נכתב במקור על ידי
משתמש אנונימי
לפעמים נראה לי שלהצליח בחו"ל זה הדבר הכי קל שיש והנה הסיבות:
*קהל יעד עצום לעומת הארץ
->אתה מייצר משהוא את לא בונה רק על הארץ, גם אם אתה מתחיל בארץ, כעקרון אם יש לך מוצר טוב הוא יצליח גם בארץ וגם בחול.. קח דוגמא ישקר.
וזה רלוונטי לכל תחום בחיים אם משהו שאתה יוצר הוא טוב הוא יצליח.
*ידוע שהאמריקאים הרבה יותר בזבזנים מאשר ישראלים שכל הזמן חושבים שדופקים אותם
זה רק מראה למה זה נפלא שנולדת בישראל, אם זה ככה אוטומטית אם מישהו מנסה לפתח משהו בארץ הוא מתמודד עם הרבה יותר קשים כך שהוא יחליט להרחיב את העסק לחו"ל הוא יצליח הרבה יותר, דרך אגב זו כנראה אחת הסיבות לזה שהיש המון פטנטים למדינת ישראל ביחס לגודלה לעומת מדינות אחרות.
*הרבה יותר קל לשכנע אמריקאי לקנות משהו מאשר ישראלי
שוב כמו קודם.
*משכורת של אמריקאי ממוצע הרבה יותר גדולה משל הישראלי ממוצע
את זה לא חקרתי, גם ככה אני לא מתכוון ליהיות מתחת למישהו יותר מידי זמן ככה שזה פחות רלוונטי לפחות לי, אבל בכללי אם אתה טוב אתה תרוויח טוב ואין שום סיבה שלא תעבוד בחו"ל אם בא לך, ברור שצריך ליהיות מעורה גם בחו"ל ואין סיבה לא לעבור לחו"ל אם מרוויחים שם יותר, ברור שיש עוד שיקולים אבל כסף זה שיקול דיי רציני.(כעקרון אם אתה טוב ההצעות מהמקומות הטובים יגיעו, אני לא יודע איזה תחום אתה רוצה להתעסק, יש המון תחומים , יש תחומים שהרבה יותר חשוב להיות בתוך האיזור שכולם שם- תחום הבידור לדוגמא, ויש כאלה שזה יותר המוצרים שיצרת שיש לך יותר מגוון ליצור ואם זה טוב אז יסתכלו עליך בלי קשר- פיתוח, אבל ליהיות עם האנשים הטובים זה רק יכול לקדם אותך בדרך יותר קלה אבל גם בארץ יש אנשים טובים פשוט צריך למצוא אותם).
מצד שני סתכל אמריקה במינוס 16 טריאלייארד או אולי עוד אפס היא במשבר כלכלי מטורף לא יקח הרבה זמן עד שזה ידפוק הרבה אנשים באמריקה.(אולי זה כבר דופק חלק מהם) מצד שני ישראל היא אחת המדינות היחידות בעולם בפלוס טוב נו כנראה זה המיסים הגבוהים שהם לוקחים ממנו אבל יש לזה סיבה, אם פתאום תיהיה מלחמה יצטרכו את זה זה לא שסתם עושים את זה.(ברור שיש אנשים שמביאים להם כסף ולא מגיע להם אבל זה סיפור אחר)
*תנאי המחייה של האמריקאי הרבה יותר זולים משל הישראלי מה שאומר שיש יותר כסף לבזבוזים וקניות
חחחח מצחיק אותי שאנשים אומרים בזבוזים, אם אתה קונה משהו זה כי אתה צריך אותו זה ממש לא בזבוז , זה שאתה יכול להתקיים גם בלעדיו ואתה מכור לצרכים שלך או משהו כזה זה כבר בעיה שלך.(פשוט העולם מחנך לקניית שטויות , כל הטמבליזיה וזה..)
תנאי מחייה זולים בחול שוב זה קשור למלחמות בארץ או שאולי סתם יקרנים גם אופציה, אם אתה נכנס לתחום הביטחון בארץ אז זה מקום נפלא עם המון ניסיון.
הכל תלוי מה אתה בוחר לעשות, לכל מקצוע יש מקום אידאלי אחר שנותן לך יותר דלתות.
אני גם ככה לא מאמין בתנאי מחייה בבית לדוגמא שסתם יקר למרות שיש הרבה אופציות יותר זולות והרבה יותר זולות וסתם אנשים לא הולכים עליהם בגלל נוחות, לא שאי אפשר לעשות אותם יותר נוחות, הכל עניין של יצירתיות, דווקא הבתים בארץ זה נכנס משתלם המחיר שלהם עולה עם הזמן ככה שאם אתה קונה במקום טוב זה רווח לכל דבר.
*יש הרבה יותר תיירים שמגיעים לארה"ב מדי שנה מאשר כאלו שמגיעים לישראל
זה באמת תירוץ, יש מטוסים היום אתה יכול ליהיות איפה שבא לך, זה שיש במקום מסויים תיירים זה אומר שהתיירות מפותחת והשירותים לתיירות טובים ובעיקר שיש אטרקציות למבקרים לא שום דבר מעבר.
*אתה יכול למכור מוצרים בחו"ל שבחיים לא ימכרו בישראל
זה בולשיט, אם משהו גרוע פשוט לא יקנו אותו.
העניין הוא שאין לי מושג איך להשיג כרטיס גרין קראד או משהו כדי לעבוד שם..
האם האופציה היחידה זה להתחתן עם מישהי אמריקאית? ואם כן אפשר להתחתן ולהתגרש ישר או איך זה הולך בדיוק??
תודה