אתם קוראים כתבות על כל מיני דברים שבכירים אומרים מאיראן ומהארץ, איך אנחנו יודעים שהדברים באמת נאמרו בכלל, ועוד על ידי בכירים? הרי אין שום סרטון שמראה אותם מדברים
אתם קוראים כתבות על כל מיני דברים שבכירים אומרים מאיראן ומהארץ, איך אנחנו יודעים שהדברים באמת נאמרו בכלל, ועוד על ידי בכירים? הרי אין שום סרטון שמראה אותם מדברים
|
|
איזו תשובה אתה מצפה לקבל?
אנחנו לא יודעים, אלא אם כן מדובר בנאום או הכרזה כלשהי שמצולמת ואז מן הסתם הראיה מול העיניים.
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
גם שזה מצולם והראיה מול העיניים בוא נאמר שמישהו נאם בעולם במשך שעה וחצי אז באה התקשורת שומעת את הנאום 30 פעם, לוקחת בדיוק 2 משפטים שמתאימים לה משנים ומסלפים הכל והבעיה שלא כל אחד ילך ויראה את כל הנאום אנשים יקשיבו למה שהם רואים ושומעים באותו רגע.
אני הפסקתי להקשיב להם גם אם אתה רואה הוכחות מול העינים, קח את זה בעירבון מוגבל
לא מקשיב לזה![]()
קרדיט לFRENZY
הם מנפחים את כל הדברים גם אם הם נכונים.
ראיתי את זה בעצמי כשהייתה כתבה על נושא שאני מכיר באופן אישי, וניפחו את זה מאוד וגם הוסיפו פרטים שקריים בלי לעשות מחקר רציני
עצה שלי תתקין את התוסף
http://www.proginosko.com/leechblock.html
ותגדיר ש YNET יהיה מוגבל רק לכמה שעות ביום..
זה יסדר לך את החיים מניסיון.
אני עשיתי את זה לא רק על YNET אלה גם על פורמים(כולל אטרף)
לנושא:
אי אפשר לדעת אבל אם תעשה את העצה לפחות לא תשתגע ותוכל לחשוב יותר טוב
נערך לאחרונה על ידי Gil4; 11-09-2012 בשעה 20:41.
התקשורת מאז ומעולם הייתה משו בעיתי, צריך לדבר עם העם ולתת אמון באנשים שזה נוגע להם, ולא לאנשים שהקשר היחיד שלהם לסיפור הוא התלוש משכורת שהם מקבלים כל חודש.
אתה לא יכול לדעת.
YNET / ידיעות, לדעתי אתר החדשות הכי פחות אמין.
הם לוקחים כל דבר ומראים אותו באור שהם ירוויחו ממנו.
אם בכלל הכתבה אמיתית...