קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. דיון| הליגה הטובה בעולם היא ?
    על ידי הלוחם המונגולי בפורום כדורגל
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 17-05-2011, 19:47
  2. [דיון] מחזור מס' 4-הליגה האנגלית-הליגה הטובה בעולם!
    על ידי Taker בפורום כדורגל
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 09-09-2010, 14:44
  3. [דיון] הליגה הטובה בעולם
    על ידי YARlN בפורום כדורגל
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 07-04-2010, 17:30
  4. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 27-10-2008, 07:48
  5. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 12-12-2005, 15:22
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

הפרמייר-ליג, הסרייה A ואולי הליגה הספרדית? מיהי לדעתכם הליגה הטובה בעולם?

משתמש מתקדם האוואטר של Thiago Messi
    לייקים
    280
    נקודות
    397
    משפט מחץ
    Mes Que Un Club

ברירת מחדל הפרמייר-ליג, הסרייה A ואולי הליגה הספרדית? מיהי לדעתכם הליגה הטובה בעולם?

אז זה יהיה הדיון הרשמי לסוגייה הזו.

למרות שלשאלה הזאתי לא תהיה אף פעם תשובה פה אחד, החלטנו לראות מה אתם חושבים ; מי היא הליגה הטובה ביותר בעולם?
    לכל אוהד כדורגל בעולם, לא משנה איזה קבוצה, תהיה את הליגה המועדפת עליו- לאו דווקא שהקבוצה שלו משתייכת אליה.

סקירה מלאה ומפורטת על כל ליגה וליגה :

ליגה ספרדית (Liga BBVA):

לליגה הספרדית אין יותר מדי מאפיינים. בארסה וריאל הם השולטות, אחריהם כמובן ולנסיה, אתלטיקו מדריד, בילבאו ואסאסונה.
    סוג הכדורגל בספרד אינו כדורגל מסודר, אלא כדורגל התקפי עם הרבה גולים, ובמיוחד הגנות חלשות. הרבה כוכבים, הרבה גולים, סך הכל כדורגל שמח. ה"לה - ליגה" היא הליגה בעלת מספר השחקנים הטובים בעולם שמשחקים בה. (כמעט כל שחקני נבחרת ספרד, 2 הכוכבים הגדולים בעולם- ליונל מסי וכריסטיאנו רונאלדו,ועוד רבים מהטופ העולמי).

ליגה אנגלית (Premier Legue):

הליגה האנגלית.... כדורגל משובח, מסודר, יפה, עם מהלכים עוצרי נשימה, ובעיקר- כדורגל בריטי טיפוסי. הפרמייר ליג היא אחת הליגות היחידות בעולם שמשחקים בה מגדולי שחקני הכדורגל כיום. שחקנים כמו ואן פרסי, רוני, לאמפרד, טרי, פטר צ'ך ועוד רבים אחרים.
    בפרמייר ליג רוב הקבוצות באותה רמה, בשונה מליגות אחרות. בליגה האנגלית יש הרבה קבוצות שמועמדות לקחת אליפות, בשונה מספרד שבה רק ברצלונה וריאל הן המועמדות לכתר.

ליגה גרמנית (Bundesliga):

הליגה הגרמנית, לפי דעתם של הרבה אוהדי כדורגל, לא משתווה לליגות כמו בספרד ואנגליה, למרות שגם בליגה הגרמנית יש קבוצות טובות ושחקנים טובים. רובן,פיליפ לאם, מאריו גוצה, לבנדובסקי, ועוד שחקנים טובים מייצגים את הבונדסליגה, עם כדורגל מחולק, לא התקפי ולא הגנתי. עד לשנים האחרונות, באיירן מינכן הייתה השולטת, עד שהגיעו וולפסבורג ושאלקה שלקחו להם את האליפות, וגם דורטמונד, הזוכה האחרונה. יש לא מעט שערים, אבל יש גם שחקני הגנה טובים. פרט לבאיירן ודורטמונד, ואולי גם שאלקה, שאר הקבוצות באותה רמה.

ליגה איטלקית (Seria A):

הסרייה A, שיכולה להיות גאה גם היא בשחקנים הטובים שמשתייכים אליה, תמיד הייתה ליגה טובה וכללה חלק נכבד מהשחקנים הטובים בעולם.
    פאטו, רוביניו, אבטה, אבייטי, דל פיירו, קבאני והאמשיק הם רק חלק מהרשימה המכובדת של השחקנים אותה הליגה האיטלקית מחזיקה.
    מילאן, יובנטוס, נאפולי וגם אינטר,שבזמן האחרון חלשה, עומדות (בדרך כלל) בטופ הטבלה של הסרייה A.

________________________________________________________________________________

אז מסי ואינייסטה, ואן פרסי ורוני, רובן וריברי, או פאטו ורוביניו? איזה ליגה אתם מעדיפים ואוהבים?

אתם מוזמנים לחלוק את הדעה שלכם עם כולם

אני אישית
    , מעדיף את הליגה הספרדית. הליגה לפי דעתי הטובה בעולם, עם הכי הרבה שערים ומצבים, ופשוט כדורגל התקפי שכיף לראות.

נערך לאחרונה על ידי Thiago Messi; 08-09-2012 בשעה 15:51.

ליונל מסי - "הילד שהפך לאגדה
    " הביוגרפיה

Gràcies-Pep

Mes Que Un Club

2. קישורים ממומנים

The Man And The Legend
    האוואטר של MaoReal
    שם פרטי
    מאור
    לייקים
    853
    נקודות
    1,392
    משפט מחץ
    No Pain No Gain

להגיד שהליגה הספרדית , היא הליגה הטובה בעולם זה קצת שקר...
    כי תכלס אם אתה מוריד את ברצלונה וריאל , זה ליגה בינונית למדי
    אני אישית הכי אוהב לראות את הלה ליגה ברור , כי הקבוצה האהובה עלי משחקת שם
    אבל מבחנת רמת הכדורגל , הליגה האנגלית היא השולטת
    לא כמו בספרד רק 2 קבוצות שמאיימות על התארים , אלה שלל קבוצות:
    מנצסטר יונייטד , מנצסטר סיטי , צ'לסי , ארסנל , טוטנאהם
    הסיירה ממש מאכזת אותי ברמת הכדורגל שלה בשנים האחרונות
    ואת הליגה הגרמנית לא ממש יוצא לי לראות , אבל אני מאמין שהכדורגל שם משובח

Welcome back Carvajal

משתמש כבוד האוואטר של .Dor.
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    461
    נקודות
    46

כמו שאמר זה שמעלי,
    הליגה הספרדית נאמרת כליגה הטובה בעולם בעיקר בגלל שתי קבוצות בלבד.
    אם נוריד אותם, הייתי הולך על הליגה האנגלית, שיש בה הרבה קבוצות ברמה גבוהה,
    ומאבק אדיר לצמרת.

משתמש מתחיל האוואטר של awE7
    לייקים
    11
    נקודות
    19
    משפט מחץ
    Never give up

אבל השתי קבוצות האלה בליגה הספרדית מה לעשות. לכן אני חושב שהציגה הספרדית היא הטובה בעולם המשך דיון מהנה

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

בלי ספק הליגה האנגלית, מה מיוחד בספרד? יש שם שני קבוצות שבלעדיהם אף אחד לא היה שם על הליגה.
    הליגה הגרמנית היא ליגה טובה אבל מקופחת על ידי התקשורת ומקבלת מעט מאוד פרסום.
    האיטלקית? מתפרקת, המצב הכלכלי שם גרוע מאוד וככה גם הקבוצות נופלות.
    בליגה האנגלית יש את הקבוצות הטובות בעולם, השחקנים הטובים בעולם, המהלכים הכי יפים בעולם, כל דבר שם מדהים.
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמש מתקדם האוואטר של Thiago Messi
    לייקים
    280
    נקודות
    397
    משפט מחץ
    Mes Que Un Club

