קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 15-05-2011, 15:32
  2. [דעה] זה הכל שטויות במיץ פטריות הזייה
    על ידי md-designers בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 26-03-2011, 15:24
  3. [דיון]איך עבדו עליכם היום?
    על ידי SoulMan בפורום דיבורים
    תגובות: 55
    הודעה אחרונה: 04-04-2009, 16:08
  4. תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 19:48
+ תגובה לנושא
עמוד 5 מתוך 11 << ראשון ... 34567 ... אחרון >>
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 151

הכל שטויות, עבדו עליכם - עמוד 5

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

בגדול, אני מסכים. התחום הזה באופן כללי הוא הרבה יותר דיבורי סרק, הרבה יותר מידי אינפורמציה, הרבה יותר מידי שיטות,
    וכולם נועדו למטרה אחת. כסף. הבינו את הדבר הבסיסי ביותר שקשור לכל דבר שדורש מאיתנו לעשות דברים שלא נוחים לנו -
    אנחנו נעשה הכל, כדי להמנע מלעשות אותם. 20% מהתוצאות יגיעו מלקרוא חומר, מללמוד על שפת גוף, מללמוד NLP, מלהכיר רוטינות,
    מלהבין כל פיפס בתיאוריה של התנהגות. 80% מהתוצאות יגיעו מפשוט לגשת. אם אתה לא מוזנח (ושימו לב שאני לא מדבר על מכוער, יופי זה עניין של טעם, ואפשר דיי בקלות לקלוע לטעם של רוב האוכלוסייה עם קצת כושר, גוף סביר, וטיפולי קוסמטיקה פשוטים - תורידו את השיערות האלו מהאף כבר.) ואתה מבין את הבסיס, האמת הכי פשוטה של איך לגרום לאנשים להתנהג כמו שאתה רוצה שהם יתנהגו, אתה יכול פשוט לגשת לדבר עם בחורות, ואתה תצליח.

אז להגיד שהכל שטויות? באמת? כולם מושפעים מכל מיני דברים שלא קשורים בכלל לפיקאפ ביום יום - כל כך הרבה שאין לכם מושג.
    מיתוג ושיווק מוכרים לכם פלאפונים, בגדים, אפילו שתייה ואוכל ביוקר, טריקים פסיכולוגים פשוטים גורמים לכם לקחת עמדה
    בנושאים פוליטים קיומיים בגלל הגודל של הפונט בכותרת. אנשים מוציאים את כל הכסף שלהם בקזינויים למרות שהם יודעים שאין להם סיכוי.
    אתם מתקבלים או לא מתקבלים לעבודה לפי איך שאתם לוחצים יד, קשה לכם יותר ללמוד נושאים מסויימים כי הם נחשבים "קשים" יותר מאחרים,
    ונראה לך, שהחלטה פשוטה כמו לשכב עם מישהו - זה משהו שאי אפשר להשפיע עליו?

אני יכול להוכיח לך ב20 שניות שאני יכול לגרום לאנשים לעשות דברים שהם לא היו עושים בדר"כ, בלי שום קשר לפיקאפ - עם פסיכולוגיה פשוטה,
    ואני יכול להראות לך בעוד דקה וחצי איך להשליך את זה על להתחיל עם בחורות. אני יכול בשעה וחצי להסביר לך את כל ה"סוד" ואיך הוא עובד,
    שלב שלב, בלי מילים כמו אלפא מייל, "ערך", בלי להוציא כסף, וכל זה עם המטר שבעים (לא בדיוק tall dark and handsome), והלסת הפרוקה (מספיק אומנויות
    לחימה וגם אתה תצא פצוע איכשהו) שלי. אתה תמות כמה שזה פשוט והגיוני.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    בגדול, אני מסכים. התחום הזה באופן כללי הוא הרבה יותר דיבורי סרק, הרבה יותר מידי אינפורמציה, הרבה יותר מידי שיטות,
    וכולם נועדו למטרה אחת. כסף. הבינו את הדבר הבסיסי ביותר שקשור לכל דבר שדורש מאיתנו לעשות דברים שלא נוחים לנו -
    אנחנו נעשה הכל, כדי להמנע מלעשות אותם. 20% מהתוצאות יגיעו מלקרוא חומר, מללמוד על שפת גוף, מללמוד NLP, מלהכיר רוטינות,
    מלהבין כל פיפס בתיאוריה של התנהגות. 80% מהתוצאות יגיעו מפשוט לגשת. אם אתה לא מוזנח (ושימו לב שאני לא מדבר על מכוער, יופי זה עניין של טעם, ואפשר דיי בקלות לקלוע לטעם של רוב האוכלוסייה עם קצת כושר, גוף סביר, וטיפולי קוסמטיקה פשוטים - תורידו את השיערות האלו מהאף כבר.) ואתה מבין את הבסיס, האמת הכי פשוטה של איך לגרום לאנשים להתנהג כמו שאתה רוצה שהם יתנהגו, אתה יכול פשוט לגשת לדבר עם בחורות, ואתה תצליח.

אז להגיד שהכל שטויות? באמת? כולם מושפעים מכל מיני דברים שלא קשורים בכלל לפיקאפ ביום יום - כל כך הרבה שאין לכם מושג.
    מיתוג ושיווק מוכרים לכם פלאפונים, בגדים, אפילו שתייה ואוכל ביוקר, טריקים פסיכולוגים פשוטים גורמים לכם לקחת עמדה
    בנושאים פוליטים קיומיים בגלל הגודל של הפונט בכותרת. אנשים מוציאים את כל הכסף שלהם בקזינויים למרות שהם יודעים שאין להם סיכוי.
    אתם מתקבלים או לא מתקבלים לעבודה לפי איך שאתם לוחצים יד, קשה לכם יותר ללמוד נושאים מסויימים כי הם נחשבים "קשים" יותר מאחרים,

אני יכול להוכיח לך ב20 שניות שאני יכול לגרום לאנשים לעשות דברים שהם לא היו עושים בדר"כ, בלי שום קשר לפיקאפ - עם פסיכולוגיה פשוטה,
    ואני יכול להראות לך בעוד דקה וחצי איך להשליך את זה על להתחיל עם בחורות. אני יכול בשעה וחצי להסביר לך את כל ה"סוד" ואיך הוא עובד,
    שלב שלב, בלי מילים כמו אלפא מייל, "ערך", בלי להוציא כסף, וכל זה עם המטר שבעים (לא בדיוק tall dark and handsome), והלסת הפרוקה (מספיק אומנויות
    וואלה יפה אם סטודנט לפסיכולוגיה מסוגל לכול אלה צריך לשקול ללכת ללמוד...

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

לא משתלם, אין קורס באוניברסיטה "איך להתחיל עם בחורות", ומהנדסי חשמל מרוויחים הרבה יותר...

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

אני אשמח אם תחלוק איתנו, אפילו חלק, כי אני יודע שזה ארוך.
    Our vision will become clear only when you can look into your heart. who looks outside, dreams, who looks inside awakens
    The beginner does what's easy. The master does what's important.
    To the brave and the faithful, nothing is impossible.
    A runner runs against himself, against the best that's in him.
    Success means having the courage, the determination, and the will to become the person you believe you were meant to be.
    Somewhere in the world someone is training when you are not. When you race him, he will win.
    (אם) תעבוד קשה, תקצור פירות. אם לא תעשה כלום, תישאר ככה. מה בא לך?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אני יכול בשעה וחצי להסביר לך את כל ה"סוד" ואיך הוא עובד,

מדהים כמה שאתה צודק...תראה איך שבתגובה אחת אתה פשוט מסכם הכל...זה פשוט ככה.

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    וואלה יפה אם סטודנט לפסיכולוגיה מסוגל לכול אלה צריך לשקול ללכת ללמוד...
    אתה יכול להסתפק בלקרוא ספרים בתחום...

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

נו, בוא תוכיח לי :\

חבל שאתה חי בסרט הזה. באמת חבל.
    אבל כל האנושות דפוקה,
    אין לי סיבה לנסות לעזור לך.

אם אתה חושב שמילים ודרך דיבור יביאו לך בחורות..שיהיה לך בכיף.

One Shot - One Kill

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

לא הבנתי מה החיסרון? ממה יש להציל אותי?
    נניח שאין סיכוי בכלל, שעד שאני לא אהיה דוגמן\עשיר\שחקן (יענו גם וגם) בחורות יגידו לי לא.
    אם אני לא אגש אליהן הן יגידו לי כן?

אתה ילד מידי וחווית קצת מידי בשביל להתווכח איתי על זה, אז אני טיפה חושב שאני מבזבז פה אנרגיות על ההקלדה,
    אבל אתה בעצמך תראה שאתה עוד תרצה מישהי שלא נראית כמו דוגמנית, רק כי היא נותנת לך חיזוקים לאגו קצת - וביצ'ית קצת,
    וכל פעם אתה תרגיש שאתה "כובש" אותה מחדש.

אתה תראה הורים לילדים מאומצים שאוהבים אותם למרות ש"ביולוגית" הם לא באמת יצאו להם מהכוס. אתה תראה אנשים שמחוברים
    לרכב שלהם למרות שהוא חתיכת גרוטאה, שלובשים כל הזמן תכשיט שהם קיבלו ממישהו שהם אוהבים למרות שהוא מזעזע.
    יש הרבה מעבר ל"הוא נראה לי טוב או לא" כשמדברים על להמשך ולרצות משהו.

אז האמת היא שגם אם אתה לא חתיך עולם, ברוב המקרים אתה לא תהיה מכוער נורא. ואז מהרבה בחינות, אתה נייטרלי, ואם לרוב הבחורות בעולם (ואתה
    תראה גם את זה עם הזמן), יש חברים שהם לא חתיכים מאוד, או שריריים מאוד, והם נייטרלים, אז מה מפריד בינהם ולבינך? הכסף שלהם? לא סביר, אין הרבה עשירים גדולים בגילאי ה20. הם יותר הטיפוס? יכול להיות, אבל זה רנדומלי, על כל כוסית שאוהבת שחומים יש כוסית שאוהבת לבנים.

מה ההבדל בין יס והוט?
    אם אני אקח את כל הסוכני מכירות של הוט היום ואשלח את כולם הביתה, כמה זמן אתה חושב שיעבור עד שהם יפשטו רגל?
    איך זה הגיוני שיש סוכני מכירות שמצליחים יותר וסוכני מכירות שמצליחים פחות? הרי אין שום משמעות למילים?

להתחיל עם בחורה, זה למכור את עצמך. בין אם אתה מראה את זה או לא, אתה מוכר לבחורה חוויה. אם היא נהנת מהמכירה, היא תזרום,
    אם היא לא - היא לא תקנה. כמו כל דבר, יש דברים שאפשר לעשות בשביל למכור את עצמך יותר טוב.

ואם עד עכשיו לא הצלחתי לשכנע אותך שלהתחיל עם בחורה זה כמו כל פעולת שכנוע אחרת,
    אני מציע לך לחפש קצת על סטנלי מילגרם והניסויים שלו, אתה תבין קצת יותר כמה פשוט לגרום לאנשים להתנהג בצורות
    שנראות להם לא הגיוניות. ושתדע שברוב המקרים, פיתוי הוא הרבה, הרבה יותר פשוט מזה - חלק מהבחורות שנראות לך כאילו הן לא
    ישימו קצוץ על מישהו אם הוא לא דוגמן או עשיר, יושבות וחושבות "למה לא מתחילים איתי" - כי הרבה מאוד בחורים חושבים כמוך.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

לא משתלם, אין קורס באוניברסיטה "איך להתחיל עם בחורות", ומהנדסי חשמל מרוויחים הרבה יותר...
    פגישה עם פסיכיאטר זה 500+. אם אתה טוב, אתה עושה יותר ממהנדס חשמל\תוכנה\משו אחר שבני אדם אוהבים להשתמש בו.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    45
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you hesitate you masterbate

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    נו, בוא תוכיח לי :\

חבל שאתה חי בסרט הזה. באמת חבל.
    אבל כל האנושות דפוקה,
    אין לי סיבה לנסות לעזור לך.

אם אתה חושב שמילים ודרך דיבור יביאו לך בחורות..שיהיה לך בכיף.
    אני שוב שואל אני אשמח אם תענה לי הפעם במקום לעבור הלאה -

אתה בעצם אומר שבמהלך כל ההתפתחות של המין האנושי הנשים לא השתנו ועדיין אם עכשיו תעשה בדיקה אם תביא גבר עם שרירי לסת חזקים מול דוגמן אחד ואיזה מפורסם אחד או אחד שיש לו הרבה כסף האישה עדיין תבחר את אותו בעל שרירי לסת חזקים (נניח שלו יש שרירי לסת חזקים ונראים חזקים הרבה יותר מאשר האחרים)

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

לא הבנתי מה החיסרון? ממה יש להציל אותי?
    נניח שאין סיכוי בכלל, שעד שאני לא אהיה דוגמן\עשיר\שחקן (יענו גם וגם) בחורות יגידו לי לא.
    אם אני לא אגש אליהן הן יגידו לי כן?

אתה ילד מידי וחווית קצת מידי בשביל להתווכח איתי על זה, אז אני טיפה חושב שאני מבזבז פה אנרגיות על ההקלדה,
    אבל אתה בעצמך תראה שאתה עוד תרצה מישהי שלא נראית כמו דוגמנית, רק כי היא נותנת לך חיזוקים לאגו קצת - וביצ'ית קצת,

אתה תראה הורים לילדים מאומצים שאוהבים אותם למרות ש"ביולוגית" הם לא באמת יצאו להם מהכוס. אתה תראה אנשים שמחוברים
    לרכב שלהם למרות שהוא חתיכת גרוטאה, שלובשים כל הזמן תכשיט שהם קיבלו ממישהו שהם אוהבים למרות שהוא מזעזע.
    יש הרבה מעבר ל"הוא נראה לי טוב או לא" כשמדברים על להמשך ולרצות משהו.

אז האמת היא שגם אם אתה לא חתיך עולם, ברוב המקרים אתה לא תהיה מכוער נורא. ואז מהרבה בחינות, אתה נייטרלי, ואם לרוב הבחורות בעולם (ואתה
    תראה גם את זה עם הזמן), יש חברים שהם לא חתיכים מאוד, או שריריים מאוד, והם נייטרלים, אז מה מפריד בינהם ולבינך? הכסף שלהם? לא סביר, אין הרבה עשירים גדולים בגילאי ה20. הם יותר הטיפוס? יכול להיות, אבל זה רנדומלי, על כל כוסית שאוהבת שחומים יש כוסית שאוהבת לבנים.

מה ההבדל בין יס והוט?
    אם אני אקח את כל הסוכני מכירות של הוט היום ואשלח את כולם הביתה, כמה זמן אתה חושב שיעבור עד שהם יפשטו רגל?
    איך זה הגיוני שיש סוכני מכירות שמצליחים יותר וסוכני מכירות שמצליחים פחות? הרי אין שום משמעות למילים?

להתחיל עם בחורה, זה למכור את עצמך. בין אם אתה מראה את זה או לא, אתה מוכר לבחורה חוויה. אם היא נהנת מהמכירה, היא תזרום,
    אם היא לא - היא לא תקנה. כמו כל דבר, יש דברים שאפשר לעשות בשביל למכור את עצמך יותר טוב.

ואם עד עכשיו לא הצלחתי לשכנע אותך שלהתחיל עם בחורה זה כמו כל פעולת שכנוע אחרת,
    אני מציע לך לחפש קצת על סטנלי מילגרם והניסויים שלו, אתה תבין קצת יותר כמה פשוט לגרום לאנשים להתנהג בצורות
    שנראות להם לא הגיוניות. ושתדע שברוב המקרים, פיתוי הוא הרבה, הרבה יותר פשוט מזה - חלק מהבחורות שנראות לך כאילו הן לא
    ישימו קצוץ על מישהו אם הוא לא דוגמן או עשיר, יושבות וחושבות "למה לא מתחילים איתי" - כי הרבה מאוד בחורים חושבים כמוך.
    אהבתי את החלק של הלמכור את עצמך
    זה נכון ואתה לא הקילר הראשון ששמעתי את זה ממנו

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    פגישה עם פסיכיאטר זה 500+. אם אתה טוב, אתה עושה יותר ממהנדס חשמל\תוכנה\משו אחר שבני אדם אוהבים להשתמש בו.
    פסיכיאטר זה רופא, לא פסיכולוג. פסיכולוג קליני זה גם בסביבות ה400 לשעה, אבל זה שנתיים וסטאג' יותר לימודים ממהנדס חשמל, וזה רק בקליניקה פרטית, אז אי אפשר להשוות, יש לך הוצאות - לעשות רק הכנסות זה לא איי איי איי...

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

באופן כללי עצמאיים עושים יותר. אז אם המקצוע נותן לך יותר דלתות בתור עצמאי אז זה יתרון למקצוע.
    מהנדס חשמל עם תואר ראשון זה גם לא איי איי איי...

THE NUTS LOL YOU ARE REALLY NUTS

ADAM LYONS MASTER SUPER DUPER PUA ALPHA MALE WIFE

WHAT?? WHAT?? MASTER PICK UP ADAM AFC CANT GET BETTER THAN OBESE HB6
    MASTER PICK UP FAILL

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    THE NUTS LOL YOU ARE REALLY NUTS

ADAM LYONS MASTER SUPER DUPER PUA ALPHA MALE WIFE

WHAT?? WHAT?? MASTER PICK UP ADAM AFC CANT GET BETTER THAN OBESE HB6
    MASTER PICK UP FAILL
    אני חושב שהוא ענה על זה ...

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    .
    אופיר
    שמתי לב שאתה ממש נהנה לכפות את דעתך על הכלל ... ממש מסיונר
    בין אם זה כושר קרבי,התרבות השומרית והננוגי מהשמיים או איך שלא קוראים להם,
    הטפה לטבעונות, פוליגמיה והטרנד החדש: שרירי לסת הם הסוד למשיכה !!!

אני אוהב את התגובות שלך ומעריך אותך , אבל אל תנסה לכפות את דעתך על אלו שלא מעוניינים לשמוע
    זה סתם בזבוז זמן ואנרגיה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,502,744 | הודעות: 8,203,337 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect