד רצינית .
להכיר חברים וידידות . לעשות משהו עם החיים שלך, לימודים, עבודה, חיים, לצייר, לגלוש, להתנדב , לכתוב ,לקח קורס משחק לעשות דברים שאתה באמת רוצה .
לחזור אליה עוד חצי שנה בן אדם חדש והפתעה : היא כבר לא תהיה מגעילה וביצ'ית .