אני? מיסטרי מטוד?
אחי אתה לא מבין משהו. אני לא צריך לא אותך, לא את רודני ולא אף אחד אחר בסדנה שלי. אני גם לא צריך להוכיח לא לך ולא לאף אחד אחר שום דבר. מה שטיילור עושה בסרטונים בעיניי זה משחק ילדים. תשאל אנשים שמכירים אותי לא מסרטונים מה אני עושה, ותקבל את כל המידע שאתה צריך.
אתמול הסברתי לסאשה דייגיים למה בישראל לא הולך לו טוב עם בחורות ומה הוא צריך לעשות כדי שזה כן ילך (יש לזה מספיק עדים מהסדנה, אם תרצה לברר).
אני עובד בחברת הפקות, מקים סטרטאפ ועושה המון דברים שהם מעבר לפיקאפ. פיקאם מבחינתי הוא אך ורק תחביב. אני ללא ספק טוב בזה וללא ספק יכול לעמוד מול כל אמן פיתוי מהגדולים בעולם. אם אני וספיר (מספר 1 בעולם) נתנו את אותן העצות בדיוק לאנשים שבאו ושאלו אותנו שאלות כשהוא היה בארץ, כנראה שיש בנו משהו.
לכן אתה מוכרח להבין. לא, אני לא צריך אותך בסדנה. מבחינתי אני עושה לך טובה שאני בכלל מאיר את עיניך. אתה יכול לראות את זה איך שבא לך, אבל ככה אני רואה את זה וככה רואים את זה גם רוב האנשים שמכירים אותי ויודעים מאחורי מה אני עומד.
לא רוצה ללכת לסדנה? אל תלך. אני מגיע רק כי ממש מבקשים ממני. אתה יכול בעצמך לשאול את ניקולס, אני כל הזמן אומר לו "תן לי כמה שפחות, רק כשממש ממש רוצים אותי". אין לי פשוט זמן. אז אם בא לך לעשות למישהו טובה, תעשה אותה למאפי. הם ישמחו לכסף שלך![]()

ציטוט ההודעה