קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מתי בפעם האחרונה
    על ידי next25 בפורום סקרים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 04-12-2005, 22:59
  2. [בעיה]רצינית במחשב פרטים בפנים
    על ידי TmTm בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 29-11-2005, 01:56
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 06-11-2005, 22:19
  4. שבירת רגל! אחח... הנריק לארסון
    על ידי Dr.ed בפורום כדורגל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 05-11-2005, 19:05
  5. מי זה בסוף ב"פוסט המליון" ?
    על ידי -עדי- בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-10-2005, 16:49
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

שבירת המגבלה האחרונה - פוסט בנימה רצינית

ברירת מחדל שבירת המגבלה האחרונה - פוסט בנימה רצינית

בין כל אשכולות הנאצה, הרכילות והתוכחות שעפים פה בזמן האחרון
    החלטתי לכתוב לכם כאן משהו טיפה יותר רציני ונוגע לתחום, משהו שלא עשיתי הרבה זמן..

אז באתי לספר לכם על התנערות ממה שאולי הייתי קורא לו "אמונה מגבילה".
    מי שמכיר אותי מעט , מהפורום או מחוץ לפורום, יודע שאני לא מאלה שיש להם באמת בעיות עם המין השני
    תמיד הייתי בעל ביטחון, האלפא בסיטואציות חברתיות ותמיד השגתי מה שאני רוצה בלי להתפשר [אפילו ההפך]

אבל אם היה משהו , אפילו אם הדחקתי את זה או בקושי העלאתי את זה על מחשבתי, שהיה יכול לגרום לי לעיכוב זה
    עניין הגיל.

כל מה שאני זוכר זה שלא היה יוצא לי להתחיל עם בנות גדולות ממני
    וגם אם היתה אינטרקציה, משום מה לא באמת הייתי חושב שיצא מזה משהו
    למרות שאני חושב שעמוק בפנים היה לי איזשהו פטיש לגדולות יותר..

כמו שאני זוכר את הפורום הזה לאורך שנותיו [אגב הפורום חגג יום הולדת לא מזמן]
    כל כמה זמן צץ הפוסט הזה בנושא גיל.
    אם זה אפשרי
    איך היא תגיב
    אם היא לא תזלזל
    וכו'

אז כן, כנראה שגם לי היה עד לא מזמן את הבעיה הזאת למרות שלא הייתי מתעמק בה
    כנראה חשבתי "מה יש לה לחפש עם מישהו קטן ממנה"
    אבל החודשים האחרונים הוכיחו לי שאני טועה.

כבר 6 חודשים שאני מוצא את עצמי מסנג'ר בין בנות הגילאים הגדולים ממני
    אופציות מגוונות: שנה מעלי, 3, 6
    חלקן אני סוגר, חלקן אני שומר בתור ידידות ומשם יוצר קשרים עם עוד נשים בעלות ותק..
    כנראה באמת שזה עושה לי משהו, כי עכשיו אני פשוט לא משתין על בנות גילי או קטנות ממני
    כנראה כי הבנתי שלהתחיל עם מבוגרות יותר זה לא באמת קשה
    ------------------
    אבל לא באתי לספר לכם על מה שאני עשיתי
    באתי לספר לכם איך עשיתי
    והפתרון הוא דיי פשוט:
    אל תעכבו את עצמכם באמונה המגבילה הזאת. היא השכיחה ביותר הייתי אומר
    אבל כמו במשחק, אתם צריכים להראות ביטחון. זה מה שמניע את הכל בעייני.
    כיום כשאני פותח סט של בנות 24, אני לא חושב על הגיל- אני חושב על הבנאדם. וכשאני מסתכל על זה ככה אני רואה שוויון או אפילו התנשאות.
    ואחרי שצוחקים מדברים מספרים סיפורים ונוצרת דינמיקה
    יוצא לי לגלות להן את הגיל שלי והן בשוק.. [זה לא ימנע כלום, זה אפילו חיובי בעייני]
    לא פעם לא האמינו לי . אין לי זקן רציני, אני לא נראה מחוספס, ואני לא הולך עם חולצות של "עד מתי אוג' 07"
    אבל בקלות הן נדהמות ואומרות לי שאני מדבר כמו מישהו בן 25
    מה בן 25 היה עושה? מדבר אליהן בביטחון וכמו שאתם מדברים אל ילדות שקטנות מכם בשנתיים
    מסתבר שזה בדיוק מה שאני עושה, שגורם לנשים מבוגרות ממני להכניס אותי בקלות למעגל שלהן..

