אם יש לי לסרטון 1500 צפיות או 50 צפיות כמה אני יכול לקבל?
אם רשמתי תאריך לידה לא אמיתי שלי אז אני יוכל לקבל כסף מה אני צריך לעשות כדי להרוויח מיוטיוב?
אם יש לי לסרטון 1500 צפיות או 50 צפיות כמה אני יכול לקבל?
אם רשמתי תאריך לידה לא אמיתי שלי אז אני יוכל לקבל כסף מה אני צריך לעשות כדי להרוויח מיוטיוב?
|
|
לא תרוויח אגורה אם לסרטון שהעלאת יהיו 1,500 צפיות. זה נראה לך הגיוני ? יש מיליארדי סרטונים כאלה..
קודם כל אתה צריך להיות פרטנר של יוטיוב, שזה אומר שהם צריכים לאשר שאתה מתאים לקבל תמלוגים. זה בכפוף לכך שאתה מעלה בדרך קבע סרטונים מקוריים שזוכים להצלחה גדולה. אם יוטיוב מאשרת אותך אתה מתחיל להרוויח אחוז מסויים מסך הצפיות שלך, וגם זה רק בגלל שיוטיוב תשתול פרסומות לפני הסרטונים שלך..
כיום יש כ-20,000 שותפים של יוטיוב שמרווחים ממנו. רובם מרוויחים כמה אלפי דולרים בחודש (שזה המון), כמה מאות מהם מרוויחים כ-100,000 דולר בשנה, ואחדים ביותר מרוויחים אפילו כמיליון דולר בשנה (למשל ההורים של הילד מצ'ארלי ביט מיי פינגר).
נערך לאחרונה על ידי lidorit3; 03-09-2012 בשעה 20:53.
חרטא מה שאתם אומרים לו פה...
אתה צריך 750 צפיות ו15 סאבס (למרות שהצלחתי עם 0 סאבס 37 צפיות)
לעשות מונטיזציה (קישור לאדסאנס)
ואז ישימו לך פרסומות בסרטונים ותקבל כסף על צפיות אבל בשביל כסף אמיתי אתה חייב 800K+ צפיות לכל סרטון שלך...
איזה שטויות, אתה אמור לקבל הודעה שאתה יכול לעשות מונוטריז לסרטונים שלך, הם ישימו פרסומות וזהו אתה תרוויח מזה, יש הרבה צופים בסרטונים? אתה תרוויח יותר כסף, יש קצת צופים. אתה תרוויח קצת.
כפי שReFreSH אמר, אני מחזק את דבריו. כיום כל אחד יכול לקבל את האפשרות לעשות כסף מהסרטונים שלו (בתנאי שזה לא מפר זכויות יוצרים וכדומה).
ואם אני רשמתי שאני בן 20 נגיד אבל אני בן 12 הם עושים עם זה משהו?
לא נכון
קודם כל צריך שיהיה לך 50 צפיות לפחות בכל סרטון ושיהיה לפחות 5 סרטונים
יהיה לך גם התחל להרווח עם יוטיוב למעלה או משהו כזה
היה לי ככה בכל המשתמשים אחד מהם צ'אנל מכובד עם הרבה מאוד צפיות אבל קיבלתי באן בADSENSE כנראה לא רצו שארוויח יותר מידי
עריכה: פארטנרשיפ זה שאתה עובד בשיתוף עם גוגל זאת אומרת שיהיו לך פרוטקציות מיוחדות כמו זה
במקום זה
![]()
נערך לאחרונה על ידי Xidox5; 04-09-2012 בשעה 16:23.
איך הופכים צפיות שניתן להפוך לרווחים לרווחים?!