קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כתבה] מארגני משט מאיראן: לא נפליג, בשל איומי ישראל
    על ידי SinteL בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 25-06-2010, 11:59
  2. אירן איימה לתקוף מתקני הגרעין של ישראל אם תותקף
    על ידי TaMiR בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 27-07-2009, 04:36
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 19-11-2008, 19:50
  4. [הימור נעוץ] ישראל - שוויץ.
    על ידי Lee Cooper בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 19:58
  5. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 00:01
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 52

מדיניות הגרעין של ישראל כל הפחדנים שמפחדים מאיראן, כנסו ותחכימו קצת. אולי תפסיקו לפחד - עמוד 3

משתמש כבוד האוואטר של Tiger
    לייקים
    118
    נקודות
    7,330
    משפט מחץ
    "לכל פקק יש בקבוק, ולכל דלי יש סמרטוט."

הכל שטויות אמרתי ואני עדיין אומר כי הבאת עובדות לא נכונות, והחלטת לרשום עוד שטויות.
    אתה כותב ומתנסח כמו ילד קטן.
    א. אני לא חושב שאני יודע הכל אבל אני בטוח שאני יודע טוב ממך.
    ב. ישראל לא מעצמת גרעין בין הגדולות בעולם, היכולות שלנו לשגר את הנשקים שואפת לאפס. הטילים שלנו פרימטיבים. יריחו זה טיל פרימטי והטווח שלו הוא עד 7000 קמ.
    ג. לא אנחנו לא יכולים לשגר פצצות אטום על כל המזרח התיכון בלי טילי יריחו. שהם כנראה היחידים שיכולים לשאת ראש קרב גרעיני.

ומעל הכל אתה יוצא מנקודת הנחה שהאיראנים הם חבורה של בבונים, והם לא היית מאמין הם הרימו לווין לחלל לא מתקדם אבל הרימו. והם פרסואת הכורים שלהם כל כך עמוק וכל כך מפוזר שהאמריקאים מודים שכיום לא ניתן לעצור את התוכנית שלהם. ושוב אם אתה תגיב לי כנראה זה יהיה באותו טון ילדותי בלי להביא עובדות מוצקות.

2. קישורים ממומנים

זה לא משנה מה תגיד אין פה מה להבין אתה לא גוייסת למוסד בגיל 15 ואתה לא מדען אטום אז הידע שלך הוא בדיוק 0 וככה גם שלי זה שקראת מאמר או 2 באינטרנט לא אומר שאתה יודע משהו אבל ואני אגיד את זה שוב אנשים פי 1000 יותר חכמים ממך אמרו דברים אחרים ממה שאתה אומר אז בלי לפגוע אני פשוט מעדיף להקשיב להם. אני לא בלוק עם ראש בקיר אני אוהב לשמוע דעות של אחרים אבל הדעות שלך מטומטמות ואני לא מקשיב לבן אדם שפוסל דברים בלי להביא הוכחות על סמך ידע אפסי כמו שאמרתי מקודם. לפחות המילים שלי מבוססות על דברים שמדינות ומעצמות אמרו ודברים של מישהו שכן עבד בכור בדימונה והואשם בריגול נגד ישראל להבדיל ממך שלא רק שלא עבדת שם אתה גם מדבר כמו מינימום ראש השבכ או הסי אי איי.

האוואטר של MartiNi
    לייקים
    654
    נקודות
    2,600
    משפט מחץ
    Schrodinger's cat walks into a bar... and doesn't.

ציטוט נכתב במקור על ידי GoldStar צפיה בהודעה
    זה לא משנה מה תגיד אין פה מה להבין אתה לא גוייסת למוסד בגיל 15 ואתה לא מדען אטום אז הידע שלך הוא בדיוק 0 וככה גם שלי זה שקראת מאמר או 2 באינטרנט לא אומר שאתה יודע משהו אבל ואני אגיד את זה שוב אנשים פי 1000 יותר חכמים ממך אמרו דברים אחרים ממה שאתה אומר אז בלי לפגוע אני פשוט מעדיף להקשיב להם. אני לא בלוק עם ראש בקיר אני אוהב לשמוע דעות של אחרים אבל הדעות שלך מטומטמות ואני לא מקשיב לבן אדם שפוסל דברים בלי להביא הוכחות על סמך ידע אפסי כמו שאמרתי מקודם. לפחות המילים שלי מבוססות על דברים שמדינות ומעצמות אמרו ודברים של מישהו שכן עבד בכור בדימונה והואשם בריגול נגד ישראל להבדיל ממך שלא רק שלא עבדת שם אתה גם מדבר כמו מינימום ראש השבכ או הסי אי איי.
    אז כל הטיעונים שלך מתבססים על כך שאנשים במשרד הביטחון (שלפי מה שאתה אומר יותר חכמים מטייגר פי 1000) חשבו על הכל ולכן אנחנו צריכים לחיות בשקט ובשלווה, ובמהלך הטיעונים אתה תוקף את טייגר,שכביכול קרא שני מאמרים ומזה מגיע הידע שלו בנושא, שהוא לא מביא שום הוכחות, כאשר אתה לא מביא שום הוכחות (חוץ מזה שגולדה מאיר היתה ראש הממשלה בששת הימים).
    אז מי כאן לא מביא שום הוכחות?

אני מסכים לך לחזור לחצר של ביבי שיזרוק לך עצם.
    נערך לאחרונה על ידי MartiNi; 30-08-2012 בשעה 23:55.
    ציטוט נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"
    To me, beauty is the wonder of wonders. It is only shallow people who do not judge by appearances. The true mystery of the world is the visible, not the invisible.

משתמש משקיע האוואטר של Gots
    לייקים
    324
    נקודות
    2

קיצר אני לא מאמין לחירטוט הזה שיש לישראל נשק גרעיני בכלל ועם כבר ישראל היתה צריכה לתקוף באירן כשהם התחילו לבנות את הכור כי אז לישראל היה היתרון ענק ועכשיו אין לה כלום

מרטיני תמשיך להגיב אתה רק מוסיף לטמטום שלך ולבידור שלי כל בוקר. ועיגור(חחח) אין לישראל נשק גרעיני נכון? חחחחחח
    אני כבר אמרתי כל מה שאני יודע ומרטיני יטיפש אני לעומתך ולעומתו הבאתי דברים שמבוססים על המידע של מרדכי ואנונו שלעומתכם כן עבד בכור בדימונה בזמנו שהיה עוד פעיל וכן הדליף תמונות ומידע. הרבה מידע. אתה מרטיני לעומת זאת סתם טיפש שמחפש ויכוחים בלי להבין שום דבר מהחיים שלך. ועניתי על כל מה שכתבת בהודעה הקודמת שלי. ולא הטיעונים שלי לא מבוססים על שום מילה של משרד הביטחון או של ביבי כי אם היית מבין משהו מהחיים שלך היית יודע שישראל לא משוויצה בגרעין שלה בפני העולם ולא מדברת על זה מילה להבדיל מאיראן. אז כן אני יקשיב למרגל שהדליף ולא לבור כמוך. מצטער.
    ובן אדם זה שאתה עוד תקוע על גולדה מאיר רק מעיד על חוסר הידע שלך בכלום חוץ מבבגרויות בהיסטוריה וחוסר החיים שלך שאתה עוד זוכר דבר כזה חח
    עיגור חחח אני עוד צוחק עליך 
    נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 31-08-2012 בשעה 10:19.

משתמש כבוד האוואטר של Tiger
    לייקים
    118
    נקודות
    7,330
    משפט מחץ
    "לכל פקק יש בקבוק, ולכל דלי יש סמרטוט."

ציטוט נכתב במקור על ידי GoldStar צפיה בהודעה
    א. אני לא בן 15 אני קצת הרבה מעבר לגיל הזה, בשונה משלך.
    ב. הידע שלי בפיזיקה כנראה הרבה יותר גבוה שלך ובפזיקיה גרעינית בפרט. אז ככה שהידע שלי הוא לא אפס, אבל אתה כרגע אמרת ששלך אפס.
    ג. אני לא בעיה עם הדברים שאתה אומר, הם פשוט לא נכונים כי אתה מדבר על דברים שאתה לא יודע.
    ד. הוא עבד לפני 30 שנה ככה שהידע שלו לא בדיוק עדכני, והארסנל הגרעיני שלנו אם קיים קצת שונה ממה שהוא מכיר והטכנולגיה שבונים איתה פצצות אולי קצת השתנתה.
    ה. אני לא מדבר כמו ראש השב"כ או הסי אי אי, אתה פשוט מדבר כמו ילד קטן שעדיין יש לו חלב על השפתיים

למעשה שאני חושב על זה כל הטענות שכתבת אתה למעשה תקפת את עצמך והוכחת עד כמה שאתה שטותי וכמה שאתה לא מבין. חוסר ההבנה המשוועה שלך גורם לך לחשוב שכולם כמוך לא מבינים וחסרי ידע, שלמעשה אתה הוא חסר הידע פה. את צוחק על בחור שכן ידע מתי גולדה מאיר הייתה ראש ממשלה, ומנסה להוציא את עצמך למעשה החכם, אף על פי שבכל משפט שלך כתבת עובדה לא נכונה. עובדות יבשות נכונות אתה לא מסוגל לספק דבר שמראה את רמת הידע הירודה שלך. כמובן שהתגובה הבאה שלך תיהיה לתקוף את ההודעה שלי אם תחליט להגיב כי אתה לא מסוגל למעבר לזה רק לתקוף כמו ילד קטן. אם כי חוסר תגובה יהיה מעשה של ילד קטן הרבה יותר כי אתה מבין שאתה נדחק לפינה וככל שאתה רושם יותר ככה נחשפת הבורות שלך.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tiger צפיה בהודעה
    א. אני לא בן 15 אני קצת הרבה מעבר לגיל הזה, בשונה משלך.
    ב. הידע שלי בפיזיקה כנראה הרבה יותר גבוה שלך ובפזיקיה גרעינית בפרט. אז ככה שהידע שלי הוא לא אפס, אבל אתה כרגע אמרת ששלך אפס.
    ג. אני לא בעיה עם הדברים שאתה אומר, הם פשוט לא נכונים כי אתה מדבר על דברים שאתה לא יודע.
    ד. הוא עבד לפני 30 שנה ככה שהידע שלו לא בדיוק עדכני, והארסנל הגרעיני שלנו אם קיים קצת שונה ממה שהוא מכיר והטכנולגיה שבונים איתה פצצות אולי קצת השתנתה.
    ה. אני לא מדבר כמו ראש השב"כ או הסי אי אי, אתה פשוט מדבר כמו ילד קטן שעדיין יש לו חלב על השפתיים