ציטוט נכתב במקור על ידי KSIOlajidebt צפיה בהודעה
    להגיד שהליגה הספרדית , היא הליגה הטובה בעולם זה קצת שקר...
    כי תכלס אם אתה מוריד את ברצלונה וריאל , זה ליגה בינונית למדי
    אני אישית הכי אוהב לראות את הלה ליגה ברור , כי הקבוצה האהובה עלי משחקת שם
    אבל מבחנת רמת הכדורגל , הליגה האנגלית היא השולטת
    לא כמו בספרד רק 2 קבוצות שמאיימות על התארים , אלה שלל קבוצות:
    מנצסטר יונייטד , מנצסטר סיטי , צ'לסי , ארסנל , טוטנאהם
    הסיירה ממש מאכזת אותי ברמת הכדורגל שלה בשנים האחרונות
    ואת הליגה הגרמנית לא ממש יוצא לי לראות , אבל אני מאמין שהכדורגל שם משובח
    ציטוט נכתב במקור על ידי .Dor. צפיה בהודעה
    כמו שאמר זה שמעלי,
    הליגה הספרדית נאמרת כליגה הטובה בעולם בעיקר בגלל שתי קבוצות בלבד.
    אם נוריד אותם, הייתי הולך על הליגה האנגלית, שיש בה הרבה קבוצות ברמה גבוהה,
    ומאבק אדיר לצמרת.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Super Pippo צפיה בהודעה
    בלי ספק הליגה האנגלית, מה מיוחד בספרד? יש שם שני קבוצות שבלעדיהם אף אחד לא היה שם על הליגה.
    הליגה הגרמנית היא ליגה טובה אבל מקופחת על ידי התקשורת ומקבלת מעט מאוד פרסום.
    האיטלקית? מתפרקת, המצב הכלכלי שם גרוע מאוד וככה גם הקבוצות נופלות.
    בליגה האנגלית יש את הקבוצות הטובות בעולם, השחקנים הטובים בעולם, המהלכים הכי יפים בעולם, כל דבר שם מדהים.

אולי אתם צודקים, הליגה האנגלית באמת יותר טובה, אבל הליגה שאני הכי אוהב לראות זו הליגה הספרדית.

משהו במשחק, בקצב, בגולים, יותר מושך אותי. אני תמיד יעדיף לראות את מסי מול רונאלדו במקום ואן פרסי מול טורס, אין ספק בכלל, למרות שהליגה האנגלית גם היא מאוד חזקה.

אמרתם גם שאם מורידים את ברצלונה וריאל, הליגה הספרדית נהיית ממש חלשה. זה נכון, אבל יש עוד קבוצות טובות, פשוט הסיכויים שלהם לקחת אליפות במקום ברצלונה או ריאל מועטים, כי בארסה וריאל זה פשוט רמה אחרת.
    ולנסיה, אתלטיקו מדריד, אתלטיקו בילבאו, אוסאסונה וכו', לא נחשבות קבוצות חלשות. וגם אם לא מחשיבים את ברצלונה וריאל בליגה הספרדית, הלה ליגה תישאר טובה תמיד עם הקבוצות שנמצאות בה. אולי פחות טובה מהליגות האחרות בעולם, אבל טובה.

מאור, הכדורגל הגרמני באמת כדורגל טוב וכיף לראות אותו , אבל הבעיה שהרבה קבוצות ששולטות בליגה בגרמניה, ויכולות להגיע לשלבים הגבוהים בליגת האלופות או בליגה האירופית, טובות רק בליגה, וכשהם מגיעות למשחקים מול הגדולות באירופה (אני לא מדבר על באיירן שבדרך כלל משחקת אפילו יותר טוב מול הספרדיות והאנגליות, וגם דורטמונד בזמן האחרון גוברת גם היא על קבוצות גדולות), הם פשוט מפשלות (קבוצות כמו שאלקה, האנובר, ורדר ברמן, שטוטגראט ועוד).

ליונל מסי - "הילד שהפך לאגדה
    " הביוגרפיה

Gràcies-Pep

Mes Que Un Club

The Man And The Legend
    האוואטר של MaoReal
    שם פרטי
    מאור
    לייקים
    853
    נקודות
    1,392
    משפט מחץ
    No Pain No Gain

ציטוט נכתב במקור על ידי Messi_King צפיה בהודעה
    אולי אתם צודקים, הליגה האנגלית באמת יותר טובה, אבל הליגה שאני הכי אוהב לראות זו הליגה הספרדית.

משהו במשחק, בקצב, בגולים, יותר מושך אותי. אני תמיד יעדיף לראות את מסי מול רונאלדו במקום ואן פרסי מול טורס, אין ספק בכלל, למרות שהליגה האנגלית גם היא מאוד חזקה.

אמרתם גם שאם מורידים את ברצלונה וריאל, הליגה הספרדית נהיית ממש חלשה. זה נכון, אבל יש עוד קבוצות טובות, פשוט הסיכויים שלהם לקחת אליפות במקום ברצלונה או ריאל מועטים, כי בארסה וריאל זה פשוט רמה אחרת.
    ולנסיה, אתלטיקו מדריד, אתלטיקו בילבאו, אוסאסונה וכו', לא נחשבות קבוצות חלשות. וגם אם לא מחשיבים את ברצלונה וריאל בליגה הספרדית, הלה ליגה תישאר טובה תמיד עם הקבוצות שנמצאות בה. אולי פחות טובה מהליגות האחרות בעולם, אבל טובה.

מאור, הכדורגל הגרמני באמת כדורגל טוב וכיף לראות אותו , אבל הבעיה שהרבה קבוצות ששולטות בליגה בגרמניה, ויכולות להגיע לשלבים הגבוהים בליגת האלופות או בליגה האירופית, טובות רק בליגה, וכשהם מגיעות למשחקים מול הגדולות באירופה (אני לא מדבר על באיירן שבדרך כלל משחקת אפילו יותר טוב מול הספרדיות והאנגליות, וגם דורטמונד בזמן האחרון גוברת גם היא על קבוצות גדולות), הם פשוט מפשלות (קבוצות כמו שאלקה, האנובר, ורדר ברמן, שטוטגראט ועוד).
    כנראה זה מוכיח למה לא ראינו אלופת אירופה גרמנית כבר 11 שנה

Welcome back Carvajal

בלאי
    להתראות נעורים, שלום אהבה.
    האוואטר של Michael
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    1078
    נקודות
    418
    משפט מחץ
    וזה שבתי כנסת פתוחים בשבת זה פייר?

כמו שכבר נאמר פה, זה שקר לומר שהליגה הספרדית היא הטובה בעולם. נכון שהאל קלאסיקו הוא המשחק הכי טוב בעולם, אבל לקבוע לפי 2 משחקים מתוך 38 מחזורים שהיא הליגה הטובה בעולם?
    הפרמייר ליג, לעומת זאת, מספק לנו הצגות ומשחקים מעניינים גם בין הקבוצות שלא מעניינות. כל המשחקים שם הם ברמה גבוהה ומרתקים. כמעט בכל מחזור ניתן למצוא משחק שהוא בין קבוצות חזקות, מה שהופך את הליגה למעניינת, סוחפת ומשהו שבאמת כדאי לראות בימי שבת וראשון.
    ראיתי שדיברו פה על הליגה הגרמנית - הליגה הגרמנית היא ליגה מצוינת, בשלבים מסוימים ב3-4 השנים האחרונות היא הייתה כבר במקום השני מבחינת רמה. בגרמניה המשחק מאוד פיזי, שופטים לא עוצרים עבור כל נפילה כמו בליגות אחרות, הרמה גבוהה ויש תחרות כל שנה על האליפות בין לא מעט קבוצות, ועוד פרט מעניין- בכל הליגות באירופה ממוצע הגילאים הוא 27 (חוץ מאיטליה, שם 39 ), בגרמניה ממוצע הגילאים הוא 23-24. אין זה פלא שהנבחרת הגרמנית נחשבת היום לאחת מהטובות בעולם, טופ 4 לדעתי.
    מתוך: כלכליסט
    ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

פריימרליג

משתמש כבוד
    MHFC 1913
    האוואטר של -Max-
    לייקים
    503
    נקודות
    6,557

הליגה האנגלית באמת BY FAR.
    כל משחק שם גם בין וויגאן לרדינג לצורך הענין מלא עד אפס מקום, בספרד לשם השוואה למשחק בין ריאל מדריד לחטאפה באו פחות מעשרת אלפים.
    האוהדים והאווירה שם הם אלה שהופכים את הכדורגל האנגלי לכל כך מהנה, אני לדוגמא אעדיף באמת לראות משחק בין 2 קבוצות תחתית בפרמיירליג מאשר אתלטיקו - ולנסיה בספרד, הכדורגל באנגליה מאוד התקפי ופתוח מצד כל הקבוצות וההפתעות באמת כמו שהזכרת יכולות לבוא כל הזמן ומכל אחת.
    כמובן תוסיף לזה גם את כל הכוכבים האלה, הקבוצות עם המסורות האדירות וזה שיש בכל עונה מס' מועמדים רציניים לכתר ותקבל את הליגה המועדפת, עליי לפחות, מכולם.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 04:27.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,718 | הודעות: 8,201,311 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect