אהלן =]
אז ככה,
אני לא מהמושפעים האלה שהולכים בעזריאלי ופותחים בנות.
ואני גם לא הולך לגשת לבנות ולשאול אותן מה השעה ...
יש לי המון ניסיון בלדבר עם בחורות לגרום להן להימשך אליי וכו'.
מצד שני, אין לי כמעט ניסיון בלגשת לבנות !
בדרך כלל, את הבנות שאני משיג זה בחורות שאני מכיר או הכרתי מאיזשהו מקום או ידידות של חברים
או חברות של חברות של חברים או ידידות חדשות של ידידה ותיקה וכו'.
כלומר, אני לא באמת הולך ברחוב ופותח סטים של כוסיות בתל-אביב.
על אף שלדעתי זה מה שיקדם אותי.
אני טבעי יודע לדבר עם בנות וגם יכול להצחיק ולהזרים סט של 20 בנות כוסיות ..
לא יודע איך אני עושה את זה, נולדתי עם הכישרון הזה בלי להשתחצן אני מדבר דוגרי עכשיו
אני מצחיק אני כנה אני סגנון גבר של הClass אולד סקול כזה, אני מדבר עם בנות בדיוק כמו בנים בלי שום הבדל ואומר את מה שאני חושב.
יש לי קצת מחסור עכשיו ובזמן האחרון אני יוצא להמון ברים.
אז אני חושב על לפתוח בבר. אני דוגל במשפט .You want something. Go get it. Period
עכשיו אני מדמיין את הסיטואציה, אני יושב עם חברים בבר שבדרך כלל אנחנו איזה חבורה של 4-8 גברים.
אפחד לא ניגש לאף אחת .. כי הם פוחדים. תכל'ס זה מפחיד ולכל אחד יש תפחד הזה לא משנה כמה הוא זיין וכמה הוא שינה את הגישה בראש. אתה צריך ביצים. העניין הוא בכל זאת לקום, ללכת ולבצע עם הפחד ועם המחשבות.
זה משהו שאני טוב בו ועושה כל החיים. פשוט קם ועושה עם כל הפחד כמו משוגע בלי לחשוב. אני נחשב ה"משוגע" בכללי.
אני מוצא את עצמי יושב עם 4-5 גברים בדרך כלל בבר צוחקים נהנים והכל, מסביבנו בחורות .. פשוט יושבים, שותים והולכים.
אז כמו שאמרתי אני מדמיין בראש את הסיטואציה אנחנו יושבים פתאום אני רואה מישהי שדווקא תפסה לי את העין,
אני רוצה אותה אני קם אומר "חברה שנייה אני בא" ופשוט הולך.
בדרך כלל בבר הן יושבות כמה בנות או כמה בנות וכמה בנים.
זה לדעתי מה שאני הולך לעשות מהיום, לאמץ את הגישה של באמת לפתוח סטים אם אני כבר שם.
גם אני לא הבנתי כל כך מה המטרה של האשכול הזה חח אבל כבר כתבתי את כל זה אז ...
יש לכם טיפים ככה מניסיון שלכם בברים, ואני לא מדבר על להכיר ידידות של חבר שפגשתם בבר או שמישהי תזרוק לכם מילה (מתחילה איתכם) אלא כשאתה יושב עם חברים או חבר פשוט לקום וללכת אל המישהי הזאת שאתה רוצה ..
קרה לכם ? עשיתם את זה ? איך הלך ?
שותים לפני ? כי אני נראלי הולך לשתות. לא כמו אידיוט רק מדי פעם אני שותה כמו אידיוט .. אני מתכוון לשתות במינון.
אני לא חושב שבאמת צריך לא לשתות עם חברים רק בגלל שאולי תבוא מישהי שאתה רוצה להתחיל איתה או בכלל לא לשתות כי אתה יודע שאתה הולך להתחיל עם בנות.
לדעתי צריך לעשות מה שבראש שלך ואם יש הזדמנות אז פשוט לבוא איך שאתה.
מה דעתכם ?
תשתפו ותגידו לי מה אתם חושבים ..
תודה מראש חבר'ה![]()

ציטוט ההודעה