למעשה שאני חושב על זה כל הטענות שכתבת אתה למעשה תקפת את עצמך והוכחת עד כמה שאתה שטותי וכמה שאתה לא מבין. חוסר ההבנה המשוועה שלך גורם לך לחשוב שכולם כמוך לא מבינים וחסרי ידע, שלמעשה אתה הוא חסר הידע פה. את צוחק על בחור שכן ידע מתי גולדה מאיר הייתה ראש ממשלה, ומנסה להוציא את עצמך למעשה החכם, אף על פי שבכל משפט שלך כתבת עובדה לא נכונה. עובדות יבשות נכונות אתה לא מסוגל לספק דבר שמראה את רמת הידע הירודה שלך. כמובן שהתגובה הבאה שלך תיהיה לתקוף את ההודעה שלי אם תחליט להגיב כי אתה לא מסוגל למעבר לזה רק לתקוף כמו ילד קטן. אם כי חוסר תגובה יהיה מעשה של ילד קטן הרבה יותר כי אתה מבין שאתה נדחק לפינה וככל שאתה רושם יותר ככה נחשפת הבורות שלך.
    א. תמשיך להצדיק אותי ולהוציא את עצמך טיפש אפילו את הנקרא אתה לא מבין. מי אמר שאתה בן 15? אני בן 15? שוב אתה קופץ למסקנות לא נכונות שרחוקות מהמציאות.
    ב.
    תקשיב בן אדם זה שעשית 5 יחידות פיזיקה בבית ספר שלך לא אומר שאתה מדען אטום עלק "פיזיקה גרעינית בפרט" גם אני עשיתי 5 יחידות פיזיקה ואני לא מחשיב את עצמי לבעל ידע בפיזיקה גרעינית כמוך. וכל עוד לא למדת על זה בהשכלה גבוהה אז הידע שלך שואף לאפס בדיוק כמו שלי. מבין בפיזיקה גרעינית? חחח מה יש פה להבין? למדת את זה באוניברסיטה? אני לא אמרתי אפילו פעם אחת שאני מבין בפיזיקה גרעינית אני לא מבין איך גלשת לזה. אני אגיד שוב הידע שלי בפיזיקה שואף לאפס כי 5 יחידות בבית ספר לא נותן לך לבנות כור גרעיני.זה כולה נותן לך פתח ללימודים בעתיד ואפילו את זה זה בקושי נותן. אז צא מהבועה של הגאון שלך כי אתה רחוק מזה. גם לא מדובר על למי יש ידע בפיזיקה גרעינית ולמי לא מדובר על מידע והדלפות על הגרעין של המדינה שלנו. לא צריך להיות מדען גרעין ומומחה לפיזיקה גרעינית בשביל לשמוע מרגל מדבר או לקרוא דברים שהוא אמר. מה שכן זה דבר שאתה לא יכול לעשות כמו שהזכרתי בפסקה א.
    ג.אין בעיה יכול להיות שמבחינתך הם לא נכונים ואתה רוצה שגם אני יבין שהם לא נכונים ויסכים איתך. ובטח כל מי שקורא יסכים איתך. אני מבין ומקבל אך תדע שאם היית עושה זאת בדרך אחרת אולי הייתי באמת מסכים אבל בדרך שאתה עושה זאת כל מי שקרא את ההודעות בטח לא מקשיב לך מהסיבה הפשוטה שאף אחד לא יודע מי אתה ובלי הוכחות אתה לא יותר ממילים כתובות חסרות משמעות. אז בוא אני אציג לך את זה בצורה כזו:
    מרדכי ואנונו, היחיד שהואשם באשמת ריגול נגד ישראל והדליף מידע וחומר על הכור בדימונה אמר כל מני דברים לעיתונות. הבן אדם היה שם, עבד שם.
    אז עם כל הכבוד, TIGER אתה מצפה שאני אקשיב למישהו בפורום אטרף שבא וקובע דברים ללא שום הוכחות, טענות שמבוססות על כלום ושום דבר ולא למרגל אטום שכן היה שם בפועל וכן יודע באמת מה הלך שם באותה תקופה. אתה מצפה ממני לפתוח את הראש לדעות של אחרים (לשלך הפעם) ולא מביא לי שום טענה עם בסיס רק תאוריות לא נכונות בלי הוכחות ורק משוויץ בזה שאתה חושב שאתה איזה מדען אטום מה שבתכלס אתה, שוב אני אומר כלום ושום דבר.
    ד.אתה ממשיך לחזק את כל מה שכתבתי בהודעה הראשונה. הוא עבד לפני 30 שנה ולפני 30 שנה הבן אדם הדליף שיש לנו ארסנל של מעל 200 פצצות גרעיניות וזה היה רק איפה שהוא עבד. אז שוב, כמו שאמרתי מקודם. אם לפני 30 שנה היה לנו כזה ארסנל של פצצות וכזאת טכנולוגיה אז ברור, שאחרי 30 שנה של פיתוח ושינוי הטכנולוגיה לבת ימינו יותר הגיוני שיש הרבה מעבר למה שמרדכי ואנונו אמר נכון? או שמבחינתך רק ירדנו ברמה ב30 שנה האחרונות? הטכנולוגיה השתנתה ונהייתה הרבה יותר מתקדמת. זאת עובדה פה אין מה להתווכח או שגם על זה יש לך מה להגיד?
    ה. אתה כן מדבר כמו ראש השבכ, אתה חושב שיש לך את הידע של ראש השבכ שבעצם אתה לא יודע כלום. אתה רק אומר דברים בלי להוכיח שום דבר.
    אני אתן דוגמא: אם דוד שלי היה עובד במוסד והיינו נכנסים לאיזשהי שיחה והוא היה אומר לי א' ב' ג' ד' (מה שבטוח לא יקרה חח) הייתי סותם את הפה לא אומר לו תוכיח לא אומר לו אתה טועה ואני צודק לא אומר כלום. למה? כי הבן אדם עבר, יודע, עובד עושה משהו בקשר לזה. אבל שמישהו כמוך שהדבר היחיד שהוא עושה זה לכתוב בא וזועק "תאמינו לי תאמינו לי" למרות שהוא לא יודע כלום אם אני לא אסנן את זה מהמוח שלי אני לפחות אבקש הוכחות שמצדיקות את הטענות שלו.