לסיכום:
    העולם הוא לא כמו שאתם חושבים, ואין באמת חוקים.
    זה רק דברים שנראים לכם כמו חוקים [מה שעושה את זה יותר כיף להפר :] ]
    עניין הגיל הוא אמונה מגבילה, כי ככה באמת זה הנורמה [סביר להניח שאבא שלכם גדול מאימא שלכם]
    את כל זה ידעתי, אבל משום מה עניין הגיל עדיין היה נראה לי מסובך. ובכן- הוא לא.
    ולי לא היה מישהו שיוכיח לי את זה, לכן אני כותב את זה פה בשבילכם.

ביטחון, גובה עיניים, אולי אפילו מעט פוזה מתנשאת.
    תתנהגו כרגיל ולא כאילו יש לה יתרון של ותק עליכם,כי כמו כל שאר המגבלות- זה רק בראש שלכם.

זיון מהנה 3>

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ככל שאתה תתרגל יותר, ככה תקבל תוצאות גבוהות יותר מהפעם הקודמת.

כל הכבוד אחי, בהצלחה בהמשך !

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

גם לי יש את העניין של הגיל כאמונה מגבילה מאוד. אני עוד לפני גיוס והפער בין בחורות בשנות ה20 לילד שעוד לא בן 18 הוא כל כך גדול בעיניי שזה מגביל אותי. בן כמה אתה?

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    גם לי יש את העניין של הגיל כאמונה מגבילה מאוד. אני עוד לפני גיוס והפער בין בחורות בשנות ה20 לילד שעוד לא בן 18 הוא כל כך גדול בעיניי שזה מגביל אותי. בן כמה אתה?
    כנראה גדול ממך בלא יותר מדי.

בהתחלה עוד הייתי משקר לגבי הגיל שלי, בנוסח:
    היא: בן כמה אתה?
    אני: נחשי
    היא: 23? [סתם דוגמה]
    מכאן אני נותן לה הרגשה טוב ואומר לה "יפהה"

אבל מי שמכיר אותי יודע שאני נהנה יותר מהמשחק ומאתגר
    אז כבר היה על הזין שלי להגיד את הגיל האמיתי.

בקיצור, אני לא יותר מדי גדול ממך ובחודש האחרון הייתי עם מישהי בת 21 בת 22 ושנה מעלי במקביל.
    בכלל, הפוסט הזה נכתב בגלל שכרגע יש לי מישהי טיפה יותר קבועה, ובמקרה זאת הצעירה מבין השלושה שציינתי שורה למעלה , אמנם היא לא המבוגרת יותר
    אבל זו לא הפונקציה העיקרית. היא פשוט הרבה יותר כייפית מהשאר =]

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

נראה לי זאת האמונה המגבילה הכי חזקה שלי, כי אני יודע שאצלי יש לה בסיס חזק. זתומרת, נגיד אני מדבר עם מישהי והיא הכי מדהימה בעולם ואני מגלה שהיא עוד לא בצבא זה ממש מוריד לי ומניסיון גם לא כייף כל כך לדבר עם כזה בן אדם. אתה שומע סיפורים שאתה עברת לפני שנתיים. בגלל זה זה נראה לי קצת בעייתי שסטודנטית שעכשיו לומדת לתואר תרצה להיות עם מישהו בצבא, תקופה שכל כך רחוקה ממנה....
    חח אבל יכול להיות שזה סתם מחסום שבי שמדבר ושסתם נפלתי על סתומות...

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

דניאל חח בן כמה אתה? תפסיק לדבר ברמזים

אני גם: מרגיש קטן, שווה פחות, כאילו אני לא ברמה שלהן.
    זה מה שעולה לי בראש כשאני חושב על לפתוח מישי בת 24 (אני בן 19).. (כשאני פותח אני לא חושב על הדברים האלה, הם עלו כי ניסיתי להרגיש את ההשפעה של פער הגילאים).
    אני די בהתחלה, עדיין לא סגרתי בנות כאלה. ביינתים הכי גדולה שסגרתי ממנה מספר הייתה בגילי.
    חייב לציין שזה גם תלוי בבנות, פתחתי כמה (בחודש האחרון 2) נשואות בנות 23, ואני זוכר גם בנות 26 וגם 27 שאין להן חבר.
    צריך לפתוח הרבה עד שאתה נתקל בדבר המתאים. יש שפע פה, זה נותן הרבה אופטימיות.

כמו הרבה דברים (אם לא הכל) בפיקאפ, זה נראה קשה, אבל אחרי שאתה עושה את זה, אתה מבין שזה לא באמת כל כך מסובך.
    הפעם הראשונה קשה, אבל אחריה זה נהיה קל יותר ויותר.
    וזה מתחיל מהדברים הכי קטנים כמו לפתוח בפעם הראשונה, או לסגור פייסבוק בפעם הראשונה, לסגור מספר בפעם הראשונה, דייט ראשון, לזיין.

זה מה שכיף: התגמול, והתובנה שאתה מסתכל אחורה אחרי שסימנת V על משהו ומבין ש"וואלה, זה לא כל כך קשה, זה כן אפשרי".
    ואז, אז אתה מתחיל לחפש את פסגת ההר הבאה!

פיקאפ זה כיף
    נערך לאחרונה על ידי Idan64; 29-08-2012 בשעה 22:16.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

כמה פעמים זה קרה לך שבנות שיודעות שהן יותר גדולות ב 2-3 שנים זרמו איתך?
    קשה לי להאמין שאם הן מודעות לזה והיא לא נואשת או משו זה יזרום. בחיים לא ראיתי\שמעתי דבר כזה. הייתי עם 2 בנות שגדולות ממני אבל הן ממש לא ידעו תגיל האמיתי שלי..

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    כמה פעמים זה קרה לך שבנות שיודעות שהן יותר גדולות ב 2-3 שנים זרמו איתך?
    קשה לי להאמין שאם הן מודעות לזה והיא לא נואשת או משו זה יזרום. בחיים לא ראיתי\שמעתי דבר כזה. הייתי עם 2 בנות שגדולות ממני אבל הן ממש לא ידעו תגיל האמיתי שלי..
    כמו שאמרתי
    כבר אין לי בעיה להגיד את הגיל שלי
    ראשית, כי באמת לא מעניין אותי אם יצא מהן משהו או לא- אני מוכן לקחת תסיכון שהיא תראה בי ילדון
    שנית, בגלל שאני מברך על כל שנה שאני צעיר ממי שגדול ממני, יש לי פוביית התבגרות קשה לכן אני מתגאה בגיל הצעיר יותר שלי =]

לגבי החלק השני :
    בזה גם אני האמנתי..

אבל אני חושב שהכל כמו שאמרתי תלוי במה אתה משדר
    אני מניח שכיף להן איתי מספיק עד שהן לא חושבות על הגיל, או ההפך, הן חושבות על הגיל ובגלל זה מתפלאות.
    כמו שאמרתי, אם הן בשוק כשאני מספר להן בן כמה אני והן אומרות "אבל אתה מדבר כמו מישהו בן 25" פונקציית הגיל עפה..

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

חחחחח
    אני רוצה לראות בעיניים שלי

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

צודק. אני גם הייתי באמונה הזאת שאין סיכוי להביא מישהי שהיא יותר גדולה ממך, עד שיצאתי עם מישהי בת 21 שגבוהה ממני בראש.. (אני בן 18)
    והיא עוד קבע לי עובדה שהיא נמשכת בעיקר לשמנים וגבוהים.. שזה ההפך הגמור ממני ועובדה שלא התרגשתי מזה והבאתי אותה כמו גדול.
    רק בניגוד אליך הייתי צריך לשקר לגבי הגיל האמיתי, אני בספק שהיא הייתה נמשכת אם היא הייתה יודעת לגבי הגיל שלי.. כנראה שאי אפשר לדעת עד שלא מנסים.

ציטוט נכתב במקור על ידי Pinkman צפיה בהודעה
    צודק. אני גם הייתי באמונה הזאת שאין סיכוי להביא מישהי שהיא יותר גדולה ממך, עד שיצאתי עם מישהי בת 21 שגבוהה ממני בראש.. (אני בן 18)
    והיא עוד קבע לי עובדה שהיא נמשכת בעיקר לשמנים וגבוהים.. שזה ההפך הגמור ממני ועובדה שלא התרגשתי מזה והבאתי אותה כמו גדול.
    רק בניגוד אליך הייתי צריך לשקר לגבי הגיל האמיתי, אני בספק שהיא הייתה נמשכת אם היא הייתה יודעת לגבי הגיל שלי.. כנראה שאי אפשר לדעת עד שלא מנסים.
    זה מה שאני אומר!
    אולי זה כיף והכל להיות עם מישהי שגדולה מכם
    אבל מה איכפת לכם לנסות להצליח למרות המכשול של הגיל?
    פעם הבאה אל תגלה את הגיל שלך, עד שתרגיש שיש כימיה טובה ואז תגלה לה
    זה אתגר, שיניב לסיפוק גדול יותר של הצלחה, שיגרום לכם להבין שאין הרבה דברים שיכולים לעמוד בפניכם

בהצלחה בפתיחת הדלתות =]

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

לבנות זרות אתה מספר ת'גיל שלך אבל לנו לא?
    Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakens
    The beginner does what's easy. The master does what's important.
    To the brave and the faithful, nothing is impossible.
    A runner runs against himself, against the best that's in him.
    Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.
    Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.
    (אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אני רוצה לחדד משהו.
    בנות בוגרות יותר, ואני מדבר על גילאים 26+ הם בנות עם נסיון עצום בכל הקשור לגברים..אם זה סתם איך לפלרטט עם גבר, איך להדליק גבר ומן הסתם..איך לגרום לגבר לבכות מרוב הנאה במיטה..נשים בגילאים האלה הן פשוט אלוהיי הסקס.

אז בחלק הזה אני חיי להסכים שפשוט כדי לשבור את הסטיגמה הזאת ומהר כי אתם מפסידים המוווווןןןןן בזה שאתם לא מתחילים עם בנות גדולות ממכן..זה לא יאמן, הן פשוט יודעות מה עושה טוב לגבר. ממליץ

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

זה אמונה מגבילה שאנשים מאמינים בה,זה כמו לקיים סרט,ואי אפשר לצאת מסרט כזה אם שני הצדדים הם השחקנים,אפשר לשבור את זה רק אם צד אחד משחק.

אבל זה כמו כל אמונה לגביי נשים,עדיף לשבור את כולם ישר ומהר,אפשר למנוע הרבה סבל ככה.

אני שמח שהחוויה הזאת הביאה לך איזה שהוא ניסיון,ובאמת שברת עוד סרט שקיימת לעצמך בראש

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אני שמח שהחוויה הזאת הביאה לך איזה שהוא ניסיון,ובאמת שברת עוד סרט שקיימת לעצמך בראש
    לא עוד, היה רק אחד : ]

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect