אם אתה חכם אתה תצליח בכל מקום לא משנה איפה אתה נמצא...
אם אתה חכם אתה תצליח בכל מקום לא משנה איפה אתה נמצא...
|
|
חוצמזה יש דרכים להשיג גרין קארד. אני והמשפחה שלי השגנו ואין לנו משפחה שם (כאילו יש אבל זה לא רלוונטי). קשרים משחקים פה חלק חשוב.
ואם אתה קונה בארה''ב נכס אתה יכול לגור שם. לאדע אם לעבוד אבל לגור. ואם אתה קונה עסק או משהו כזה אתה נחשב תושב קבע.
וגרין קארד זה לא אזרחות אלא תושב קבע. אם בא לך להיות אזרח שם תתגייס לצבא של ארה''ב - גם "תעשה צבא" כמו שכל הפטריוטים פה חופרים, גם תעשה כסף נורמלי ולא 300 שקל שאפילו ל2 אצבעות חשיש לא מספיק, וגם תהיה אזרח עם כבוד שם כי לשם שינוי הם מכבדים תחיילים שלהם ולא כמו בארץ משתינים עליהם בקשת, לוקחים להם הטבות ונותנים לדוסים הפרזיטים האלה.
קיצר תפתחו תראש כמו שאני עשיתי ואולי ביום מן הימים תעזבו את החור הזה עם ה"אנשים זהב" שיש פה. שרובם באמת ובתמים מאמינים שישראל יכולה להשוות את עצמה לאירופה (במקרה הטוב לאירן, מרוקו, תימן או מדינה ערבית אחרת) ולא מבינים לכמה שהעולם הזה ענקי וכמה הזדמנויות יש שם.
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 29-03-2012 בשעה 19:26.
טיילר אם אתה משווה את ישראל לאיזה לבנון או משהו אני לא יודע מה לקחת..
ברור שיש תחומים שישראל בקאנטים מצד שני יש תחומים שאפשר להתפתח פה ומאוד, השאלה מה אתה עושה עם עצמך.
בכל מקום יש על מה לבכות החוכמה זה לראות את הצד היפה שבחיים ולנצל הזדמנויות ואם באמת רע לך פה עשית בשכל שאתה עף מפה.
חבר'ה... אתם מתפזרים!
נא לקרוא בבקשה.
הדיון הזה מדבר על נושא חשוב, חבל שהוא ינעל.
חחח זה לא שרע לי פה לא שהיה חסר לי איזה משהו.
פשוט פה אני מנצל אולי 10% במקרה הטוב מהפוטנציאל שלי מה שעשיתי עד עכשיו זה כלום לעומת מה שאני מסוגל והולך לעשות
אין מה לעשות ישראל זה לא אירופה ואפילו לא ארה''ב התרבות שונה בהרבה. היא מזכירה לי שילוב של ערבים ודוסים. שילוב זוועתי ד''א. בכל מדינה נורמלית לא אומרים ש"הומואים גורמים לרעידות אדמה" ולא מציעים חוקים כמו "חשמל כשר" ו"מדרכה לנפרדת לגברים ולנשים" ו"אוטובוסים כשרים" שאגב אני לא מדמיין ובאמת מדברים על זה בכנסת בשיא הרצינות וחלק מהדברים האלה יצאו לפועל כבר ועניין של זמן עד שהדוסים ישלטו בכם כי אתם כמו מפגרים נותנים להם עוד ועוד כוח והם מתרבים כמו תאים סרטניים ובסוף הם והערבים (שגם מתרבים באותה צורה) יפרקו למדינה שלכם תתחת. חוקים כאלה אפילו אירן מתביישת להציע.
בחיית אין לכם ביצים אפילו להתמודד עם כמה מהגרים (לא חוקייים אגב ואם הייתי מהגר בצורה כזאת לכל מדינה היו מעיפים אותי ממנה בשניה לחור שבאתי ממנו) סודנים אז למה אתם מצפים פה בדיוק
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 30-03-2012 בשעה 19:12.
שכחתה לציין את הפלוס שלך כישראלי לעומתם ....הם תופסים בישראלים חברים והישראלים רואים בהם תיירים פראיירים.
הייתי באיזה מעיין חתיכת חור בארץ , הישראלים מוכרים לתיירים ב10$ כוס עם מים מארץ הקודש חחחחח אם הם לא היו טמבלים היו מביאים בקבוק וממלאים כמה שהם רוצים בחינם....התפקעתי מצחוק שראיתי איך מרמים אותם הישראלים.....![]()