אני לא צוחק על בחור שכן ידע מתי גולדה מאיר היתה ראש ממשלה אני צוחק עליו שהוא נתפס על שטות. שכן אנשים מתבלבלים לפעמים לא כל מה שאני אומר הוא 100% ברור שכל אחד מתבלבל לפעמים, אם האדם החכם בעולם יכול להתבלבל בקלות אז מי אני?
    אתה מסכים איתי שגם אתה היית צוחק עליי אם הייתי מתחיל מעכשיו לחפור על זה שאתה לא יודע לקרוא כמו שהדגשתי בסעיף א'? אתה מסכים איתי שאם מעכשיו כל הודעה שאני אצטט אותך אני אכניס את זה שאתה לא יודע לקרוא והבנת הנקרא אצלך שואפת לאפס אתה גם תצחק עלי בסופו של דבר? אתה מסכים איתי שאם אדם מתבלבל כמו שקרה לך בדיוק בהודעה הזו ובטח בעוד הרבה מאוד הודעות אין זה אומר שהוא טמבל וכל הנחותיו שגויות? אז זה מה שמרטיני לא מבין כי לפי הגישה הזו גם העובדות שלך לא נכונות. אתה טיפש ובור בגלל שהתבלבלת. אני לעומתו לא חושב ככה. אני לא חושב שאני נדחק לפינה כי בנתיים כל מה שעשיתי זה לתת עובדות ודברים הגיונים לעומתך שכל מה שעשית זה רק לזלזל ולהגיד שהכל לא נכון בלי בעצם להביא הוכחה אחת.
    אז בוא נגיד שאם ההודעה הבאה שלך תהיה ללא הוכחות או לפחות דברים שמבוססים על ידע של מישהו שהיה שם בפועל או על ידע של מעצמת על כזו או אחרת אני בכלל לא יגיב לך ולא בגלל שאני נדחק לפינה כמו שאתה אומר בגלל שאין לי כוח לבזבז את הזמן שלי על אוויר. כל ההודעות האלו בדיון הזה איתך לא הביאו אותי לשום מקום רק לבזבוז הזמן היקר שלי. לא לימדת אותי כלום לא חידשת לי כלום לא שינית לי כלום במחשבה. לעומת זאת ראה תגובות של אריק ושלי שכן הבן אדם פתח לי את הראש קצת ושינה לי את כיוון המחשבה מה שאתה רחוק מאוד מאוד מלעשות. כנראה אתה לא מספיק משכנע.
    ואני בטוח שאם היית בא לי עכשיו עם איזה פוסט על שמלא בהוכחות חותכות לכל הדברים שאמרת ומלא בהוכחות חותכות שאני טעיתי בכל מה שאמרתי אני הייתי סותם את הפה ומפסיק לדבר אבל שום אני מעדיף להקשיב לאנשים שכן ראו וכן היו וכן יושבים בבית סוהר כל החיים שלהם בגלל זה ולא לך.

