קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 02-08-2009, 00:47
  2. אני צריך המלצה על שני סרטים
    על ידי SlutFatma בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 00:27
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 22:12
  4. שמעו אני צריך נקודות =//
    על ידי Shai_16 בפורום דיבורים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 14:14
  5. אני רוצה להגיד פה דבר אחד .
    על ידי zvovon בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 17:01
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

מה אני צריך להגיד לו

Angry מה אני צריך להגיד לו

טוב אז עוד סיום יום בחטיבה ואני הולך עם ילד מהכיתה ועם עוד חבר אז הוא אומר בתחילת הדרך שאולי אבא שלו יאסוף אותו הביתה אז אני שואל אותו אם אני יכול גם לבוא במכונית אז הוא אומר כן אז סבבה אנחנו נוסעים היה קצת צחוקים איזה יום נהדר
    למחרת אז הוא אומר שאבא שלו גם יבוא לאסוף אותו אז הוא אז שאלי אותו אם גם הפעם אני יכול אז הוא אומר אהה אתה עוקב אחרי רק שאבא שלי יכול לאסוף אותך ולא הבנתי מה השונה אתמול מהיום וזה מבאס ולא רק זה שזה מבאס הוא מניאק למה??? כי היה איתנו גם עוד חבר שלו הוא נתן לבוא ואני נוסע באוטובוס מסריח בלי החבר שלא יודע מה קרה לו אז גם היום אנו הולכים ולאוטובוס לקח עוד חצי שעה אז הוא הלך ברגל אז גם אני טוב אנחנו הולכים והוא פשוט לא עונה על כלום כאילו שקיללתי אותו עד מוות הוא החבר היחידי שלי מהיסודי ואני לא יכול בלעדיו בבקשה אני חסר אונים הוא עושה את זה בכוונה שהוא לא מדבר אתי אז מה אני צריך להגיד לו כדי שהוא ידבר איתי ויענה לי

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    טוב אז עוד סיום יום בחטיבה ואני הולך עם ילד מהכיתה ועם עוד חבר אז הוא אומר בתחילת הדרך שאולי אבא שלו יאסוף אותו הביתה אז אני שואל אותו אם אני יכול גם לבוא במכונית אז הוא אומר כן אז סבבה אנחנו נוסעים היה קצת צחוקים איזה יום נהדר
    למחרת אז הוא אומר שאבא שלו גם יבוא לאסוף אותו אז הוא אז שאלי אותו אם גם הפעם אני יכול אז הוא אומר אהה אתה עוקב אחרי רק שאבא שלי יכול לאסוף אותך ולא הבנתי מה השונה אתמול מהיום וזה מבאס ולא רק זה שזה מבאס הוא מניאק למה??? כי היה איתנו גם עוד חבר שלו הוא נתן לבוא ואני נוסע באוטובוס מסריח בלי החבר שלא יודע מה קרה לו אז גם היום אנו הולכים ולאוטובוס לקח עוד חצי שעה אז הוא הלך ברגל אז גם אני טוב אנחנו הולכים והוא פשוט לא עונה על כלום כאילו שקיללתי אותו עד מוות הוא החבר היחידי שלי מהיסודי ואני לא יכול בלעדיו בבקשה אני חסר אונים הוא עושה את זה בכוונה שהוא לא מדבר אתי אז מה אני צריך להגיד לו כדי שהוא ידבר איתי ויענה לי
    האמת, שאני מצדיק את חבר שלך.
    אתה מקלל אותו כי הוא לא מחזיר אותך הביתה? תגיד לי הוא חייב לך משהו?
    ומניסיון, אני גם מכיר ילדים כאלה (כמוך) והם פשוט מעצבנים אותי, אין לך טיפה פרופורציה? הוא נהג שלך? פעם ב.. מילא שיחזיר אותך אבל הוא מסיע אותך קבוע? ואם " קיללת עד מוות" את החבר היחידי שלך בגלל הסעה המניאק לא הוא בסיפור.

משתמש מתחיל האוואטר של yehonatan11
    שם פרטי
    Jonathan
    לייקים
    16
    נקודות
    28
    משפט מחץ
    When I'm Nigel

לא אני לא מקלל אותו בגלל שהוא לא אוסף אותי בחברותה אבל את החבר השני הוא כן לוקח וזה מעצבן כי אני לא מבין מה עשיתי לו הבנת
    ותפסיק להגיד שקיללתי אותו מה אתה ממציא

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

אחי פשוט תזרום תהיה חברותי ותמצא עוד חברים אל תתרגש ואל תידבק אליו תראה שאתה שווה שירדפו אחריך ולא שאתה זונה שלו

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,432 | הודעות: 8,174,019 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect