כן! נשמע מצויין
לא ..
נכתב במקור על ידי abvc1211 אוקי. צריך הרבה כסף בפייסבוק? למה אני לא משחק שם הרבה אם היית קורא את האשכול היית מבין שלא משחקים דרך הפייסבוק. נכתב במקור על ידי Yehuda44 מתי אתה חושב שזה יצא לפועל כי שזה יוצא אני ישר נכנס איפה תפרסמו אם כן אני פשוט לא רוצה לפספס את זה.... תודה, יהודה. אני מקווה שהטורניר יחל מהשבוע הזה או הבא מקסימום. את הפורום תוכל למצוא בקט' עשינו עסק בקרוב.
כן אני חזק בזה
נכתב במקור על ידי .Eliran אם היית קורא את האשכול היית מבין שלא משחקים דרך הפייסבוק. אני מקווה שהטורניר יחל מהשבוע הזה או הבא מקסימום. את הפורום תוכל למצוא בקט' עשינו עסק בקרוב. מתי אתה חושב זה יתחיל?
נכתב במקור על ידי Yehuda44 מתי אתה חושב זה יתחיל? בקרוב מאוד.
נכתב במקור על ידי .Californication בקרוב מאוד. בערך מתי אחי? ואיך זה יתנהל נצטרך נקודות כדי לשחק?
נכתב במקור על ידי Yehuda44 בערך מתי אחי? ואיך זה יתנהל נצטרך נקודות כדי לשחק? כמה ימים. לא תצטרכו נקודות.
נכתב במקור על ידי .Californication כמה ימים. לא תצטרכו נקודות. רגע זה יהיה משחק שנבנה ע"י מערכת הפורום כאילו זה יהיה משחק פלאש שאתם בניתם? או שזה יהיה בפייסבוק או משהו כזה?
נכתב במקור על ידי Yehuda44 רגע זה יהיה משחק שנבנה ע"י מערכת הפורום כאילו זה יהיה משחק פלאש שאתם בניתם? או שזה יהיה בפייסבוק או משהו כזה? זה יהיה בסוף בפייסבוק.
נכתב במקור על ידי .Californication זה יהיה בסוף בפייסבוק. של הזינגה?
נכתב במקור על ידי Yehuda44 של הזינגה? כן,אבל כמות הצ'יפים שיש לך לא משנה.
נכתב במקור על ידי .Californication כן,אבל כמות הצ'יפים שיש לך לא משנה. אתם נותנים התראה בפרופיל לפני שמתחיל ?
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי .Californication כן,אבל כמות הצ'יפים שיש לך לא משנה. רגע זה לא משנה אם יש לי 1.5B אני יכול פשוט לפתוח משתמש חדש? כי אני מעדיף לא לשחק עם הכסף שיש לי הזה כדי לא יגנבו לי אותו.
נכתב במקור על ידי Yehuda44 רגע זה לא משנה אם יש לי 1.5B אני יכול פשוט לפתוח משתמש חדש? כי אני מעדיף לא לשחק עם הכסף שיש לי הזה כדי לא יגנבו לי אותו. אתה לא יכול אתה חייב. כל המשתתפים יפתחו חשבונות פייסבוק חדשים.
נכתב במקור על ידי .Californication אתה לא יכול אתה חייב. כל המשתתפים יפתחו חשבונות פייסבוק חדשים. אהה יופי ומה יהיו הפרסים? ואיך זה יתנהל כאילו איך זה ילך?
נכתב במקור על ידי Yehuda44 אהה יופי ומה יהיו הפרסים? ואיך זה יתנהל כאילו איך זה ילך? אתה תראה הכל באשכול הסבר.
חוקי הפורום