וסתם ככה אני רוצה להבהיר לך את תכלית הפוסט הזה כי נראה שלא הבנת. טוב כבר הבנתי מה היא רמת הנקרא שלך. (אני בטוח שזה לא נעים שנתפסים על שטויות אה? הייתי חייב להבליט את הקטע הזה בפוסט הזה אנשים מבינים שהם טיפשים חסרי ידע אז הם נתפסים על שטויות כדי להגיד את המילה האחרונה ובכאילו להוציא אנשים מטומטמים. הנקודה שלי היא שאני לא חושב שאתה מטומטם בגלל שהתבלבלת.
    תכלית הפוסט הזה באה מהמקום הכי פשוט בעולם. מקום שאין מה להתווכח לגביו
    לאחר שראיתי הרבה ילדים בפורום מפחדים שאיראן תשמיד את ישראל ב10 דקות, הייתי חייב להסביר להם כמו שעשיתי שאת מדינת ישראל אי אפשר להשמיד כל עוד יש לנו את כל מה שיש לנו. כי לפי ההיגיון הבריא, אף מדינה לא תשלח אטומים על מדינה שגם לה יש אטומים. אף מדינה לא תביא מדינה בעלת אטום לסף השמדה מההיגיון הפשוט שעל הסף הם ישתמשו בכל הכוח שיש להם. כן גם פצצות גרעיניות. הבעיה בכל זה שאיראן זה לא היגיון פשוט איראן זה לא היגיון בכלל זה חיות אדם. איראן עם אטום לא יחשבו על ההשלכות של לשלוח אטום, לא יחשבו על אם נשלח הם ישמידו אותנו. דברים כאלו לא מעניינים מחבלים. אז כן כל עוד אין לאיראן גרעין הם יחשבו טוב טוב לפני שהם ישימו את החומר הרדיו אקטיבי בפצצות שלהם כי הם יודעים מה יבוא עליהם בדיוק 10 דקות אחר כך. אבל שיהיה להם את הכוח שלנו, אני בספק אם הם יחשבו מה כן ומה לא. הם ישלחו את זה נקודה.
    אז התכלית של הפוסט באה להגיד שכל עוד לאיראן אין גרעין מדינת ישראל לא יכולה להיות מושמדת כי כל אויב יודע שיכאב לו הרבה יותר מאשר לנו אם יביא אותנו לסף השמדה. אז בנתיים אנחנו נושמים עד שלאיראן יהיה גרעין אחר כך כבר אף אחד בעולם הזה לא יהיה בטוח יותר.
    אז זהו שבת שלום שיהיה וראה בזאת הודעה אחרונה שלי אלא אם תרשום הודעה שמוכיחה לי דברים אחרים כי אם לא אני לא אתייחס בכלל אתה סתם מבזבז לי את הזמן.
    נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 31-08-2012 בשעה 12:52.

משתמש מכור
    לייקים
    164
    נקודות
    1,375

אני לא אוהב אנשים שמשתמשים במילים "ילד קטן" וכל זה..
    אלה שמתנסים יותר מדי. ממש שונא אנשים כאלה

לייקים
    324
    נקודות
    2

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

תרשו לי להוסיף לדיון מספר עובדות

כיום הפצצות המסוכנות באמת הן לא הפצצות הגרעיניות ואני יסביר למה לפצצה גרעינית מעושרת ברמה של 60% ומעלה יש רדיוס פגיעה של 300 מטר זאת אומרת היכן שהפצצה נופלת קיים רדיוס פגיעה של עד 300 מטר מעבר לזה מדובר בנשורת גרעינית שעפה ברוח הנזק הוא אומנם גדול אבל יש למדינת ישראל יכולת להתמודד עם סוג כזה של זיהום גרעיני.

הפצצות המסוכנות באמת הן פצצות המימן שכיום מוגדרת כפצצה החזקה ביותר בעולם. מספר נתונים:
    • פצצת מימן חזקה פי 3500 מפצצת אטום
    • בהשוואה לירושימה ביפן פצצת מימן היא חזקה פי 3000
    • אפשר לייצר פצצת מימן רק על ידי ביקוע ויתוך גרעיני בגלל שיש צורך להגיע לטמפרטורות של יותר מ 3000 מעלות חום ולכן יש צורך בטכנולוגיה גרעינית
    • הסכנה האמיתית היא יכולת יצור של פצצת מימן על ידי טכנולוגיה גרעינית שתהיה לאירנים.
    העיגול הקטן למטה בצד שמאל זאת הגדלה של פצצת ירושימה לאומת פצצת המימן TSAR שפצצו הרוסים בשנת 1963

הרוסים ב 1963 עשו ניסוי ובנו פצצת מימן שה
    עוצמה שלה הגיעה ל 57 מגהטון זאת הפצצה הכי גדולה שפוצצו אי פעם.
    לפצצה קראו TSAR במקור הפצצה הייתה אמורה להגיע ל 100 מגהטון אבל הרוסים חששו שפצצה כזאת תהיה יותר מידי עוצמתית. הפצצה גרמה לגל הדף שהקיף 3 פעמיים את כדור הארץ (על פי מקרות מדעיים)

הסרטון שצולם צולם 1100 קילומטר כיאלו אתה עומד בחיפה ומסתכל לכיוון אילת
    מוצג דימוי לכוחה של הפצצה מי שרוצה לצפות בסרטון משנת 1963 יכול לעשות חיפוש בגוגל

אגב לישראל יש 380 מגהטון הפצצה הכי חזקה שיש מכולם אבל היא לא נוסתה היא יכולה להשמיד את כל המזרח התיכון כולל את הצפון אפריקה

נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 31-08-2012 בשעה 14:14.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

לייקים
    324
    נקודות
    2

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה

אגב לישראל יש 380 מגהטון הפצצה הכי חזקה שיש מכולם אבל היא לא נוסתה היא יכולה להשמיד את כל המזרח התיכון כולל את הצפון אפריקה

עכשיו אתה מפגר שאין ! ניראה לך באמת ישראל מחזיקה בפצצה כזאת.
    ?

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

קודם כול בוא נשמור על צורת דיבור של בני אדם. אתה רוצה להתבטאות כמו בן אדם או כמו ילד.

עכשיו לדעתי לישראל בהחלט יכול להיות נשק מהסוג הזה ,זה לא אומר שהיא תשתמש בו אבל מבחינת המורכבות של יצור פצצה של 50 מגהטון או 380 מגה טון אין הרבה הבדל חוץ מכמות המימן בפצצה. פצצת המימן נוצרה כתוצאה מתחרות בין רוסיה לארצות הברית למי יש יותר גדול ואני לא התפלא אם גם היום מדינות עושות בינהם תחרות למי יש יותר גדול.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 31-08-2012 בשעה 16:43.

משתמש מכור
    לייקים
    164
    נקודות
    1,375

אולי שיעשו חוק נגד התבטאויות של ילדים?

חוק שיאסור על משתמשים להנסות ולכתוב משפטים עם המילים "מפגר", "ילד קטן" וכו' ?

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    קודם כול בוא נשמור על צורת דיבור של בני אדם. אתה רוצה להתבטאות כמו בן אדם או כמו ילד.

עכשיו לדעתי לישראל בהחלט יכול להיות נשק מהסוג הזה ,זה לא אומר שהיא תשתמש בו אבל מבחינת המורכבות של יצור פצצה של 50 מגהטון או 380 מגה טון אין הרבה הבדל חוץ מכמות המימן בפצצה. פצצת המימן נוצרה כתוצאה מתחרות בין רוסיה לארצות הברית למי יש יותר גדול ואני לא התפלא אם גם היום מדינות עושות בינהם תחרות למי יש יותר גדול.
    כן אחי, רוסיה בשיא המלחמה הקרה הקטינה את הגודל של הפצצה ממורכבויות לוגיסטיות כאלו ואחרות, אבל ישראל הפצפונת יכולה לבנות פצצה גדולה פי 7.5

לדעתי כולנו יודעים רק מה שרוצים שנדע, כולל מה שמרגלים כאלו ואחרים אמרו. לי אישית עצום שהתעשייה הכי ריווחתי ושמגלגלת הכי הרבה כסף בעולם, בהפרש ענק מהאחרות זה תעשיית הנשק.
    נערך לאחרונה על ידי theidan; 31-08-2012 בשעה 23:09.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ב 1953 הרוסים יצרו את הפצצה גדולה ביותר בתולדות האנושות הם הקטינו את הפצצה לא בגלל בעיות לוגיסטיקה אלא בגלל חשש שפצצה בגודל של 100 מגהטון תהיה כול כך חזקה שתפגע באזורים מיושבים בבני אדם. אתה צריך להבין שעד אותו רגע אף אחד לא ידע באמת את הכוח שטמון באותה פצצה חוץ מחישובים מתמטיים בנוסף אי אפשר להשוות את הטכנולוגיה של היום לטכנולוגיה של פעם. כיום מטוס יכול לשאת עליו מספר רב של טונות למרחק רב.

זה לא משנה אם זה 200 מגהטון או 380 מגהטון הבעיה האמיתית היא שברגע שלמדינה יש יכולת רגעינית הטכנולוגיה הזאת של פצצת מימן זמינה לאותה מדינה.

אני מסכים ב 100% תחשבו מה היו יכולים לעשות אם הכסף הזה אם לא היו מלחמות ההינו גרים בגן עדן לימודים חינם ,צמיחה כלכלית ,פחות לחץ.
    חבל שכול הכסף הזה מופנה למטרות של הרס וחורבן

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,200 | הודעות: 8,199,793 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect