קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 21-07-2012, 09:21
  2. [ייעוץ] רגליים קרות מול השער
    על ידי Rocker42 בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 04-10-2011, 04:11
  3. רגליים קרות
    על ידי gtalst בפורום סיקורי סרטים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 21-05-2010, 12:38
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

כשהבחורה מקבלת רגליים קרות שנייה לפני..

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל כשהבחורה מקבלת רגליים קרות שנייה לפני הסקס.

האלן.
    כבר נתקלתי מספר פעמיים בתופעה שממשיכה לחזור על עצמה והייתי שמח לקבל תעזרה מהחברה שמבינים עניין.
    אתה מכיר בחורה , הכול טוב ויפה , מדברים ,שומרים על קשר , צוחקים , שותים ,מתחרמנים.
    אחרי כמה מפגשים כאלה מגיעים למיטה , מתחילים במשחק המקדים ופתאום.... בום. היא אוכלת סיבוב ומקבלת רגליים קרות
    וכאן נגמר הסיפור.
    בכל מקרה מה הדרך הכי טובה להתגבר על המצבים האלה?
    נערך לאחרונה על ידי Pinkman; 31-08-2012 בשעה 14:14.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

א- לחזור שלב אחד לפני הסקס, להשאר בשלב הזה פרק זמן ואז לנסות שוב.
    ב- לדבר איתה
    ג- כנראה שלא חיממת את התנור מספיק...במילים אחרות- היא לא מספיק חרמנית
    ד- מוקדם מידי בשבילה..תחכה כמה חודשים (ברוב המקרים)

חפש חומר של מסטרי או אחד מאלה בנושא "LMR"
    זה הדבר הכי טוב לעשות.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    א- לחזור שלב אחד לפני הסקס, להשאר בשלב הזה פרק זמן ואז לנסות שוב.
    ב- לדבר איתה
    ג- כנראה שלא חיממת את התנור מספיק...במילים אחרות- היא לא מספיק חרמנית
    ד- מוקדם מידי בשבילה..תחכה כמה חודשים (ברוב המקרים)
    באמת יכול להיות שלא חיממתי אותה מספיק. (רק מיששתי לה תחזה וליקקתי תפיטמות אפילו לא הכנסתי לה אצבעות, טיפשי מצידי אני יודע..)
    מצאתי גם חומר מעניין על מה שקשור ל LMR.
    אם יש עוד טיפים לגבי הנושא אני ישמח לשמוע. בכול מקרה תודה.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Pinkman צפיה בהודעה
    באמת יכול להיות שלא חיממתי אותה מספיק. (רק מיששתי לה תחזה וליקקתי תפיטמות אפילו לא הכנסתי לה אצבעות, טיפשי מצידי אני יודע..)
    מצאתי גם חומר מעניין על מה שקשור ל LMR.
    אם יש עוד טיפים לגבי הנושא אני ישמח לשמוע. בכול מקרה תודה.
    תיודע..אתה לא חייב לחמם אותה רק דרך הקטע הפיזי..אם אתה רוצה לגרום לה להכנס למוד של סקס, אתה צריך לעשות את זה גם בקטע המילולי והפסיכולוגי..אצל נשים הכל עובד דרך המח. (לא סתם אומרים שנשים חכמות יותר מגברים)

פשוט בזמן המזמוזים והתחרמנויות אתה יכול ללחוש לה באוזן "מאמי, את משגעת אותתתייי..." וכל מיני כאלה, זה רק מוסיף.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    תיודע..אתה לא חייב לחמם אותה רק דרך הקטע הפיזי..אם אתה רוצה לגרום לה להכנס למוד של סקס, אתה צריך לעשות את זה גם בקטע המילולי והפסיכולוגי..אצל נשים הכל עובד דרך המח. (לא סתם אומרים שנשים חכמות יותר מגברים)

פשוט בזמן המזמוזים והתחרמנויות אתה יכול ללחוש לה באוזן "מאמי, את משגעת אותתתייי..." וכל מיני כאלה, זה רק מוסיף.
    ברור. אבל אני מדבר על הפעם האחרונה שבא הייתי פחות חזק מהבחינה הפיזית ואולי זה אחד הגורמים לבום.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

יש סיכוי

טוב דבר ראשון, אם היית קורא את הספר ״המשחק״ של ניל שטראוס הלוא הוא סטייל, היית יודע שבמצב הזה אתה עושה הקפאה, מזה אומר הקפאה? כשאתה מגיע עם בחורה למצב שבו היא אומרת לך לא לסקס או זה מהר מידי, המטרה שלך זה לקחת לה את הרגע! הרגע זה מה שהיה לכם לפני (לדוגמא המשחק המקדים שלך) שם היא הרגישה משהו, פשוט תקפיא אותה תשנה את האווירה לדוגמא : תקום תדליק ת׳אור ותעשה משהו בחדר במקרה שבספר הוא יצחק במחשב אתה יכול לפתוח איזה הודעה באייפון שורה תחתונה המטרה היא להפנות לה גב להקשות עורף והכי לשוב לא להתעצבן כאילו סבבה לא רוצה לא צריך, תעשה את זה בצורה ישירה הכי דוך שאפשר! זה ידליק אותה לקחת לה את מה שהיא הרגישה מקודם ואז היא תשאל מה קרה? למה? אתה לא מגיב, ספור איזה דקה ותחזור למשחק המקדים, אחרי פעמיים הקפאה מילה של תומס היא שלך עד הסוף ! ;-) בהצלחה

״חדות״ היא, מילת המשחק!

לא כתבתי דבר שני אז: דבר שני תקרא את הספר ;-)

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי tomas7470 צפיה בהודעה
    טוב דבר ראשון, אם היית קורא את הספר ״המשחק״ של ניל שטראוס הלוא הוא סטייל, היית יודע שבמצב הזה אתה עושה הקפאה, מזה אומר הקפאה? כשאתה מגיע עם בחורה למצב שבו היא אומרת לך לא לסקס או זה מהר מידי, המטרה שלך זה לקחת לה את הרגע! הרגע זה מה שהיה לכם לפני (לדוגמא המשחק המקדים שלך) שם היא הרגישה משהו, פשוט תקפיא אותה תשנה את האווירה לדוגמא : תקום תדליק ת׳אור ותעשה משהו בחדר במקרה שבספר הוא יצחק במחשב אתה יכול לפתוח איזה הודעה באייפון שורה תחתונה המטרה היא להפנות לה גב להקשות עורף והכי לשוב לא להתעצבן כאילו סבבה לא רוצה לא צריך, תעשה את זה בצורה ישירה הכי דוך שאפשר! זה ידליק אותה לקחת לה את מה שהיא הרגישה מקודם ואז היא תשאל מה קרה? למה? אתה לא מגיב, ספור איזה דקה ותחזור למשחק המקדים, אחרי פעמיים הקפאה מילה של תומס היא שלך עד הסוף ! ;-) בהצלחה

״חדות״ היא, מילת המשחק!
    נשמע מעניין אבל לדעתי בסיטואציות מסויימות זה לא יעבוד.. ננסה את זה מתישהוא.
    מעולם לא קראתי שום ספר על "פיקאפ" או דרכים להצליח עם נשים או מה שזה לא יהיה.. תמיד זה נראה פטתי בעיניי, לדעתי פשוט לומדים את זה עם החיים.
    בכול מקרה תודה על הטיפ, נתן נקודה למחשבה

משתמש מתחיל
    לייקים
    39
    נקודות
    50

לא מזמן קרה לי מקרה כזה עם מישהי, שבמשך כבר איזה שנתיים, אחת לכמה חודשים - אולי חצי שנה, יוצא לנו ככה בקטנה לדבר ואנחנו נפגשים ומן הסתם שוכבים, ופעם היא כולה הייתה מצפה שזהו עכשיו אני הולך להיות חבר שלה ומתבאסת עליי אחרי זה שלא ואחרי כמה חודשים עוד פעם קצת לייקים יוצרת קשר, סמסים הופה נפגשים שוכבים וחוזר חלילה....

בכל אופן פעם אחרונה שנפגשנו הייתה לפני איזה חודש חודש וחצי ככה, וכל הערב הנושא הזה שאני לא בדיוק שומר על קשר (בלשון המעטה) לא עלה, עד ששנייה לפני שאני שם את הקונדום,שנינו ערומים, פתאום היא עושה לי "אנחנו חייבים לדבר" והתחילה אתה לא מתקשר בלה בלה בלה פהההה פיהוק אני חושב מה את לא אמיתית, ובאותה תקופה בדיוק סיימתי לקרוא את המשחק.. אז נזכרתי בקטע של הרחקה החזרה.. אמרתי אוקיי את רוצה לדבר אבל ככה אני לא יכול אני גבר קצת קשה להתרכז במצב הנוכחי אין לי הרבה דם במוח כרגע הוא נמצא במקומות אחרים, ואז התיישבתי אחורה לישיבה מזרחית, הושטתי יד לתחתונים ותוך כדי שאני מתחיל ללבוש אותם אמרתי אם את רוצה לדבר בואי נדבר אבל כמו בני אדם... וחייכתי אליה.... וואו - ההבעה על הפנים שלה השתנתה בין רגע ! נשבע לך !! אשכרה יכולתי לראות איך היא מעבדת את הנתונים החדשים שהזנתי לה עכשיו, היא הבינה שזה ממששש אבל ממש לא מה שהיא רוצה.. אז היא אמרה עזוב ומשכה אותי חזרה

מאותו רגע הבנתי שאני רוצה ללמוד פיקאפ j:
    נערך לאחרונה על ידי Rasta86; 07-09-2012 בשעה 13:17.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect