קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מאמר] איך להכיר בחורה במקום העבודה או הלימודים
    על ידי JustJey בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 20-12-2009, 20:04
  2. 2 רקעים לשולחן העבודה פ33ות
    על ידי Bigbond בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 21-05-2008, 20:17
  3. שאלה בקשר ללשכת העבודה
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 27-09-2005, 00:15
  4. סיימתי היום ב11 במקום ב2...איזה כייף...=]
    על ידי אור. בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 18-09-2005, 13:25
  5. קבלו!- את שולחן העבודה המחודש שלי :)
    על ידי Niv-S בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 23:56
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

פיקאפ במקום העבודה

ברירת מחדל פיקאפ במקום העבודה

היי

אני מתחיל לעבוד בגלידריה באיזה קניון
    נראלי שיהיו שם בנות חמודות , אני עוד לא מכיר אף אחת

בעיקרון התכנית זה להכיר את הבנות ואז לבחור מטרה וכל השאר יהיו ידידות.

אז חשבתי להשתמש ב DHV ובקינו כמובן ובמחמאה + ירידה מתי שאפשר אבל לא להגזים כמובן

האמת שאני לא רוצה ללכת לפי תכנית ורוטינות אלא פשוט להיות עצמי.

להתחיל עם בת שאתה עובד איתה 24/7 זה קצת שונה מלהתחיל עם מישהי שעוברת ברחוב, אז אני מבקש כמה טיפים שתתנו לי איך לעשות את זה בדרך הכי נכונה

תודה

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

תיישם מה שלמדת ותעביר את זה במשך העבודה כמה שיותר, תראה שאתה גבר מושך תבחר לך מישהי שאתה רוצה ותזמין אותה לצאת אחרי שהראת שאתה גבר לעניין... "העבודה הזו עושה אותי רעב, באלך לבוא לאכול איתי משהו אחר כך" או כך את זה לכל כיוון שאתה רוצה.. אני לא חושב שיתאפשר לך לסגור מעבר למספר במהלך העבודה, אבל בכיף תשלב את מה שלמדת בזמן העבודה
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

ציטוט נכתב במקור על ידי .Tal צפיה בהודעה
    תיישם מה שלמדת ותעביר את זה במשך העבודה כמה שיותר, תראה שאתה גבר מושך תבחר לך מישהי שאתה רוצה ותזמין אותה לצאת אחרי שהראת שאתה גבר לעניין... "העבודה הזו עושה אותי רעב, באלך לבוא לאכול איתי משהו אחר כך" או כך את זה לכל כיוון שאתה רוצה.. אני לא חושב שיתאפשר לך לסגור מעבר למספר במהלך העבודה, אבל בכיף תשלב את מה שלמדת בזמן העבודה
    אני משדר אחושילינג ביטחון עצמי בשפת גוף , אני מנסה לדבר כמה שיותר חזק אבל יש פעמים שהיא לא שומעת אותי וזה קצת מבאס

אין לי איך לעשות DHV חוץ מזה , כאילו מה אני כבר אספר לה ?! אני לא יודע .. אז זה כל מה שאני יכול לעשות

הקטע שאני לא מבין אם היא נמשכת אליי או לא בבוקר היא בקושי אומרת בוקר טוב וכשהיא הולכת היא אומרת ביי ואין שום חיבוק או נשיקה על הלחי ,
    אבל בשעות העבודה היא נוגעת בי מלאא בכתף , יד ובגב לרוב - כדי לקבל את תשומת הלב שלי לגבי משהו שהיא רוצה לומר לי שקשור לעבודה.

אני לא מבין את זה , וגם כשאנחנו מדברים - או אם היא מסבירה לי איך עושים משהו בעבודה היא די קרובה אליי אני יכול בקלות להתקרב קצת ולנשק אבל מצד שני היא כל 20 דקות מדברת עם חברה בפלאפון או יושבת לבד על הכיסא בחוץ .

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

ציטוט נכתב במקור על ידי stokstok צפיה בהודעה
    אני משדר אחושילינג ביטחון עצמי בשפת גוף , אני מנסה לדבר כמה שיותר חזק אבל יש פעמים שהיא לא שומעת אותי וזה קצת מבאס

אין לי איך לעשות DHV חוץ מזה , כאילו מה אני כבר אספר לה ?! אני לא יודע .. אז זה כל מה שאני יכול לעשות

הקטע שאני לא מבין אם היא נמשכת אליי או לא בבוקר היא בקושי אומרת בוקר טוב וכשהיא הולכת היא אומרת ביי ואין שום חיבוק או נשיקה על הלחי ,
    אבל בשעות העבודה היא נוגעת בי מלאא בכתף , יד ובגב לרוב - כדי לקבל את תשומת הלב שלי לגבי משהו שהיא רוצה לומר לי שקשור לעבודה.

אני לא מבין את זה , וגם כשאנחנו מדברים - או אם היא מסבירה לי איך עושים משהו בעבודה היא די קרובה אליי אני יכול בקלות להתקרב קצת ולנשק אבל מצד שני היא כל 20 דקות מדברת עם חברה בפלאפון או יושבת לבד על הכיסא בחוץ .
    lol של בחורות זה דברים קטנים שאתה יכול לפרש איך שבא לך אני אומר אל תחכה לצעד שלה ואל תחכה ל100% שהיא דלוקה עלייך.. אתה צריך למשוך אותה אליך ואז בום.
    נו מה אתה רציני "יושבת לבד על הכיסא בחוץ" אתה צריך יותר טוב מזה!? לך אליה תשב לידה תפעלל אל תחכה למושיע אף אחד לא יעשה את זה במקומך
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

היא כל 20 דקות מדברת עם חברה בפלאפון או יושבת לבד על הכיסא בחוץ .
    נו מה אתה דפקט אמיתי?? מה אתה גזור?? כמו שטל אמר..נצל הזדמנויות יא שוקיסט. היא יושבת על כיסא בחוץ? צא החוצה ותעשה לה "מה לא לימדו אותך נימוסים?" ואז תגיד לה "בדרך כלל מציעים...'בא לך לשבת איתי בחוץ על סיגריה'..תיהיה נחמדה "

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    נו מה אתה דפקט אמיתי?? מה אתה גזור?? כמו שטל אמר..נצל הזדמנויות יא שוקיסט. היא יושבת על כיסא בחוץ? צא החוצה ותעשה לה "מה לא לימדו אותך נימוסים?" ואז תגיד לה "בדרך כלל מציעים...'בא לך לשבת איתי בחוץ על סיגריה'..תיהיה נחמדה "

יא מצחיקים הייתי עושה את זה מזמן אבל אסור להשאיר את הדלפק לבד אנחנו רק שני אנשים , מותר רק שאחד ישב בחוץ כל פעם ..יש מצלמות , אחרת מפטרים .
    כן אני יודע זה דפוק , ככה זה.

בגלל זה , זה מבאס ! אסור לי לצאת מהחנות כשהיא יושבת בחוץ .. אפילו לדבר אי אפשר ככה

רגע אותה בחורה עומדת איתך בדלפק? אם אין לכם אפשרות לדבר באמצע העבודה, אחרי העבודה תשאל אותה לאן היא הולכת, ואז תגיד לה אה אני בדיוק בכיוון שלך ואז יהי לה ימבה זמן אליה ותעשה את מה שיישמת

כן היא עומדת איתי בדלפק אבל זה או שיש אנשים ואז אי אפשר לדבר או כשאין אנשים היא הולכת לשבת בחוץ ..

אולי 15 דק' ביום אנחנו לבד ביחד בדלפק אבל אין על מה לדבר כ"כ ואז היא משתעממת והולכת לדבר בפלא ..
    נערך לאחרונה על ידי stokstok; 04-09-2012 בשעה 22:15.

סעמק .. היא כבר בקושי נוגעת בי ואני אומר לה ביי כשאני הולך אבל היא אומרת ביי ולא מראה אפילו כאילו שהיא רוצה שאני אתן לה איזו נשיקה או חיבוק כי אני הולך ואני מרגיש כמו במנזר או בבית כנסת של דוסים כוסעמק .. תנו לי ניסוח טוב להגיד לה לפני שאני הולך , משהו כמו :
    "אנחנו עובדים ביחד כבר כמה משמרות , מה את מתנהגת כאילו אנחנו זרים , בואי תגידי שלום כמו שצריך " ואז לתת לה נשיקה

סעמק .. היא כבר בקושי נוגעת בי ואני אומר לה ביי כשאני הולך אבל היא אומרת ביי ולא מראה אפילו כאילו שהיא רוצה שאני אתן לה איזו נשיקה או חיבוק כי אני הולך ואני מרגיש כמו במנזר או בבית כנסת של דוסים כוסעמק .. תנו לי ניסוח טוב להגיד לה לפני שאני הולך , משהו כמו :
    "אנחנו עובדים ביחד כבר כמה משמרות , מה את מתנהגת כאילו אנחנו זרים , בואי תגידי שלום כמו שצריך " ואז לתת לה נשיקה
    למה שהיא תגיד לך שלום/ביי עם נשיקה שאתה לא מדבר איתה? אחי אני יכול להשבע לך, אני עובד במפעל של אריזות אני עובד בשיא הלחץ עם כמה אנשים באותו קו ויש לחץ מטורף ותמיד אני פותח שיחה עם מישי אפילו לפעמים סתם משעמות כדאי להעביר ת'זמן, אז מה הבעיה שך שבזמן העבודה תשאל אותה שאלה פשוטה "מאיפה את/למה התחלת לעבוד פה?/איפה את לומדת?/לאן את מתגייסת? ואחרי זה היא תענה לך ותשאל גם אותך שאלות ותהיה לכם אחלה שיחה, לאחר מכן שהיא הולכת לבית תשאל אותה לאיזה כיוון את הולכת? דוגמא היא תגיד לך לכיוון הבנק, תגיד לה "וואלה זה בכיוון שלי נלך ביחד" אפילו תמציא מקסימום תחזור ברגל לבית חח פשוט תנסה אחי מה הבעיה? אם באמת אין לכם זמן לדבר בזמן העבודה, אז שאתם מסיימים פשוט תיגש אליה אם צריך תלך איתה עד לבית ותגיד לה שאתה בדרך לאיזשהו מקום וזה בכיוון שלה תעדכן אותנו

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:20.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect